176876

-
Grizzly4x4 #58977 az undorító nem az hogy a multiért pénzt kérnek hanem az hogy a live 80%-a fizetős tartalom ami mspontba kerül és hiába fizetsz a goldért az még nem elég hanem még utána vehetsz jó drágán mspontot ha érdekel valami extra tartalom. A mulitplayer meg megér ennyi pénzt mert nézd meg például a ps3 sotre-t lehet hogy ingyenes de sehol sincs a live-hoz képest minőségben. Egyébként szerintem 4500 nagyon jó ár a három honapért mert olcsóbban sehol nem talátam pedig hidd el utánanéztem és nem 1 évre néztem az árát hanem három honapra mert addig van rá szükségem tavasszal meg nyáron nagyon kevés időm jut játékra. -
Torry #58976 Én inkább attól félek, hogy drágulni fog, vagy ezeket az ms pontokat ráaggatják mindenre. Demok, üzenet küldés 2 pontért:D
De értem a te álláspontodat is, és van benne igazság bőven. -
kormika360 #58975 Nem tudjátok hol tudnám unbanoltatni, és nem a warez miatt banoltak -
Nem ez a lényeg, hogy mit nem ér meg. Ugyanis a funkciók 90%-a elérhető ingyen, csak a multi játék nem. Namost ha én megveszem a játékot, akkor alaphangon nem tudom kihasználni az összes funkcióját(amit viszont kifizettem), csak ha megint fizetek. Ez az undorító benne. -
Torry #58973 Havi 750 Ft a Live előfizetés, ha 9000Ft-os éves előfizetést veszel.
Azt ne mondjátok, hogy 3 korsó sört nem ér meg a live...
Szerintem igen korrekt rendszer, Friend-es téma tökéletes, látod mit játszik, Invite, Join, minden van. Mikrofon, üzenetváltás.
Komolyan nem értem azt, akinek ennyit sem ér meg. -
Kösd a Pc-t DVI -re. -
legyen bene reklám, de legalább ingyen lenne:D -
Torry #58970 Kevés a beállítási lehetőség a Forza2-ben?
Huha, nagyon gyorsan szerezd be a játékot, mert simán van annyi beállítási lehetőség mint a GTR-ekben(valamivel kevesebb).Talán azért nem találtad a beállítási lehetőségeket, mert előtte meg kell venni az autohoz az állítható váltót, difit, szárny stb.
De minden beállítás hatással van az autódra.
Amikor elkezdtem a játékot, kaptam Live-on keresztül havertól egy Enzo-t. Mentem vele pár kört, iszonyatosan megszenvedtem vele. Aztán ebből megállapítottam, hogy ez egy szar auto:D. Aztán mondták, hogy ácsi, állítsam át ezt, meg ezt, meg ezt, stb. Kb 1 perccel mentem jobb kört. Egyébként ha nem értesz a beállításokhoz annyira, az sem gáz, mivel tuningnál minden egyes alkatrésznél le van írva, hogy melyik beállítás milyen hatással van az autora.
Törésről meg annyit, hogy ha az első szárnyad megsérül, máris érezhetően veszítesz a leszorítóerőből és lehetne még sorolni.
Tényleg iszonyatosan rá lehet állni, én nagyon ajánlom mindenkinek, akit kicsit is érdekel a versenyzés.
-
ruleyB #58969 Srácok, valaki tudja, hogy mit kell pontosan beszereznem? Ugye LCD monitorra van kapcsolva a PC és a BOX is, de így állandóan ki-be csatlakoztathatom, váltogatnom a két kábelt, ami elég zavaró, főleg, hogy előbb-utóbb megkopik valami. Esetleg ha az egyiket DVI-ra kötöm? Thx -
hamár kiépitették a rendszert,akkor szvsz jogos hogy fizetős,más kérdés az,hogy engem nem érdekel! -
Egy dolog indokolja a Live fizetős mivoltát. Az, hogy nem jótékonysági intézmény, hanem kemény üzlet. Kurvagáz, hogy fizetni kell érte. -
azt tudom,azt szerintem jövőhónapaban megveszem,hogy ne mindnt 1szerre kelljen majd megvennem!! -
bolt--->új box
-
csoola #58964 de azért az igazság az, hogy nem tudom, mekkor a supportja ennek a multigamingnek, mert elég komoly kellene ahhoz, hogy indokolja azt, hogy fizetös... (ezt sose értettem) -
kormika360 #58963 Nem tudjátok hol lehet unbannoltatni -
Igen, van VGA is, de kábelt külön kell venned hozzá, mert nem olyan a csatlakozó vége mint a Pc-nél. -
Hanem egyenesen szar :)
Ezen az áron 18.000 lenne egy év, én meg legutóbb 8.000-ért vettem. -
értem,de gondolom attól hogy van rajta HDMI-s csatlakozó,még sima VGA bemenet-kimenet is van :Dd egyébként a KonzolStúdiótól fogom rendelni!! -
tyrant71 #58959 pedig elég vészes
12+1 hónapot kapsz 9k-ért -
jó de az ember minek vegyen, ha nem sokat játszik rajta, csak hébe hóba, oszt ha felmegy multiba mindig őt nyirják ki, mert ritkán játszik és bénácska -
Grizzly4x4 #58957 Egyébént van ingyen live-od a box mellé ha újat veszel. 3x1 hónapig tudsz nyomulni a live-on utána meg csak a multiplayer lesz letiltva a demokat ugyanugy tudod majd szedni. én most vettem 3 hónapot 4500-ért szerintem egyáltalán nem vészes az ára. -
hdmi kábel hdtv-hez kell, az adja a legszebb képet
a Live-ért nem kell fizezni, csak a GOLD előfizetésért, az alap Silver az ingyé van:) -
Grizzly4x4 #58955 Semmivel nem tud többet csak a hdmi-vel digitális jelet tudsz küldeni a tv felé ezáltal tisztább a kép bár ezt szerintem szabad szemmel nem lehet annyira észrevenni. Egyébként már nagyon régóta nem gyártanak hdmi nélküli boxot, ugyhogy az valami régi darab lehet, ha nincs rajta csatlakozó, ezért semmiképp sem éri meg megvenni. Ha a Hdmi alatt nem a csatlakozóra, hanem a kábelre gondoltál amit adnak hozzá akkor meg ne vedd a drágábbat meg, mert én 2500-ért vettem aranyozott végű 2 méteres hdmi kábelt. -
csoola #58954 GT-vel nem játszottam, ezt meg majd valszeg utoljára hagyom -
néztem netes oldalakat,ahonnan lehet rendelni Premiumot! De volt két fajta ,kb 5k-res eltéréssel,a HDMI-s 58k,a "sima" 53k+posta,és azt kérdezném,hogy ha a HDMI-set akarnám,akkor az grafikailag mit tud?? Mennyivel jobb mint a sima VGA kábel?? -
szerintem én ha veszek boxot,nem fogok külön előfizetni a Live-ért...nem tom miért,de amúgyis napi 1-2 órát tudok majd csak játszani,hétvégén meg max 3-4 órát,és arrra szerintem felesleges... -
Lateralus #58951 Külön mikrofonos pakk nincs.
De magában megveheted a játékot, és +6e egy mikrofon hozzá.
Így mondjuk drágább, mint egy 2 mikrofonos Lips pack, de ha rock számokat akarsz énekeleni, akkor ez van. -
ryangiggs #58950 Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. A FIFA09-el játszom XBOX360-on menedzser módban, de nincs napfényes meccs és eső sem. Létezik ez és esetleg valahol be lehet állítani ? Köszönöm. -
ocsi3 #58949 B.Ú.É.K.
Nem tudjátok,hogy LIVE előfizetést hol tudnék "legolcsóbban" szerezni?
Köszönettel. -
gran turismo-ba is amúgy hasonló az autók "súlya". -
hát ezt azért ne a demoból itéld meg! -
csoola #58946 hát, az elsö benyomásom, hogy ez közel sem szimulátor, a sérülésmodell, a kevés állitási lehetöség ezt sugallja, az irányitás sem azért furcsa, mert valos, hanem ilyen kissé kevert, az autonak nem érzem a sulyát, csak amikor kanyarbol csuszik ki, fura az egész nekem
kiváncsi leszek a GTR-re vagy Race-re, valami ugy tudom lesz boxra, nah az az egyik játék volt amiért anno elövettem a kormányt... (a másik a TDU, de a kormány elköltözött ugyhogy most nem érdekel :D)
nah, szoval a GTR-t probálja ki aki szimulátoros :) amugy meg kiváncsi vagyok milyen lesz a forza3 :D
-
World, és nem Word:D -
"forza a leirttal ellentétben angol, gondolom a régiom miatt"
Azt a menübe betud állítani a 360 menüjébe. Tedd a localt hungaryra és magyar lesz.
Amúgy a forza 2 egy érdekes játék. Igen.. Elsőnek mikor én is játszottam vele ugyan ez volt a véleményem. Mentem vmi "szar" autóval és nem éreztem semmilyen sebesség érzettet. Csak annyi, h mikor jött a kanyar neki mentem a falnak, mert jóval előtte kellet fékezni. Nem úgy mint mondjuk a pgr-be vagy a nfs-be. És miután mész feljebb a ranglétrán egyre bikább autókkal mész rájössz, h ez egy szimulátor:)
haverjaim elég súlyosan rákattantak a játékra amúgy.
Mikor mondják, h fél órákat meg órákat versenyeznek. Már mint az egy verseny. Nem idény meg ilyen hülyeség. Egy verseny fél óra -óra vmikor és képzeld el mikor nyomod mondjuk 30 perce és egy kanyarba elb@szod... -
Torry #58943 Ez talán azért van, mert a Forza szimulátor, ha kicsit többet játszanál vele, szerintem belátnád. -
Lipset én is akarok, csak hát azok a dalok nem az én izlésemnek valóak.. :D Word tourban meg van metallica, hendrix, eagles.. szal jajjdejó :D -
csoola #58941 forza2-t leszedtem, meg ace combatot, ace combat tetszik, forza a leirttal ellentétben angol, gondolom a régiom miatt
de ezen felül a forza nem jön be, nem tetszik a graf meg a kocsi mozgása sem, nem az az érzésem van h egy kemény 700 loerös aszfaltszaggato van a képernyön, hanem valami ocska doboz ami ideoda csuszkál néha
számomra nem találták el a szimulátor-árkád közötti átmenetet, inkább PGR4 -
-
hát, jah én is majdnem megvettem szilveszterkor, de csak egy olcso verekedős játék lett belőle.D de az meg tök király:D
-
kormika360 #58938 Köszönöm. De nincs livém.Kurva anyukat. Ja volt csak bannoltak mert hddröl játszottam a Bioshockal:D Ak