176876
banner
  • Apus
    jóféle mindkettő, Indiana szerintem baromi jóra sikerült, a Panda meg szép is és ha kamázod a mászkálós gémeket, bejön.
  • Liverpoolgeri
    Hali, szerintetek megy az xbox360 monitorTV-n??
  • gizzda
    "gator"

RE5-öt Demóját én sem tudtam elindítani.... hiába írtam ki Dvd-re...
    Mixed-disc ként ismeri fel ....az istenér nem akar elindulni...
    Nem találtam meg sehol sem , hogy el tudjam indítani manuálissan...sem a demók között sem sehol...Szóval passz
  • gizzda
    Sziasztok!

Az új dasboard-hoz le lehet valahonnan témákat tölteni....vagy azt csak live-on keresztül lehet?
    Jó lenne valami dasboard-téma...mert ha simán egy fényképet tesz be az ember háttérképnek akkor abból nem sok minden látszik...

Valakinek van valami ötlete?
  • theone91
    Persze, csak nem mindenkinek van internet-hozzáférése.
  • Morphin
    igen
  • REPS0L
    frissíteni liveon keresztül is lehet?
  • theone91
    Igen. De demót/játékot nem tudsz róla futtatni. Képeket, videókat tudsz nézegetni, frissíteni stb.
  • Wanted
    Hdmi.
    Mi lehet a gond?
    Más:
    usb 2.0 pendrive-ot tudok használni a box-al?
  • REPS0L
    köszi (:
  • Morphin
    jók azok is,én még vacilálok.sztem a kungfus mizéria jobb,mert én speciel jobban szeretem a mászkálósdit mint róni a köröket egy "műautóval"...

amúgy jó a logód^^ tetszik
  • Istencsászár
    Nagyon szép gesztus volt a kezdeményezőktől és adakozóktól is!
  • REPS0L
    hát már nem veszek, mert igazából mindenhol ez volt akciós...
    Premium 60gb + kungfucsirke + legobábú 60.000 ;)
  • Morphin
    sztem nemrosszak...nekem csak a GTA4van meg előre.mert elcseréltem a pc-set xbox-osra.de azzal a kettővel is ellehet lenni.vagy pedig a kungfu+legoszar helyett forza2+vivapinata-sat veszel...
  • REPS0L
    nah már mindjárt tudok lego indiana jonesozni, meg kungfu pandázni, itt a karácsony

értékelhető valamelyik valamire? Igazából én alig várom hogy cseréljem őket
  • arty
    Crash of the titans
    Lego játékok
    GOW1
    R6Vegas1-2

---

XBOXKLUB karácsonyi xbox adományozása
  • kisaba
    Left 4 dead pl az nem rossz coopban
  • szeleb
    hali!
    mondjatok már valami játékot amit tesómmal coopba tudok nyomni így karácsonykor mer a gears of war 2-őt most fejezzük be.szóval a GOW-ok kilőve, az army of two is és a marvel ultimate alliance is.köszi
  • PoisonChihuahua
    Milyen kábellel kötöd rá? Remélem nem a gyári kompozittal...
  • csoola
    jo lesz az ugy is hidd el, ki van probálva, nekem a 2.1 megy rola, de a nyakamat rá h a fos kis fülesemmel amit mobilhoz használok, azzal is jo lesz
    holnap csekkolom milyen, mert most kapcsoltam ki a gépet, megint leültem h na jo 11ig még játszok egy fél orát, aztán mindjárt fél1 xD
  • Wanted
    Egy másik kérdés:
    Samsung LCD tv-m van, ami elvileg tudja a 60hz-et. A box mégis 50hz-et ismer fel és nem tudom, hogy hol lehetne beállítani a 60-at.
  • stockhouse
    hát sztem ez csak abban az esetben jó ha a hangfalaknak van beépített erősítője, mivel a boxnak csak vonal szintű a hang kimenete van. de ha nem így van kövezetek:D
  • Wanted
  • Istencsászár
    A kérdésedre igen, csak a beszédhangok.
  • Wanted
    Melyik igen?
    :)
  • Istencsászár
    Igen.
  • Wanted
    Hi!
    Új xbox360 tulaj vagyok. Valami oknál fogva nem működik a premium packhoz adott headset. Rádugom a kontrollerre, újraindítom a gépet, de semmmi. A tv hangszóróin jön továbbra is a hang.
    Valamit rosszul csinálok, vagy csak a mikrofonos beszédhangok jönnek át a headseten, a játékok hangjai pedig nem?
  • ruleyB
    Egyik kedvencem! ;) Nagyon jó játék, nem fogsz benne csalódni, bár ha Tekken-párti vagy akkor hagyd ki... Nézd meg a gametrailers-en a review-t!
  • zeki
    Sziasztok !
    Játszott már valaki ezzel a progival Soul Calibur IV ha igen vélemények pls...
  • ruleyB
    Vadi új, pár napja vettem, ma játszottam vele először. Összesen kétszer fagyott ki 6-7 óra játék alatt. Más játék még sosem csinálta ezt... Köszi a tippet, holnap feltelepítem, csak egyenlőre a 20gb megtelt.
  • Kaplan
    Rég jártál itt, nem sok, a heréink még mindig beizzadnak néhány fajta mozgás közben, a sajt még mindig megrohadhat és az ország még mindig a csőd szélén táncol..

Amúgy Nagyon Boldog Karácsony kívánok Neked és a családodnak! ;)
    (És mindenkinek!)
  • csoola
    hát nem, akkor hogyan dugnám a box kábelére a hangfalat ami jackes? az ilyen 2.0-ás hangszorok amit belinkelt pedig sztem mind jackesek...
  • akyyy
    rrég jártam itt mizu?
  • GP2100
    A hangszóró kábelét, aminek mindkét vége jack, bele lehet dugni...
  • DarkSector
    a jack vége ellentétesnek kell lennie nem.
  • csoola
    csináltam egy képet, szoval kell egy RCA kimenet-jack bemenet átalakito kábel, meg 2 db RCA toldo, ez kb 600-800 ft egy müszaki boltban
  • csoola
    neked valszeg egy RCA->jack átalakito kell, RCA toldokkal, mindjárt csinálok rola képet h tudd mi az :)
  • Istencsászár
    Ugyan az csak fekete és duplya akkor a HDD mérete...
  • TaRka0107
    Végülis az Elite a legjobb:D Ugye?
  • TaRka0107
    Thanks