176875

-
Last HUNK #58088 Kérdés.Akárhogy bütykölöm nem találja az IP címet mit lehet itt tenni? -
nincs kedvem 50 méter hálókábelt venni -
akkor egy jó hosszú hálókábelt, és arra rákötni:D -
kivitelezhetetlen -
odaviszed boxot ahol a router van:D -
mert a router lent van egy másik gépen, ezen a gépen pedig csak 1 wifi vevő antenna van -
miért nem közvetlen routerre dugod rá, ?:D -
nah most úgy állunk, hogy a hálózati kapcsolatokban van egy vezeték nélküli hálózat, meg egy helyi hálózat (ez az xbox)
amint bekapcsolom a boxom, látom hogy vmit kapcsolódni akar, de nem sikerül neki (sárga háromszög)
ha hálózati hidat hozok létre a hely hálózat és a vez. nélküli közt, akkor meg nem történik semmi, a net se jó, meg a hid is át van húzva piros x-el :(
-
Pilutika #58080 igen! ez is 1 alternatíva :D -
szerintem nem kell használni azt nem lesz baja....:P -
Pilutika #58078 ok hanyatt vágtam :D -
Meglehet. Viszont a meghajtó megy majd tönkre.
-
banános joe #58076 Fektetve jobb mert ha állitva használod akkor pont arra a végére lehet állitani ahol a levegöt beszivja.
Meg a meghajtonak is jobb a fektetve van a box. -
Pilutika #58075 szerintem állva jobb, mivel sokkal jobban körbejárja a levegő, fekve meg nem olyan jó a levegő körüljárása. -
huzd ki a router árramforrását vagy fél percig és dugd vissza, akkor probáld. -
Play and Charge Kit
ez mire is jó pontosan? -
tru ha megjelenne boxra is magyarul, szaladnék megvenni, demoja nagyon bejött meg amugy is, régebben konzolokon ps2-őn mindig tomb raidert játszottam:D teszkó, vagy haveroknál:D -
Ezek értékelhetőbbek 
Alone in the dark 4
Call of duty 4
Fracture
DEAD SPACE
Saint row 2
FAR CRY 2
Mercenaries 2 World in flames
Crash of the titans
Spidrman - Web of shadow
Gears of War 2
NFS Undercover
Tomb Raider Underworld
-
Megbocsájtunk hisz minden kezdet nehéz.
-
Last HUNK #58069 Egy kérdésem lenne,azt halottam hogy a UPC-és vagyis TV kábelen megy az internetje annak még venni kell valamit ahhoz hogy tudjon LIVE-ozni.
Nekem is UPC internetem van,mi kell még hozzá az alap dolgokon kívül? -
Sziasztok vettem én egy Play and Charge Kit-et és este rá dugtam a gépre és még most is zümmög és zölden világit a tápon a led.Meddig tölti még kb? -
köszi a segítséget, de csak tán van itt vki aki ilyes pppoe-s nettel nyomja a live-ot, legfeljebb veszek majd egy routert... -
Na, ezt pont tegnap este próbáltam ki, ha wifin kapod a netet, működik: hozz létre a gépen egy hálózati hidat a wifi kártya és a hálókártya között (amibe a box van dugva).
#58026 -
nah következő LIVE-os probléma:
Egy wifi routerről kapom a netet, wifi vevővel. bedugom a gépbe a ethernet kábelt meg az xboxba is, de XBOX Live tesztnél megbukik, IP címet már nem talál.
Előre is köszi ha tudtok valamit, sry a kezdeti szerencsétlenkedéseimért (: -
nah megoldottam ,de nem tudom hogy, mind1 :D
nem rossz ez a Kungfu Panda annyira amennyire hittem, sőt lehet kicsit tulzásba is vittem :DDD (rímelt) :D -
ez igaz fektetve jobb. -
légyszives valaki... #58054
már meg van oldva úgyahogy, mikrofonként érzékeli az xboxot a szgép, hangrögzítővel felvettem és lehet hallani az xbox hangját, de nem tudom hogy oldhatnám meg hogy folyamatosan halljam (ne hangrögzítővel) -
Thx... Amúgy mióta nincs faq? Mert ha rákattintok egy forumot ad be... -
kidboy #58060 akkor fektetve, mondtam hogy tudtommal, én se tudhatok mindent. -
Azon kívül amit leírtál nincs különbség közöttük. -
Hülyeség, épp hogy fekteteve jobb... 
-
kidboy #58057 üdv. xbox360 elite vagy pro pack? Kettő között a különbség a winchester mérete és a színe. Ezen kívül valami van még? Összeszerelés minősége, vagy máshogy van gyártva, hűtése más...? -
kidboy #58056 állítva mert jobb a hűtése tudtommal. -
Hy!
Biztos sokszor volt már, de állítva vagy fekve box-ozzak?
-
Üdv!
Gyors segítség kéne...
van egy szgépem, amire az erősítő van kötve, és arra a hangfalak...
na most azt szeretném elérni, hogy az xbox hangkimenetét a szgépbe dugjam és onnan szóljon, meg lehet valahogy oldani?
csak mert az erősítőmön üvölt mint az állat az xbox, és lentebb se tudom venni a hangját, csak számítógépen keresztül tudnám. Köszönöm a segítséget előre, fontos lenne -
de jól megy -
ruleyB #58052 Beszereztem a Kameo-t 2k-ért, ahhoz képest, hogy 2005-ös játék, az egyik legvarázslatosabb és legelragadóbb, amivel játszottam amióta x360 tulaj vagyok :) Ajánlom mindenkinek, aki a sok vér után lazítani akar egy kicsit :) -
http://jatekaim.hu/ -
kidboy #58050 üdv. Ki hol veszi a játékokat Magyarországon? Melyik helyről érdemes rendelni, melyik a legolcsóbb?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! -
Márió18 #58049 Köszönöm Szépen a segítséged!