176864

-
darksector best buy... :P -
Star Wars force unleashed is jo. -
Ok.Kösz.Gta4-től lefelé azok még kimaradtak nekem,van mit bepótolni.... -
Mazsolázz:)
Gears of War 1-2
Tomb Raider Underworld
Alone in the Dark 5
Grand Theft Auto IV
Dark Sector
Stranglehold
Assassin's Creed
Dead Rising
Lost Planet
-
Vagy horror és nem baj ha régebbi. -
Mondhatnátok nekem vmi mászkálós kaland v. akció tps játékot amit nem érdemes kihagyni?? -
Közbe megkaptam a játékot.
nagyon durva a graf az biztos.
:P
De monnyuk az igaz, hogy fedezékharc még mindig. -
dádá -
doki88 #56109 Eladó 2 db szinte új egyszer kiprobált gém: Legendary És Mortal vs Dc darabja 9500ft ha mind a kettőt viszed engedek az árból tel: 06-30-478-68-59 -
Ha valakit érdekel:
Gears Of War ELSŐ RÉSZ - Limited Collector's Edition
Én ma vettem egyet. :) A budai üzletükben még van 3db! Újak, de nem celofánosak. -
roli33 #56107 az a kérdésem hogy az Arcade-on is fut minden boxos játék? vagy nem akadozik esetleg a memóriakártya miatt? -
Ragnar360 #56106 Aza ZKÉRDÉS :ASDASDAS -
Ok köszi mindenkinek. -
Ha mindkettőtöknek megvan a játék, van internetkapcsolatotok és LIVE! Gold-otok akkor igen. -
Ja. -
Freedy #56102 igen -
HAli!!
A co-op modot a végig tudom úgy tolni a haverral,hogy Ő is otthon és én is otthon vagyok.
Köszi előre is
-
na végigvittem cod4-et:D
multiba megprobálom elérni SD-t, de addigra biztos lesz még pár játék.
fifába is már eléggé kezdek belejönni:D -
lol:) -
erről először azt hittem hogy GTA 4 :D -
Kihagyhatatlan, még úgyis ha az 1-el nem játszottál. -
Lol, miért? Nem lövölde? Mit kell csinálni a lövésen kívül? Van fejlődés? Van tárgyhasználat? Semmi nincs. Mész a folyosón és lősz mindenre ami mozog. Mindez persze remekül tálalva, és nagyon bejön, nem arról van szó, de kezeljük helyükön a dolgokat... -
Ragnar360 #56095 Hát a primitvivek igy hivják csak ja, csúnya ürlények...btw ha belegondolsz 10x jobb lett a Kampány az elsőhöz képest, mind sztori, mind pedig játékmenetet nézzük...és mi a faszért kell az szajkózni állandóan nektek "külsősöknek", h ez csak egy sima lövölde és kész. Egyszer nem használtam ezt a szót nem erre, HANEM EGY JÁTÉKRA SEM, legyen az akár kicsit is hasnóló de a műfajban idetartozzon.
-
Az alsó kép egy lastgen konzol képességeire ad választ. -
Ragnar360 #56093 Istenem, felejtsd már el a gémszart nem magyar szarokat kell nézni, ahol az egész videóba act1 van, végig se tolták, nem mutatnak semmit és ORBITÁLIS BAROMSÁGOKAT BESZÉLNEK! -
Ragnar360 #56092 Ha az alsó kép az NFS U ból van akkor már értek mindent... OMG -
Ragnar360 #56091
Remélem maj egyszer csinálnak egy Warrior Within szintű Perzsiát, mert ez úgy okádék akármelyik KORÁBBI részhez képest, h az nem kifejezés!
-
Én pl soha sem mentem vele a netre, mert nem akarom bebukni azt a 3000 forintot egy esetleges bannolással, amit a live-ra költöttem volna
-
Lehet, de benne van a pakliban, hogy bannolnak. Stealth ide vagy oda, kitalálhatnak valamit később, ami ezt übereli. -
csak a gond van vele.
végy packot szerintem. -
pongi10 #56087 bocsi -
pongi10 #56086 Hali!
lehet kicsit warezes a kérdés de én most készülök xbox360-at venni és nem tudom hogy a a kiírt játékokkal amiket netről töltenék le lehet-e játszani neten mert ha nem akkor nem flasheltet veszek hanem gow2 packot.
előre is köszi
-
lehet én is megveszem gow2-őt. -
THX már megrendeltem, úgyhogy mindegy.
Csak azért gondoltam jobb ha tudom mire számítsak. Remélem igazad lesz. :P -
Nagy kár lenne kihagyni,nem olyan régen vettem a boxot,a Dead Space után ezt játszottam ki másodiknak és abszolút nem lesz unalmas,sőt az egyik legjobb játék sztem,grafika,hangulat nagyon ott van.Egy horror után meg jól fog jönni egy kis lövöldözés sztem. -
THX a véleményeket. -
Lövölde lesz végig: mész-guggolsz-lősz-újratöltesz-kiugrassz-lősz-fűrészelsz-újratöltesz-mész-guggolsz (goto 10).
Néhol járművel néhol meg más közlekedési lehetőséget igénybe véve mész és egy lövegtoronnyal osztod a halált, de alapvetően fedezékből ölős, pörgős lövölde az egész. Ha szereted a stílust, be fog jönni. Ha a pörgésnél, ölésnél több kell, akkor ez nem a te játékod.
Egyébként mindenben verte az elődjét. A történetben volt a legnagyobb fejlődés, de nagyobbak és szebbek lettek a pályák is. -
A GoW erről szól. Irtani a csúnya űrlényeket. Csak változatos helyszíneken, itt-ott járműhasználattal. Nem olyan korszakalkotó, mint az első rész volt a maga idejében, de jó cucc. Épp tegnap értünk a végére DT-vel co-op mókában. Ajánlatos úgy tolni. -
mit vársz egy lövöldözős játéktól? :D -
Kinek a pap, kinek a papné. PGR4 nekem is megvolt, játszottam vele (egyéni módban mindent megnyertem), tetszett. De tetszik az Undercover is. Kár az akadozásért :(