176865
banner
  • Santee
    Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy igaz az, hogy chippelt X-Box 360-nal nem célszerű csatlakozni a netre?
    A válaszokat köszönöm
    Üdv
  • Kaplan
    A demot nem tudod felmásolni HDDre lemezről.
  • red13
    Az van fent, de sehol nincs a game libary-ban hogy fellehetne.
  • csoola
    nem hiszem hogy fel tudod másolni, bár nem vagyok biztos benne, de szerintem csak a teljes játékokat fogod tudni feltenni!
    amugy ha fel is lehet tenni, akkor az uj dashboard kell majd hozzá!
  • red13
    Resi 5 megvan demo cd-én. Hogyan tudom ezt felmásolni a merevlemezre? Csak tegnap óta van xbox-om, nem nagyon vágom a dolgokat...
  • zairin
    hát ami linket adott Waczor, ott a helyi kapcsolat és a és a vezeték nélküli kapcsolat összekapcsolásakor /hálózati híd/ , azt írja h legalább két olyan hálózati kapcsolatot vagy nagysebességű internetkapcsolatot ki kell jelölni amelyet nem használ az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás... no ez most mi a nyű?XD
  • koryne
    De mit kér?
  • zairin
    köszi mindenkinek, bár a live még mindíg nem megy még azzal a videóval sem, pedig még az adsl modemet is átszereltem de még úgy se mert még kér valami hálózati dolgot..
  • csoola
    akkor marad a dugdosás, csak egy idö után a kábel is feladja majd sztem...
    néztem még ilyen distributorokat (nemtom h ugyanaz mint a switch, de sztem igen XD), 12000 pénz és még a képen is ront?! hát annyiért veszek még1 montitort netezni azt jonapot... (meg gondolkodtam is h az uj samsungot inkább ráteszem boxra a géphez meg jo valami szar is... de nincs hova tenni a cuccot :S)
  • james69holden
    system settings -> memory -> hard drive -> gamer profile select -> delete
  • koryne
    Mivel switchnél semmit nem tudsz állítani, ezért ebben az esetben tanácstalan vagyok...
  • Waczkor
    Katt
  • zairin
    és am. azt tudja valaki hogy egy nem használt profilt hogy lehet törölni?
  • zairin
    azt a netmegosztást hogy tudnám összekötni?
  • Kaplan
    Lekapod netről kiírod és máris van. :)
  • trogerzsiger
    mért van resi5 demó?
  • DarkSector
    gamestar teszt sirály.
    bár van 1-2 low-ság benne, de ütős lesz.
  • koryne
    Pontosítds kérlek az "internet elosztó"-t nekem
    Szerk.: esetleg switch?
  • Kaplan
    Nos, Resident Evil 5, kegyetlen. A grafikáról nem igen akarok beszélni mindenkinek van szeme.:) A játékmenet jó, néha nálam is szétesik a kép de ezt csak kijavítják. Ez az interaktív tárhely rendszer csere-berével nagyon el van találva. Izgalmas a játék, szép is, de az a futás közbeni lövés mostmár tényleg nem ártana. Ha az Outbreak kettőbe bele tudták rakni...:)
  • koryne
    Hello!
    Hálókábellel össze tudod, de nem fogsz tudni másolni a vinyójára. A netmegosztást lehet összelőni, meg audiot / videot lehet streamelni, de mást nemigen.
  • zairin
    hát vista-m van és nem hálókártya hanem internet elosztó van a másik gépnél
  • liverpool123
    Hello!

Hogy tudom összekötni a pc-t az xboxxal?
    És ha összekötöm akkor játékot tudok rá másolni és nem kell a dvd-vel szórakozni?
  • koryne
    Lehet.
    Be kell állítanod a megosztást.
    Vezérlőpult -> hálózati kapcsolatok, jobb klikk a hálókártyára -> tulajdonságok, majd pipa a "Megengedem a hálózat más felhasználóinak, hogy ennek a számítógépnek az internetkapcsolatát használják" négyzetbe. Mindez XPre érvényes, Pistával ill linuxszal kapcsolatban majd segít, aki tud :)
  • Kaplan
    Istenség. Nagy hálával tartozom, egy korsó sörre be is vagy hívva!
  • DarkSector
    hát én kinéztem 1-et 20-ért médiában.
  • Kaplan
    Igen, nekem is.
  • arty
    (nekem egyébként japo karakterekkel jelent meg a demo a game libraryben)
  • arty
    huzd ki a netkábelt a box seggéből ... hátha ...
  • zairin
    hát jelenleg laptophoz van kötve az xbox , nemtom hogy így lehet e használni...
  • Kaplan
    Srácok, leszedtem a Resident Evil 5 demoját netről és kiírtam DVD-re. Nero, UDF mód stbstbstb. Berakom a lemezt box-ba game library és ott megjelenik a listában a re5, rányomok, hogy play és ez az üzenet fogad : Can't play Resident Evil 5.

Mitől lehet? Valakinek van valami fajta ötlete?
  • arty
    csoola: az a rossz hír, h a vga switchek valoban rontanak a képen ...
  • koryne
    Hi!
    Routerről használod? Mert ha igen, akkor nézz bele konfigjába és az MTU értéket állítsd 1492-re. Elvileg ez az alap, de ki tudja, Nálad nincs-e valami gebasz.
  • csoola
    valaki használja a gépet LCD-monitorral, ugy hogy a szgéppel együtt nyomja? konkrétan az érdekelne hogy van-e valakinek VGA switche, megirhatná hogy milyen, mert sok helyen hallottam h elég szellemképesek, szoval mennyire rontják a képminöséget? f*szom ki van már az örökös kábelrángatással, ha akarok fél orát játszani akkor mindig itt tornászok a monitor körül, ráadásul sztem a monitor vga kábele is szarakszik, mert akárhányszor rádugom és nem huzom meg a csavarokat lötyög annyira, hogy ha hozzáérek már a kép villodzik kékes árnyalatokban meg ilyenek... a boxnál meg nem vettem észre ilyet
    kár h nincs a monitoron 2 d-sub kimenet :S
  • zairin
    HI!
    live-ra kapcsolódnék de MTU hibát ír ki. mit csináljak? és amúgy egyátalán nem tudok live- ra lépni, új a gép és semmit se tudok. .
    a másik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet profilt törölni?
  • Tujm
    köszii ^^ ha van valakinek esetleg használt az írjon üzit ^^ :P
  • arty
    25x elmondtuk, hogy szebb.
    Irny egy konzolbolt ... (előtte telefonálj)
  • Tujm
    RGB kábellel akkor szebb a sima tv, mint kompozit kábellel?
    valakinek olcsón, használtan eladó RGB kábele, van-e ? ^^
  • nickwaren
    Genius SP-HF2000X

én ezt ajánlanám,bár ez csak 2.0, de szépen szól, a méretei igen csak meggyőzőek és a teljesítménye is, én a TV-mhez vettem ilyet EW-ben 13-ért
  • csoola
    a 2.1-nek elvileg van, én igazábol egy RCA-jack átalakitoval használom, igy könnyen dugdosom a gép és a box között :)
  • arty
    igen