176865

-
"ahhoz képest, hogy az elején leszartam most nagyon tetszik"
Ezzel mindenki így van, először "Áhh nekem nem kell LIVE!" aztán amikor belekóstolnak...
-
há ez nagyon szar:D -
Igen, normális. Silverrel multizni nem tudsz. -
Tudtommal csak ezt: Link -
az normális dolog, ha már silver tag vagyok de mirror's edge-ben simán letölti a toplistát time trialba, és igy versenyezhetek más játékossal?:S -
milyen webkamerát lehet rádugni boxra? -
szeleb #57632 ha valakit érdekel eladó egy ramhibás xbox 360 minden cuccával együtt.a box 10e ft-ért elvihető.a drive nem liteon.kábelekkel együtt a box 16.sziasztok -
na végre lett live-om ahhoz képest, hogy az elején leszartam most nagyon tetszik
-
Ok.
-
Nyomi: ok:D -
Fido: Ok.
Sam: -.- Ok. -
csoola #57627 végigvittem a The Force Unleashedet, ajánlom minden SW fannak, jo kis game, néhol frusztrálo meg kicsit bugos, de a sztori meg a látvány (engem legalábbis) kárpotolt, jol összeköti a 3. és 4. részt
amugy meg a box nagyon jol birta, egyáltalán nem éreztem forronak holott sztem folyamatosan ment ma kb 7-8 orát, meleget fujt ki persze, de sztem jol érzi magát a szobámban, örül h a leghidegebb hely a házban :D -
Zsolcz #57626 Halo3-azni akarok haverral, megcsináljuk a party-t meg minden. fasza
utána belépünk a játékba, közbe ugye beszélünk egymással mikrofonon, de nem tudtuk megoldani hogy eggyütt játszunk, tud valaki segíteni, hogy mit kéne beállítani? mer má nyomtunk ott mindent de nem sikerült -
Zsolcz #57625 van live-om, kössz a segítsget:) -
(tudom) -
( leg drágább ) -
576.hu -
Nem fogsz tudni képet / zenét / videot vinyóra másolni pc-ről. -
Kedves kis barátunknak küldtem egy PM-t a lehető legjobb hely nevével, csak, hogy megnyugodjon a kis lelke. -
nincs 5 perced h átnézd azt a pár boltot?
ilyen embereknek aztán érdemes segíteni... -
Ezzel a hozzáálással és stílussal, itt nem sokáig fogod húzni, szóval tedd magad tartalékra. Ennyi idő alatt már az összes boltot átfuthattad és kiválaszthattad volna a gépet, én nem fogom ezt helyetted megtenni, meg szerintem más sem. -
igen, ezt akartam elkerülni ezért írtam ide.
ha nem tudsz egy boltnevet mondani, ne irogass feleslegesen.
fogyatékos. -
Gyakorlatilag van használható faq,más kérdés hogy nem a faq gomb alatt:)
A fenti menüben lévő cuccokat lehetne beletenni a faqba,viszont kellene még pár újítás.Szóval aki szerint kimaradt ez-az,az küldjön nekem üzenetet(ne itt szemeteljük tele a topicot)Elkezdtem dolgozni pár extra dolgon,demók kiírása,hibakódok stb de akik jobban értenek a dolgokhoz,azok is bedobhatnának pár dolgot
-
Ha valami nem tetszik akkor sarkon lehet fordulni és távozni. Vegyük meg helyetted? ott van az összes pesti bolt a bannerban, megnézed hogy hol a legjobb árban, milyen kiszerelésben és megveszed, ehhez nem hiszem hogy kellene több segítség. -
jaj, de hasznos vagy te... omg. -
54ért bárhol megveheted -
de nem akarom átnézni... direkt azért kérdezem hátha valaki tudja. -
pendrájv? -
ruleyB #57610 Gáz?? Dehogy. Nekem egy 17-es CRT monitorom van, és ezen is nagyon fasza. -
Képeket, zenéket szeretnék rárakni. -
ha összegyüjtitek én megcsinálom... -
Egy rendes faq-ot tényleg össze kellene dobni,mert ez nem ér semmit.
Mindenki megmondaná szerinte mi legyen benne,esetleg gyűjtene anyagot hozzá,majd elküldené valakinek és felrakni az egészet egy olyan tárhelyre,ami mindig elérhető.Én meg csinálnám,de sajnos nem értek a weblapokhoz annyira,nem tudnám szépre megcsinálni,csak egymás alá összegyűjteni a témaköröket.Viszont ha valaki megcsinálja szépen xbox360 témával mindennel,akkor páran összegyűjtenénk a tartalmat.Szerintem... -
Az attól függ. Mit akarsz velük csinálni? -
minek akarod csatlakoztatni? mi a cél?
azdie: bannerben van boltlista. átnézed. -
Helló!
Lenne egy kérdésem. Végignéztem a FAQ-t meg mindent. A FAQ-tok meg semmit sem ér, mert csak annyit lehet belőle megtudni, hogy van XBOX 360 a világon... pff
[FAQ]
Szóval a kérdésem:
Hogyan tudom csatlakoztatni a számítógépemhez (PC) az Xbox-ot? Ethernet kábellel összekötöttem őket, de semmi. Valami programot is kell telepíteni, vagy hogy van?
pls -
hol lehet kapni a legolcsóbban a sima x360-at? -
semmi
más a borito és olcsóbb az ár -
Megszólal sg legnagyobb nyomoréka:D -
Hálózatnál ott a hálózati kártyák környékén. -
Zsolcz #57599 és ott hol kell bekapcsolni?