176875
banner
  • csoola
    hopsz:D
  • csoola
    amugy a kábelmizériában Arty segit majd sztem ha itt lesz, ö tudni szokta melyik a jobb :)
  • arty
    1. kijelzőfaq-t olvasd el (banner alatt)
    2. vegyél RGB kábelt a boxhoz, ha a tévéden van olyan SCART, ami fogadja az RGB jelet is
  • james69holden
    van még egy 3. ingyenes is a Aegis Wing
  • csoola
    köszi, igy már tudni fogom :)

Korinho641: a kábelt nem tudom, ha az RGB-t át tudod alakitani a SCARTra az sztem jobb lesz a kompozitnál, de az igazság az, h LCD-n probáld inkább ha lehet, monitorral is sokkal szebb mint TV-n!

Skynet723: például www.multiformat.hu, de ha jol megnézed van ott a banner alatt középen egy olyan, hogy Hazai Konzol üzletek, azt a listát átfutod, max fél ora... ennyit meg csak megér, nem?
  • korinho641
    PLEASE valaki válaszoljon nekem a #57717 -es kommentre! köszönöm!
  • GP2100
    Ha merül, akkor "forog" a fény rajta(1-es,3-as és 2-es, 4-es LEDek villannak fel felváltva).
  • Skynet723
    Helló.

Hol lehet a legolcsobban kapni xbox360 Pro packot?
    Lécci help...
    thx
  • aricsi
    Kössz csoola!
  • trogerzsiger
    ja de letudom :D
  • trogerzsiger
    bakker nekem nem engedi leszedni őket :'((( nálam nem támogatott :S
  • korinho641
    Köszi!

és erre még kapok választ??:)

Hd/av kábelem van és csak 2 kábelt tudok rákötni a tvmre( és homályos a kép.. scart átalakítóval megoldható ez a probléma?) Kérlek titeket válaszoljatok nekem! köszönöm! ( Sima tvre akarom rá kötni ,de ne legyen homályos a kép) köszönöm!
  • csoola
    köszi, megijedtem h csak keveset birt a tartos nemtölthetö elemem xD de közben rájöttem h akkor kaptam acsit is valszeg, igy már érthetö
    amugy ha merül akkor ugyanigy jelez?

most játszottam GTA4-el, nagyon tetszett h mikor Niko elvitte a csaját a bárba, mikor kijött ugy be volt baszva mint az albánszamár :D végig ott dülöngélt aztán a kocsival is mentem összevissza, közben zavaroan rezeg a kontroller :D jol meg van csinálva ez is benne :D
  • csoola
    a mappát tedd rá, én pendrive-ra tettem (gyorsabb:)) és nagyon gyorsan felment rola, de ne nyulj te a tartalmához, csak a mappát tedd be

Korinho641: teljesen jo lesz, nem a dashboard a flashelt, hanem a dvd drive :) (és igen, biztos, ki van probálva ;))
  • aricsi
    Hali! Egy láma kérdésem lenne,de nekem nem egyételmű hogy cd-s dashboard frissítésnél a lemezre $SystemUpdate mappát kell kiírni,ahogy a faq-ban van írva,vagy csak ami a mappában van.(én ezt vettem ki a xbox.com-on)
  • arty
    eh, totemballhoz vision kamera kell :(

xAttilax: nem nagy cucc, de jól elvagyok vele :))) Multiban is fun lehet, bár tényleg rövid kikapcsolódás.
  • korinho641
    hali all!
    szeretnék kérdezni pár dolgot!: Ha frissítem a Dashboardomat újjabra akkor a flashelt gamek ugyan ugy futnak (flashelt xboxom van) rajta?? tehát nem lesz semmi gond?

és mégegyet: Hd/av kábelem van és csak 2 kábelt tudok rákötni a tvmre( és homályos a kép.. scart átalakítóval megoldható ez a probléma?) Kérlek titeket válaszoljatok nekem! köszönöm! ( Sima tvre akarom rá kötni ,de ne legyen homályos a kép) köszönöm!
  • GP2100
    igen
  • csoola
    amikor acsit kapok akor villog a kontroller ledje?
  • xAttilax
    Dash of Destruction nem egy nagy cucc de ingyen van meg 10 perc = 190 GS (+10 multihoz már nem volt kedv) :D
  • Zsolcz
    semmit nem ér
  • arty
    fog válasolni valaki, ha tud! nyugimár ...

(modem/router kikapcs, bekapcs megvolt már?)
  • arty
    két ingyenes árkád játék:

111111111

2222222222

Alul van egy olyan, hogy Download to Xbox360 gomb, ráklikk, megadod a live emailed+jelszód, igy ha belépsz a 360al lájvra, egyből elkezdni szedni a két játékot, nem kell rákeresni. Viszont! Nekem elvesztek a boxon betárazott letöltések, azokat ujra el kellett inditanom ... :(
  • jaszy
    Te így hívod ! De nem az :)
  • Zsolcz
    bocsmá
  • GP2100
    Értetlen... Az ami tölthető, az AKKUMULÁTOR! Lehet, hogy ceruzaelem formájú, de akkor sem ELEM! Minek vitatkozol, ha azt sem tudod, miről beszélsz?
  • Zsolcz
    de #57697-ra VÁLASZOLJON VALAKI!!
  • Zsolcz
    de lehet, van újratölthető elem
  • Hasan01
    szisztok! másolt gémmel megy a live?
  • jaszy
    Az elemet nem lehet tölteni csak az akut!
  • Zsolcz
    Test Failed
    Your server can't resolve the names of the Xbox Live serversnor Xbox.com.
    Have your router or modem off and back on,then wait 30 seconds.

Mondjameg vaaki hogy mi a probláma!!!
  • Zsolcz
    tölthető elem mérne lenne?
  • Gyureszka
    köszíí a segítséget
  • arty
    tölthető akku-t lehet (tölthető elem nincs), egyáltalán nem "erős" neki

tartoselemet is lehet használni, de az környezetszennyező és drága megoldás
  • GX25
    Hali!

Xbox360 controllerbe lehet rakni tölthető elemet? Vagy az erős neki? Inkább tartós elemet?
  • arty
    kizárt (EA és MS játékokon túl semmin nem volt hunsub eddig sem)
  • arty
    emlékeim szerint nem lehet betenni AI-t (PGR4-ben lehet valóban)

ruleyB: az, hogy ad képet, semmit nem jelent. ha nekiállnál megszámolni az elkülönülő sorokat a megjelenitőn, számolnál vagy 4-500at :)
  • akyyy
    sztetek lesz a legújabb tomb raiderből magyar feliratos xbox változat?:S
  • GP2100
    Tudja fogadni(megjeleníteni) az 1080p-s jelet, de attól még nem full HD-ben jelenik meg, ha kisebb felbontású a kijelző...
  • ruleyB
    http://www.youtube.com/watch?v=4iiYLgaxISw Ezt magyarázza meg valaki...