176864

-
csoola #57477 nem, mivel olyankor a flasht figyelik elvileg
de hallottam olyanrol, hogy valakit pár ora alatt kibannoltak, meg olyanrol is aki már több mint 1 éve multizik Liveon flashelt géppel, probléma nélkül -
nem -
ez lehet kicsit warez, bár én annyira nem érzem annak.
ha flashelve van a gép, és tört játékokkal nem csatlakozok livera, eredeti jatekokkal probléma mentesen játszhatok liveon? -
Ragnar360 #57474 Na aki Braid-be lenyomja a FULL GAME spee runt , 45 perc alatt - az tud vmit, amit én nem - el kell hogy ismerjem :D -
Nekem 2700mah van és kb.2-3 hétig bírja napi pár óra játék mellett...Szóval ez már bőven elég,nem hiszem hogy az akksi jobban bírná.... -
Nos, mondjuk ajánlanám a nevét amivel regisztrált a Live-on. Más néven gamertag. -
Laci08 #57471 üdv!
ha egy haverommal akaork játszani egymás ellen akkor a friend nek kell felvennem és mi alapján tudom felvenni őt? valami kód kell? előre is kösz ha valaki tudja -
csoola #57470 ez engem is érdekel, meg hogy a tölthetö elemek mennyit birnak vele, hány mAh-es akkut ajánlotok, mert lehet kellene venni, nem tudom mennyit bir ki igy föleg h sokat rezeg (már ki is kapcsoltam a Vibrationt nehogy rábasszakxD) -
Ha vga csatid van csak akkor nem. Komponens és kompozit a gyári PRO gép kábele. -
Urak!
A controllerhez adtak 2 energizer elemet. meddig bírja vele? (nehogy a legnagyobb izgalmak között rohadjon már le)
Mit ajánlotok hozzá? Tölthető elemet, vagy érdemesebb beruházni az akkumlátorba? -
háló!
xbox360 60gb-os verziójának a kábele jó lesz a monitoromhoz ugye?:) -
daneszbaby #57466 ÉÉs azt hol találom? -
daneszbaby #57465 Ahh köszi! -
reedem code. -
Scartot akartam, jogos. -
daneszbaby #57462 Sziasztok!
Rendeltem egy egy éves live goldot,meg is jött itt van a kártya.Csak azt nem tudom hogy hova kell beirni a kódot segítsetek légyszi!
Köszi! -
csoola #57461 hátul AV alatt a Scartot érted? mert a kompozitot tudod átalakitoval Scartra tenni... szoval nem -
Köszönöm csoola és Kaplan! Jah, és a "sima" CRT-s TV-n ugye kompozittal tolom. Változik valamit a felállás, ha mondjuk átrakom hátra, AV csatlakozóra? A másik problem még mindig az a kurva hang. A házimozimon nincs optikai bemenet sajna. Ki fogom próbálni, hogy ha av-n megy be a jel a TV-be a box-ról, és a másik av kimeneten pedig rátolom a mozira a hangot, akkor lesz e valami finomság... -
Ragnar360 #57459 Vki játszott a Braid arcade játékkal (FULL, nem a trial)
Full game speed run, 45 perc - na ez még engem is megizzaszt :D
2100 pont - 800 GoW 2 map pack - 1200 Braid = 100 pont :D
Könnyen jött könnyen ment... -
csoola #57458 nagyon szép a képe LCD-n, sőőt, még azon is más, ha mondjuk sima AV kábellel játszol és nem VGA-val, most végre itt a VGA, nagyon nagyon szép a képe, ha a te megjelenitöd elég gyors, akkor szerintem mindenképpen kell neked a VGA kábel! -
Mindenképpen megéri átkötni monitorra, még ha csak időleges megoldásnak is. Sokkal jobb felbontást kapsz, és emiatt az egész szebbnek tűnik. -
10-böl 5 db 3 ledes?Szted nem azért mondja ezt a tag hogy vegyék a drágább premiumot és elitet?
-
Okés, de csak a fejes ér :) Auto aim off! -
-
Sziasztok!
70-es "mezei" Samsung TV-n nyomom a game-t. 7 éves, Black Matrix képcsöves cucc, szép képpel, megbízhatóan működik. A kérdésem lenne, hogy lehetőségem van most VGA kábelt vennem a box-hoz, és rákötném a 19-es ASUS W193D típusú TFT LCD monitoromra. Érdemes a kábelra beruházni??? Gondolom LCD-n azért picit szebb lesz a kép. Mondom, a TV még tök jól bírja, és csak a box miatt nem ruházok be most Plazmára/LCD-re.
Köszönöm a megtisztelő válaszokat. -
tom235 #57453 de, mind ugyanolyan csak a műanyag/cd előlap színe más. éppen ezért nagy baromság hogy az arcade-ból több lesz 3 ledes. Teljesen random jön elő, hallottam már olyat hogy a megvétel napján,dobozból kivett elite 3 leddel indult és hallani már 1 éve hibátlanul működő arcade-ról is. Az egész csak szerencse kérdése, ki kell fogni egy jó darabot. -
ruleyB #57452 De miért, nem ugyan azt a gépet teszik bele a különböző pakkokba?? -
csoola #57451 pletyka max, most már tutira ugyanolyanok, régen volt valami hir, hogy a Pro packban volt elöször ujfajta alaplap, talán emiatt gondolták sokan, de teljesen ugyanaz mind jelenleg, az tuti -
Hallottam! Olyantól aki flashel gépeket! Tehát megfordult kezébven 1pár! Lehet neked van igazad! Nem tudom! Nem Arcade-m van, nem is érdekel! -
ruleyB #57449 Az ARCADE gépek ugyan azok tudomáson szerint, mint az összes többi, egyedül a kiegészítők térnek el a csomagban. -
csak tudnám honnan az istenből szedtek ilyen faszságokat -
Az új gépeket nem lehet flasheltetni. -
10-15K! De ARCADE-t ne csippeltess! 10ből 5db 3ledes lesz! -
1. Nem chipelni szokták, hanem flashelni
2. Nem wareztopik
3. google -
csoola #57444 hát, nem tudom, nekem még az FPS kicsit furcsa igy, de kezdem megszokni, már kevésbé halok BC-ben is, nagyon tetszik, meg még szerencse, hogy nincs az amivel haver beijesztett: játszott régen PS2-n (asszem Killzone-t) és mondta, hogy hulladék volt neki mert a joy tul érzékeny volt, és mindig mellélött, nah ez szerencsére it nincs mert már levettem az érzékenységet kicsit, igy pont jo! :) -
zumike28 #57443 nem értek sajna hozzá
-
zumike28 #57442 vettem egy xbox 360 at
kb milyen árban lehet a chippelése?
-
csoola #57441 szerintem lehet :D -
csoola #57440 ha félreérthetö volt bocs, csak be vagyok sozva, végre olyan, amilyennek akartam!
a kamerához anno kaptunk egy átalakitot AV->Jack, amivel a VGA mellett a hangot be tudtam kötni a monitorba, mert a sima RCA-val nem volt jo
de mostmár olyan tökéletes, hogy megyek is, ugrálok kicsit a háztetön meg lövöldözök a BC-ben!
amugy Mirror's Edge igy elsö játéknak nem tul könnyü, alig birom megállni, de még nem sütöttem el fegyot, remélem ok is lesz :)
amugy ez a gamerscore jo valamire, amit az acsikért kapok? gondolom valami plusz tartalmat ad, bár sejtem, h liverol -
zumike28 #57439 hello
lehet egy szakmai kérdésem?