176864

-
ruleyB #56878 Amíg nem játszol HD-felbontásban, addig ezt fogod gondolni :) -
Nem olyan vészes sima TVn sem, én is azon zúzom manapság:) -
Köszönöm mindkettőtőknek a választ:)
Már azt hittem rosszul olvasok, amikor néztem a kiírást. Nem telepítettem fel, de így nincs is értelme:) -
Maximum, de itt magyarországon szerintem nem sok embernek van olyan. -
ruleyB #56874 Persze, azért tettem hozzá utólag, hogy monitor. Mivel a CRT-ről nekem állandóan a monitor, és nem a TV ugrik be, ezért kapásból azt hittem, hogy a monitorra érti. CRT TV-n valóban bűn játszani, mert az effekteket leszámítva szar. Egy CRT moncsi 10-15k, átalakító 3k+1k és kész is. -
Na az monitor, felbontása gondolom 1280x1024. Egy crt tévé felbontása 720x576. Maximum. Nem kell tovább ecsetelnem, remélem. -
Xtian #56872 mondjuk én ilyen pirosmosódással még nem találkoztam -
ruleyB #56871 Mármint CRT monitoron. -
ruleyB #56870 Én CRT-vel játszok és tökéletes. -
Torry #56869 3 crt-n is néztem, egyáltalán nem gagyik voltak(Sony, Samsung, Samsung) és max a 82-es Sony-n nézett ki valahogy, de 100x inkább a 17-es tft-men játszom.
Láttad már crt-n egyébként a boxot? A piros mosódik,kifut a keretéből, maszat az egész még a 4:3-as játékoknál is.Szerintem. -
Xtian #56868 Teljesen rendben van crt-n is! Így is olyan látvány fogad majd pl az Assasins-ben amitől lef*sod a bokád! :)
Persze egy lcd-n szebb de ha pl van egy 72 cm-es síkképcsöves modernebb tv-d akkor azon is rendben lesz minden, kivétel hogy a szövegek néha túl aprók. -
Tulzol. Vagy az egy szar CRT. -
Torry #56866 Rá lehet kötni gond nélkül, de szerintem eléggé élvezhetetlen.
Most ideiglenesen havernál vagyok elszállásolva és a monitort nem hoztam csak a boxot és itt crt tv van.
Alig játszom rajta, mert nagyjából semmit nem látok a játékból. -
köszi a választ:) -
Megy simán crt tévén is. Bár inkább egy monitort ajánlanék, az nem annyira drága, mégis kinéz majd valahogy:) -
Sziasztok!
Szeretnék karácsony elött beruházni egy ilyen konzolra, viszont egyelőre csak normál képcsöves tv-n tolnám. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az újabb HDMI gépek ráköthetők sima tv-re is, vagy kell valami átalakítót szereznem hozzá?
Előre is köszi a válaszokat! -
Grizzly4x4 #56862 A PS3 meg egyenes szégyen ahhoz képest hogy bő egy évvel a box után jött ki és ugyanott tart. Mondjuk a játékok fejlesztőin is sok múlik mert igyekeznek ugy kialakítani a játékokat hogy minden platformra megjelenjenek és így kb ugyanúgy néznek ki -
Grizzly4x4 #56861 Mondjuk elég szar lenne hogy ha a konzol nyitócimét az ms nem a 360-on szándékozna befejezni. Remélem nem kell új konzolt venni hogy láthassam a GOW3-at is. Ebből a szempontból mondjuk csalódtam a konzolokban de a pc-n sincs akkora fejlődés. Legalábbis amikor haver boxán megláttam 2006-bana GOW-ot ahhoz képest nem fejlődtek akkorát grafban a játékok pedig azt mondták hogy akkor még ennyi meg anyi van bennük. -
??? mit gondolok ??? -
gondolod te. -
pont a konzol valószínüsíthető hattyúdalára
mennyi lesz egy gow3 + árkád bundle? 16 ezer? :D -
GOW 3 2010 karácsonyára! -
Mi ez a Rizen cucc???
:D
jól kezd kinézni. -
egen, tiszta gta4, csak ott legalább a város élt, itt meg még az sincs meg :(
maffia2 az utolsó remény. kissebb szabadság, erősebb sztori - ezzel a recepttel az első rész is könnyedén jobb volt, mint az akkori gta(3), remélem ezt hamarosan ujra megjátsszák. anno hiányzott, hogy nincsenek "mentős küldetések, stb", de visszagondolva pont emiatt nem fulladt unalomba, nem nagyon tudtál letérnia fő történetszálról és emiatt nem fordult elő, hogy 5 egyforma küldetést kaptál, azonos motivácioval, egyhuzamban -
mert a halo3-at eleve ugy irták meg (és még jopár játékot) h a winyon cacheljen, ha tud ... namost, amikor a winyorol winyora cachelne, az lassabb, mint amikor a dvdről másolgat fájlokat a winyora. azért szimpatikus, h a legutobbi halo3 update-be ezekszerint már betették a figyelmeztetést.
viszont a csend megfizethetetlen, igy én akkor is feltenném, ha 2x annyit töltene :) (erről persze nincs szó, csak az első "felmásoláskor" (cachelés) lesz jelentősen megnövekedett töltési idő)
---
benkoszabi: mi értelme lenne a látotávot állitgatni boxon? pécén is ugy állitod be magadnak, h ne szaggasson. konzolon ezt a fejlesztők megteszik neked, nem kell BASZAKODNI (=pécé), itt játszani 'kell'. és 'élvezni' a tudatot, hogy a gép képességeihez mértenm 'maxon' játszol -
hogy miért van így azt nem tudjuk, de mindenesetre igaz
mindenhol írják, hogy feltelepítés után jóval hosszabbak a töltési idők...
"Halo 3 (installed: 6.3 GB) -> load times are apparently worse (10 seconds longer) when installed" -
A HAlO 3 kiírja amikor elindítottam először (ez tegnap volt) az XNE telepítés óta, hogy ha lehet ne rakjam vinyóra, futtassam lemezről, mert az úgy frankó, s különben is minden lassabb lesz, ha feltelepítem (szarnak pofon effekt).
Ez miért van így? Kinek mi a tapasztalata? -
csoola #56851 ha belegondolsz, nincs is értelme állitani, hiszen a készitök az egységes hardver miatt egy onkrét gépre kellett, hogy fejlesszenek, ök már kiprobálták és az optimális beállitásokon fut a játék :) -
Semmit nem lehet állítani, olyan amilyennek a készítők szánták.
-
benkoszabi #56849 csak azért kérdeztem, hogy lehet-e állitani a a boy-ban a graf-ot, mert ugye most jött ki a gta4 port..és érdekelt volna, hogy pl. box-on lehetett-e állítani a látótávolságot, de ezekszerint nem...mert a pc-sben lehet, és csak összeakartam vetni, hogy a mi a különbség a kettő közt -
csoola #56848 én ezt már leirtam, amikor megjelent, nagyon egysiku, rendes sztori küldetések nincsenek, nincs benne semmi uj vagy érdekes -
Tényleg unalmas egy kicsit(mondjuk én végigtoltam, kb. 30 órát játszottam vele)Leegyszerűsítve annyiból áll az egész, hogy oda-vissza autózol és közben 2 centinként megtámadnak... A story sem nagy szám, a grafika és a map editor viszont tényleg jó. -
afrikában ennyi van, nekem már maga a monoton látványa sem tetszett és itt számomra bukó a játék 20 órán keresztül bámulni ugyan azt... -
Jogos :)
---
Mivel most nagyon olcsón juthatnék egy Far Cry 2-höz, kényszeresen lewarezoltam pc-re, nem akartam mellényulni, mert gyanusak voltak az eddigi videok és vélemények - féltem! ... és milyen jol tettem :( Ez a játék tömény unalom :( 10 perc autozás az unalmas tájon, lelősz utközben 5 poston 3 embert, végül a célban még 15öt.
Uramisten, de messze van ez az első rész (PC!) minőségétől ... :(((
(Grafikában egy csoda, de semmi több: techdemo, aminek anno az FC indult!) -
Azért egy új játék nincs 30-40-50ezer Ft:D -
csoola #56843 na PONTOSAN ezért szeretnék konzolt, elegem van a folyamatos pénzkidobásbol, vagyis abbol, hogy kellene, de nincs rá, azt semértem, hogy ha valaki játszik, hogyan költhet havi szinten annyit a gépre, olyan pénzeket kérnek egy-egy hardverelemért, amennyiért egy uj játékot vehetsz... -
Én úgy emlékszem, hogy Bioshockban a vsync-et lehet kapcsolni. -
A játékok 98%-ában a fényerőn kívül semmit nem lehet állítani. Miért tennéd? Fix hardver, minden gépen ugyanugy ugy fog futni, amit a fejelsztő is előre ismer már, azaz belövi rá a jellemzőket és kész. A konzol a játékról szol, nem a basz*kodásrol, bencsmárkolásrol ;)
de pl. Mass Effectben lehetett kapcsolni film grain-t, ill bioshockban asszem blur-t ... másra nem is emlékszem :) -
A játéktól függ. Általában előre beállított variációk vannak, nem úgy mint pc-n,hogy minden gombot külön állíthatsz. -
csoola #56839 a kontroller gombkiosztását lehet változtatni?