176872

-
evil 007 #57366 hali am a 360 menyni orat bir? bvagy már nicns ien mert régen hallottam ha skoat jáccol kifustol az enyémbe van hutésmoddolás azt mondták szal mennyi orat ajánlotok hogy jáccak a géppel hogy nem legyen baja? -
Xtian #57365 na akkor most valami nem kerek nekem, a vga-t hova dugom a boxba? -
megalodon #57364 Sziasztok!
Seegítséget-tanácsot szeretnék kérni!
Egy ismerösömnek én intézem az x-box360 javíttatását(60éves nagy játékfan de az ügyintézéssel hadilábon van)
Nos a probléma valami 3piros jel!
Már 2helyen mondták neki hogy ez egy olyan hiba amire a microsoft-nál rájöttek ezért +egy év gari van a gépekre!
Most azt kell csinálnom,h.felhívni öket adnak egy futárszámot aki jön és elviszi majd ha kész visszahozzák!
Volt e már valaki aki így járt már!? Mennyi idö az egész herce-hurca!?
Köszi! -
csoola #57363 köszi neked is, sztem Army of Two lesz, ha lesz majd még1 kontroller legalább ujra elöveszem :)
viszont, amig nem jön meg a Force Unleashed, megörülök érte, a demot nem lehet leszedni valahonnan netröl? csak ne rapid, mert az gáz nekem :(
jo volna kiprobálni nagyon! (remélem a demo letöltés nem warez)
szoval aki tud gyorsabb torrentet, vagy akármit, az szoljon plz priviben is jo, csak hadd játsszaaaaaaak :D -
visszaolvastam de nincs meg. -
nekem nem sikerült. ugy ment el az első honap goldom, h 1 percet nem volt lájvon a gép :D -
Fracture-Army of Tw -
ruleyB #57359 Mit ajánlok? :) Az a te pénztárcád méretétől függ. Természetesen az Elite a legtartalmasabb, extrákkal csomagolva. A Premium mindent tartalmaz, amire egy átlag játékosnak szüksége lehet, az Arcade pedig idővel kiegészítésre szorul, de kezdetnek az is tökéletes. Azt válasszad, amelyikre van elég pénzed, de egyikben sem fogsz csalódni :) -
Miért? 1 hónap alatt nem tudod eldönteni? 

-
az az 1 hónap 3 profillal 3 hónap ugyebár :P legalább megtapasztalod, hogy érdemes e venned 1 éves kódot utána ... -
Ott van a banner alatt:
Link

A 60Gb-os Premium éri meg a legjobban. -
Sziasztok!
Én most kezdek megismerkedni az xbox 360-al,szóval nem vagyok valami jártas ez ügyben,épp ezért fordulok hozzátok.Kezdem is:első kérdésem az lenne hogy egyáltalán milyen xbox 360 tudnátok nekem ajánlani(arcade,premium,elite)?Második kérdés az volna hogy mi a különbség a 3 között?Köszönöm elöre válaszotok. -
csoola #57354 köszi és köszi mindenkinek, sztem akkor Fracture-Army of Two-PGR4 közül választok! -
Ha nem tetszik el lehet menni, én nem tartalak vissza... -.-
-
Olvass vissza, notebook hdd-ről van szó, ha olyat akarsz belerakni, trükközni kell. -
Tőlem nyithatsz annyi profilt amennyi jólesik, én viszont nem látom értelmét azért az 1 ingyenes hónapért. Minek? Teljesen felesleges... -
meghekkelni?
mit kell rajta hekkelni?
nemelég csak berakni? -
darksector: lehet h jo a 250 gigás is, de miért akarsz drágábbat venni? azt is csak 120 gigásnak tudod meghekkelni ...
Xtian: gondolom a pécéd is a monitorra van kötve, nem? Használd azt DVI-on, a boxot meg VGA-n. Dugdosni sem kell és a homályosabb vga kábel elfedi a recés éleket is picit :)
csoola: pgr4, MC:LA. hangulatra az army of 2 is jo, főleg ha coopban nyomod végig haverral (osztott képernyőn) -
Gabe18 #57348 Akkor autósból a PGR4,akcióból meg a Fracture. (utóbbi erősen magánvélemény,mert a nagy többség lehúzta,szerintem viszont jó volt). -
Multiformatban vettem a sajátomat. Számlát adtak, nem volt semmi gond. -
csoola #57346 a következö gamék között vacilálok: Forza2, PGR4, Army Of Two, Fracture, Midnight Club Los Angeles, Skate... szeretem a könnyedebb autos játékokat (árkádosabbakat, amikben nem kell kb arra is figyelni h hány grammal nehezebb a kaszni egy másik kocsihoz képest stb) plusz szeretem a látványosan lövöldözös, FPS/TPS játékokat nagyon, amiknek esetleg még jo sztorija/hangulata is van
szoval ajánlhatnátok valamit! (ne GTA, Force Unleashed, Mirror's edge, Bad Company, Gow2!) -
ruleyB #57345 A konzolvilágosok nagyon rendesek! Az áraik is jók, szerintem jó választás. :) -
ja a másik a Konzolvilág. őket ismeri valaki? -
Jaj de vidám vagyok, ma végre én is X360 tulaj leszek 
Multiformat-ot néztem ki, útba esik. Megbízható társaság? -
Xtian #57342 oks, köszi az infokat -
halovány fogalmam nincs.
monnyuk szerintem is jobb a vga kábel.
énis azt használok.
-
Nem nem pesti vagyok. -
Xtian #57339 de gondolom az drágább lenne, ez egy ősrégi 19es monitor!
A kijelző faq-ban miért szerepel, hogy a 19es monitort vga-val érdemesebb összekötni?
fogok még pár hülyeséget kérdezni :)
-
DVI+HDMI kábel. -
jah lehetséges.
vagy veszel egy ilyet csak kábeles, és a dvi az ellenkezője minnya ami a monitorba megy. -
Xtian #57336 ha dvi-s a monitorom és van dvi-dvi kábelem akkor ezzelkötöm össze az xbox-al? -
hoppá...link lemaradt. -
És ez a 250-es???
:P -
thx.
több nincs?
:P -
megalodon #57332 Szevasztok!
Seegítséget-tanácsot szeretnékkérni!
Egy ismerösömnek én intézem az x-box360 javíttatását(60éves nagy játékfan de az ügyintézéssel hadilábon van)
Nos a probléma valami 3piros jel!
Már 2helyen mondták neki hogy ez egy olyan hiba amire a microsoft-nál rájöttek ezért +egy év gari van a gépekre!
Most azt kell csinálnom,h.felhívni öket adnak egy futárszámot aki jön és elviszi majd ha kész visszahozzák!
Volt e már valaki aki így járt már!? Mennyi idö az egész herce-hurca!?
Köszi elöre is! -
Ajánlok neked egy fórumot: RDI
és itt olvas vissza. meg nyugodtan kérdezz is:)
Ott már van egy párnak laptop-os vinyója:) -
marha jó!:D
pont tegnap vettem amúgy 12+1 hónaposat. (kicsit drágábban mint amennyiért te adod.. :()
Gondolkoztam az Ebay-es megoldáson de kicsit parázok, h nem küldik a kodot meg, h későn. Mert szerintem a napokba járt volna le a live-om. Na mindegy. Amúgy te Pesten laksz? -
egyetlen tipus van: WD 1200BEVS (120 gigás WD Scorpio) -
hy valaki segítsen.
írjon laptop vinyó márkatípusokat, amiket bele lehet tenni x360-ba?
THX -
most játszok vele.
lemezen azért jó, mert nem tud belenyúlni a fájlokba, és ezért műkszik.
vagyis a neten még az eredeti van, ami ugye nincs megpiszkálva a location szarral.
Nekem megy.