176865

-
Fallout3 : 6000ft + posta : ha vkit érdekel -
Nem lehet,csak mem.karira vagy vinyóra. -
csoola #56677 akkor azért érdemes, mer fle tudod másolni a vinyora a játékokat, kiméled az olavosfejet, meg a lemezeket :) -
Balin #56676 helló!
csatlakoznék a kérdéshez!!
fontos a winyó?
ha jóltudom van usb és vmi pendrive-ra nemlehet menteni?
frissítéseket ugyanúgy lehet feltenni?:) -
pongi10 #56675 Hali!
Nem tudom, hogy arcade-ot vagy premium-ot vegyek.Mi a különbség?Persze a winchesteren kívül.Ha én nem akarok liveról letölteni semmit akkor is megéri a premiumot venni?
előre is köszi -
"Live-os profil eladó.
Xbox360 live-os profil 20GB HDD-vel,közel 200 mentett játékállásal 125000 GS-ral eladó.160000 HUF."
Ezt a hirdetést most találtam aproneten. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy vicc... Ha komoly, akkor gratulálok annak az idiótának aki fel merte tenni.
Sry a stílusért, de egész nap ilyeneket látok a neten(főleg így karácsony előtt, amikor mindenki vásárolni akar és sok az "értelmes" kérdés) és egyszerűen már nem bírom szó nélkül hagyni a hülyeséget.
BTW én a telefonom kijelzőjén használom a boxot...
-
Min. egy 10cm-es TV kell sztem, hogy lásd legalább a játék menüjét. XD -
én veszek egy 32"-olosat...82cm. van hd ready 120ért ami jó,szép. 150ért full hd-s...sztem megéri a 30ezer +, hisz magamnak veszem(18éves vagyok)egy ideig használni fogom,jobb ha már a fejlettebbet veszem szvsz. -
Bakegér #56671 Miért? Nem lehet megkérdezni nem ezért van a fórum? -
Torry #56670 Gondolom arra gondolsz, hogy élvezhető is legyen.
Ha nincs sok pénzed akkor min 17"-os TFT, de 40000HUF-ért FullHD-s tft-t is lehet kapni, ami már tényleg nagyon korrekt.
HD-Ready tv 100 környékén 82 centistől már tökéletes.
Attól függ, mennyi pénzed van ugye.. -
89000... 
Most őszintén, egyesek hogy tudnak ilyen hülye kérdéseket feltenni?!
-
Bakegér #56668 Xbox 360-hoz minimum hány cm-es tv kell? -
Pl. Golemkonzol termékei között is van módosított (csak nem úgy írják ki h flash-elt:)
De ha sok ilyet akarsz,akkor apronet.hu, beírod h XBox 360, tele lesz ilyen hülye hirdetéssel. -
msn címeddel hozd létre a gamerprofilod -
hát az biztos van vagy 15-20 éves vagy nem tom csak azt hogy nagyon-nagyon régi -
Zsolcz #56664 akkor a tévéd 3ledes ;) -
azért is nem lehet 3 led mert megnéztem más tv-n és azon nem csinálja. sztem az én tv-men azé csinálja mert már öskori -
hát azt nem hiszem mert még most lett véve -
Halo
MSN-t hogy lehet beállítani xbox-on? -
Zsolcz #56660 3led
-
azt nem tudjátok hogy amikor játszok a tv-n miért vibrálnak a szinek?? egyszer rendes szín aztán halvány piros -
csoola #56658 nem kinálják nyiltan, pont ezért kérdeztem ,mert sokan vettek mostanában gépet, elsösorban rájuk gondoltam segitség nyujtás szempontjábol
köszi -
az még oké, hogy olyan dolgokról kérdezel ami itt tiltott, de még a bannert is lusta vagy elolvasni?
ott van fenn a link (Hazai konzol üzletek), csak rá kéne kattintani...
nem egy bolt kínálja úgy a gépeit (és még hirdetik is) -
csoola #56656 utoljára szeretném flehozni a témát, de most tényleg fontos lenne, ráadásul a karácsony miatt még sürgös is! szoval a warezmentesség jegyében, aki nem akar az nem fog segiteni ugysem, de aki tud az légyszi majd privit irjon nekem, tényleg nagyon örülök neki!
a helyzet az, hogy most már 100%, hogy lehet az Xbox 360, na már most ,nekem egy olyan bolt kellene, ahol modositva jelenleg a legolcsobban lehet szerezni! HDD-s gép kellene ha lehet, de ha nem az se baj, ez attol függ, hogy mennyire lesznek olcsoak a gépek!
kérek mindenkit, hogy akit zavart ez a hsz az most tekintsen el a cinikus stb. választol, inkább egyszer nézze levegönek
segitsetek, ha tudtok légyszi! -
Hol lehet legolcsóbban kapni VGA kábelt ? (amivel monitorra tudom kötni a cuccost..) -
mert hal = mert nem hal
sorry... -
Igényes, szép házba tetted. HTPC fíling rulez. Egy ilyen Xbox tényleg a nappali dísze és ha a hűtés is csendesebb+nem romlik el a gép, mert jobb bordák és ventillátorok lettek használva, akkor a ház megérte az árát, mert hal meg a gép és nem kell újabb Boxot venni az elpusztult helyett -
Tujm #56652 bocsi, elfelejtettem visszaolvasni :S -
Microsoft XBOX360 Wireless Racing Wheel vagy Logitech DriveFX Racing Wheel
Ebből a 2őböl választhatsz, a többi nem fog működni a boxal. -
#56640 -
Tujm #56649 megin csak én vagyok ^^
ha veszek egy usb-s kormányt azt a boxal hibátlanul tudom használni? vagy esetleg van valahol egy lista hogy melyikek kompatibilisek?
és vga kábelt honnan tudnék venni? :DSA:DSA
-
Igen abból a thermaltake házból valóban kijönne egy olcsóbb box. Nem állt szándékomban úgy beállítani a modot, különösen az ilyen komolyabb módosításokat, mintha az természetes lenne, sőt.. Épp ellenkezőleg, ilyen változtatásokat tudtommal még senki nem csinált, mindenki csak addig merészkedett el, hogy átfesti, plexit rak rá azt kész. És mind egykaptafa.
Én csak felvázoltam, hogy ilyen megoldás is létezik, ráadásul rögtön volt is valaki (Torry), akit érdekeltek a részletek.
Amit én csinálok már nem berhelés, vagy sufnituning, igyekszem a kretív alkotás és az innováció irányába tolni a box moddingot. -
Ugye érzed, hogy csak a Thermaltake gépház árából kijön 1 új x360... Semmi bajom a moddal, de ne állítsuk már be, hogy ez természetes dolog. -
Köszönöm szépen james69holden és arty :( -
Nem értem minek ez az indulat.
Egyrész nem neked mondtam, másrészt, arról volt szó, h a buherálás nem jó semmire. Én ezt cáfoltam meg a példámmal, miszerint egy agyongyilkolt és javított gépet is lehet több éves stabil működésre bírni a megfelelő módszerekkel.
Meg mit akarsz itt a ps3-mal azt sem értem. Szó nem volt újonnan vett ps3ról, de még új xboxról sem. Garancia sincs rá nyílván mivel javítva volt számtalanszor.
"gépszéttúros ill. faszán megmondom a világnak, hogy az én igazságomon kívül más nem létezik "
Ezt meg mi alapján szűrted le? Egyáltalán miről beszélsz, hol olvastál tőlem ilyet? Meg miféle vízhűtésről osztasz itt??? -
A táp az belül van, mert így nem kell a külön elhelyezésével törődni, és belül volt is a számára hely, de a legfontosabb, hogy a légáramból neki is jut. Így a hűtése sokkal hatékonyabb (és a teljesítménye ezáltal nagy melegben sem romolhat), mint ha valahol egymagában lenne a szekrény mögött a porban.
Egy 12es venti keringet, asszem valami arctic cool silent vagymi a tipusa, és van rajta egy sima ventiszabályzó. Halknak mondható, pláne ahoz képest h nagyobb légtömeget mozgat mint a két gyári 7centis.
Ha lenne még1 ilyen silent ventim betenném előre, bár nem szükséges így télen.
Fogok tenni hőmérőt a gpura, cpura, ramokra és a hdd-re, h figyeljem. Egyébként a gpu ezzel a sima egyszerű (de közvetlenül hűtött) bordával, alig kézmelegre (~35°C) melegszik max. A proci elég meleg, olyan (55-60°C). A gyári hőmérsklet egyébként olyan 75-80°C volt a GPU-n, a CPU is olyan 65-70°C.
Amúgy ha a hűtésen gondolkodsz, egy valamit érdemes figyelembe venni. Ha teheted a levegőt inkább fújd a bordákra, ne leszívd róluk.
Sokkal-sokkal hatásosabb... -
Meg van még egy Mad Catz is, de az überfosadék:D -
tihibaby #56642 Nem,csak Uncharted közben 1 hét alatt kétszer fagy.....ez sem túl bíztató!
-
Nem. Sajnos :((( -
csak 2 kormány használható tudtommal az Xbox 360-hoz
az egyik a Microsoft XBOX360 Wireless Racing Wheel
másik meg a Logitech DriveFX Racing Wheel
(előbbi a jobb)