176876

-
ruleyB #57130 Köszi szépen! :) -
A Box-hoz VGA kábelt lehet venni, ami nem egyenő a DVI-vel. Átalakító van, de kifejezetten DVI-s kábelről nem tudok:)
Itt egy kép amin a kétfajta csati van:
-
ruleyB #57128 Hallottatok már olyan Microsoft VGA-kábelről, ami nem DVI csatis? Most szeretnék újat venni és PH-n egy sráccal épp tervezem az üzletet. Ő mondta, hogy a kábel nem DVI-s, hanem egyből tudom csatolni CRT-re. Lehetséges? :) -
csoola #57127 mivel nincs benne a témában, elnézönek kell lenni, egy nem elég :) -
A flash arra van, h a meghajtó olvassa az írt lemezt. Ha ninsc flashelve, akkor ismeretlen lemeznek fogja látni, így hogy indulna el a játék? -
Ja. Hülyeség. -
elgépelésért és kimaradt betűért bocs -
srácok ne kövezzetek meg, nicns xboxom és ezt is egy sráctl hallottam
feltelepíted eredeti lemezről vinyóra a játékot és ezek után másolt lemezzel is elindul.. szerintem ez hülyeség, de viszi az igazát
a microsoft nem hülye :S -
csoola #57122 amugy ezt már leirtam, szivesen -
Dave500 #57121 ok kösz -
hopsz benéztem :D Bocs :-) -
Már csak azért is, mert kell a lemez, hiába van felrakva a játék. Ha meg küldi a lemezt is, az meg a te gépeden nem fog menni, mivel NTSC és nem PAL. -
kaka vagy :D -
Most miért kell nekem esni? Feltett egy hülye kérdést, nevettem rajta, majd válaszoltam. Aztán visszakérdezett. Én pedig egy kérdéssel szerettem volna elkezdeni a rávezetést, hogy miért hülyeség amit kérdezett. -
Dave500 #57116 de miért hülyeség a kérdés?? -
A kérdés hülyeség, de amúgy elvileg menne. Persze kell hozzá lemez is szóval sokra nem mész vele. -
Dave500 #57114 nem én hanem haverom. de látom itt csak parasztok vannak akik leszólják a másikat mert nem ért valamihez kivétel #5713 -
most mit kell itt neki esni? feltett egy hülye kérdést. jó mosolyogtunk/nevettünk rajta ennyi. -
Mi? Az, hogy hogy akarsz te vinyón hozni játékot? -
csoola #57111 azért nem müködik, mert amerikában NTSC rendszerü a gép, itthon meg PAL, ami nem a lemezre jellemzö, hanem a gépre/játékra -
Dave500 #57110 most ezzel mi a bajod?
-
Na. Ez a kérdés még nekem is meglepetést okozott! Nem hittem volna...
A hülyeség határtalan, szó szerint :D Jön vinyón a GTAIV amerikából :)
Válasz: nem. -
Dave500 #57108 Sziasztok! az lenne a kérdésem haverom Amerikából szeretne hdd-n küldeni a gta-iv-et szerintetek menne itt a magyar boxon -
ruleyB #57107 Nem kell TFT-t venni! Bőven elég egy sima CRT monitor meg mellé egy 400 forintos gender changer. Egy 17-es CRT-n tökéletes az 1280*1024 :) Én sokáig játszottam az öcsém TFT-jén, de nincs sok különbség a jelenlegi CRT közt. -
csoola #57106 ez dicséretes, hogy nem hagyod (ha még kicsi) a lányodat, hogy korhatáros játékokat játszon/nézzen! -
Egy biztos, xboxot nem magyar embernek találták ki, hisz magyar Live sincs, amcsibe meg pl mindenkinél 3 nagytv , 1 xboxra kötve, és ők a szegényréteg:( -
Torry #57104 Egy tft monitor manapság már nem túl nagy tétel a minőség viszont sokkal-sokkal jobb. Énszerintem. -
nem csunya utána se, csak rájön az ember hogy az apró betüket már nem lehet elolvasni, de a grafika uganaz marad:)
az oka természetesen az hogy a tv-n csak 640*480-as felbontást birja, még ugye monitoron általánba 1024-re állítjuk, vagy nagyobbra, attól függ milyen monitor:)
persze az újabb, lcd tv-k, még az olcsobb fajta is tudja a nagyobb felbontást, ezért az se rossz, persze az az igaz, hogy a TV tévézésre való, és amig itthon ilyen szar adók meg csatornák vannak, addig.... -
Torry #57102 Nem lesz csúnya egészen addig, amíg meg nem látod egy monitoron vagy egy lcd tévén ugyanazt a játékot...
Utána viszont iszonyatosan zavarni fog. -
megy rajta, nyugi, és nem lesz csúnya se! -
Nem az h szar, de messze nem hozza azt amit egy komolyabb TV-n vagy monitoron mutatna. -
12bence21 #57099 A sima tv-n Én ezt értettem http://www.avplanet.hu/images/products/cw-29z404n.jpg . Ezen is szar a képminőség? -
Vegas2-t nem sikerült realisticen befejezni :( visszatettem casualra és a főellent ott lőttem le (elsőre). csesszék meg. elképesztő jó játék volt, most kezdtem el először gondolkozni azon, h veszek pár honap lájvot és kiprobálom coop/mások ellen is(MS, anyád!)
gta4 mellett ez a második játék, amiben utolértem végre magam, az sem volt rossz, DLC esélyes, h megvevődik :)
... és most a régen elkezdett, félretett Kameo! És ezt végre a lányom is nézheti, ahogy játszok :D -
Játéktól függ, de olyan lövöldözős játékkal nem találkoztam amiben nem lehet. -
csoola #57096 kontrolleren az analog kar érzékenységét lehet állitani? csak mert mondjuk egy FPS-nél ez jol jöhet -
Agyon is verheted, csak fegyvert ne süss el. -
ok. köszi.. de megütni illetve csak kivenni a fegyvert a kezéből azt lehet? Csak lelőni őket nem? -
Csak úgy érdemes elsőre kijátszani... -
Ad ám! -
Nem tudjátok véletlen, h a mirrors edge-be ad vmi acsit ha úgy csinálom, meg, h nem lövök le egy rendőrt se?
Mint például a bioshock-ba nem öltem meg egy kislányt se.