176876
banner
  • Police88
    csak akkor van 50%-os kedvezmény ha online rendelem csomagkküldéssel? mert pár sarokra lakom csak a bolttól.
  • FZoleee
    izé, -vita
  • FZoleee
    warezzel kapcsolatos vita vita
  • Pacal17
    lol mi volt itt
  • DanielT
    Nagyon rosszul érzed, mert nem kapott semmit. Mást sem csinált, csak rinyált és fikázott a warezmentesség miatt. Most is. Folyamatosan.

Húzzon az ilyen a picsába. Vannak szabályok, be kell tartani. Ha nem tetszik, le lehet lépni.
  • Kaplan
    Kicsit úgy érzem túlságosan erősen kapta meg Fido. Jót akart, nem értem miért kellett elüldözni :) De mindegy.

On.
  • DanielT
    Hamarabb kellett volna.
  • DöflingR
    Jólteszed.
  • DöflingR
    Látjátok? Csak hozzáállás kérdése, nem csak a pénztárcáé.
  • trogerzsiger
    :D
  • Fido4life
    kösz kihagyom, végülis egy egész oldalt néhány öntörvényű **** miatt elitélni nem túl bölcs dolog. tartogat még számomra néhány érdekes topikot a Tudományos ,a Zene és a Fiúk, Lányok, kapcsolatok szekció is. Ott legalább nincs warez -.-

-FAV
  • DanielT
    Nem, de egy bant intézhetek neked. Talán még permban-t is. Csak kérned kell.
  • Fido4life
    lehet sg-n accountot törölni ?
  • ZTM
    Akármit veszek nyáron(PSP vagy XBOX360) a játékok drágák mind a 2-re,és mi nem álunk anyagilag a csúcson mivel csak édesanyám hoz haza minimálbérnél alig többet,és még így is a zsebpénzemet feláldozom eredeti játékra,most ha veszek konzolt a garanciáig biztosan nem warezolok vele és lehet utána se.
  • Istencsászár
    Egy x360 topik van az SGn se több se kevesebb. Pécé szekcióból felesleges példákat linkelni mert a warezpistákat ott csak ezzel a módszerrel lehet megfékezni, itt a konzolos fronton manapság 10ből 1 az aki bepróbálkozik, de hama eltünük, vagy el lesz tüntetve mint ha itt sem járt volna, viszint a pécés szekcióban ilyen egyszerűen ezt nem lehetne megoldani mert a többség warezol és még életében nem látott eredeti játékot.

SQJ nyugodatan törölhetné azt a topikot mert semmi érteme...
  • davidka003
    "Ez most hogy jön ide ?"

Sehogy, csak megakadt azon a hozzászóláson a szemem.
  • ruleyB
    Ezt a hozzáállást én sem szeretem. Az egy dolog, hogy valaki warezol, legalább ne szólja le azokat, akik megteremtik neki erre a lehetőséget. ( ugye 0 vásárló -> 0 játék :)
  • Fido4life
    Ez most hogy jön ide ? Mi közöm hozzá hogy mások mit írnak egy topikba amit én linkelek ? Szar emberek mindehol voltak, vannak, és lesznek ez tény de nem belőlük kell kiindulni.
  • davidka003
    Beleolvastam az általad linkelt topicba:

link

"Azt hiszem továbbra sem fogom épeszűnek tartani azt, aki sokezer forintot ad ki magyarországon eredeti játékra, nemhogy én tegyem ezt."

Az ilyen ember minek él? Az csak egy dolog, hogy warezol, de még azokat is hülyének nézi akik vesznek játékokat.
  • Fido4life
    1.
    2.
    3.
    Nahát ! Valahogy itt senkit nem zavart egy flame nyílás betömése. Mindesetre én itt befejeztem az offot, ha a házigazda jónak látja ötletemet, majd megteszi, ha meg nem én megpróbáltam...
  • akyyy
    nem tiltott, csak bujtatott.
  • trogerzsiger
    oké, de ha az sgn tiltott a warez?
  • ruleyB
    Nekem az összes általam kiírt Demóm szaggat, főleg az intrók/átvezetők, de sokszor maga a játék is. Vinyón tökéletes.
  • Zozo76
    Ezt az egyet talaltam eddig:

Dash of Destruction

Developer: NinjaBee
    Publisher: Xbox LIVE Arcade
    Genre: Action & Adventure, Racing & Flying
    Game Rating: E (Everyone)

http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8025841090b/
  • Grizzly4x4
    Fido-nak igaza van, butaság a házigazda részéről hogy nem csináta meg már régebben. ugyis mindenki megkérdezi pedig látja hogy nem szabad, de reménykedik hogy kap valami választ. Attól meg szerintem nem kell félni hogy ennek a topiknak a babérjaira törne, mert aki felfogja hogy jobb eredetivel nyomni vagy már túl van a személetváltáson az ugyis itt fog hozzászolni. De nekem mind1 engem annyira nem zavar egyik lehetőség sem
  • Fido4life
    A "segítsünk embertársainkon, mégha nem is értünk egyett" mondat már tényleg mindenkit kib*szottul hidegen hagy ? Legalább látná a szerencsétlen hogy hova tudna írni a bajával.
  • trogerzsiger
    de ha ott van a bannerban hogy nem warezolunk, akkor mit nem lehet ezen érteni?
  • Zozo76
    Van vagy volt mostanaban valami ajandek, ingyen Arcade jatek a LIVEn? Mittudomen, karacsony/ujjev alkalmabol?
  • sapkafej
    srácok!
    hogy kell a kung fu pandában super iron belly-zni? :)
  • Fido4life
    Hát figyu, én csak azt nézem ami mindenkinek a legjobb, más topikoknál se túlságosan megterhelő kirakni banner alá egy linket, és legalább akkor ott van az érv hogy "én szóltam". Ha a többség ÉLVEZI mások fejének leugatását karöltve a házigazdával, abba sajnos nem tudok beleszólni, én csak próbáltam javasolni egy ötletet amivel szerintem normálisabb közösséggé válhatunk. (most őszíntén, kinek jó az hogy bejön a topikba és tök hszon keresztül azt látja hogy "menj anyádba a warezoddal " "remélem bannolnak minden warezhuszárt" stb stb.. mert ezeknek is kb annyi köze van az alaptémához, mint a warezzal foglalkozó offoknak/spameknek)
  • Apus
    gondolod ha nem látja a bannerban a warez->instant bangenerator feliratot akkor észrevenné a linket? :)
  • DanielT
    Uram. NEM.
  • Fido4life
    Uraim. Mielött még elkezdenétek flamelni #58785-ös hszre figyelmetekbe ajánlanám azt a lehetőséget hogy a házigazda ezt a topikot szépen a banner alá rakhatná és akkor igen könnyedén búcsút mondhatnánk az ilyen fajta dolgok miatti veszekedéseknek. Persze meglehet hogy sokakat ez se érdekel és ide nem való dolgok után fog kérdezősködni, de azoknak viszont tényleg mehetne a warn, ha már olvasni nem tud.
  • Mr. Perfect
    Pedig jó kis játékok, főleg a Pandás... Egyébként meg minden annyit ér amennyiért el tudják adni.
  • Raho
    Kiírtam a Forza 2 Demot, 4X sebbességel, de szaggat az intro, meg a geme is. Miárt van?
  • ruleyB
    Szíve joga, és lehet, hogy a boltban ennyi, meg annyi, de ez nem változtat a tényen, hogy ennyiért a kutyának sem fog kelleni. Talán 3000 forintért el lehetne passzolni, vagy elcserélni egy ősrégi játékra, de az sem lesz könnyű. Ettől függetlenül nekem ingyen sem igazán kellene. :)
  • Apus
    szíve joga ennyiért adni. különben is 6900 boltban, külön-külön meg vagyonok :)
  • Riddick73
    Ennyiért soha nem fogod eladni.
    Ez nagyon drága!
  • Adi
    Zombi módtól én is kész vok. Főleg ha live-on nyomod értelmes emberekkel.
  • krisz21td
    Köszi!!!