176864
banner
  • DarkSector
    Srácok ez valóban olyan nagy játék, vagy csak a hype nagy körülötte???
    Mert a dead space után valszeg kicsit unalmas lesz csak lövöldözni orrba-szájba.
    Monnyátok, hogy nem lesz végig ilyen monoton.

Gears of War 2
  • agent1
    Analfabéta warezos vagyok! Üssetek!
  • Display
    Framerate-el nem lesz gond, és mással sem. Rockstar Quality - Wicked stuff ;)
  • DarkSector
    Ez az idő kezd elmúlni.
  • DarkSector
    Bocs hogy megint felhozom
    De nemtuom mennyire emlékszel, de én ugye a videó után megmondtam.
    "Szar lesz! És nem méltó a címére!! Meg a harcrendszer!Nem lehet majd egyszerre több embert támadni!"
    Akkor ha emlékszel...leugattak egy páran, hogy én ezt egy még meg nem jelent és ki nem próbált játékról hogy merem kijelenteni!!!

HÁÁT ÍGY!!!
  • Istencsászár
    Szép. 2007 = fix 30 fps

RONDA. 2008 = instabill 25 fps ami 15-20 között ugrál de azt fixen.
  • Istencsászár
    Szép. 2007

RONDA. 2008
  • LordAndrew
    Megnéztem a Midnight Club review-t a youtube-on, nagyon jónak tűnik. Köszi a tippet.

Lehet benne tuningolni, vizuálisan szépíteni akár a kocsi belterét is és van belső vezetőnézetes kamera. És a framerate-ről sem mondanak semmi rosszat. Azt hiszem ez lesz a következő száguldozós játékom.
  • arty
    ugyan ott, ahol a RROD-rol irtak 2006-ban (hivatalosan) ...
  • LordAndrew
    Idén is lehet, de egy pár dolgot kihagytak belőle: külön vehető első, hátsó, oldalsó szoknyák, ablakszínezés, beltér tuning. Az állítgatások köre is csökkent a Pro Street-hez képest, ahol pl a motorhoz volt négy, ötféle beállításmódosítás. Itt van 2. Szóval kevesebb lett minden. A pályák viszont szebbek lettek.
  • james69holden
    hol írnak erről hivatalosan?
  • avengir
    Ez tény. Volt egy szar széria, ahol a beérkezett hibás konzolok 3%-ékának volt ez a problémája. Nem értem ez miért lenne fanboyság, ugye te se gondoltad komolyan, hogy egyik ps3om se ment még tönkre. Nem az a baj, hogy beszarik a konzol, mert ott a gari - mint tudjuk a műszaki cikkek elavulnak/tönkre mennek - hanem amikor orbitális hülyeségekkel jönnek az emberek.
  • arty
    gondolom lehet :) (viszont ugyhallottam nfsben 'idén' nem lehet :D )
  • LordAndrew
    Van ilyen. Nekem a három F.E.A.R. játékot tartalmazó DVD-nél fagyott ki, mindig ugyanott... Ha minden mást visz, akkor ezt a békát le kell nyelni, előfordul a flesselt masináknál. Ez az ingyenjáték "ára".
  • LordAndrew
    Jól néz ki ez is. Ha autót bütykölni, szépítgetni, állítgatni is lehet benne, akkor lehet, hogy ez lesz a következő amit megszerzek.
  • LordAndrew
    XP-n is van. Jobb gomb asztalon, properties, settings, advanced, general. Itt tudsz DPI-t állítani. Akár custom méretűt is.
  • Adi
    pc-x-box360
    szerintetek mit csináljak, h ha nem engedi megosztani a netet a pc?
    ezt írja ki: az internet kapcsolat nem engedélyezhető. Már van olyan helyi hálózati kapcsolat konfigurálva az ip címmel, amely az automatikus IP-címzéshez szükséges.
    Minden automatikusan van. Net hálókártyája is és a box-nak is a hálókártyája.
  • Gideon Wieth
    hát nem tudom- Engem nem zavar annyira ez a halhatatlanság bár hiányzik az az érzés amikor folyton leesek valahonnan és nem tom megcsinálni aztán egyszercsak sikerül és örülök mint majom a farkának :D
  • CHEAPBOY
    Jó tudni, egy dbot nem láttam még ilyetén bajjal:)
  • CHEAPBOY
    Ez várható volt, hogy ilyen lesz, nem rejtették véka alá a gyk. "halhatatlanságot".

A "Hülye-Biztos-Tomb Raider" elnevezés telitalálat:D
  • Gabe18
    Prince of Persia vélemény:

Hát ezzel a játékkal sikerült megalkotni a "hülye biztos Tomb Raidert".Igy hirtelen ennek neveztem el magamban,még ha ez a PoP sorozat tagja is.
    Tehát ami a videókon látszott,hogy a velünk jövő nőszemély mindig megment,ez tökéletesen meg is valósult.És hát szerintem túl tökéltessen...
    Rendben hogy a HALO óta dívik ez a nincs energia,töltsük vissza az életet,stb... játékosbarát megvalósitás.Ezt aztán átvette jópár más is,kezdve a CoD sorozattól át ki tudja micsodáig.Na de mégis ott ha lelőnek és elbújsz,még mindig utánad jöhet az ellen,el lehet rontani úgy is hogy mégiscsak meghalsz egyből vagy valami.Na de itt?
    Mentem benne vagy másfél órát,és hát ugye meghalni nem lehet.Leesnék,de nem esek mert visszahúz,egyből megjelenek a legközelebbi platformon,lehet menni megint újra.Semmi nehézség,semmi kihívás.Sehol az az érzés hogy koncentrálnom kellene mert minek?Nem kerülök hátrébb szinte semmivel,nem vesztek életet,nem vesztek energiát,semmi gond.A játékban majd keresgélni is kell bizonyos dolgokat.Abból volt olyan ami látszatra elérhetetlen helyen volt.Illetve elérni el lehetett,de az tuti volt hogy ha oda kiugrok akkor annyi... Na és...?Kiugrottam,felszedte ugrás közbe,leesnék,csaj visszaránt... Most ez szándékosan volt igy kitalálva?Ha igen,érdekes.Ha nem,akkor semmi sem ösztönöz arra hogy a nehezebb,de nem meghalással végződő utat keressem.
    Meghalni a fegyveres harcban se sikerült.Gondolom nem is lehet,max az ellenfél visszatölt magának energiát ha sokat bénázunk.
    Így ennyi idő után már az erős unalom vett rajtam erőt,mert egyszerűen semmi kihívást nem éreztem benne.De nem azért mert én akkora játékos lennék,hanem kb olyan volt mint mikor tizenakárhány éve a Commodore64-en benyomtam játék előtt az örökéletet,aztán úgy ment a dolog...
    Amúgy kinézetre igen szép,pedig én nem szeretem ezt a rajzos stilust,de mozgásban annyira nem érződik,és tényleg jól néz ki.

• DarkSector
    megaWatt
  • EasyLife
    blue-ray is elbújhatna :)
    és már elvileg létezik olyan is amit jószerével inkább már méterben skáláznak, 32megapixeles felbontáson ketyeg :D persze a gép ami hajtja egy szobát is kitesz :D
  • GP2100
    Ha mindennek milliwattos(mW) fogyasztása lenne akkor nagy enrgiamegtakarítás lenne szerintem.
  • DarkSector
    Én kb 1 éve hallottam a 25xx-as tv-kről, de akkor még "kísérleti stádiumban voltak".

Kicsit kissebben és olcsóbban már kapható monitorként.
  • dienesoft
    Egy ilyen tévé köré építtetnék egy mozit is. :)
  • tom235
    Akkor én még igen le vagyok maradva ezen a téren, nem baj, ma is tanultam valami újat :)
  • DarkSector
    Milyen kockás lenne egy 1920x1080-as játék :P
  • DarkSector
    Na itt van még kevesset is mondtam.
  • DarkSector
    Tudomásom szerint az ilyen nagy tv-k 2560x1900-ba mennek, de szerintem 1900x1200 minimum.

Amúgy a plazma nem jelent akadály a pixelek számában.
  • EasyLife
    MITSUBISHI 56PQF60LCU tv nek 3840 x 2160 QUAD HD a felbontása és fele annyiba fáj :D
  • tom235
    plazmánál?
  • DarkSector
    2560x1900...bocs
  • tom235
    Azon aztán fasza lehet játszani, gondolom igazán remek képe lehet a maga 852*480-as felbontásával 230 centiméteren. kb mintha egy 19 es tft-n QVGA felbontásba tolnám :) Nem vitás, hogy aki ilyet vesz az csak azért veszi, hogy majd ő megmutatja hogy az övé nagyobb mint a szomszédé :)
  • DarkSector
    Én nem csodálkozom rajta.
    Gondold el mennyi áramszámla, mire elviszik a boltból...:P
    még készenléti állapot is 1mW lehet..:P
  • DöflingR
    Jessz, kivan akasztva a gears 2 1000G-re :D
  • Örm
    Én is azt hittem, hogy 3.5, de megkérdeztem egy eladót és azt mondta, hogy tényleg 35M. Szerintem ahhoz a nagy tv-hez külön kell építeni egy szobát.
  • DarkSector
    Légyszíves valaki segítsen a srácon.
    THX

Egy kis gond van... Segítsetek
  • trogerzsiger
    igen.
  • PoisonChihuahua
    Nem 3,5M? A 35M az egy kicsit sok, abból már lakást veszel.