176875
banner
  • Last HUNK
    Kérdés.Akárhogy bütykölöm nem találja az IP címet mit lehet itt tenni?
  • REPS0L
    nincs kedvem 50 méter hálókábelt venni
  • akyyy
    akkor egy jó hosszú hálókábelt, és arra rákötni:D
  • REPS0L
    kivitelezhetetlen
  • akyyy
    odaviszed boxot ahol a router van:D
  • REPS0L
    mert a router lent van egy másik gépen, ezen a gépen pedig csak 1 wifi vevő antenna van
  • akyyy
    miért nem közvetlen routerre dugod rá, ?:D
  • REPS0L
    nah most úgy állunk, hogy a hálózati kapcsolatokban van egy vezeték nélküli hálózat, meg egy helyi hálózat (ez az xbox)

amint bekapcsolom a boxom, látom hogy vmit kapcsolódni akar, de nem sikerül neki (sárga háromszög)

ha hálózati hidat hozok létre a hely hálózat és a vez. nélküli közt, akkor meg nem történik semmi, a net se jó, meg a hid is át van húzva piros x-el :(
  • Pilutika
    igen! ez is 1 alternatíva :D
  • xAttilax
    szerintem nem kell használni azt nem lesz baja....:P
  • Pilutika
    ok hanyatt vágtam :D
  • theone91
    Meglehet. Viszont a meghajtó megy majd tönkre.
  • banános joe
    Fektetve jobb mert ha állitva használod akkor pont arra a végére lehet állitani ahol a levegöt beszivja.
    Meg a meghajtonak is jobb a fektetve van a box.
  • Pilutika
    szerintem állva jobb, mivel sokkal jobban körbejárja a levegő, fekve meg nem olyan jó a levegő körüljárása.
  • akyyy
    huzd ki a router árramforrását vagy fél percig és dugd vissza, akkor probáld.
  • akyyy
    Play and Charge Kit

ez mire is jó pontosan?
  • akyyy
    tru ha megjelenne boxra is magyarul, szaladnék megvenni, demoja nagyon bejött meg amugy is, régebben konzolokon ps2-őn mindig tomb raidert játszottam:D teszkó, vagy haveroknál:D
  • SHADOWEYES7
    Ezek értékelhetőbbek

Alone in the dark 4
    Call of duty 4
    Fracture
    DEAD SPACE
    Saint row 2
    FAR CRY 2
    Mercenaries 2 World in flames
    Crash of the titans
    Spidrman - Web of shadow
    Gears of War 2
    NFS Undercover
    Tomb Raider Underworld
  • SHADOWEYES7
    Megbocsájtunk hisz minden kezdet nehéz.
  • Last HUNK
    Egy kérdésem lenne,azt halottam hogy a UPC-és vagyis TV kábelen megy az internetje annak még venni kell valamit ahhoz hogy tudjon LIVE-ozni.
    Nekem is UPC internetem van,mi kell még hozzá az alap dolgokon kívül?
  • zeki
    Sziasztok vettem én egy Play and Charge Kit-et és este rá dugtam a gépre és még most is zümmög és zölden világit a tápon a led.Meddig tölti még kb?
  • zzeN
    köszi a segítséget, de csak tán van itt vki aki ilyes pppoe-s nettel nyomja a live-ot, legfeljebb veszek majd egy routert...
  • koryne
    Na, ezt pont tegnap este próbáltam ki, ha wifin kapod a netet, működik: hozz létre a gépen egy hálózati hidat a wifi kártya és a hálókártya között (amibe a box van dugva).
  • REPS0L
    nah következő LIVE-os probléma:

Egy wifi routerről kapom a netet, wifi vevővel. bedugom a gépbe a ethernet kábelt meg az xboxba is, de XBOX Live tesztnél megbukik, IP címet már nem talál.

Előre is köszi ha tudtok valamit, sry a kezdeti szerencsétlenkedéseimért (:
  • REPS0L
    nah megoldottam ,de nem tudom hogy, mind1 :D
    nem rossz ez a Kungfu Panda annyira amennyire hittem, sőt lehet kicsit tulzásba is vittem :DDD (rímelt) :D
  • DarkSector
    ez igaz fektetve jobb.
  • REPS0L
    légyszives valaki... #58054
    már meg van oldva úgyahogy, mikrofonként érzékeli az xboxot a szgép, hangrögzítővel felvettem és lehet hallani az xbox hangját, de nem tudom hogy oldhatnám meg hogy folyamatosan halljam (ne hangrögzítővel)
  • rooney8
    Thx... Amúgy mióta nincs faq? Mert ha rákattintok egy forumot ad be...
  • kidboy
    akkor fektetve, mondtam hogy tudtommal, én se tudhatok mindent.
  • PoisonChihuahua
    Azon kívül amit leírtál nincs különbség közöttük.
  • PoisonChihuahua
    Hülyeség, épp hogy fekteteve jobb...
  • kidboy
    üdv. xbox360 elite vagy pro pack? Kettő között a különbség a winchester mérete és a színe. Ezen kívül valami van még? Összeszerelés minősége, vagy máshogy van gyártva, hűtése más...?
  • kidboy
    állítva mert jobb a hűtése tudtommal.
  • rooney8
    Hy!

Biztos sokszor volt már, de állítva vagy fekve box-ozzak?
  • REPS0L
    Üdv!

Gyors segítség kéne...
    van egy szgépem, amire az erősítő van kötve, és arra a hangfalak...
    na most azt szeretném elérni, hogy az xbox hangkimenetét a szgépbe dugjam és onnan szóljon, meg lehet valahogy oldani?
    csak mert az erősítőmön üvölt mint az állat az xbox, és lentebb se tudom venni a hangját, csak számítógépen keresztül tudnám. Köszönöm a segítséget előre, fontos lenne
  • akyyy
    de jól megy
  • ruleyB
    Beszereztem a Kameo-t 2k-ért, ahhoz képest, hogy 2005-ös játék, az egyik legvarázslatosabb és legelragadóbb, amivel játszottam amióta x360 tulaj vagyok :) Ajánlom mindenkinek, aki a sok vér után lazítani akar egy kicsit :)
  • james69holden
    http://jatekaim.hu/
  • kidboy
    üdv. Ki hol veszi a játékokat Magyarországon? Melyik helyről érdemes rendelni, melyik a legolcsóbb?
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • Márió18
    Köszönöm Szépen a segítséged!