176864

-
Berakod a lemezt. My Xbox, ott nyomsz egy Y-t és install :) -
Gyureszka #56757 és ezt miért nekem mondod? :D am elite és mondom azóta fagyott le vagy 2x mióta felmásoltam, letöröltem azóta 1x csinálta de most nem csinálja. (kopp-kopp-kopp) :D de többi game felmásolva -
Remélem vinyós gépet vettél, mert akkor fel tudod másolni a játékot is ötödére csökken a hangereje a gépnek. Ha nincs vinyód = beszoptad, marad a füldugó. -
Hogy másolom fel hdd-re pl gta 4-et? -
Az enyém nem hangos :p főleg ha olyan játékkal játszok ami fönnvan a hdd-n :) -
igen, ez ilyen hangos:)
nem gondoltam volna én se hogy megszokom, de aztán csak sikerült -
Gyureszka #56752 és azt honnan tudom meg h ha olyan?! mert csak azzal az egy játékkal csinálta azt.?! -
Gyureszka #56751 a magyar forgalmazótól (BSC)-től van... -
Porráwarezolt, hűtésmódosított gépet vettél sufniboltból, vagy érintetlen gyárit? -
Gyureszka #56749 sziasztok srácok.
ma jött meg a boxom, és a Skate játékkal függök, egy idő után gondoltam h halkabb legyen felzúzom a hdd-re feltette minden :D és utána egy idő után lefagy a box. nemtudjátok mitől? azóta letöröltem a hdd-ről és most is csinálta az előbb. valaki help plz. -
Hali
Mi a véleményetek az msn kit-ről? Érdemes beszerezni? Sokat szoktam msn-ezni, de jobban szeretnék inkább box-on legtöbbet -
jó nyugi haver, csak mondtam hogy sztem szar dolog. Nem kell letépni a fejem. -
Sziasztok!
Most jött meg a premium xbox360-am és ez most komoly, hogy ilyen hangos:D?
Ez hihetetlen, az egész lakásban hallani:S
Nem lehet valahogy lejjebb venni vagy akármi? -
tőlük még soha, de a fable2 akcio ota nézegetem ezt is :) (viszont sajnos egy fél premium árát megint elköltöttem játékra... kikészit ez a sok "akcio" :D ) -
ne mond meg mit csináljak:
-
hát de elem aznem gond, mindig van itthon tartalék, meg tudnak ingyen hozni :) -
csoola #56742 ja meg az sem utolso szempont, h ha esetleg nincs play&charge akkor ha lemerül a kontroller, tudsz játszani tovább
amint meglesz a cucc én is nézek majd hozzá egyet :) -
csoola #56741 hát van másik fajta nem tudom milyen kábel, de a legegyszerübb, ha egy laposfejü csavarhuzoval lebontod rola a müanyagot, legalábbis azt hiszem erre gondolsz :) -
norfeus #56740 Valaki tud adni otletet,hogy hogyan tudnám rákotni házimozimat az xboxra?
A TV hdmi kábelel megy.de így viszont a komponenst nemtudom beszurni xboxba,egyszeruen nem fér el a keto egymás mellett.valami otlet? -
ne Fifázz részegen... Egy: kétszer annyi embert látsz a pályán Kettő: Megviseli a gyomrot.. [tapasztalat] de legalább elkerülöd a másnaposságot :D -
ha veszek ócsóért egy vezetékes kontrollert, azt akkor ráköthetem a gépre is, igaz?:D és csak driver kell neki. mert vezetnél nélkülihez külön venni kéne valami szart, elég nagy hülyeség :)
amugy is csak szilveszterre kell a másik joy, hogy majd részegen codozzunk meg fifázunk meg kitudja még mit
-
Kicsi lesz a csík, észre sem veszed. -
csoola #56736 16:10-es 19"-os LCD-nél mennyire lesz nagy a fekete csik alul felül? remélem csak kicsit mert a monitor igy sem oriási :) (bár ha nagyon kicsi lesz akkor elcserélem majd:D) -
Far Cry Instincts Predatorról mik a vélemények ? 2 után érdemes megpróbálkozni vele ? -
Dave500 #56734 de mostani dashboard frissítés ráfér a memkarira csak 152mb -
az miért baj ha valaki belinkel egy videót ? (Ami ráadásul témába is vág hiszen xbox 360on készült.) -
Tujm #56732 meg elég bosszantó mikor felmennél livera játszani egy játékkal és nem enged mert egy frissítést kötelező letöltened hozzá ;) én pl nem tudok most játszani a bornout paradiseal emiatt :/ -
Dave500 #56731 hát most már mindegy... de ha csak a töltési idő hosszabb az nem érdekel azért kösz -
A töltési idő eddig is jó volt. A többségnél alig észrevehető hogy gyorsabb, hiszen itt másodpercekről van csak szó, de van pár játék ahol érzékelhető pl Fable 2 ahol óriási terepeket kell betöltenie, a HDD install legfőbb lényege a dvd olvasó zajának kiiktatása. -
Tujm #56729 nem szaggat, csak mikor pályaváltás van vagy ilyesmi akkor tovább tölt, de inkább gyűjts még egy kis pénzt és vegyél egy premium pakkot -
Dave500 #56728 Hello Holnap szeretném megvenni az xbox60 arcade-ot! Attól még hogy nincsen HDD a játékok rendesen fognak futni? úgy értem hogy nem lesz szaggatás stb azért mert be kell olvasni minden jelet? -
Ez nem probléma, a monitorod ( mint az összes Pc -s monitor nagyjából) nem szabvány 16:9-es képarányú. A Box csak megkímél, hogy ne kelljen torz, nyújtott moslék képet nézned.
Jobb az a 2 csík hidd el. -
A box ezt tudja. Örülj, hogy nem kapsz nyújtott képet. Ha fáj a csík, vegyél 16:9 arányú megjelenítőt. -
Laci08 #56725 Hali!
A 22"os monitoromon 1680*... felbontáson megy a box de az a gondom hogy alul fellül fekete csík van szóval nem nyújtja kia képet teljes magasságban. Próbáltam csesztetni de ebben a felbontásban szeretném használni. HA valakinek ötlete van a problémám orvoslására kérem ne habozzon. előre is köszi -
timantes #56724 Nem reklámozom az x360 nyereményjátékra készült klippemet itt SEM! -
peti79 #56723 Sziasztok! Szeretnék a Live-ra föllépni, de sajna nem tudok. A tesztelésnél a MTU-ra failedet ír. Nem tudjátok miért? Mi erre a megoldás? Egyébként upc-s netem van. Köszi a válaszokat. -
zs0ltee17 #56722 én is nagyon csodálkoztam! de 3 napig visszaveszi azt mondta ha nem jó, ezért mertem belemenni és kipróbálni! de mind1! azért köszi a segítséget! -
lol a headset-et amit adnak a pro-tól felfelé azt a joy-ba kell dugni? elég low vagyok még, de mostmár ezt is tudom...azthittem h a gépbe kell. -
Na. Által b@sztad magad alaposan. Vagy aki úgy adta el, hogy abból más hang is kijön. -
zs0ltee17 #56719 nem headsetet vettem hanem egy utángyártott fejhallgatót! de nem volt filléres sajna! :S a joy-hoz csatlakoztattam ugyanúgy mint a gyári headsetet!