176875
banner
  • zzeN
    elsőnek nem működött az utp-s kábbelel(egyből a gépbe megy a net), most vettem egy routert, de nem ismeri fel a netet, ezért akarom így, majd még próbálkozok vele
  • avengir
    Új x360ad van?

zzeN - Ha livera mész autoupdate van az uj dashra, minek akarod külön leszedni?
  • zzeN
    ha dashboard-ot leszedem torrentről, kiírom ugyanúgy fog működni, nem kapok bannt meg semmi se?
  • Minstrel
    nincs oda ha csak account-ot csinált és nem regisztrált neki a live-ra
  • Evogordon
    Nagyon irály játék hihetetlen milyen grafikája van egyedül a vsync-et hiányolom..
  • rooney8
    Igen baj... Mappák is kellenek. De a cd az nem baj :D
  • REPS0L
    jólvane, majd holnapra letöltöm
  • akyyy
    GRID
  • REPS0L
    gondolom nem vagy csatlakozva livera, vagy nem liveos profillal vagy
    [nemért hozzá, kezdő még, csak segíteni akar]
  • Soldiers
    vki válaszoljon már a kérdésemre lécci
  • REPS0L
    Project Gotham Racing 4? vagy 3?
  • akyyy
    basszus, tesóm csinált anáymnak is accountot, oda a plusz 1 hónapos goldom:S
  • Morphin
    na mind1 megvan mit kellett csinálni. silvert választani és akkor felajánlotta a free 1 month goldot...
  • akyyy
    jajj, nekem már nincs goldom:( akkor majd tesom accán.
  • Evogordon
    Kontrolleren az xbox gombot megnyomod és legbaloldalibb fülön van.
  • akyyy
    magyar? akkor megyek töltöm le:D

van egy másik autó snemtom most a nevét, az is demo, 3 pálya 3 kocsi, és van benne MULTIPLAYER!
    majd szedd le és nyomjuk -.- megnézem a nevét:D
  • Morphin
    az baj...de nekem nagyon fontos ez a redeem kód! merre van??
  • Evogordon
    Az baj ha cd-re írtam és hogy nem mappástól? Mert nincs a games library-ba sem.
  • Morphin
    elmész a my box-on belül a games library-ba. ott lesz.
    légyszi valaki mondja meg hol van ez a reedem kód!! elakadtam itt...nem találom egyik könyvben se :S
  • Evogordon
    Mappástól kell kiírni vagy csak a demo file-át mert csak file-t írtam ki neroval beteszem a cd-t és ott van hogy mixed media disc, rányomok és nem történik semmi.
  • Morphin
    hol találom ezt a reedem kódot?? az 1 hónapos goldhoz??
  • Soldiers
    vkii tudna segíteni nem tudjátok hogy amikor bekapcsoltam a boxot csak a Welcome meg a My Xbox látható nem tudjátok mért tünt el a Mareketpalace (vagy mi) meg a többi fül??
  • GP2100
    Húzd ki, mert különben letiltják a demo-t liveon keresztül!
  • ZTM
    Ezek szerint az 1. rész multijában(PC) nem a net miatt van hogy kiugrok fedezékből és megismétli?meg hogy lövök és a lövedékek még a ravasz elengedése után is mennek a fegyóból,meg még néhány?
  • Wanted
    Sziasztok!
    Az xbox360 beállításainál mit érdemes beállítani hd ready lcd tv esetében?
    720p-t, vagy 1080i-t? Az 1080p-t sajna nem tudja a tv.

2. A display settings menüpont alatt a reference levels beállíások mit jelentenek? Melyiket érdemes beállítani?
  • REPS0L
    Forza 2 demo marhajó (:
    Nincs benne korlát, csak 1 pálya, meg 3 kategóriában azthiszem 10 kocsi, és még magyar is, nagyon tetszik (:
    viszont Bad Company demo hááát, nem nagyon megy az irányítás joyal...
    A Mirror's Edge demo is jó (:
  • Evogordon
    Sziasztok
    Leszedtem torrentről a resident evil 5 demóját mert ugyebár live-en már nincs fent meg egyébként is én angol live-ra vagyok regisztrálva.
    Csak simán írjam ki tegyem be a dvd-t a boxba és mehet a játék? Live-en maradhatok vagy inkább húzzam ki a netkábelt vagy ezért alapból nem is bannolhatnak vagy ilyesmi?
  • ZTM
    Az 1. rész? Én PC-n nyomom és mikor keresni akarok serót néha nem ad ki semmit,kiírja hogy frissítés utánna elmegy és semmi,későb vagy 10.szeri próbálkozásra talál néhány serót:S
  • Ragnar360
    Video editing csillagos 5-ös :D

Gliccsek 1/3-da kb, a helyzet nem vészes ennyire közel sem - ált. a pajzs minden fegyverrel gliccset nyomják...

Ami leginkább tönkreteszi a játékot az a: lag lagg MÉGTÖBB LAGG! Szar Sniper, füst gránát (ha gliccselek a földön és a mellettemfekvő 10 másodpercel hamarabb felkel...pl)
  • Ragnar360
    " This game is a piece of shit! " :DDD

MUST SEE!

• Morphin
    de hogy miért szakad meg mindig a net az rejtély...
  • norfeus
    na vki segítene pls... Gears of waral szeretnék neten játszani,LIVE gold van!a játék eredeti,box nem flashelt.amikor a játékban rámegyek a tobbjátékos modra és zatán a keresésre,csak keres de nemtorténik semmi,nemtalál senkit,hogy kell?
  • Morphin
    navéégre...van net egyszerre itt is, meg boxon is. dejó ez a 32colos tv.szoba másik feléből irányítgatom a boxot...kezd tetszeni^^
  • Soldiers
    vki tudna segíteni nem tudjátok hogy amikor bekapcsoltam a boxot csak a Welcome meg a My Xbox látható nem tudjátok mért tünt el a Mareketpalace (vagy mi) meg a többi fül??
  • akyyy
    mind1:D
    én UK-t csináltam, tesóm US-t, vannak változások, vhol hamarébb van fent live-on demo, videó, vagy téma, mint a másikon, vagy picit másabb van.
  • ZTM
    Ha lehet állítani felbontást akkor 1024x768-ason nyomnám vagy annak a környékén,a régi monitor simán bírja ezeket a felbontásokat mert 24.-éig a gép szolgálatában ált:D,az LCD most a PC birtokában van a TV-t meg mindig nézzük szval egy fölös monitor kincs:D

• Morphin
    egyenlőre IP Adress failed van...csinálok egy offline accountot akkor. vagy van vmi ötlet?? a hálozatunk: adsl modem->switch->1.kábel falakon át a boxba.2.kábel wifi routerbe...wifi net van.tegnap kábelről is próbáltam az is volt.
  • GP2100
    Egyértelműen az LCD monitorra.
    Egyébként jó a CRT monitor leírásod.
  • Morphin
    na most üzemelem be.teljesen kész vagyok agyilag...milyen accountot érdemesebb csinálni? US vagy UK??
  • akyyy
    amelyik birja a nagyobb felbontást. tv valszeg csak 640*480-at bír, régi monitorod nemtudom de lcd biztos birja a nagyobbakat is.