176864
banner
  • HD JOHNNIE
    és az élménye ugyanaz mintha pc-n játszanál?
  • avengir
    de játszani nem tudsz vele ;)
  • akyyy
    USB-s egeret meg billentyűzetet mindenféle drága átalakító nélkül is játszi köynedségel csatlakoztatható, fel is ismeri, no para!
  • avengir
    Lehet egy 20k-s átalakító segítségével, de felesleges, mert buggos mint disznó. Kontroller is tökéletes hozzá.
  • avengir
    A játékok átlag ára ~7000
  • Tujm
    és valaki nem tudja hol lehet kapni vga kábelt?
  • HD JOHNNIE
    sziasztok! gondolkozom egy xbox vásárláson. Azonban egy kérdésem lenne. Lehet rá csatlakoztatni bill-t meg egeret ? Csak mert ált codozok és az nem ugyanaz konzolon mint pc-n. Ha igen akkor ugyanaz a feelingje neki?
    Üdv
  • akyyy
    én megvettem a gta-t is jól elindul nincs vele gond, igaz lowoan van, de még úgyis szép, kidolgozott minden részlet, autók tökéletesen törnek, főleg a szélvédők:D meg amikor kirepülök.

az hog ymásnak nem megy mert nem eredeti wndowsa va ő bja:D
  • mateus33
    Előbb-utóbb letiltanak, és nem az account-ot, hanem a gépedet, szóval utána adhatod el ha live-ozni szeretnél.
  • Morphin
    ÉRTETTEM! ^^ megnyugtattál!...nemvagyok híve a barkácsolásnak...és a 3év az bőven elég lesz...és utána is van rengeteg szervíz lehetőség még! márcsak a második pontra keresem a választ amit előző post-omban felvázoltam...
    az igaz h ha a live-on játszok mondjuk nem eredetivel akkor ban jár...namost ilyenkor tényleg a boxot bannolják? nemcsak a live accountomat?
  • mateus33
    Ha hozzányúlnak és sérül a garimatrica, akkor annyi, nem szabad!
    Hűtésmodd se kell, főleg ezekhez az újakhoz!
    Csak vedd meg és játssz! :D
  • Morphin
    mennyire gyakori ez a 3LED-es dolog? szal mondjuk ha én "megcsináltatom" h ilyen ne legyen akkor meg a gari ugrik mi??...szal gari lejárta előtt érdemesebb csak megcsináltatni gondolom...meg ez a hűtésmod meg ilyesmi, ezek mind garivesztéssel járnak nem?
    tudom ez itt nem a warez helye, de mint mindenki énsem csak 2-3játékkal játszanék, annyi pénzem meg nincs, főleg h egy nagy TV-t is veszek box mellé hogy havonta vegyek játékokat 15k-ért. szal vki tud adni egy oldalt ahol foglalkoznak ilyesmivel,és megbízhatóak? elég egy link is...THX
  • DanielT
    A leggyakoribb hibára a 3 led-re vonatkozik a +2 év, 1 év pedig minden másra.
  • Morphin
    és mit fed az 1+2?? mikre vonatkozik?

DarkSector: azért dupláz és enyémet meg törli, mert ugyanakkor nyomtuk le +/- 5 sec a MEHET gombot ^^
  • DarkSector
    Bocs...
    én se vágom mié dupláz a geci.. :P
  • avengir
    Support jó, a gari pedig: 1+2 év
  • Morphin
    kiütötted a postom^^
    azért a PC-n megy közben egy komplett OS is...xbox dashboard-ja nem eszik olyan sokat sztem.jah és nekem vistán alig akart még elindulni is. XP-n meg mediumon tolom...illetve csak akarom a szar frame miatt...diavetítés kb, még visszavéve is!

szal avengir-nek akartam írni csak nem jelent meg, h köszi! jó a supportja a boxnak ezekszerint...és a 3 év gari is kedvező!
  • DarkSector
    egyedül az 1gb vram a sok a többi szerintem nem nagy szám.
    azis szerintem csak nagyfelbontáshoz kell.
    csak akkor nem vágom a faxba, hogy konzolon 512-es karival megy 1080p-ben???????????
    lol
  • avengir
    A konzol garanciáztatása teljesen független a vásárlás helyétől. Ha tönkremegy a konzol, akkor az MS-t kell felhívni és ők minden továbbit elmondanak majd neked.
  • Morphin
    jam, csak ez ilyen microfos futár?? mert nemhiszem h mondjuk ennél a platinum shop-nál pl. így lenne...de úgy legyen. olvasgatom ezerrel mi h van, de még low vagyok konzolok terén.előre is elnézést ha néha hülye kérdést tennék fel
  • DanielT
    Semmit. Ha mégis gond van, 3 évig futár viszi/hozza a gépet ingyen.
  • Morphin
    áhá...akkor esélyes h ezt veszem meg. gari meg ilyenek??3LED-es hiba? stb. mit kell még költeni egy box-ra h gond nélkül szolgálja az embert?
  • avengir
    Az Arcadekbe nincs winyo, 20gbs verzio volt a premium box és 60gbs pedig a pro, csak ezt a magyar vásárlói réteg nem volt képes felfogni, ezért a kereskedők létrehozták a 60gbs premium kategoriát.
  • Morphin
    Köszi, és ezek 60GB-osak ugye?? illetve az összes premium az nem? Amiben 20GB-os van az csak Arcade lehet?
  • avengir
    Premiumot vegyél pl.: ezt
  • Morphin
    így van, szeptemberben akartam 140et költeni a gépemre, h legujabb legyen minden...a válság meg csak rátett h nem csináltam hülyeséget...sztem váltok konzol-ra énis, sokkal kifizetődőbb ahogy elnézem, akár még eredeti játékokkal is...van sok ami megunhatatlan. másik meg hogy azért hamar nemis avul el.bár sosem szerettem a konzolt(nemtudom miért,az írányítás valszeg,de majd megszokom), most muszály leszek áttérni oda...van most 50k-m itt a karácsony...kapok azért vmennyi, milyen boxot érdemes venni?? ezt a premiumot néztem 58-65k között mozog,mediamarkt meg konzolos boltokban nézegettem.
  • Zozo76
    Gyerekek, beneztem a GTA4 PCs topikjaba. Az a siras-rivas ami megy ott...
    Borzalmas gepigenye van, akik (van par PC-buzi haverom akik allandoan azzal cseszegettek hogy ugyis jon PCre is a jatek meg ott sokkal szebb lesz, meg nagyobb felbontasban lehet nyomatni, stb, stb), a PCsre vartak jol beszoptak a topik-lakok szerint. Talaltam egy cikket is a neten a jatekrol, itt egy reszlet belole:

"A legfelháborítóbb mindezen felül a játék rettenetes gépéhsége. Nem csak a saját példámat tudom elmesélni (E6750, 3 giga memória, 8800GT 512 MB, Vista SP1 – 14-22 frame), de a csúcsgépek tulajdonosai sem tudnak zöldágra vergődni a GTA IV-el és legjobb esetben is csak medium beállításokkal, 25-30 frame-val játszhatnak. Ami egy ilyen grafikájú játék esetében legalábbis felháborító.

A GTA-k persze sosem a grafikájukkal hódítottak, de az egyébként minden bizonnyal frenetikus hangulatot jelen esetben szilánkokra zúzza az, hogy érdemben lehetetlen futtatni a szoftvert."

Na, ilyenkor almdom magam hogy anno az XBOX Classic-al vegleg elhagytam a PCs kinlodast...

• csoola
    na battya, én is igy vagyok ezzel, föleg most h a másfél éves gépemen a rendszerkövetelmények szerint EL SEM INDUL a GTA4 például... de nekem kell még PGR, Force Unleashed, Gears of War, Army of Two...
    nemsokára megjön az uj monitorom, egy nem tul nagy, csak 19"-os wide Samsung, de szép képe lesz hozzá, meg a hugomnak vlaszeg karácsonyra lesz saját tv-je, 32"-os Samsung, ugyhogy el leszünk, az elsö lépés megvna a box felé:D
    amugyx konkrétan, valakinek van D-Subbal összekötött boxa? segithetne hogy hol tudok majd hozzá kábelt, meg mindent szerezni, a jackdugos hanghoz meg a D-subhoz
  • avengir
    Valóban, mivel ez volt az x360 3. éve és az MS azt mondta, hogy max 7 évig lesz piacon, de inkább 5-6.
  • Morphin
    szép mi? ma viszem vissza a kecibe,cdgalaxisba remélem beveszi...ráfizetnék egy xbox-osra.sztetek ilyet lehet?? elvileg 3napon belül visszakéne venniük nem??
    veszek karira egy boxot azt kész. abbahagyom ezt a parasztvakítást, gépújítás félévenként mi...pff szánalom már
  • Zozo76
    Ez egy uj feature amit az ujabb PCs videokartyak nyujtanak! Megoldottak hogy ne legyen pop-up...

• DarkSector
    Amúgy még ennyit a pc-s port-ról.
    :P

• DarkSector
    "az x360 max.: 5 év van még; a ps3omba ~7 év"
    Ez hülyeség!
  • DarkSector
    Biztos, mert ha elveszik, akkor kapsz!
  • PoisonChihuahua
    Hülyeséget ne kérdezz! NEM!
  • Soldiers
    ha a games liberből törlöm ki a gamet akkor a mentés veszik?
  • avengir
    Nézelődj, írd össze egy lapra, hogy mi tetszik a ps3omba, mi tetszik az x360ba, mely játékokkal játszanál egyiken-másikon és a végén dönts.

kezdésnek itt egy online bolt
  • 50cent911
    de mégis melyik platformra jelenik meg több játék melyik az olcsobb,és azért nagy különbség nincs a kettő közt?inkább az x-box felé hajlok!
  • avengir
    1.tájékozódj, hogy melyik konzol felel meg az igényeidnek inkább
    2.az x360 max.: 5 év van még; a ps3omba ~7 év
    3. külföldről kell rendelni vagy jatekaim.hu (DanielTvel legyén ám jóba, különben ban jár)
    4.Ez nem pc, nem kell évente cserélni
    5.Vannak multiplatform játékok és csak az adott konzolhoz tartozó exkluzívok
  • 50cent911
    helo minenkinek,nos én a mai napon jöttem rá hogy a konzoloké a jövő,és szeretnék érdeklődni ezzel kapcsolatban,először is xbox 360 vagy ps3 at vegyek?és hol lehet hozzájuk egy kicsit olcsóbban venni játékokat mert 13ezer darabjáért egy kicsit húzós!!és ha most megveszem az x-boxom akkor az mennyi idejig lesz jó.úgy értem hogy 2év mulva megjelenő játékok is mennek rajta vagy évenként előálitanak egy ujabb fajta x-boxot?és az xbos és ps3as játékok megegyeznek?mert láttam granturismo 5öt ps3-ra de x-boxra nem!örülnék ha valaki válaszolna a kérdéseimre előre is köszi!!