176876
banner
  • ruleyB
    Köszi szépen! :)
  • mateus33
    A Box-hoz VGA kábelt lehet venni, ami nem egyenő a DVI-vel. Átalakító van, de kifejezetten DVI-s kábelről nem tudok:)
    Itt egy kép amin a kétfajta csati van:
  • ruleyB
    Hallottatok már olyan Microsoft VGA-kábelről, ami nem DVI csatis? Most szeretnék újat venni és PH-n egy sráccal épp tervezem az üzletet. Ő mondta, hogy a kábel nem DVI-s, hanem egyből tudom csatolni CRT-re. Lehetséges? :)
  • csoola
    mivel nincs benne a témában, elnézönek kell lenni, egy nem elég :)
  • mateus33
    A flash arra van, h a meghajtó olvassa az írt lemezt. Ha ninsc flashelve, akkor ismeretlen lemeznek fogja látni, így hogy indulna el a játék?
  • DanielT
    Ja. Hülyeség.
  • Klemice
    elgépelésért és kimaradt betűért bocs
  • Klemice
    srácok ne kövezzetek meg, nicns xboxom és ezt is egy sráctl hallottam
    feltelepíted eredeti lemezről vinyóra a játékot és ezek után másolt lemezzel is elindul.. szerintem ez hülyeség, de viszi az igazát
    a microsoft nem hülye :S
  • csoola
    amugy ezt már leirtam, szivesen
  • Dave500
    ok kösz
  • trogerzsiger
    hopsz benéztem :D Bocs :-)
  • mateus33
    Már csak azért is, mert kell a lemez, hiába van felrakva a játék. Ha meg küldi a lemezt is, az meg a te gépeden nem fog menni, mivel NTSC és nem PAL.
  • Pacal17
    kaka vagy :D
  • DanielT
    Most miért kell nekem esni? Feltett egy hülye kérdést, nevettem rajta, majd válaszoltam. Aztán visszakérdezett. Én pedig egy kérdéssel szerettem volna elkezdeni a rávezetést, hogy miért hülyeség amit kérdezett.
  • Dave500
    de miért hülyeség a kérdés??
  • deep
    A kérdés hülyeség, de amúgy elvileg menne. Persze kell hozzá lemez is szóval sokra nem mész vele.
  • Dave500
    nem én hanem haverom. de látom itt csak parasztok vannak akik leszólják a másikat mert nem ért valamihez kivétel #5713
  • trogerzsiger
    most mit kell itt neki esni? feltett egy hülye kérdést. jó mosolyogtunk/nevettünk rajta ennyi.
  • DanielT
    Mi? Az, hogy hogy akarsz te vinyón hozni játékot?
  • csoola
    azért nem müködik, mert amerikában NTSC rendszerü a gép, itthon meg PAL, ami nem a lemezre jellemzö, hanem a gépre/játékra
  • Dave500
    most ezzel mi a bajod?
  • DanielT
    Na. Ez a kérdés még nekem is meglepetést okozott! Nem hittem volna...

A hülyeség határtalan, szó szerint :D Jön vinyón a GTAIV amerikából :)

Válasz: nem.
  • Dave500
    Sziasztok! az lenne a kérdésem haverom Amerikából szeretne hdd-n küldeni a gta-iv-et szerintetek menne itt a magyar boxon
  • ruleyB
    Nem kell TFT-t venni! Bőven elég egy sima CRT monitor meg mellé egy 400 forintos gender changer. Egy 17-es CRT-n tökéletes az 1280*1024 :) Én sokáig játszottam az öcsém TFT-jén, de nincs sok különbség a jelenlegi CRT közt.
  • csoola
    ez dicséretes, hogy nem hagyod (ha még kicsi) a lányodat, hogy korhatáros játékokat játszon/nézzen!
  • akyyy
    Egy biztos, xboxot nem magyar embernek találták ki, hisz magyar Live sincs, amcsibe meg pl mindenkinél 3 nagytv , 1 xboxra kötve, és ők a szegényréteg:(
  • Torry
    Egy tft monitor manapság már nem túl nagy tétel a minőség viszont sokkal-sokkal jobb. Énszerintem.
  • akyyy
    nem csunya utána se, csak rájön az ember hogy az apró betüket már nem lehet elolvasni, de a grafika uganaz marad:)

az oka természetesen az hogy a tv-n csak 640*480-as felbontást birja, még ugye monitoron általánba 1024-re állítjuk, vagy nagyobbra, attól függ milyen monitor:)

persze az újabb, lcd tv-k, még az olcsobb fajta is tudja a nagyobb felbontást, ezért az se rossz, persze az az igaz, hogy a TV tévézésre való, és amig itthon ilyen szar adók meg csatornák vannak, addig....
  • Torry
    Nem lesz csúnya egészen addig, amíg meg nem látod egy monitoron vagy egy lcd tévén ugyanazt a játékot...
    Utána viszont iszonyatosan zavarni fog.
  • akyyy
    megy rajta, nyugi, és nem lesz csúnya se!
  • mateus33
    Nem az h szar, de messze nem hozza azt amit egy komolyabb TV-n vagy monitoron mutatna.
  • 12bence21
    A sima tv-n Én ezt értettem http://www.avplanet.hu/images/products/cw-29z404n.jpg . Ezen is szar a képminőség?
  • arty
    Vegas2-t nem sikerült realisticen befejezni :( visszatettem casualra és a főellent ott lőttem le (elsőre). csesszék meg. elképesztő jó játék volt, most kezdtem el először gondolkozni azon, h veszek pár honap lájvot és kiprobálom coop/mások ellen is(MS, anyád!)

gta4 mellett ez a második játék, amiben utolértem végre magam, az sem volt rossz, DLC esélyes, h megvevődik :)

... és most a régen elkezdett, félretett Kameo! És ezt végre a lányom is nézheti, ahogy játszok :D
  • GP2100
    Játéktól függ, de olyan lövöldözős játékkal nem találkoztam amiben nem lehet.
  • csoola
    kontrolleren az analog kar érzékenységét lehet állitani? csak mert mondjuk egy FPS-nél ez jol jöhet
  • DanielT
    Agyon is verheted, csak fegyvert ne süss el.
  • Adi
    ok. köszi.. de megütni illetve csak kivenni a fegyvert a kezéből azt lehet? Csak lelőni őket nem?
  • Istencsászár
    Csak úgy érdemes elsőre kijátszani...
  • DanielT
    Ad ám!
  • Adi
    Nem tudjátok véletlen, h a mirrors edge-be ad vmi acsit ha úgy csinálom, meg, h nem lövök le egy rendőrt se?
    Mint például a bioshock-ba nem öltem meg egy kislányt se.