176876

-
Valaki tudna segíteni,hogyan kell átállítani a gépet pal 50ről 60 ra?köszi -
gamertagem már van :| -
hogy tudom felhasználni az 1 hónap ingyen Goldom? -
Sehogy. Arra az 5 percre amíg letölti, odavonszolod a géped a csatlakozóhoz, vagy fordítva. -
Sziasztok,
Mivel rengeteg achivementet összegyűjtöttem már, és a Prince of Persia Classic értékét valószínűleg nem másban mérik, a warezolás következményeire figyelmeztető ötletes kép ellenére fel merem tenni a kérdésemet: a Prince of Persia Classicot hogyan szerezhetem meg, amennyiben a nehézkes net - átkötés miatt nem használom ki az Xbox Live! lehetőségeit? Fel van töltve valahová, ahonnan nem csak egy csomó, abszolút nem célravezető lépés árán tölthetem le, esetleg megjelent egy offline vagy unplugged, nem tudom, pontosan milyen arcade packban is? -
Állítólag Mirrors Edgében, ha be van dugva, akkor azon keresztül kapod a feladatokat, holnap sztme kiprobálom. -
Headset csak chatelésre jó.A játék hangját nem fogod rajta hallani.
-
Még csak most bontottam ki az Arcade-omhoz kapott Arcade Compilation Disc-et és a Boom-Boom Rocket nevű játék nagyon bejön! Szuper ritmusjáték, klasszikus operett-/komolyzenék remixelt változataival, ötletes köntösben (tüzijáték). Ajánlom a műfaj rajongóinak, ki ne hagyjátok!
A másik 4 Arcade játékot meg még ki sem próbáltam. Szal ha valaki teheti, szerezze be ezt a lemezt, mert 5 teljes Arcade "minijáték" van rajta. Ára kb. 1-2k szokott lenni pl. Vaterán. -
csoola #59049 vagy szedd le neki gépre, vagy esetleg boxon mutass neki néhány árkád cuccot, Braid vagy ilyesmi lehet tetszik neki :) -
ocsi3 #59048 Sziasztok.Ismét segítségeteket szeretném kérni:az új XBOX-on beállítottam nehezen fiamnak(8 éves)az ingyenes 1 hónapos LIVE GOLD-os profilját(XBOX LIVE gamertag: harckocsi3).Kérdésem:tudok-e magamnak is még egy ingyenes 1 hónapos LIVE GOLD-os profilt létrehozni?Próbáltam,de csak LIVE SILVER-ig jutottam.
Megköszönném még azt is ha valaki felvenné fiamat "baráti listájára".
-
zojzi #59047 Értem!köszi a választ és az ötletet:D -
nem mert nintendo cucc. de vegyél egy kínai piacos konzolt 2500-ért, van hozzá marió is és a csajod se foglalja a helyet a bogz elött :D -
zojzi #59045 Sziasztok!
Lenne egy elég hülye kérdésem:D Valaki tud arról hogy létezik e boxra super mario?????A csajom kedvence és meglepném vele:D
Kösz a válaszokat -
az meg hazavágja a boxot...(hirtelen elveszi az áramot,közben a box meg mondjuk olvas vmit a vinyójáról...meg hát filmnézés közben...) érdekes lenne,ez a megoldás is. de nekem vmi jobb kell. -
vegyél oylan időzithető hoszabbítót
-
de azért nemhinném, hogy fair dolog egy ennyire öreg (mégis etalon) játékot a maiakkal összehasonlítani... -
és? nem ezt mondom én is? -
ezen van elalvás-kapcsoló??mert nekem csak ez lenne a lényeg ha nem értettél volna meg eddig... -
Távirányító -
olyan kérdésem lenne, inkább csak felvetés, hogy én szeretek filmeken elaludni(lehet hülyének néztek) és dvd nem fogyaszt sokat,így azt szoktam járatni a tv-mel.a tv-n van elalváskapcsoló,így kivitelezhető is. xboxon van ilyesmi? mert akkor itt az én szobámban is tudnám nézni a divx-eket...alvás közben is akár(ez most végülis nem fontos)találtam olyan h auto shutdown, 6óra után ha nincs használva a box. de az kicsit sok...nemlehet valahogy beállítani, hogy 1 óra után kapcsoljon ki?? vagy tetszőleges időtartam után? (egy kisebb megoldás h demot töltök le kikapcsolt állapotban,így hűtöm vissza manuálisan,hogy ne kelljen megvárni azt a 10perc dashboradot,csak így meg filmet nemtudok nézni) feltételezem filmnézés közben a box nem eszik sokat,és nemis melegszik annyira. tehát akkor a kérdés már adott.lehet gyári dash-al nem lehet,de azért ha vki tud vmit ossza meg velem...
bocs a kuszaságért! -
annak még fos a grafikája... nézz már utána mikor jelent meg, kösz... -
Valaki tudna segíteni nekem abban,hogy hogy kell beüzemelni az xbox360-as headset-et? vezeték nélküli controllerbe kell bedugni,de sehogysem akar működni, se GTA4 alatt se sehogy, csak susogás jön belőle! mit lehet tenni vele??? -
Vagy dealextreme. -
ha van paypalod, akkor nézzél szét ebay-en. ott lehet találni olcsón -
csoola #59033 play&charge kit meg vezetékes kontroller nem tudjátok merre van olcson, uj? konzolboltokban drága, szoktam erre-arra látni de most vaterán sincs meg semmi :S -
ocsi3 #59032 Köszönöm. -
igen, de Prohardver aprón is fennt van..."itt lennt" lenti hozzászólásokban ott vannak az árak meg minden...
(kár h ilyen hírdetés szaga lenne,de kilehetne rakni bannerba v vhova...tök gáz h 2naponta ezt kérdezi vki) -
ocsi3 #59030 Hátha valaki még nem hallotta:
http://www.gamekapocs.hu/hir/13938/Januar+8-an+erkezik+a+Skate+2+demoja
-
ocsi3 #59029 Szia.Mit jelent az "itt lennt"?Fórumtag? -
itt lent iceakostól. asszem:D -
ocsi3 #59027 Sziasztok.Segítséget kérnék,hogy éves GOLD LIVE előfizetést hol érdemes venni? -
Mit nem értettél a srác hsz-én? -
? -
nem, nem úgy értettem. hanem milyen fos grafikája van már annak? így már a mostani játékokat kicsit más szemmel látom. -
-.- he? -
elég könnyű lehet téged lenyűgözni :DDDD
előtte miket néztél rajta, community játékokat? :D (bár azokbol is van ami szebb a halo1-nél :D ) -
MS eddig is lendületesen nyomult, de mindig képesek kitalálni valami újat, jó ötlet. -
ennyiért jól olvasó samsung meghajtót is lehet venni, nem egy szar benq-t .... :PPP -
Xbox: próbáld ki, mutasd meg másoknak is, és a tiéd -
Halo 1?:)