176875

-
csoola #57768 na azért h valami igazságom is legyen: ez mindegyik komponens, RGB, YPbPr (amivel az RGB-t kevertem, sry :S) és az S-video is -
csoola #57767 ez kapufa akkor, a komponenset is keverem x_x elbujok -
Ami neked kell:
Na EZ az RGB kábel!!!
Remélem így már érthető... -
Kábel-FAQ hülyegyerekeknek: 

A sorrend egyben minőségi sorrend is.
- Kompozit (A "piros, fehér, sárga" csatlakozós. Az, hogy lehet scart átalakítót tenni a végére attól SEMMI nem fog változni, az átalakító olyan TV-khez van amin nincs "piros, fehér, sárga" bemenet, de van rajtuk Scart)
- RGB (Scart csatlakozó a vége, szebbek, intenzívebbek lesznek a színek, élesebb a kép. Hagyományos TV-n ez a maximum.)
- Komponens (A "piros, kék, zöld" csatlakozós. Szebb színek , élesebb kép, nagyfelbontás támogatása.)
- VGA (VGA csatlakozóval ellátott LCD/Plazma TV-khez, monitorokhoz)
- HDMI (HDMI csatlakozóval ellátott LCD/Plazma TV-khez, esetleg drágább monitorokhoz.) -
csoola, leállnál a baromságaiddal? RGB>Scart átalakító lol, O_O -
korinho641 #57763 és akkor mondd meg nekem légyszi hogy az az át alakító akkor mire jó ? ( amit belinkeltem) köszi! -
korinho641 #57762 és olyan kábelt kapok 3 -4e ft ért? vagy tud valaki használt de olcsón?
-
A gyári kábelen NINCS RGB! Attól, hogy scart csatlakozón megy a kompozit jel, nem lesz jobb(a komponenst meg ne is próbáld scart átalakítóra kötni...) Ha jobb képet akarsz, akkor vagy veszel hdtv-t/tft monitort, vagy ha az sd tv-nél maradsz, akkor RGB kábelt, mert a gyári kábellel csak a (leggyengébb minőségű) kompozitot tudod használni. -
korinho641 #57760 és amit kaptam kábelt hozzá ott a végén lehet állítani hogy HDTV legyen vagy TV (sima tv) . én bizom benne hogy jó lesz! -
korinho641 #57759 de am mi történik ha igy csinállom? nem lesz éles a kép vagy mi? valaki mondja meg,ne csak azt mondja hogy nem lesz jó.. thanx -
korinho641 #57758 egye fene.. már mind1.. megpróbálom majd azzal.. remélem fog menni.. -
A HD AV kábelen a 3(piros, zöld, kék)RCA NEM RGB, hanem komponens és mivel SCART-on csak kompozit, RGB és s-video jel megy, ezért nincs hozzá átalakító! Xboxon az RGB-t csak megfelelő kábellel lehet megoldani aminek a végén alapból SCART csatlakozó van(és term. RGB jel megy rajta).
Ha nem tudsz valamit, akkor ne tájékoztasd félre az embereket.
-
csoola #57756 az a helyzet hogy nem vagyok biztos benne, de az RGB-hez majd nem csak SCART átalakito kell, ha ugy van ahogy gondolom akkor az csak videot fog adni, vagyis kép lesz de hang még nem! valahogy a sárga melletti piros-fehér kábeleket (RCA) dugd be a TV-be, jack vagy nemtom milyen átalakitoval!
RGB-vel élesebb lesz az biztos, de ne várj tul sokat, sajna SD tévén ez már csak ilyen... ezért irtam/irom az LCD monitort, nekem is most lett, 19"-os wide samsung, tökéletes gyönyörü képpel, 18000 huf+a régi PC-s kormányom... ennyit meg megért ha már lett egy 60 ezres box :) -
korinho641 #57755 igen felismeri mert ha a sárgát és a fehéret dugom be a két lukba akkor szép a kép,csak kicsit homályos a betűk ,csak ennyi a hiba..remélem az átalakítóval megoldódik a hiba mivel hogy egy kábel nincs bedugva ,és akkor már a piros zöld kéket dugom majd be.. nyugtassatok már meg hogy fog normálisan müködni.. nem akarok már sokat rákölteni.. játszani akarok.. igy is örültem hogy lett xboxom (pénteken 19.én pont a születés napomon..) -
cordi #57754 köszönöm szépen a segítségeteket :) a Dreampages oldalt már néztem, csak biztosra akartam menni, hogy nem lesz belőle probléma :] még egyszer köszönöm -
csoola #57753 tudtommal itt is szinte mindenki liveozik, de még nem hallottam hogy valakit azért bannoljanak amiért fake adatot ad meg, sztem a logikus ilyenkor max a profil törlése lenne ms részröl, de ilyenröl sem tudok (most találtam ki hehe)
szoval nyugodtan adj meg usa-t, uk-t vagy nem tudom mit, a multkor japánhoz is irt valaki egy tel. számotXD -
Ajánlom a Dreampage xbox live oldala gombot felül,mindent leír.
Nem bannolják a gépet a fals cím miatt.
Amúgy grat a géphez és Isten hozott:) -
csoola #57751 ez nem off, a témába vág :)
nah szoval, a HDTV/AV kábelen ugye két lehetöség van videoátvitelre, vagy a sárga kábel (kompozit) vagy az RGB
a kompozittal van a legrosszabb képe
az RGB-t, ha a TV-d felismeri (magát az RGB jelet) akkor megprobálhatsz keresni valami müszaki boltban egy RGB->SCART átalakitot, olyat mint amilyet be is linkeltél, csak a lényeg, hogy az RGB kábelt be tudd dugni
ha mást nem tudsz ez a jo megoldás sztem, ha lehet, remélem világos volt :)
de még mindig fenntartom, hogy ha lehet, probáld ki a gépen ha LCD monitorod van, ha nincs, akkor gondolkodj el egynek a beszerzésén, ég és föld, mostmár nem olyan vészes egy LCD ára, össze lehet kuporgatni egy alig használtra akár a pénzt :) (csak arra figyelj, hogy ne legyen tul nagy a válaszidö ms-ben (8 millisecundum már teljesen jo) meg a kontrasztja se legyen tul kicsi, de általában már az egy éves monitorok is böven megfelelnek-megéri! sok sikert :)) -
cordi #57750 Üdv mindenkinek,
Szeretném a segítségeteket kérni, mivel ma lettem boldog tulajdonosa egy Xbox 360-nak és egy kis felvilágosítást szeretnék kapni, hogy az Xbox Live! mivel nem támogatott hivatalosan Magyarországon ez, hogy is működik itthonról. Értem ez alatt, hogy a Microsoft nem banol live-ról, hogyha kiderül, hogy fals tartózkodási helyet adtam meg? A konzol egyébként teljesen legális nincs flashelve nem is szándékozom félve a red ring of deathtől. Nagyon köszönöm a segítséget :) (FAQ nem igazán müködik, vissza olvastam 10 oldalt és nem találtam hozzászólást ami segített volna, de ha elkerülte a figyelmemet akkor bocsánat)
-
korinho641 #57749 meg nálam van olyan kábel 3db hogy Piros ,Zöld Kék! akkor tehát mégis menne?
am ne haragudjon senki sem hogy sokat offolok:( -
korinho641 #57748 Tehát, ha ezzel kapcsolom össze ugyan olyan shit lesz a kép?
(ha jól értettem) -
biztos hogy nem -
nekem nem jönnek be az ilyen Space Inpact szerű játékok
túl lassú vagyok hozzájuk :( -
az nem segit :)
(kikapcs igen!) -
Hát az fura, mert én amelyiket előbb bekapcsolom, azt rakja be 1-esnek. -
Nekem is ez volt az elképzelésem, de valamiért megjegyezte, hogy melyik melyik volt. -
Sztem úgy, hogy lekapcsolod mindkét kontrollert, majd olyan sorrendben nyomod be őket ahogyan szeretnéd. -
Üdv! Azt hogy lehet megoldani a konzol kikapcsolása nélkül, hogy a kontrollerek kapcsolódási sorrendje felcserélődjön?
-
Konzolbotokban tudsz venni RGB kábelt, 3-5ezer forintért. Utángyártott olcsóbb, eredeti MS drágább.
Ami te beraktál képet, az a kompozit kábel végét illeszti scart aljzatba, ettől a kép továbbra is kompoziton megy a tévébe. Az RGB kábel esetén a szininformácio nem egy "sárga dugón" megy, hanem 3 db kéteres vezetéken, külön a szinek (R=piros, G=zöld, B=kék), ezért jobb a képe.
Röviden: a scart csak egy csatlakozoszabvány, nem képátviteli! Scart csatlakozon átmegy a kép RGB-ben, kompoziton (sárga!) és svideo formátumban is. -
Remélem:D -
korinho641 #57738 am Miért nem jó? én elolvastam a FAQ-t ,de ismétlem hogy nem HD tv-re akarom kötni hanem normális tvre.
tehát leírnád hogy mi nem müködne ha igy kötném össze? -
marcimilan #57737 Lesz kézilabdás játék a jövőben?????? -
én is uk-t csináltam és nem engedi a UMK3,( igy marad az PCemu+joy+lcdtv (azt ba***ák meg :D) -
korinho641 #57735 tehát mindenképpen RGB kábel?:(
és hol tudok ilyent olcsón szerezni? -
konzolstudioban elég jó árak vannak..... (meg tőlük vennék is, nem gy rabló brigád) -
maga a játék fele akkora mint a trailere
-
nemjo. kijelzőfaq. olvass ... -
azt nekem nem engedi a UK profilom :(
jó amugy? -
korinho641 #57730 Tehát így ahogyan a képen működik:
http://www.diskidee.nl/uploads/magazine/images/article/x/xbox360scart.jpg
(az egy scart átalakító) -
korinho641 #57729 Értem!
Nos szeretném kérdezni hogy akkor igy is jó lenne e:
tehát ilyen kábelem van :
http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/A1F6C427-0BDD-4D37-9449-5EEF23825F6F/0/ilmcomphd002.jpg
és vennék hozzá ilyen átalakítót
http://www.ixbt.com/consoles/images/info_xbox360/xbox360ph_scart_scart.jpg
akkor már menne a dolog nem? mert akkor így betudom dugni a scartot a tv-be,és a három kábelt az átalakítóba. Így is jó nem?