176864
banner
  • csoola
    nézz körül, használtan is lehet találni, vagy ha 60 GB-os megfelel, abbol is sokat láttam aprohirdetésekben!
  • fittyfene
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki mi van az Xbox-sky oldallal? Nem enged belépni, pedig jó user/pass párost írok be.
    Valami infót pls.!
  • Katun
    Sziasztok!

Szeretnék rendelni az eBay-ről egy 120GB HDD-t, azt szeretném kérdezni, hogy Mit kell ehhez tennem? Kell egy PayPal-os regisztráció vagy nem tudom... Szerintem inkább innen rendelek egy ilyen vinyót mint itthon megvegveszem 45.000 ft-ért, azért ez az ár abszurd...
  • Istencsászár
    rúgd, üsd és amikor háta mögé kerülsz nyomd meg az Yont és akkor megpróbálja elvenni a fegyverét
  • Örm
    Hello!
    A Mirror's Edge 7. pályáján amikor egy nővel kell verekedni egy hajón ott mit kell csinálni? MÁr egy fél órája verekszem vele és nem történik semmi. Kösz a segítséget!
  • Zsoltika 007
    Wake up! Minden a pénz körül forog!
  • Morphin
    értettem! ^^ végülis ha ezt az oldalát nézem a dolognak...sajna még egy kis remény van bennem h az emberek nem rosszindulatúak,és nemcsak a pénz körül forog minden...kihalni látszik ez a teóriám már régóta, de újra és újra előjön h bazz lehet mond vmit, és akkor jönnek olyan emberek mint ti, (mert én laikus vagyok még ebben a konzol világban) és rendet tesztek, köszi! ;)
  • Zsoltika 007
    Jah majd pont az mondja hogy cserélj újabb jobb konzolra akik a szar verzióból élnek. :D Gondolkodj már!
  • DarkSector
    tudom ps2-nél volt ilyen, de valahogy meg kéne oldanom.
    talán kapok a boltba valami átalakítót.

• SpeedXHUN
    Mondjuk nekik ne higgyél,mert saját maguknak csinálják az üzletet....állandóan sírnak.....már a 2. mondat abból áll mért ne higgy
    ük el hogy jó....
  • Morphin
    én azthittem hogy jobbak,mmint fogyasztás terén azok, de mégse annyira szívderítő például EZ a cikk, legalábbis számomra. még mindig nem elég kiforrott a dolog. de ettől függetlenül én megveszem, gari van rá a többit meg leszarom...
  • jaszy
    Nem a kábelen múlik hogy Pal vagy Ntsc.
    RGB (komponens) kell ahhoz hogy az NTSC is színes legyen Pal os cuccon.
  • SpeedXHUN
    Jasper alaplapos gépekről van már vmi hír,vagy hogy mit tud,mennyire melegszik?
  • DarkSector
    Van egy fura kérdésem.
    Milyen uton módon lehetne átalakítani. az AV kábelt, hogy Pal-os legyen??
    Vagyis pontosabban:
    Van egy DVD felvevőm. videót készítenék a gémszről, de!!!
    Fekete fehér a kép, mert nem tud NTSC-ben felvenni, vagyis 60Hz-es pal-t.

Na arra lennék kíváncsi, hogy van-e megoldás, hogy úgy csatlakoztathassam, hogy színes képet kapjak??
    AV illetve Scart csatlakozás oldható meg.

Előre thx a tippekért.
  • koryne
    Nah, most én kérnék egy kis segítséget: NXE-ben hogy lehet előcsalni az 1 hónapos trial live goldot? Az eddigi módszerrel nem igazán megy...
    THX
    Oh, vazze, dehülye vagyok, megvan :D Alapból goldra állt :D
  • avengir
    kezd itt a nézelődést
  • avengir
    Torrentről.
  • Dévids
    Sziasztok!
    A Resi 5 demó még mindíg csak a japán Xbox Live-on van fönn??Vagy már elérhető máshonnan is ?
  • kem001
    Még egy olyan kérdés, hogy milyen játékot ajánl hozzá? Gta IV kivételével, az már megvan :D
  • kem001
    Kár :( Na mind1, akkor marad a pendrive, vagy mobiltelefon, arról is tökéletes
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • kem001
    Dehogy is :D Az lenne a kérdésem, hogy merevlemezére másolhatok-e fel dvd-re kiírt zenéket? Ha igen, hogy?
  • koryne
    Ha itt kérdezel, akkor sztem nagyobb eséllyel kapsz megfelelő választ, mint 1 embertől msn-en (csak ne azt kérdezd légyszi, hogy hol lehet VGA kábelt kapni :D)
  • kem001
    Egyáltalán nem hangos szerintem! Én ma vettem egyet, most már tudom milyen az xbox 360 konzolosnak lenni, végre :D Amúgy aki ért x360-hoz vegyen már fel msn-re please XD
  • Bakegér
    Hali!

Az 60 gb-os boxról mi a véleményetek? Mennyire hangos a gép?
  • koryne
    Mivel az új lite-on meghajtókat nem lehet flesselni, ezért az új dvd olvasóval + munkadíjjal ott vagy mintha vettél volna 2 fóliás játékot (na nem a hülyéban, fukarban meg ilyesmi helyeken, hanem jobbakon). Vagy használtból akár 4-et.
    Szerk.: tévedtem, találtam olcsóbban is flesselő emberkét. De a warez ennek ellenére még mindig rossz :)
  • LeWyTy
    Ezt a témát ezen a fórumon, és sok másikon kerüljük.
    De én normális vagyok és válaszolok.
    A megnevezéseket nem vágom... de erről lekéstél.
    A régi szériát még lehetett, az újat már nem lehet flashelni.
    De használtan talán még találhatsz, de az igen kockázatos.
  • Istencsászár
    Ezekre itt nem fogsz választ kapni, mert a warez rossz, a gépgányolás rossz. nincsmit
  • Pacal17
    Így van, Én 8500 ért vettem Vateráról. (13 hónapos)
  • ludinho
    Sziasztok!!!

Még új vagyok és, meg szeretném kérdezni hogy ha veszek egy Xbox360 Arcade gépet, mennyibe kerül még + ban kb a Chippelés, Flashelés(nemtudom melyik a pontos neve)?? És mennyire biztonságos??? Garancia gondolom elszál... Előre is köszönöm!!!!!!

Üdv
  • tarti19
    Eladó egy 20G-s Premium X360 2 wireless paddal, moddolt hűtéssel s egyéb extra dolgokkal felszerelve... További részletetek priviben.
  • ToM1113
    Értem,
    kössz
  • DeerHunter01
    jólvan :)kösszi
  • Zsoltika 007
    Indításkor bekéri. Nehogy az egész baráti társaság egy lemezzel játsszon.
  • Zsoltika 007
    Amcsi accal éves kártyát simán kapsz 8 körül ebay usán. Elküldik neked a scannelt lekapart kártyát és nem kell postázgatni meg vámot fizetni.
  • DeerHunter01
    Ha veszek egy 60 GB-s premiumot akkor arra a játékokat lehet telepiteni ugye?
    tehát nem kell betenni hozzá a dvd-t?
  • trogerzsiger
    Figyuzzatok lesz pár darab mirror's edgem bontatlanul fóliával, Érdekel valakit?
  • avengir
    Pop most a nyerő ;)
  • LeWyTy
    Jácot má vele valaki?
    Naruto: The Broken Bond
    Jobb mint az első része? :D
  • koryne
    Most ezen mit nem értesz, de komolyan? Mondták, hogy 8k körül van, nem?
    Itt egy példa.
    Ha mindenképpen magyar kell, azt is lehet találni 9500 körül.
    Szerk.: ez az éves ára.