176864
banner
  • Gideon Wieth
    szerintem se kell feltétlen az első rész hozzá... az összefoglalót elmondják az elején magyar felirat is van szóval ennyi... Az elsőben nem történt érdemi dolog amit a második elején ne mondanának el, viszont a kettőnek a vége hattalmasan nagy. kiváncsi vagyok mi lesz majd a story vége :)
  • DarkSector
    Igen ezt így gondolták. XD

- HDMI
    - VGA+rca (van + némelyiken optika is)
    - AV
    - S-video+rca
    - DVI+ (asszem gyárilag itt optika van)
  • Ewergo
    Most néztem hogy ha hdmi-s kábellal csatolom a tv-hez, akkor valoban recés a kép. A "játék mód" segit rajta de nem sokat. És igy a hangot meg csak ugy lehet külön hangfalra, ha az AV nagy csatit is bedugom a boxba...viszont nekem is lekellett reszelni belöle hogy beleférjen mind a ketö egyszerre. Ezt nem vágom hogy gondolták a készitök hogy HDMI-nél nincs lehetöség külön hang kivezetésre?
    HDMI-VGA+sztereoRCA a megoldás?
  • Istencsászár
    Sok mindenről nem fog lemaradni:) van egy bolygó ahol vannak ezek a sáskák és ennyi, megy az attak. A második részben amúgy van sok írott infó amiből meglehet tudni dolgokat a háttérről is, szóval lényegében mindegy melyikkel kezdi, melyiket játsza.
  • feki25
    Sziasztok! Kellene egy kis help. Vettem egy utángyártott Komponens HD kábelt a boxhoz, de 480p felé nem tudom beállítani.Azt mondja, hogy kapcsoljam át HD állásba a kapcsolót. Na ezen a kábelen ilyen nincs.Van vmi megoldás vagy így jártam?
  • DarkSector
    Igen directe folytatása az első résznek a második epizód!!
    Ha tudod vedd meg, vagy kérd addig kölcsön!!!
  • DarkSector
    Kis láma baráátom, ps3-nál ez full ugyanígy megy.
    Ha meg csak veszekedni jöttél, akkor nem látunk szivessen.

Ha van live-od, akkor letölti egyből.
    Ha meg bannoltak, vagy valamiért le vagy tiltva, akkor az egyéni nyomor.
    Ez nem a microsoft, senem az x360 és pláne nem a mi hibánk.

Vegyé PS3-at, azt utána ott sírj.

Normálissan elmondták mit kell csinálni.
    Ha van live-od, akkor mennie kell, mert nemrég az egyik tag már frissített ez miatt. Ezt csak 1x kell megtenni.

Ha alapon akarsz DivX-et, akkor vegyé 5990-é a teszkóba egy divix lejátszót, és akkor nem lesz galiba!

További jó éccakát!
  • arty
    ez a bannoltak büntetése miatt van :( tény, elég gáz.

butyokanime: és ennek mi értelme van? első részt 4-5 ezerért megkaptad volna. ha bejön a játék, miért nem sorrendben nyomod végig őket?

mondjuk nekem mind1, még az elsővel se végeztem :(
  • butyokanime
    Én sem játszottam az 1-el, de a 2-t tolom, rohadt jó, érdemes!
  • pite man
    kölcsönkaptam a gears of war 2őt,megcsináltam első páylát eddig nagyon tetszik,de az első résszel nem játszottam,érdemes azt végigtolni a 2 előtt a story miatt vagy nem annyira kiemelkedo?
  • theone91
    Létezik "válasz erre" gomb is...
  • Istencsászár
    Akkor veszel PS3at és kész és élvezheted a divixet internet nélkül 100 éig.
  • terminator39
    am. nemtom ha nemis képes akkoris lehet h. jobb meee milyen má az hogy a *****MS nemtuggya belerakni az updatebe a divxet? gondolhattyák hogy mennyi embernek jó lenne
  • terminator39
    képes
  • arty
    ps3 talán képes divxre net nélkül? idiot
  • arty
    FABLE 2 - 6000ft !!! (+posta)

thx hardwired

(mondjuk vannak cimek, amikre ugrottam volna)
  • terminator39
    megcsináltam..de nemérted h. akkor más hibaüzenetet ír ki? wááá nemis értem mért vettem xboxot maradtam volna a ps3nál
  • jaszy
    Azt a kutya fáját.............ez nem semmi..
  • DarkSector
    Nem gond, csak ne kelljen ezt a sablon szöveget hallani.
    Es butaság. csak mentegetőzésre jó.
    :P
    Amúgy egy ideig én nem mennék fel.
    De meglehet, hogy mivel új a dashboard, ezért bármikor mész fel akkor is kiszűri.

Fenetudja.
  • DarkSector
    Ha nem tud valaki olvasni, akkor jó támpontnak a 4 gumitalp, egyébként a feliratok jelzik.
  • DarkSector
    Na... neveszszünk ezen össze.
  • DarkSector
    Mint jeleztem utánajárok a dolgoknak...legalábbis amik érdekelnek.
    Gondolhatod, hogy ilyet magamtól nem találok ki.
    :p
  • lowdog
    mától!
  • GP2100
    Lehet. Xbox-on system link-nek hívják. Xlink kai nevű programmal neten keresztül is működik(mint pc-n a hamachi).

Tujm: OMFG
  • LeWyTy
    Mikortól lehet bisztonságosan live-ra merészkedni másolt játékkal?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mielőtt belémköt valaki... az xbox is drágavolt, nem még játékok darabját még 10k-é vagy többé.
  • LeWyTy
    ÚRISTEN!
  • Tujm
    akkor nem fordított áramkör lesz benne?
  • LeWyTy
    Xboxal lehet úgy LAN-ozni mint pcvel?
  • GP2100
    Szerintem egy 3 éves is kitalálja, hogy az a 4 gumitalp nem a levegő támasztására szolgál. Magyarul a címkés oldalnak kell lefelé lennie(egyébként fejjel lefelé is ugyanúgy működik...).
  • theone91
    Így se veszik... :|
  • Cápafogxy
    Ha megnéznéd a videókat, és utána okoskodnál ...
  • szeleb
    háát ez tényleg az:)
    olyannyira lényegtelen hogy az fantasztikus de ha azt nézet hogy a kis csúszásgátlók a címkés oldalon vannak ezért én azt mondanám hogy lefele.de egyébként tökmindegy
  • Soldiers
    hi egy nagyon hülye kérdést fogok föltenni a tápegységnél a fehér cimke lefele legyen vagy felfele
    kep1
    kep2
  • szeleb
    Amugy ha nem eredetivel is játszol akkor se bannolnak ki én úgy tudom.csak az a lényeg hogy megjelenés előtti játékokkal nem igen érdemes felmenni mert akkor bannolnak ki
  • pongi10
    ezt kifejtenéd?
  • tom235
    persze, csak nagyvalószínűseéggel bannolnak.
  • pongi10
    Hali!
    Most gondolkozom xbox 360 vételén.Vateráról venném és lenne egy kérdésem.
    Ha a gép flashelve van akkor attól még ha veszek hozzá eredeti játékot azzal tudom neten nyomni?
    előre is köszi
  • Gideon Wieth
    sajn tömeghent nem lesz. egy egy elleni harcok vannak ezt a fejlesztők megmondták. Nekem ezzel nem lesz bajom, csak akkor legyen sok ellenség...
  • DarkSector
    Jah az.
    azért volt mert sokan válaszoltak, vagy sok témára írtam. és valszeg mindegyiknél a válasz erre miatt lett több darabban.
    Bocs de nem tudok mit tenni.
    Van mikor rámjön az írogatás, és ha van téma ami érdekel, vagy kérdeznek, akkor folynak a betűk.

Én télleg nem ismerem Ragnar-t.
    Bár téged sem....
  • Kaplan
    Ragnart mindenki ismeri.
    Nem szabom meg, csak zavart, hogy 93 új üzenet abból az 1/3-a a tied, és két oldalt lapoztam a 90 üzire mert tele van enterezve. De ha te így szoktad meg csináld. :)