176876
banner
  • Morphin
    van olyan paypal-on h chargeback...visszalehet hívni a pénzt valahogy...ne kérdezd hogy,nemtudom. régen egyik netes játéknál igy csaltak sokan. nekem vmiért nem fogadja el a kártyám a paypal. felhívtam cib-et aztmondták aktiv a netkártyám. mondom ok,de paypal nem enged regelni. erre mondja h kérés jött paypaltól, 1 dollár levonás. mondom a csajnak, de ez elvileg ingyenes(mmint a reg PP-re) mondja hogy lehet csak ellenőrizni akarták h van-e rajta pénz. ekkora szarságot...mind1 majd utalok rá egy ezrest,megnézem ugy engedi-e
  • Istencsászár
    "Nyugi, nekem is baromira bejöt a gém. Nekem alig svappelt meg akadt vagy mittomén, szval semmi baja nemvolt"

Neked is ugyan olyan szarul ment, csak te annyira ezekre nem vagy kényes. Egy ép pillanata nincs a játéknak amikor stabil az fps és folyik a kép... nincs, tehát szar.
  • Ragnar360
    Asszem nemvoltam elég körültekintő :) - dehát ha vki megnézi az Item adatlapját, amit linkeltem még lentebb- akkor nem kispályásnak tűnik, etc.
    Szóval lehet visszahozni a pénzt paypalra ? Elvileg kéne, csávó tel.száma is megvan, nem én vettem a kódot, hanem vetettem...feltudjuk keresni ezt a majmot, ha ma sem jön meg a kód...
  • trogerzsiger
    gecccc vezsem is :D
  • Olcsi2
    80 ertekelesebol mar van egy rakat negativ... ennel sokkal megbizhatobb ebay-es sellerek is vannak. Lehet, hogy egy-ket dollarral dragabbak, de legalabb biztos lehetsz benne, hogy lesz kodod.
  • examinee
    Nyugi, nekem is baromira bejöt a gém. Nekem alig svappelt meg akadt vagy mittomén, szval semmi baja nemvolt. Bár én feltelpitettem a wincsire.
    Amugy meg a sztori nagyon jól előre vitte a gémet, és szinte eccer se volt unamas. Pont jó a carrier time, nem unod meg. Változatos és nekem kifejezetten bejött a bossok összetörése rész.
    Szval nekem is bejött a gém.
  • Olcsi2
    Midnight Club LA, PAL kompatibilis verzio 3500 ft ujonnan a play-asia-n:

http://www.play-asia.com/SOap-23-83-3yh1-71-dw-49-de-84-j-70-2wcv.html
  • Olcsi2
    ugyan lehet, hogy elerheto, de nem regiomentes.
  • Ragnar360
    De csak van vmi money back guarantee - legalábbis kéne lenni vminek nem ? És akkor visszajön a pénz
  • Waczkor
    Az autólista annyira jó az undercoverben,bmw-k,izomautók,mitsubishik stb de a többi része a játéknak:(

Na mind1 én maradok a tdu-nál meg a most wantednél.
  • LordAndrew
    Most Wanted-ot még PC-n játszottam végig anno. Kétszer. Szerettem is, de abban kevesebb volt a vidéki és több a városi futam. Én meg sokkal jobban szeretem a kihalt vidéki utakat és szép környezetet. A szereplők tényleg jobbak voltak a MW-ban, de még a Carbonban is... Ez van. (Egyébként a szereplők érdekelnek ebben a legkevésbé. Éljenek a nagyvasak. A vezethetetlen, benzinzabáló Chargerek, Challengerek, HEMI Cudak és a többi csodás régi disznó )
  • Smithie
    Kis csicska vagy,ha saját kereseted lesz,és nem anyuci adja a zsebpénzt akkor majd pofázhatsz,ja és amugy is kussolnék a helyedben te warez majom!
  • Waczkor
    Az ilyet kellene adni a hírekben,hogy nem a játékok teszik agresszívvá az embert,hanem a szar minőségű termékek:)
  • Minstrel
    nem lehet rátenni semmilyen emulátort
  • trogerzsiger
    sok sikert...
    nekem 8 gyerekek én csak egy tippet akartam adni a 3 ledre láttam olyat hogy belever az oldalába a gépnek és jó XD megcsinálta az érintkezést következő alkalommal bekapcsolja megint 3 led és erre kiviszi a kertbe és szétveri aztán elása idegbeteg lolXDXDXD
    Tipikus csaló!!!!!!!!!!!
    Ezért nem veszek semmit se az ebayen
  • toza #57233
    BEWARE have waited 10 days still no code. emailed with no response..ezt irjak rola.. 21 pozitiv mellett. kiraj
  • Ragnar360
    Vett már vki Ebayről, ettől a csávótól bármilyen Live kódot ?!

Legszívesebben kiirtanám családostul, mert 12 óra eltelt de kód még sehol, hát ki ez te ??? Ráadásul MSN-re is felvettem, minden fizetést igazoló dolgot bekopiztam neki, meg amúgyis látja, paypal minden...

Azt monjda, h oké, "will send shortly" - azóta is shortly, anyád - ráadásul amikor ráírok, hogy: so ?
    Kijelentkezik, v csak letiltott, azóta többen próbáltuk felvenni, lehet csak tényleg kikapcsolta a gépet v vmi, mert nem volt olyan h nálam nincs fent másnál meg igen... na mind1 - ez köcsögség, meglesz baszva :DDD

• Waczkor
    Erre csak azt mondanám hogy érdemes leszedni a most wanted demót és összevetni hogy:

1)Ott nem akad be,még akkor sem ha üldöz egy rakás rendőr,sokkal több a rombolható tárgy
    2)Grafika messze veri az undercoverét,az eső is szépen kidolgozott
    3)Ekkora baromságot ritkán látok,hogy a bossok autóját törjem össze hogy a zsaruk elkaphassák őket:(
    4)Szereplők közel sem hoznak akkor feelinget mint a most wantedben,akárki akármit mond de Razor azzal a keménykedő stílusával is jobban játszotta a szerepét mint az undercoverben bárki is
    5)Autók irányítása,ha megcsúsznának néha máris élvezhetőbb lenne,meg persze ha nem esne le a frame.

Egyedüli pozitívum a sok és szépen kidolgozott autó,de maga a város unalmas,nem lehet szabadon járkálni mert nem találod meg a küldetéseket.No comment.Midnight Club LA ha már új megjelenésről beszélünk

Az a 40% értékelés kellően mutatja,hogy mennyire nem lett jó,de ha neked tetszik akkor senki és semmi nem győz meg téged.Jó játékot,mindenki azzal játszik ami neki tetszik
  • toza #57230
    hu de jo neked hogy 2 havonta vehetsz egy 2 eves jatekot... koszi szepen,ha meg nem is tudod biztossan akkor meg mert mondod h talan..eddig en is eljutottam :D
  • Smithie
    Több mint valószínű,bár engem ez nem fenyeget cseppet sem...
  • toza #57228
    szoval az update tonkre vaghatja a backup lejatszas kepesseget?! lecci.fontos lenne.. kosz
  • akyyy
    gamingexcellence
    állitolag adnak ingyen reedem kódot
  • zeki
    Sziasztok !
    Az lenne a kérdésem,hogy ha folyamatosan áram alat van a táp az mennyire tesz jót neki vagy semmi extra nem történik ha nem áramtalanitom folyton a tápot.
    Válaszokat előre is köszönöm
  • toza #57225
    sztem a merev lemezre gondoltak ..nem,????
  • toza #57224
    helo!19 edikei apdet sajnos felkerult gepre,utan mentek a bakup jatekok par napig,de mostmar nem.. updetnak van ehhez koze?! vagy csaak vmas valami tortenhetett?!hogyan tudom fixalni?!(eredeti jatekok futnak rendesen)
    koszonom!
  • LordAndrew
    Kb egy hete írtam az NFS Undercoverről itt a fórumon, kaptam is hideget-meleget.

Nos, az első etápot végigjátszva a játékban, azt tudom mondani, hogy még jobban tetszik, mint eddig. A második etápban ugyanis nem városi környezet van, hanem csodaszép hegyi szerpentinek, kisvárosok, város széli utak, alagutak, erdős részek. Csodás. A régi "nagy" Needek hangulatát idézi. Sok helyütt szinte az NFS3-ban éreztem magam, ami (számomra) eddig a legjobb volt a szériában (a legnagyobb meglepetést okozta). Szóval aki régi Needeket sírja vissza, örömét lelheti a környezetben és pályatervezésben.

Na, jöhet a fikaözön...
  • Smithie
    Dehogyis,valami mondhatta ezt akinek nincs is gépe(hiába szervizes),soha nem kapcsolom ki a gépet játék cserénél(ha egyáltalán cserélek),automatikusan kilép a dashboardba és ha berakod az újat automatikusan elinditja(ha ugy van beállitva).És eddig még jelét se adta hogy nem tetszene neki ez a megoldás...
  • Balin
    57161?:)
  • Minstrel
    kikapcsolva nem is lehet kivenni, amint megnyomod a tálca gombját, már be is kapcsol
    ahol ezt mondták oda többet ne menj
  • Waczkor
    Ilyet se hallottam még.Én kilépek a játékból dashboardra és kiveszem a lemezt és megy be a következő.

Azért az vicces lenne,ha minden egyes játékcserénél le kellene kapcsolni a konzolt és úgy kivenni a lemezt.Kétszer is meggondolnám mivel kezdjek játszani:)

Nem kell leállítani.
  • evil 007
    vagy ez csak ien bolti duma és ne torodjek vele mert nekem a ps2 nél is iesmit mondtak
  • evil 007
    vettem egy 360 at és ezt mondták : A gépből pedig csak kikapcsolt állapotban szabad kivenni a
    lemezt.

ha nem ugy veszem ki a kkor mi torténik ti is ugy csináljátok hogy leállitsátok mikor cseréltek lemezt?
  • arty
    sok x360 cím 3745 forintért

(thx Petyus_)

Skate
    Burnout Paradise
    Army of Two
    Def Jam Icon
    stb

• Balynt
    Azok szerintem csak opcionális adatok, nem kötelező kitölteni.
  • Sergey06
    ja én is ezen az elven működök. na majd holnap elválik
  • mateus33
    Van pár progim, de mindegyiknél behalt.
    Egy jó írónak mindennel mennie kell.
  • Sergey06
    te milyen progival próbáltál vele írni hogy nem ment?én csak az imgburnel próbáltam
  • ruleyB
    Bár én nem értek a forrasztáshoz, az én 2006-os gépem, volt, hogy 10 óra folyamatos játék (COD4) után is tökéletesen működött, és igazából soha sem volt semmilyen melegedési problémája. Nem moddolt. De hétvégén is az öcsém meg a haverjai reggel 8-tól kb délután 6-ig nyüstölték megállás nélkül.