176864
banner
  • krys002
    hali all! nagyon úgy nézki Xbox-ot kapok karira! most tudnék venni egy 60gb-osat 62k-ért 3hetes, és ad hozzá a gyerek 4 játékot,ennyiért megérné szerintetek? (tudom, h no warez, deh a gép flash-elt is) jah és helyben áttudnám venni
  • akyyy
    miskolci tescóba olcsóbb vlt
  • theone91
    Higanybox... :D
  • butyokanime
    Ráadásul ki se rakták, megkelett kérdezni mi a franc van!,elkapkodták- e vagy micsoda. És raktárból hozott, de vezetékes. No comment
  • raven87
    Fenébe, pedig már kezdtem örülni. Én is venni akartam.
  • butyokanime
    Vezetékes.... szégyen ez a tesco...alapból is ennyiért ad vezetékest,és most kirakja karácsonyi akciós listája közé ugyanannyiért mint ami alapból.
  • gizzda
    JA és a boxom a divixet sem játsza le...azt olvastam hogy valakinek azt is viszi....

Tényleg valahonnan lehet már az új Dashboard-hoz valami jó témát letölteni?

• butyokanime
    Jajj, vki törölje már, elcsesztem a linket -.-

KONTROLLER

és tényleg, a kérdés hogy vezeték nélküli-e! :S Majd elmek nemskoá és kiderül:)
  • butyokanime
    http://www.tesco.hu/popupimage.php?ssid=T62124747828877f072427af40b0eb6a;aid=T4212f7f71258a7c162673afe4d13c8a;oid=Tf2f2b71732e827d1528b481b00a692d

és tényleg, a kérdés hogy vezeték nélküli-e! :S Majd elmek nemskoá és kiderül:)
  • arty
    kifelejtettem, mert ez körökre osztott: Civ4: Revolution(?) is megjelent már
  • arty
    nem nagyon van RTS???

C&C3
    C&C3 - Kane's Wrath
    Red Alert 3
    Supreme Commander
    LOTR: BFME1-2
    Tom Clancy's Enfwar

(+jövőre jön a Halo Wars)
  • butyokanime
    Uh, vezeték nélküli 8ért? Huhuuu, az naon durva lenne...!
  • raven87
    Azt hiszem Tescós újságban láttam 8000-ért vezeték nélküli fehéret, csak nem tudom, hogy meddig van még az akció. :(
  • gizzda
    Sziasztok tud nekem valaki segíteni....
    Sehogy sem tudok az Xboxommal felmenni a netre...vagy a live-ra...
    Valami gondja van az Ipvel ...azt hiszem...
    Simán bedugom a modemkábelt a boxba...nem ruteren keresztül próbálom...
    Valahol azt olvastam hogy ezeket kell csak beállítani...de nekem akkor sem megy..
    Pedig a netkapcsolatom nem kér még jelszót sem...valaki tudna segíteni?

Ha az Xbox 360 konzolt közvetlenül az ADSL modemmel kötöttük össze, a következő beállításokra lesz szükség az Internet (Xbox Live) eléréséhez:

Network Settings/Edit settings/Basic settings:
    IP Settings - Automatic
    DNS Settings - Automatic
    A többi beállítást hagyjuk alapállapotban!

Network Settings/Edit settings/Additional Settings/PPPoE settings:
    Username - Meg kell adni az Internet szolgáltatótól kapott felhasználónevet.
    Password - Meg kell adni az Internet kapcsolathoz érvényes jelszót
    A többi beállítást hagyjuk alapállapotban!
  • arty
    jah, sokmindenről akkor sem maradna le, ha csak az elsőt nyomná végig, a másodikat nem ;-)

végülis mindkettő csak egy jó játék ;-)
  • butyokanime
    Hol lehet legolcsóbban xbox360 kontrollert venni? Vezeték nélküli fehér kellene. 9.000Ft.-ot szánok rá kb. Vagy ha közületek van eladó (új természetesen) akkor az is jöhet. Előre is köszi
  • Istencsászár
    Ilyen pécé feeling képekkel jó lenne ha nem árasztanád el a topikot, mert amugyis maguktól törlődnek:)
  • jaszy
    Az se jobb.........
  • GP2100
    1. Ez a videó 2008. február 29.-i és azóta már minden gépben(arcade,premium,elite) ez az alaplap(falcon) van. A legújabb alaplap(jasper)most jelent meg 65nm-es GPU-val, ez valószínűleg jobb lesz, de a HANA chip és a ram-ok még mindig hűtés nélkül vannak sajnos.
    2. A gameszar-t lehetőleg kerüljük.
  • skate00
    360 Elite nem lessz 3 led es?
    állítólag más benne az alaplap
  • rriicchhiiee
    vki tud abban segíteni, h az xbox360 lejátszik sima xbox játékot??
  • Waczkor
    Ha nem akarod flesseltetni,akkor a garancia miatt fölösleges aggódnod.Ha meghalna akkor hívod Microsoft ügyfélszolgálatot és ennyi.

Fél óra járatás fölösleges,nekem 2007.szeptembere óta van xboxom,van hogy 3 órát megy és soha nem járattam még pluszba fél órát.Dashboardra én mindig kiszoktam lépni,aztán kiveszem a lemezt és kikapcs.

• akyyy
    de én nem szeretném flesseltetni, meg amzgy us

• pite man
    előző uzim ide ment ;)
  • pite man
    nekem van egy kaptam a géphez,kb 1szer probáltam ki,nincs rá szukségem,ha kell áron alul megegyezhetunk:P $$$
  • akyyy
    és az igaz, hogy ha jáccok monjduk fél vagy egy órát, akkor nem szaba játék közbe kikapcsolni, hanem előtte dashboard és hagyjam úgy vagy fél órát?
  • akyyy
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    3led helyett inkább xboxos_bukszak.
  • MaSzKa
    ez az
    az xbox360-esok rémálma

• akyyy
    ez nem vótmá?
  • MaSzKa
    itt képek is vannak
  • akyyy
    mi az a 3 led?
  • MaSzKa
    új xbox kevesebbet fogyaszt lehet:

On the box, look for this:
    Team:FDOU (Still can be very late model Falcon)
    Lot No. 0843X (or better)

On the XB360 unit, look for this:
    Last 5 digits of the serial# (84305) 8 = 2008 43 = 43rd week in the year, and 05 = Factory.
    => October 23rd 2008 MFG Date
    12V DC, 12.1 A ; 5Vsb, 1 A (label on the console)

On The Power Supply:
    Output DC (—-) 150W

Consoles with a MFG date of 10-22-2008 can still be Falcon boards. It is mostly the POWER SUPPLY wattage that indicates Jasper or not, at only 150 watts. Jasper has the 65nm GPU and CPU.

The power connector to the XB360 inlet will be different, as it was from Zephyr, to Falcon. The design is the same, but it is tabbed/keyed on the TOP portion of the supply plug, that prevents power supplies from being plugged into different models. When I got my Falcon, my original PSU (& Intercooler) would not plug into the Falcon XB360. I saw that it was KEYed different at the top.
  • Minstrel
    van valami oldal ahol mindig van friss lista, hogy pl. ezek a játékok jelennek meg xbox-ra decemberben, januárban és így tovább?
  • raven87
    Én most a Reaperös résznél szívok elég erősen. Fizu után tuti vétel lesz az első része a GOW-nak. Meg a Crackdown is.

Jah, meg barátnőmnek az Arcade lemez ha találok valahol olcsón. :)
    A Hexic HD-vel is órákat képes játszani. :D
  • bexinho
    Sziasztok!

Nem nagyon van még stratégia xboxon, tudom. De nem várható valami nagy név a közeljövőben?
    Régen PC-n ott voltak a Settlersek, Cossacksok...
    Vki tud vmi infot?
  • DarkSector
    Az egész játékot biztos nem mondják el szövegben.
    más végignyomni, mint 2 perc alatt meghalgatni egy mesét.
    :P
  • CSOCSO
    minden jatekban kulon kell allitani. menj az optionsba es ott vhol
  • Soldiers
    a joystiknak az érzékenységén lehet vhogy állítani??