176875
banner
  • Harlekin
    Hagyd felesleges úgyse érti meg...

OFF!
    Viszont olyat mesélek hogy még!!!!
    Küzdök a Thome os netemmel mindenből a max van!ip tv telefon net a max ami elérhető! 1 éve mindig megy a baszakodás!!!havonta 1 x elfogy a türelmem kiüvöltözöm magam velük kijönnek cserélnek mindent placebó hatásként úgy veszem,hogy jó de nem!!!!
    Most múlthéten cseréltek ismét routert,mert baszakodot a box live.
    Az meg is javult jó lett viszont a HD adások szarakodtak eset szét törte a képet!!
    Ma ismét itt voltak mindent átnéztek mindent cseréltek csati még a settop boxot is!
    Néztek jelszintet minden hibátlan és még is minden szar!!!

Felhívta a szerelő valami haverját hogy ez van mi lehet a baj!

Ennyit mondott a srác kihangosítva a telefonba" fogadjunk hogy van 1 LG tv a lakásba neten!!"
    Mondom igen...Na akkor azt szedjük le netről és nézzük meg úgy!
    Leszedtük és hibátlanul megy minden A srác közölte,hogy az LG tv-k annyi netet zabálnak a SEMMIRE ,hogy beledöglik a router..

Valakinek tapasztalat e téren?
  • darkSectorxxx #165136
    Halo Rícs.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 16:32:29
  • darkSectorxxx #165135
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ő díjmentes része vagy díjmentes, nem mindegy. :D
    De én mondtam is mindenkinek, hogy nem gond, nem megváltoztatni akarom a világot, egészen egyszerűen volt egy megjegyzésem, abel részére, hogy szerintem ez marhaság, azt ennyi, most az hogy díjmentes vagy nem díjmentes abban az esetben részlet kérdés hogy magát a helyzetet kommentáltam hogy az elv, de nem csak itt van ez, szóval itt nem egy Microsoft problémáról van szó mielőtt félreértené valaki, máshol is van ilyen.
    Ingyen van de hiába nem használom a kártyádat, ettől még regisztráld be.
    Minek? Nincsen logika.

Persze nem esik nehezemre, nem vagyok ennyire lusta, de az egész dolog lefolyása hülyén fest.
    És én azért mondtam a többieknek hogy nem kell általánosítani, mert ismerek én is személyesen ilyeneket, és nem kértek fel hogy megvédjem őket, nem is védem, csak én megértem őket.
  • orichalcos
    Frissült a visszfele kompatibilitási lista

VÉgre játszható a Halo Reach, meg a Deus Ex is.
  • eje75
    De..utalnak pénzt, az én számlámra minden hónapban... egyébként Harlekin jól mondja... rengeteg megoldás van, ingyen is.. pl. díjmentes része a számlának..
  • darkSectorxxx #165132
    Ja ingyen van minden el is felejtettem, pénzt nem utalnak a számládra? :D
  • Harlekin
    Nincs ilyen hogy nálatok!!!!OTP van meg CIB meg számtalan más pénz intézet és ezeknek van szolgáltatásuk és ezeknél nincs olyan, hogy Harlekinék városába elérhető dark falván meg nem!!!OLVASS!!!Ne azt taglald,hogy tudatlan vagy!!!!!
  • darkSectorxxx #165130
    Off része az még ok, de mi trollkodás.
  • Botond #165129
    Ez itt off és trollkodás, szóval most akkor legyél szíves lépjél tovább a témáról, mert különben moderátori segítséget leszünk kénytelenek kérni. Ismét.
  • darkSectorxxx #165128
    Erre mondom hogy más faszával verni a csalánt, elhiszem felétek minden ingyen van itt nem. Ha kell megmutathatok kivonatokat.

Az a kártyám a második ami netes fizetésre van a rizikós helyekhez annak vonnak 200-300ft.
    Képzeld el a főszámlát.

És itt mifelénk tökmindegy hova mész.
    Tudom furcsa. De létezik ilyen és nem analfabéta vagyok, csak nem tudok mit tenni a bankok ellen.
  • darkSectorxxx #165127
    Jó akkor lehet. Nem mintha nekem szükségem lenne rá. :)
  • Harlekin
    Csak megemlítettem hogy nem mindenki szeret havi 0ból vagy havi 50ből még kártyadíjakat fizetni!

Bazzze olvas már utána kicsit a dolgoknak!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem speciel 2 kártyám van az 1 ik kártyámon NULLA ismét mondom NULLA a havi díj és az éves díj is!!!! tehát nincs kártya díj!!!Igaz ehez kell az hogy használjam is a kártyámat és ezt teszem is.Tehát ha már van akkor utalok rá ,le, fizetek vele!!!Ennyi bazz és nincs kártya díj!
    És itt osztod az észt úgy hogy nincs kártyád vagy ha van nem használod értelem szerűen a banknak gondja van azzal, ha van kártyád de nem használod mert akkor minek!?Ha használod bevételt generálsz neki ha nem akkor csak nyűg neki és megfizetteti veled a költségeket!!!

Olvass át pár bank kártya ajánlatot és megérted vagy ne olvasd és nem kell kártya,de sírni se kell miatta!
  • Harlekin
    4 különböző store-n(angol,usa,magyar,singapure) van ugyan az a bankkártyám ms felé be regisztrálva értelem szerűen mind a 4 más és más billing adressel!!!És ha mind ez nem elég akkor 2 storeon még paypall is be van regelve ugyan ezzel a kártyával teljesen más címekkel!!!

jaj semmi elvesztettem nem kell hozzá!!!!

Ismét egy olyan dolog amiről fogalmad sincs Ismét egy olyan dolog ami 2 éve amióta van X1 számtalanszor lett kitárgyalva itt és te neked ez még most se tiszta pedig itt éled az életed!

Hol itt a probléma!!Itt csak annál van probléma aki csinál magának vagy szimplán totálisan analfabéta ezekhez a dolgokhoz!!!!
  • darkSectorxxx #165124
    Ja igaz mert nincs és meg vagy. Csak ami van. :)
  • darkSectorxxx #165123
    Persze ez magánügy mindenki gondol amit akar. Ki vagyunk szolgáltatva, tetszik vagy takrodj alapon megy minden, ettől még lehet mondani hogy baromság.
    Mondjuk az egész magyarország így műkszik.

Csak megemlítettem hogy nem mindenki szeret havi 0ból vagy havi 50ből még kártyadíjakat fizetni.

Énis legszívesebben kivennék mindent a picsba. Akkor minden fillér az enyém lenne.
  • Botond #165122
  • Moby
    >az hogy az ipar leszarja őket az más tészta.

Nincs más tészta, ez az egy tészta létezik. Mindenki leszarja őket. Én is. Lapozzunk.
  • QuippeR
    lezárol szerintem 1 dollárt. nem vonja le, csak zárolja.

kár ezen rugózni amúgy, manapság elhanyagolható az aránya azoknak, akiknek nincs bankkártyája, és bár személyesen megélhetik ezt tragédiának, az MS ugyanúgy nem fog ezzel foglalkozni, mint a kecskefób transzheteroszexuális vonatkerékpumpáló közösség igényeivel.
  • darkSectorxxx #165119
    Ismerem de régen mikor valamire kellett volna nekem azt írta mindig hogy nem érvényes, meg lejárt stb....live nem csekkolja le ilyenkor?
    Mármint ezt próbáltad is vagy csak gondolod? :D

Mert ha működik akkor nincsen gond.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 11:06:40
  • Botond #165118
    Az is egy megoldás, meg a kamubankkártyaszámgenerátor.com is segíthet.
  • darkSectorxxx #165117
    De ez nemúgyen vane, hogy 1 profilhoz beregelsz egy bankkarit akkor azt már máshová nem lehet?
    Vagy végülis megoldható de az is pénz.

Beregeled, jajj elvesztettem kérek újat. :)
  • darkSectorxxx #165116
    Figy kár taglalni én értem, én megoldom van aki nem, lehet bárkit hibáztatni de ettől még én is baromságnak tartom hogy nem kell fizetned, mégis kell bankkártya, mert ha kéne fizetned és úgy beírni akkor oké.
  • Botond #165115
    A te világodban, a grállovagok világában. Magyarisztánban meg tömegével regelnének kispistikék kamu accokat behúznák az ingyen játékokat, majd az akció lejártának a másnapján lenne tele a net "tegnapmégingyenesmanagyonakciós játék eladó (accounttal)" hirdetésekkel. A mostani módszert is ki lehet kerülni, de ez már pár dilettánst azé kiszűr.
  • darkSectorxxx #165114
    Jó én csak mondom hogy van ilyen, és érthető, az hogy az ipar leszarja őket az más tészta.
    De mivel az ingyen azaz 0 ft-ért nem kell bankkártya használat, a beregelése önnmagában baromság. Független a mai trendektől.
  • Kongy
    Még egy gondolat a bankkártyához: hogyha valaki tanuló, tegyük fel egyetemista, simán kaphat ösztöndíjat (mint pl én), erre meg muszáj, hogy legyen egy bankszámlája, meg kártyája, és arra küldik szépen az adott összeget.
  • orichalcos
    HOgy akkor egy kis ON is legyen. Tegnap este megjött a Halo 5 decemberi frissítése:

Új pályák, új REQ pakkok, Forge, új armorok, helmetek stb. Ingyééé továbbra is.
  • Harlekin
    Na ez különbözteti meg az embereket egymástól van aki halad a korral van aki nem.Ha a középkorban élnénk akkor kardot csináltattam volna lányomnak míg más adna 1 vesszőt neki,hogy terelgesse a libát...A libás lányt boldog boldogtalan meghúzná az út szélén lányom meg kibelezne pár nyomorultat...Ennyi...Kinek mit dob a gép...Érthetően hülye szülőnek hülye gyereke lesz nagy eséllyel!!!És az pontosan úgy is fog gondolkozni mint ami a minta volt neki!Mert általában a butaság lustasággal párosul és így könnyebb az ellenérvet szajkózni mint megoldást találni az ellenkezőjére!
  • Moby
    A sztórok nem akarnak minden állatnak eladni. Evvan. Lehet idiótának lenni, szülőként is. Otthon a barlangban, egyedül, lehetőleg kussban. Őket nem fogadják tárt karokkal azoka helyek, ahova én is járok. Hellyeah. Boldog vagyok. Szögesdrótot, atomot az ilyeneknek.
  • darkSectorxxx #165109
    Már itt kezdődik a gond, te csináltattál a lányodnak karit és most úgy véled ez másnál is csak így megy :)

Valamint a rinya igen ezért megy mert ezekszerint ha te egy boltban vett gold-al meg vagy lőve.
    És ja leszarják mert érthető nem véletlen kéri a Microsoft nem hülye, meg ők hozzák a törvényeket.

De ettől még faszság.

Ahogy az is, hogy weben chat-elni csak gold-al lehet vagy lehetett régen, a konzolon meg free-vel is.

Vagy hogy alap dolgokhoz kell gold mittudomén ez a fénykép dolog, szóval sok hülyeség van.
    Érthető az ő javukat nézve de mint játékosnak ez hülyeség :)
  • darkSectorxxx #165108
    Sehogy.
    Vagy léteznek kártyák, mint x360-nál, rányom egy 6000-et azt mondjuk vesz 2 darab 2990-es gémet. De inkább lemezel mert azt utána becserélgeti. :)
  • darkSectorxxx #165107
    Jó magyarázd meg ezt néhány szülőnek.
    Szerintem könnyebb nekik a nem válasz. :)

Most én értem de sok ember nem annyira kell idősnek lenni hozzá, nem kell feltétlen generációkról beszélni óckodnak a technológiáktól vagy annak egy részétől.
    Ez hülyén hangozhat, meg a mi szemunkben furcsa de bizonyos embereknek hiába mondod.

Haverom is valamennyit kipótolt vagy mi a gyereknek hogy kapjon ps-t, elvileg nagy részét a srác spórolta, eladta a régi cuccait stb.

A haverom meg úgy van vele ottvan játsz ha spórolsz játékra megveszed, ha nem, max nem játszol annyit és tanulsz.

Fura de van ilyen.
    És akkor gondolod érdekli ezekután haveromat hogy ez miatt kimarad 2 régi játékból. Pffff. Nem.

:)
  • Moby
    De amúgy bankkártya nélkül hogyan fizetne sztórban? Elfaxolja a kp-t?
  • Harlekin
    "Most télleg nem értelek, van egy tanuló csávó, értsd azt hogy nem keres lóvét."

Lányomnak 12 éves kora óta van volt bankkártyája!!Tudod ez a tudatos nevelés!!!

"Kap neadjisten a szüleitől vagy összespóról vagy elad valamit hogy vegyen gépet és hiába fizet vagy fizetnek neki ki egy konzolt ha a szülei nem értenek annyira hozzá, a szülei bankkariát nem fogják beregelni ezt elhiheted."

így járt!Mindig lesz olyan akinek nem jó most sokkal kevesebb az akinek ez nem jó!

"Ha meg havi 2500-at vagy legyen 1500 levonnak, az vagy játék vagy live vagy bármi másból vonódik el, én sem tennék a bankkarimra xft-ot csak hogy legyen"

Mire vonnak le 2500-t???Mivan????

" inkább akkor hagynám és nem érdekelne az az 1-2 ingyen játék, amit a kártya kezelési költségéből inkább megveszek."

Akkor mi a szarér megy a rinya,hogy ez így van ahogy van???

"Most ezt így könnyen mondjátok, kérdezzétek meg abel-t hogy hogy élt eddig bankkari nélkül, nem kell messzire menni. "

Úgy élt,hogy lemaradt az ingyen játékokról!Pontosan így élt!!!És ahogy az írásából kiderült azért hiányzik neki a bankkártya és ezt orvosolja Januárba!Na hát ez pontosan így működik!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.17. 08:29:42
  • Moby
    Pontosan ezért van a bankkártya. Gyerekzár. A store teli pegi ratingges cuccal. Vásároljon a szülő, legyen ő a szűrő.
  • darkSectorxxx #165103
    Most télleg nem értelek, van egy tanuló csávó, értsd azt hogy nem keres lóvét.
    Kap neadjisten a szüleitől vagy összespóról vagy elad valamit hogy vegyen gépet és hiába fizet vagy fizetnek neki ki egy konzolt ha a szülei nem értenek annyira hozzá, a szülei bankkariát nem fogják beregelni ezt elhiheted.

Ha meg havi 2500-at vagy legyen 1500 levonnak, az vagy játék vagy live vagy bármi másból vonódik el, én sem tennék a bankkarimra xft-ot csak hogy legyen, inkább akkor hagynám és nem érdekelne az az 1-2 ingyen játék, amit a kártya kezelési költségéből inkább megveszek.

Most ezt így könnyen mondjátok, kérdezzétek meg abel-t hogy hogy élt eddig bankkari nélkül, nem kell messzire menni.
  • Harlekin
    És ezen Te még meglepődsz darkal összefüggésbe!
  • Harlekin
    Ha nincs állandó keresete minek tart 100000-s konzolt???Aminek még a fenntartása se olcsó(játékok)!!!Ha a havi 250 forintos bankkártya díj ekkora teher!?
    Joggal gondolták ugyan ezt MS-nél!

Speciel ha hajléktalan lennék és padon aludnék akkor nem azon aggódnék,hogy ott áll mellettem 1 ferrari,mert az-t megvettem és hajléktalan lettem,de nem tudom tankolni,sőt a teljesítmény adót se tudom fizetni.Pont ugyan így szarná le ezt az eshetőséget az önkormányzat és hajtaná be vagy foglalná le a ferrarit!!És szépen nyugodtan alhatnék tovább a padon

A mai világban elengedhetetlen a bankkártya!!!

• Harlekin
    Papírpénz egy szar dolog mert csak gond hátán gond.Így ahogy mondod várom azt a napot amikor megszűnik.Sőt ez a paypass az isten ajándéka!!!
  • darkSectorxxx #165099
    Te nem, vannak emberek akiknek még nem lenne értelme, ha nem kap fizut miért lenne bankkarija?
    hogy havonta menjen mínuszba a kezelési költséggel? :D
  • darkSectorxxx #165098
    Vagy nem.

Hogyne lehetne annélkül mozdulni, nem véletlen vannak a feltöltőkarik vagy dobozos játékok, stb.
    Ismerősöm fia is éveket elvolt kari nélkl.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 07:01:04