176864

-
Srácok, lehet hülye kérdés, de Logitech Formula Force FX (PC) USB-s wheelt össze lehet hozni az xbox-al? -
szia
Köszi, megnézem őket
-
Torry #56636 Igényes nagyon. A hűtéssel mi helyzet? Mekkora és hány ventilátor keringet, valamint a táp maradt külső? -
ja, az enyémen nincsenek azok a kicsi gombok, és a nagy tekerős, bár lényegtelen. -
sry, remélem ez már megjelenik:
a drive 3-3 szilikongyűrűn áll, így a rezgés nagy részét el is nyelik, így jóval csökkent a zaj. Raktam volna többet is de ennyi volt. :)
A házat belülről kibéleltem hangelnyelő szivaccsal (amit a hangszórokba rakunk), de úgy hogy legyen neki légcsatorna.
Továbbiakban a drive-ot is tuningolni fogom, mert elég "nyers" a működése. Hangos ahogy kijön, ahogy becsapódik, és néha nem érzékeli, hogy teljesen kinyílt, így visszahúzza idő elött.
A drive SATA kábele szabvány, viszont a tápkábelét szét kellett szednem, hogy a drótokat lecseréljem hosszabbra. Így sikerült 30-40centire elvinni az alaplaptól, és kényelmesen betenni az új helyére.
Érdemes lehet hűteni még a hdd-t is, mert nem tud szellőzni rendesen abban a tokban, bár ezzel még nem foglalkoztam. -
Torry #56633 A képet pls rakd már fel valami elérhetőbb helyre, kíváncsi vagyok.
Én is szeretnék moddolni, mert eléggé hangos az én gépem is, gar meg már nincs. -
Igen úgy mondanám, elegánsan moddoltam... :P
Szét van szedve, csakhogy egy Thermaltake dh101-ben lakik azóta :) A tápnak is van saját hűtése, és egy 12es venti gondoskodik a ház szellőzéséről. Mondjuk ez a ház átmeneti, csak a külcsíny miatt lett beletéve, amíg el nem készül a durvább.
Pont ráillik méretben az erősítőre és a DVDlejátszó alá, szal "kicsit" jobban néz ki a mint az a fehér piskóta doboz. -
tihibaby #56631 Nem szerintem,SZERINTED!
Én egy szót nem szóltam más mod-ról,CSAK fw mod-ról.
És bizony az is garanciavesztést okoz.
Vagy szerinted nem?
-
Sorry kimaradt:
Megjegyzés: nemtuom ki hogy van vele, de nekem az install után a játék alatt halkabb a gép, mint a desbórd-ban -
Vagy felteszed a játékot vinyora.
:P -
Ha szerinted az, hogy mindenféle látható jel nélkül szoftveresen van felülírva a gépben egy paraméter, és az, hogy valaki bordát cserél, plusz ventillátorokat rak a gépbe, ezáltal valószínűleg fűrésszel kivágja a gép oldalát, vagy soha nem teszi vissza rá, ugyanaz a kategória, akkor ezennel fogadd őszinte gratulációmat. -
tihibaby #56627 Szétszabdalás=FW módosítás?
Mert akkor igen.
Szekrénymod nem érdekel.
A lényeg a mod-on van.
Szóval,ha valaki csendesebb gépet szeretne akkor mod.
Ha mod,akkor garanciavesztés.
-
msittes #56626 Sziasztok!Ha lenne valakinek eladó 3 piros ledes gépe szóljon.Megvenném,ha értelmes árat (10-15) szeretne érte. -
Jah már letiltották.
:P
sebaj van neten demo.
:P -
HY
jó lenne tudnom, hogy miért nem frissít a lista???
Mert nem kerültem feljebb a listán, pedig több pontom van????
Tegnap csináltam még pontot! Ennyi idő kell neki, míg frissít
???
Erről az oldalról van szó -
Már nem fogja engedni leszedni japán reggel sem. Szűrnek. -
igen Sőőt japán regnél érhető el a NINJA GAIDEN 2 és az ÚJ RESIDENT EVIL 5 demó is. -
LOL. Szétszabdalás az, hogy SZOFTVERESEN be lett állítva, hogy 8X-on pörgesse max a lemezt?
A ZÁRT szekrény hátulján van egy venti. Ami soha nem látszik.
-
tihibaby #56620 Emlékszem,mintha anno,Te is büszke lettél volna,"szétszabdalt"8x-os FW-s gépedre.Szekrény-mod stb.
Ha jól sejtem.
-
Ő úgy mondaná, elegánsan moddolta:D -
De szénné szabdaltad a gépet, vagy nincs összerakva, ha jól sejtem. -
Köszi a választ :) -
Jah pontosan így van. Nekem is van egy gépem, még az elátkozott szériából. Többszörös visszaeső 3 ledes wadarr golyózta nemegyszer mielött hozzám került, szinte úgy vágták hozzám a gépet vmi nevetséges összegért. :)
Mérnöktanonc lévén első mozdulatom az volt, hogy kihajítottam belőle azt a szánalmas kis GPU hűtőbordát, és tettem bele egy kemény 300 (azaz háromszáz) forintos használt, gyári amd procihűtőt. CPU hűtőbordájára is tettem egy kisebb hűtőt. Kaptak a ramok meg a HANA chip is kis süniket, azóta úgy hasít a gép, hogy meg sem döccent már vagy másfél éve.
Ennyit a "gagyi" buherálásról. Vigyétek vissza gariba, azt adnak helyette mégszarabbat. :D -
van sima és cross kábel. sima kell. -
Hellosztok
Egy kérdés!
XBox 360-ra netet akarok kötni, és vwireless router-em van. Milyen kábel kell hozzá? Ethernet, vagy ethernet patch? Amit alapból adtak a Premium-hoz az a 3 m elég rövid :S -
tihibaby #56613 Tudod ez olyan dolog,hogy az első X360-am E704-es hibával szállt el,ami alaplap hiba,és anno erre nem szólt a kiterjesztett garancia.A második gépem (az új csoda Falcon)3 hónap után beadta az unalmast.És mit tettem?Megjavíttatam feketén,2-3 hét helyett pár nap alatt+vízhűtés,és több mint fél éve működik.A tanulságot vonja le mindenki maga:
1,Balszerencsés flótás vagyok,aki kifog mindenbből egy hibás darabot.
2,Az X360 még mindíg nem egy olyan:"hejj,de megbízható masina",mint ahogy sokan itt hiredetik az igét.
3,Nem olyan rózsás minden esetben a helyzet a garanciát illetően,haver TÖBB,mint egy hónapot várt a gépére,mire többszöri telefonos vita után megérkezett a "gépe".
Az idézőjel NEM véletlen:sem a sorszám,sem a gép külleme,nem egyezett a futárnak odaadottal,és a Microsoft ügyfélszolgálata:"ilyen nem létezik" szlogennel,dobta a dolgot.
Azóta újra meghibásodott cimborám gépe,és mily meglepő:már nem garanciás!
És mielőtt egyesek rákezdenének a "kötelező" mantrára,természetesen NEM flash-elt gép volt.
Azt hiszem ennyi még hozzátartozik a valósághoz.
-
némely box nehezebben irja=olvassa -
http://bt.xbox-sky.org/
http://www.blackcats-games.net/index.php
ide nagyon sok demo felkerül, de zárt oldalak, ritkán van nyilt regisztrácio (nézed naponta, egyszer bejutsz). ami probléma lehet, hogy a régi demokat már senki sem seedeli ...
free oldalak, kisebb demo választékkal:
mininova.org
thepiratebay.org
jelenleg utobbiakrol a resi5 demon kivül semmit nem lehet leszedni :( (ez a legfrisebb nagyobb név)
Morphin,
igen, egy lemezre több demot is ki lehet irni, de irhatod őket ujrairhatóra is, bár azt némely box nehezebben irja (ki kell probálni, h a + vagy -RW megy jobban. -
rendben van, köszi a segítséget -
Vannak demó különbségek, de ritkán. Az egyéb tartalmakban (videók, trailerek, marketplace dolgok) viszont jelentősebb különbség van. -
Torry #56608 A 3 éves gar a 3 ledes hibára vonatkozik, és mostani gépeknél már nem ez a legnagyobb hiba, hanem a ramok. Amire csak 1 év gar van. -
Torry #56607 Igazából teljesen mindegy, mivel azthiszem ip alapján, de nem is az a lényeg hogy honnan, hanem hogy tudják, hogy Europában vagy. Szóval azokat a dolgokat amiket csak usa-ban lehet letölteni, usa reggel sem tudod letölteni. -
tesóm is regelt live accot boxon, ő az USA-t választotta (én UK vagyok mer mégis csak európa:) )
az a kérdésem, demók, meg egyéb dolgok közt lehetnek e különbségek hogy valaki más más országot választ?
lehet-e olyan demo us-be ami uk-ba nincs? -
csoola #56605 azért találták ki a hütésmod dolgokat, hogy azok, akik elvesztik a garit a másolt játékok miatt, valamilyen szinten biztonságban érezhessék magukat
na ha te eredetivel játszol, akkor a Microsoft ad 3 év garanciát a melegedésböl adodo 3LEDes hibára, de csak ha nincs modositva a gép
magyarul, warezmentesség mellett pénzkidobás a hütésmod, ráadásul hangos lesz a gép, csapágyasak a ventik stb, vizhütés árán meg lassan arcade packot kapni -
akit érdekel Euronicsban 2-őt fizet 3-at vihet játék akció (régebbi címek)
6900Ft/db
-
Fejezd be a buherát, keress más fórumot... ez nem pécé, ehhez nem kell hozzányúlni, de ha ennyi felesleges pénzed van akkor a hülyeség helyett vegyél játékokat a többivel meg nem kell törődni.
X+1szer megdőlt minden kísérlet arra ( itt a topikban is ) hogy belerakhatsz minden buherát akkor is meg fog dögleni ha rossz gépet fogtál ki, de ennek manapság már kicsi az esélye, mert ezek a gépek amik egy jó ideje kaphatók már átlagos meghibásodással mennek, de ha meghal akkor azon sem a víhűtés sem más nem fog segíteni. -
Mondjuk igazából nehéz úgy állást foglalni h csak néhány sztorit hallott az ember. Az lenne az igazi, h mindenki aki vízhűtést csináltatott beszámolna. -
Ez mondjuk a sima ventifelhúzós, overcool-os hűtésmodra igaz(hogy csak késlelteti a halált), de a vízhűtés más téma. Persze tönkremehet valami más alkatrész, aminek nagyon kicsi az esélye, de egy profin beszerelt vízhűtés + hűtőbordák közel 100%-os biztonságot adnak. -
Nem az a lényeg h jobb a vízhűtés, hanem ha egy gép meg akar halni, akkor vízhűtéssel is meg fog, max később, de akkor meg nem lesz rá gari a buherálás miatt. Ráadásul nem kétezer forint egy vízhűtés, szóval összességében felesleges sztem. -
ezeket a demokat lehet egy dvd-re írni? v mindegyiknek külön-külön lemez kell??vki leírná h müxik ez? és csak +os lemez a jó ugye?