176876

-
Bocs hogy ide írok, de valaki enmt ud nekem eladó Saints Row 2-tőt?
Nagyon kellene megfelelő áron. -
Ragnar360 #58374 Köszi az észrevételeket...
Nehezen de most nagyon azon vagyok, h a Dead Space kimarad, elismerem énis, h gecinagy gém...iszonyat megvan csinálva látvány atomjó, főleg mikor kilátsz az űrbe a hatalmas ablaküvegen keresztül stb. - na az szószerint LETAGLÓZOTT még videón keresztül is... na mind1
COD 5 úgynézki tutibiztos
Egyrejobban kezd tecceni ez a új PERZSIA... Fable 2 is esélyes - de akár más is ha mondtok vmi jót, akár régebbi is kicsit... -
Milyen kábellel teszed rá? -
Ha több kódot írsz be egyszerre vagy már van meglévő Gold előfizetésed akkor az hozzáadódik a jelenlegikhez, szal semmi sem veszik el vagy íródik felül. Nyugodtan felhasználhatod. -
Ha ilyen gazdag vagy , megszánhatnál, ajándékba egy guitar hero 3-al, légyszives:Ö -
vili 27 #58370 Üdv ! A dead space-t pont tegnap végeztem ki. Karácsonyra megleptem magam egy samu LE-40A656-os full hd-s lcd-vel. Mese élmény volt így végig vinni a game-et. Ja és a magyar felirat nagy plussz volt nálam.
A prince of persia csalódás volt, 10 percnél többet nem érdemelt a játék és ennél többet nem is fog. Maga a stílus, és a mesés grafika sem fogott meg. A sands of time ps2-re még jó volt, de az összes többi prince sorozat,és az új is nulla nálam.
A fable 2 az elején nagyon bejött, de most kissé elhanyagoltam úgy 2hónapja, és amikor 3napja elkezdtem vele játszani, nem tudtam visszaröppeni a játék világába, nem fogott meg. Talán rosszkor kezdtem neki. Majd máskor jól jön.
-
A Dead Space tényleg nem rossz, mondjuk nekem nem jön be annyira a sci-fi téma miatt(űrhajó, plazmavágó fegyver, stb., a reálisabb játékokat jobban szeretem...), de ha valaki szereti a sci-fi-t és a horrort, akkor must have a DS. -
Dead Space-t nagyon ajánlom ha szereted az ilyen stílusú játékokat.Gyönyörű grafika,jó sztori,a lények is jól kivannak dolgozva,sztem 1.osztályú horrorjáték.
-
Ragnar360 #58367 Na 2 játékot fogok, beszerezni mit ajánlotok ?!
Valszeg COD 5 lesz az egyik
Nagyon hajlok még a Dead Space felé - két span épp nagyon bennevan aztán meséli hogy mennyire durva stb. Rávagyok kattanva meg nem is félek, h nagy falat lenne igy mert BESZARATÓS :D - meg kikéne vinni LEGNEHEZEBBEN is, mivel acsibuzi lettem mán énis... szal még nemtom
Lehet 3 játék lesz belőle -.-
Prince of Persia is még talán szóbajöhet, dehát nemtudom, grafika oké, ellenfelek gagyik, túl egyszerű stb.
VISZONT!!!!!!! Lehet nagyon megfogna ha tolnám... helyszínek milyenek, mert amit videókba láttam nem nyerte el a tettszésem, dehát ott összevissza mutattak mindent...
Fable 2 ? Ennek a világa tuti megfogna, csakhát az 1-et nem toltam végig, ezért hanyagoltam a 2-t, teccett az első része csak abbamaradt nemtudom miért...
Kb ennyit a nominíízekről... :D -
Ha beírom a live előfizetéses kódot akkor honnan számolja?Attól kezdve amikor beírtam vagy pedig onnantól amikor lejár az 1hónap ingyen??Csak azért mert jan 10-ig van,de most lenne pénzem rá..... -
kidboy #58365 csak tudod ha játszol 4-5 órát egyhuzamban, lehet kevés a 10 perc, mert még mindig meleg a gép... -
elég a 10perc is valszeg... -
kidboy #58363 Hát de most kapcsoljam ki 4 óra játék után egyből?
-
kidboy #58362 Eszembe sincs belekötni amibe mondasz, akkor ha hülyeséget mondtam, akkor javítsatok, én se tudhatok mindent, nekem ez eddig bevált, de akkor mondja meg valaki pontosan mit csináljak vagy csináljunk. Te sokkal többet értesz a géphez látszik a hsz-ben, mint én, ez biztos. Csak akkor mit javasolsz? -
20 percig a dashb.-on?:D Felesleges az ilyen, ha meg akar halni a gép nem ezen fog múlni. -
Ez sem hülyeség...ááá... Addig játszol ameddig akarsz, a problémák különben is nagy részben a ki-be kapcsolásnál jelentkeznek, a nagy hőingadozás miatt. Kikapcsolásnál amikor hirtelen leállnak a ventik, bent marad a meleg levegő, feljebb megy a hőmérséklet=még nagyobb hőtágulás, és amikor lehűl, akkor hajlamosak felszakadni a M$ féle "profi" forrasztások a GPU alatt(tényleg szar minőségűek, részben környezetvédelmi előírások miatt). Ezért én a hülye, 1-2 órás játék, ki-be kapcsolgatás helyett, megpróbálom minél kevesebbszer kapcsolgatni a gépet. Ezen kívül pl. megsülhet a HANA chip is, és akkor játék közben elmegy a kép, stb., de ez is a M$ f@szsága, hogy nem képesek egy nyomorék bordát rátenni egy olyan alkatrészre ami igényelné. Ja és a HANA is melegszik folyamatosan, nem csak játék közben, ezért hiába lépegetsz ki a játékból... Látom, hogy neked első szériás géped van, amiben ANA chip volt, még mielőtt esetleg belekötnél, de ez a hsz minden olyannak szól, aki azt hiszi, hogy a ki-be kapcsolgatás megmenti a gépet.
-
kidboy #58359 a gép elején a bekapcs gomb piros színű lesz asszem, de erre keress rá youtube on, hogy hogy is néz ki pontosan -
Kösz, akkor én is így csinálom.
Többször olvastam a 1-2-3 ledes problémáról.
Hol kell figyelnem ezeket a ledeket?
-
-
csak ha megveszed! -
kidboy #58355 ja és teszem hozzá, nekem első szériás gépem van, a legelső kiadás, az még mindig bírja. :D -
kidboy #58354 hát én úgy szoktam eldönteni, ha 2-3 órát játszok folyamatosan, hogy végighúzom mindkét oldalán a kezem, ha langyos és nem meleg, akkor kibír még 1 órát-2 órát, de ha meleg, és egyre hangosabb, akkor lépj ki a játékból, de viszont hagyd dashb-be minimum 20 percig amíg majdnem hideget nem fúj ki. Ha rosszul mondtam akkor mondjatok többen véleményt, én ezt szoktam sose volt baj még eddig... -
Úgy is meg lehet venni,hogy csak a játék. -
u.i.: ha a legújabb alaplap van benne? (októberi gyártás) -
Folyamatosan hány órát lehet játszani egy box-al?
2-3 óra gta4 után még mindíg csak langyos levegőt nyomat ki hátul a venti.
-
Márió18 #58350 Üdv!
Nah sikerült megoldanom az egyik problémámat a Live beállításánal ,de most ezt írja ki "This Windows Live ID isn't associated with your gamertag."Ilyenkor mi a teendő??
Előre is köszi : Márió
-
nektek is disconnectel a live?? mmint ilyen 5-10percenként.változatosan... -
gitárt add nekem akkor ;) -
ebay-en nézelődj. lehet olcsó játékokat találni -
csoola #58346 én ugy emlékszem a Hot Pursuit 2 se kapott jo kritikát (bár én elvoltam vele:D)
viszont emlékszem még a jo öreg NFS.EXE-re, amit haveréknál naponta inditottunk :D
a Hot Pursuit demoja meg a pixeles grafjával és a Corvette-jével rabul ejtett :D kár, hogy a teljes játék akkora lett csak meg mire már tényleg nagyon elavult volt :S
amugy belekezdtem a PGR4-be, hát, van benne kihivás, meg jármü és pálya is rendesen :D -
kidboy #58345 külföldről szoktatok rendelni játékot, ha igen, akkor honnan? -
BADASS!!!!!!! 
-
kidboy #58343 üdv. Gow2 milyen live-on? -
Demóhoz DLC-t... Neked is sok eszed van. Szerinted milyen eladások lennének, ha az ingyenes demóval 100%-osan lehetne játszani? 
-
guitar hero demojához nem lehet plusz zenéket letölteni?
mert az a baj, ha megvenném, oszt adnak hozzá gitárt az meg nekem nemkell:( -
Santee #58340 Sziasztok!
Lipshez adott vezetéknélküli mikrofonnal lehet pc-re csatlakozni, hogy ott lévő karaoke programot azzal énekelhessük?
Előre is köszönöm -
én irtam mindkettőről -
Mi az újakról beszélünk. A régi NFS-k (Underground előttiek) közül legenda volt szinte mind. -
részben így van. akkor történik ez a felszakadás, amikor nagy melegben nagy terhelés után gyorsan kikapcsolod a boxot,és nincs ami visszahűtse a GPU-t.ilyenkor megfő magában az egész, és felszakad ahogy szép lassan lehűl...ezért érdemes járatni még kicsit dashboarban...addigis mennek a ventik! -
megőrülök hogy nem tölti rendesen a mirrors edge demoját...ez azért lehet mert nemjó v terhelt az adott szerver ahol a demo van?? beállítottam olyat, hogy ha kikapcsolom a boxot, akkor nem ad képet,de tölti a letöltendő dolgokat,amiket én kijelölgettem. kikapcsolt negyed óra múlva teljesen,de csak 30-40%ot szedett le a ME-ből.gondolom megszakadt a kapcsolata megint :S nemtudom mi lehet a baj.