176875

-
nincs már meg a transzfer kitem, ráadásul kiderült h 60gigással nem is működik: 2007es lemez volt hozza, 2008as kellett volna, lájvon a cucc nem frissül. thx Mikrofos. -
Nekem volt pár játék, ahol nem tudtam másolni a mentéseket memkártyára :( Pl. a forza2 is ilyen volt, márpedig az nagyon fájo savegame lett volna, ha bukom, ezért vettem egy transzfer kitet.
Eladás előtt formázni kell a winyot, akkor nem kerül illetéktelen kezekbe a profilod. (amit amugy is átmozgatsz(!) a memkártyára, majd onnan az uj winyora... tehát elvileg nem lehet gond)
Én a 20gigásom 7 ezerért adtam el, de vszeg többet is lehet érte kapni manapság :) -
Guitar Hero 3 gitár nélkül ;) -
nah
ilyet kéne neked is csinálni, csak budapest néven:D -
énn -
achievementet látni lehet netről is, feltölti, tehát ha máshol másik xboxon játszol, és bejeletnkezel, akkor azok sztem megmaradnak.
elmentések lehet, hogy csak a vinyón maradnak, de gta4-be netre is menti -
Gyureszka #58530 Tudom nem ide illik, de vki nem cserélne egy Cod 4 (PC)-t egy Xbox Cod4-re? :P vagy valamire? :D -
szerintem neked "X360 transzfer kit"-re lenne szükséged ahhoz hogy mindent átmásoljon. ez átrakja a teljes vinyó tartalmát az újra. én ARTY-tól kértem kölcsön, szerintem kérdezd meg őt, valószínűleg megvan még neki. -
Köszönöm a segítséged, otthon megnézem mennyire válik be. Annyit addig leírhatnátok hogy parancssort hogy kell nyitni :D (asszem a futtatás de lehet rosszul tudom) -
"Lehetséges valahogy "átklónozni" a régi vinyó tartalmát az újra ?"
- Háát ami nálam megoldásnak tűnik hogy szép lassan átmásolgatod egy memória kártyára a profilodat amiben ugye benne vannak a mentések aztán azt rá az új winchesterre (persze én könnyen beszélek arcade-al, de egy 64 megás kártya már nem lehet nagy pénz ha még kapható)
"Nem kell előtte leformázni, vagy mittudomén? Vagy ha valaki megveszi, simán működik az ő gépével is?"
- Nem kell formázni, simán működik max akkor ha nem szeretnéd hogy más használja a profilodat, mentéseidet azt simán külön letörlöd (végülis az egy külön plussz ha demókkal és videókkal együtt adod át a winchestert.)
"Kb. mennyiért tudnám eladni a 20-as vinyót? "
- Én még a NXE elött vettem 12-ért egy 20-ast, de azóta ugye nagyobb lett a keresett rá, szóval olyan 10 lepedőért szvsz korrekt ár.
-
ruleyB #58526 Ezt mire alapozod? -
OMFG
Ezek szerint nem is lehet offline játszani, mert nem lehet menteni?
-
elvileg az elmentések meg acsivmentek nem neten tárolódnak? -
csak a világon a legszarabb interenetszolgáltató -
Majd küldj róla linket:D -
ruleyB #58521 Eddig semmi gondom nem volt vele. -
tibur55 #58520 Hali! Vettem még nyáron egy Premium-ot 20 gigás vinyóval. Jött a november, és a 20 giga kevés lett (max 2 játék lehet egyszerre installálva), 20 ezerért láttam új 60 gigásat.
Lehetséges valahogy "átklónozni" a régi vinyó tartalmát az újra (achievementek meg a mentések ne vesszenek már el)?
Kb. mennyiért tudnám eladni a 20-as vinyót? Nem kell előtte leformázni, vagy mittudomén? Vagy ha valaki megveszi, simán működik az ő gépével is?
Köszönöm a segítséget! -
"Szolgáltatóm T-online"
nagy hiba! -
ruleyB #58518 Simán úgy reagál, mintha nem is lenne csatlakoztatva ("can't find network..."). De ha a hálókártyát nem lövöm be, a számítógép sem érzékeli. Szolgáltatóm T-online. Köszi, hogy próbálsz segíteni! -
"Ha simán bedugom a kábelt a boxba, semmit sem érzékel."
Pontosan milyen hibát ír ki, hol akad el a teszt?
Ki a szolgáltatód? -
A UPC figyeli a számítógéped MAC címét. Mivel a 360 MAC címe ugye nem egyezik a PC-ével így nem enged majd fel (nem vesz le IP címet). A 360 MAC címe "átírható", így a beállításoknál megadhatod a PC-d MAC címét és így már menni fog.
Alternatív MAC address megadása:
Nyitsz egy parancssort és beírod:
ipconfig/all
A MAC addresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerűen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).
Ezután az Xbox-on belül a Settings/Network Settings/Advanced Settings-nél tudod beállítani a MAC címet.
Elméletileg így már sikerül.
-
ruleyB #58515 Nekem is kéne egy kis help. A lépcsőházban úgy van megoldva a net, hogy a földszinten van az előfizető és a router, és onnan van felvezetve hozzám az internet. Ha a gépen használni akarom a netet, akkor a vezérlőpultban a hálózati kapcsolatoknál be kell állítani, hogy a sebesség "force 10 half duplex" legyen a hálókártyánál. Kérdésem pedig az, hogy ilyenkor mi a teendőm, ha a live-t szeretném használni. Ha simán bedugom a kábelt a boxba, semmit sem érzékel. Előre is köszi, ha valakinek van valami ötlete. -
Üdv ! Segítséget szeretnék kérni a Live-hoz való csatlakozáshoz. DreamPage Xbox live! oldalát figyelmesen végigolvastam, és az ott látható szekciók közül a modemes csatlakozás tűnt a legszímpatikusabbnak (router hílján) Az utasításokat követtem ám a helyzet a következő:
0. Enthernet kábel, modemba xboxba bedugva."link" a modemen villog (szal észleli)
1. Intal Setupot kezdtem hogy minden az elejéről kezdődjön.
2. United kingdomra mentem régio választáskor
3. Új profilt alkottam, ám a "join Live" résznél a következőket írta ki:
"Can't find network blabla Test Connection"
4. Oké tesztelem: Xbox --- Kábel MŰKSZIK
Kábel -- Internet HIBA !
az ott adott segítségek közül (indítsam újra a modemet, majd próbáljam újra) nem sokra mentem.
5. Jó akkor megadtam a UPC-s felhasználó nevemet és jelszavamat, ám ebben az esetben már csak az Xbox -- Kábel részig jutottam el, ilyenkor az IP cím hiányát kifogásolta.
Valaki lenne olyan kedves és elmondanámi mi a teendő ilyenkor ? előre is köszönöm. -
Majd egyszer lehet megcsinálom.Ha már nem lesz használható állapotban,akkor megzúzom és csinálok róla videót:)
Aztán indulhat a következő hadjárat,hogy agresszívvá teszi az embert a játék XD -
Az engem csöppet sem érdekel,hogy már nem jön live-ra:D
/megy enni, mert éhes/ :D -
Igen, már csak a pénz érdekli, és minket elhanyagol =(((
/megy a sarokba sírni/ -

1. teríts ki pár újságpapírt a földre
2. helyezt a kontrollert a közepére
3. végy egy kalapácsot
4. tedd a dolgod
Így a festés is a helyén marad és legalább lenyugodtál:) -
Viszont utána szerintem jól érezte magát:)
Nekem a box-szal eddig(?)szerencsére nem volt problémám(kopp-kopp),de a kontrollert szívesen kivágtam volna már párszor az utcára.Meg neki a falnak,csak nem rég volt festés és nem akarom szétbarmolni:) -
Gyureszka #58508 nem hanem a "Hazai Konzol üzletekre" Gondoltam h azokat átnéztem ^^ -
Nem csak úgy írtam.. Azért írtam mert neked a fő témád a pénz.És ugye nem egyszer beszéltél velem/velünk. -
A fenti linken nem a jatekaim.hu -t értetted? :) Mert én arra gondoltam. :) -
Gyureszka #58505 Az sem rossz, csak kevés a termék :S o.O -
ésmert? ja tudom mert csak úgy -.- -
Lol az a srác...
-
talán még a cd galaxis, nekik legalább csak 990 Ft a kiszállítási költségük -
Gyureszka #58501 mint a gamestore? :D -
#58500 Én nem de ezt a vidit már rég be akartam mutatni itt ezen a forumon
http://www.youtube.com/watch?v=N6pB2F_J31w&feature=related
Szegénynek biztos rossz napja lehetett! -
mostanában a mirrors edge a SEFT fő témája... -
Jobb nem létezik ;) -
Gyureszka #58497 tudna valaki ajánlani, mgé vmi jó oldalt ahol új game-k vannak olcsón? a fenti linket mármegnéztem még mielőt valaki leosztanai ^^ :)