176865
banner
  • csoola
    ha félreérthetö volt bocs, csak be vagyok sozva, végre olyan, amilyennek akartam!
    a kamerához anno kaptunk egy átalakitot AV->Jack, amivel a VGA mellett a hangot be tudtam kötni a monitorba, mert a sima RCA-val nem volt jo
    de mostmár olyan tökéletes, hogy megyek is, ugrálok kicsit a háztetön meg lövöldözök a BC-ben!
    amugy Mirror's Edge igy elsö játéknak nem tul könnyü, alig birom megállni, de még nem sütöttem el fegyot, remélem ok is lesz :)
    amugy ez a gamerscore jo valamire, amit az acsikért kapok? gondolom valami plusz tartalmat ad, bár sejtem, h liverol
  • zumike28
    hello
    lehet egy szakmai kérdésem?
  • BB7
    CSztem! Nem is keveset Billentyűvel! Szerettem! De ma már szerintem a Joy jobban van kialakítva! Hiszen az ARRA VALÓ!
  • akyyy
    mit csináltál a kamerával?
  • csoola
    én még csak két napja vagyok boxos, de egyelöre CS-ben még sztem aláználak :) és ezt nem a viszály szitása érdekében mondom, hanem tényleg, bár te meg lehet hogy már annyira megszoktad a kontrollert, h bármelyik Xboxos gameben picsánversz, ez nem is vitás :)

VISZONT megjött a VGA kábel, egy utángyártott AV-VGA kábel, szerencsére a hangot meg tudtam oldani a buzi TV-n, a videokameránk átalakitojával
    ISZONYUAN KEGYETLEN BRUTÁLIS VIZUÁLIS ÉLMÉNY!!!
    eddig is tetszett meg szép volt meg minden, de már 640x480 SEM összehasonlithato a sima SD TV-hez!!! aki eddig sima kompozittal játszott, EL SEM TUDJA KÉPZELNI, milyen a VGA, nem hisz az ember a saját szemének, olyan gyönyörü!!! VAAAAAH :D
  • BB7
    Gyere játszunk! Én Joy-jal te meg WASD-zhetsz! Ne röhögtess!
  • Pacal17
  • BB7
    Ezerszer kényelmesebb még az FPS is joy-jal mint WASDvel!
  • Pacal17
    Miért játszanék PC-n kontrollerrel FPS-t?
    Kínszarás
  • arty
    a politika tiltott az sg-n

play&charge kit (ajándékba kaptam, téves "rendelés" miatt) jobban birja mint egy ceruzás akku?
    ha lemerült és bedugom a gépbe tölteni, de közben aludni megyek, a konzol bekapcsolva marad és zabálja az áramot ???

(arra már rájöttem, h a pécé simán tölti)
  • BB7
    Köszönöm! Sajnálom! Mentem Boxozni!
  • Adi
    ááááá.. nézzétek.. hálozat tv. Alexander a mágus. :D:D
    hát... ennyit hazudni:D:D
  • arty
    egyáltalán nincs homebrew 360ra
  • BB7
    Értem! Köszönöm! És nincs is erre valamilyen HomeBrew?
    Illetve Boxra lehet telepítgetni?
  • arty
    nincs ilyen

pár játék támogatja a funkciot és ennyi
  • BB7
    XD Hát akkor ne engedd játszani!

Na szóval! Kérdés: Létezik-e olyan, hogy XBox képernyő recorder, ami a winyóra ment? [Dejól elmagyaráztam]
    Tehát Box-os Fraps kéne!
  • csoola
    nem találtam meg benne, este pedig direkt ezt kerestem, csak a "batteries for dummies" részeket kb ("ne engedd h a gyerek játsszon az elemmel mer' megeszi"-lol)
  • arty
    mindent

a Games for Windows játékok majdnem tökéletesen kezelik, a sima gamepadot kezelő játékok szintén, de ott konfigolni kell, ami egyáltalán nem kezel gamepadot (pl cod4) ott az XPADDER nevü ingyenes programmal tudsz WSAD+egeret kiváltani vele :)
  • sztenli
    Manapság már az 1 led a menő. Nekem úgy 1 hónapja lett ilyen és tavaly decemberben vettem, szal majdnem egy évet kibírt. :]
  • PoisonChihuahua
    [IMG][/IMG]

A "kalauz" gombnak négy szegmense van. Ezeken keresztül "kommunikál hozzád", pl. ha üzeneted van, megnyitottál egy achievement-et, vagy merül az elem. A jelek le vannak írva a kézikönyvében. Néha nem ártott volna áttanulmányozni, mondjuk akkor amikor megvetted...
  • csoola
    az az egy led ami világit, vagy az emblémás gomb?
  • PoisonChihuahua
    Igen jelez, a "kalauz" gomb villogni fog.
  • akyyy
    PC-n mit tudok játszani kontrollerrel? bár nincs fent csak a gta, direkt játékra már ott a box:)
  • akyyy
    megnyomod azt a ződ gombot rjat aközépen és feljon az a menü, akkor annak a menunek a bal felső sarkába ott van a tőtöttsége
  • csoola
    a kontroller jelez ha meghal benne az elem, vagy csak azt fogom észrevenni, hogy nem akar müködni?
  • theone91
    Csakúgy mint a most gyártottak. Csak a meghibásodási ráta sokkal alacsonyabb.
  • TDC Geronimo
    A tavalyi xboxok még elkaphatják a 3 ledes "betegséget"?
  • Morphin
    jah csak aztán rájövünk h magyarhonban máshogy műxik minden. sztem nem lesz itthon árcsökkenés, de úgy legyen!!! (mondjuk nekem érdekem lenne,mert most akarok venni)
  • akyyy
    hát nekem van eddig fifám, amit lehet.
    cod4 amit szintén.

meg most lett megvéve mirrors edge, de még nem bontottam fel:( majd holnap.

de guitar 3 demokat is lehet coopmódba, király:D
  • theone91
    Eddig minden "marketingfogás" igaznak bizonyult.
  • signs
    Igaz, ez a "holnapi árlista" már kb. 1-jével érvénybe kellett volna lépjen
  • Apus
    nagyon marketingfogás szaga van, de ki tudja:)
  • PoisonChihuahua
    Természetesen nem mind támogatja az osztott képernyőt, ki kell szemezgetni ami igen. :D
  • PoisonChihuahua
    Itt az összes. :)
  • signs
    Ebből a hírből mi igaz?

"Több külföldi magazin is hírül adta, hogy a Microsoft év végéig olcsóbban kínálja majd megvételre az Xbox 360-ast és az ahhoz tartozó kiegészítőket, hogy növelje a forgalmat.A német ComputerBase egy olyan, a redmondi konszern által a kereskedőkhöz kiküldött dokumentumnak jutott a birtokába, mely a december utolsó heteire érvényes konzol-árlistát tartalmazza. E szerint az ármérséklés holnap lép érvénybe, és december utolsó napjáig a csökkentett áron juthatnának hozzá a játékgépekhez a vásárlók. A 120 GB-s Elite verzióért holnaptól már csupán 250 eurót kellene fizetni az eddigi 300 helyett, a 60 GB-s modell árát pedig 240-ről 200 euróra csökkentenék. Természetesen a játékokkal együtt kapható modellek is alacsonyabb áron lesznek beszerezhetőek, sőt a kontrollerekre, kábelekre és egyéb kiegészítőkre ragasztott árcetlikre is 5-10 euróval kisebb összeg kerül holnaptól.
    A kereskedőkhöz kiküldött dokumentumból azonban kiderül, hogy csupán december végéig lesznek érvényesek a csökkentett árak, januártól ismét a mostani áron lehet majd megvásárolni az Xbox-okat."
  • csoola
    én is fogok nézni majd egyet, sztem kb egy honap mulva talán, de lehet h késöbb, addigra csak összejön egy 5-6 amiböl használtat megkapom :)
    powa lenne Army of Two coopban :D
    amugy tudtok pár "ismertebb" játékot mondani ami támogatja az osztott képernyöt?
  • DanielT
    Vegyed, 3 évig úgyis fedezve vagy vele.

60 gigás Pro-t vegyél.
  • w77d
    várható a közeljövőben újabb fajta xbox vagy nyugodtan megvehetem holnap??
  • Morphin
    valszeg két db 8as van benne. legalábbis neten amit láttam szétszedve,kb akkorák
  • DarkSector
    eddig nem különössen figyeltem, de gyanítom, hogy 12cm-esnél kissebb.