176876

-
Tudsz, még azon kívül kettőt (sokan csinálják mielőtt Goldot vesz) -
:D:D::D -
ocsi3 #59135 Ismét:#59048-asom=Sziasztok.Ismét segítségeteket szeretném kérni:az új XBOX-on beállítottam nehezen fiamnak(8 éves)az ingyenes 1 hónapos LIVE GOLD-os profilját(XBOX LIVE gamertag: harckocsi3).Kérdésem:tudok-e magamnak is még egy ingyenes 1 hónapos LIVE GOLD-os profilt létrehozni?Próbáltam,de csak LIVE SILVER-ig jutottam.
Megköszönném még azt is ha valaki felvenné fiamat "baráti listájára".
-
Freedy #59134 Valakinek nem lenne kedve jönni CoD5 zombie modozni?
Akinek van hozzá kedve, vegyen fel: Freedy23
Nem vagyok profi játékos, ezt vegyétek figyelembe:D -
De elindul a full nem? Csak a mentések nem voltak. Mondjuk lekakkantom. -
Bár ennek akkor van jelentősége, ha offline akarja valaki használni, vagy vannak más profilok is a gépen, amikkel játszanak is. Ha mindig online van valaki és csak 1 profil van a gépen, akkor tök mindegy. -
Nem, mert a download again nem oldja meg. -
Ugyanezt mondtam nem? -
Jó évet zárt az Xbox 360 -
Na az a license transzfer a megoldás. Kb. 1 perc. -
Na ez úgy néz ki pontosan, hogy nálad szedtem le, és az én gépemen csak akkor ment, ha neten volt, mert akkor ellenőrizte az account hozzátartozóságát. Van egy mód, amivel másik géphez lehet rendelni a letöltött cuccokat, de azt csak évente egyszer lehet lezongorázni, te is lefuttattad. Utána megy offline is. -
Olcsi2 #59126 Hat ez nalam sosem jott be, pedig probaltam. En felvaltva szedtem le az arcade cuccokat hol a japo geprol, hol az EUsrol ugyanarra a vinyora, amit mindig abba a gepbe tettem, amelyikkel eppen jatszottam. Sosem sikerult a egyiken elinditani a masikrol leszedett arcade jatekot, a licensz transzferhez meg lusta vagyok. Bakker, pedig ezt a download againt is probaltam, de akkor este ujra megnezem... :) -
Ez sem teljesen igaz :) Sőt...
Múlkor pl Deep volt nálam a vinyójával és aznap jelent meg az SFHD, így az én gépemen vette meg... és működik. Gond nélkül, a trükk annyi, hogy rá kell nyomni a "Download again" gombra, amikoris nem tölti le újra, csak unlockolja. Sajnos minden játék előtt meg kell lépni, amíg nem csinálja meg azt az évi transzfert. De elindul. -
Olcsi2 #59124 >>"Mivel a megvásárlás licenszhez kötött (csak azon a gépen megy amelyiken letöltötték)"
>>>>Ez nem igaz. Accounthoz kötött nem géphez.
A vicc az, hogy nem accounthoz kötött a megvasarlas, hanem a licensz gephez jar. Ha egy gepen ezer accountod van es egyikkel letöltesz egy jatekot, akkor mindegyik account-on jatszhatsz vele. Am amint atviszed a vinyot, rajta egy rakat jatekkal a haver gepere, a letoltott jatekaid nem fognak az o gepen elindulni. Viszont evente egyszer attranszferalhatod a meglevo jatekaid licenszet masik gepre, ugymond eladhatod a jatekaid. -
midnenfelekeppen vista kell, hogy osszekapcsuljuk a boxot es a gepet? -
Kipróbálni? Mit kell ezen kipróbálni? Akar multizni vagy sem, ezt csak el tudja dönteni. :)) -
Három KÜLÖNBÖZŐ profilt! -
lehet nem akar úgy kiadni egy csomó pénzt, hogy nem próbálja ki amit kap? -
DE miért nem csinálsz egy új profilt?3x fel lehet használni az 1hónap ingyen goldot.Ha már megtörtént,akkor nem szóltam.... -
Csak 999999999-szor lett elmondva, hogy LIVE! Gold-dal és MS pontokkal kapcsolatban IceAkost keresd, itt a fórumon vagy PH-n (még postolt is valamikor a napokban). Nála a legolcsóbb, én is nála vettem. -
oks.
vmi olcsó helyet tudtok? -
A gépről törölheted, de a Gamertag az Xbox LIVE! rendszerében bennemarad, szal ugyanazon a néven "újraregisztrálni" nem tudsz. Szerintem vegyél egy 12+1 hónapos LIVE!-ot és minden problémád megoldódik, nem értem miért kell rinyálni azért az 1 nyamvadt hónapért... -
reedem codenál se ir ki semmit? vagy ahol elő tudnál fizetni goldra bankjszámlával? -
és profilt vagyis gamertaget nem lehet törölni? akkor legalább nem kell szórakozni az újraregisztrálásal. -
Vannak néha fent ingyenes arcade gamek is. -
Állandó LiVE kapcsolatnál tudsz csak divx filmeket nézni, a codec-et nem tölti le soha! -
banános joe #59111 Gondolom az a gáz hogy nem boxon csináltad a gamertagot.
Csinálj 1 új hotmail cimet angol adatokal.
Majd a boxon join xboxlive és elkezded a regisztrációt.
Ha fent van az új dash akkor elöször az e-mailt meg a jelszót kéri,ha még a régi dash akkor gamertaggal kezdi. -
Ingyen ha jól tudom csak trial van! Változó az áruk, nézz szét marketplace-n! De MS pontokért tudsz csak vásárolni, amiket szintén meg kell venned kemény forintokért! -
nah vki? :(
vagy most ugrott az 1 hónapom vagy wtf? -
banános joe #59108 Hello.
Addig nem tudsz divx filmet nézni amig a live-ról le nem töltötted a szükseges codek csomagot. -
hali
nekem olyan kérdésem lenne:
lejátszottam volna pendriveról mp4 ill xvid-es videókat
természetesen tudtam,hogy kérni fogja a frissítést,amit meg is tettem liveon,ment is,de mihelyt lehúztam a netről,mert általában offline van a gépem nem indultak el a videók és megint a frissítést reklamálja
már az új dash van-nyilván
erre vki? -
Az Arcade gamek ingyen vannak vagy csak kevesebbet kell értük fizetni? -
zoltan0806 #59105 Hello freddy pontosan ezt irja ki a box
A media update is required to play this contemt.To get the update,sign in to x box live and play the content again
Status code : 51-c00df236
-
uhh. és már a (-.-)-t se írom mer ez azt is túlszárnyalja.
-
linket -.- -
Freedy #59102 töltsd le, és próbáld újra... -
nah most az a helyzet hogy van egy gamertagem, ami LIVE Silver. (ColdF92)
na most az a helyzet hogy ha létre akarok hozni még1 gamertaget ez mellé, akkor amikor meg adom a nevem meg a telszámom, és utánna leokézom, ki ír valami recruit ColdF92es baromságot, és nem lesz live az új gamertagem.
jah és profilt lehet törölni? -
zoltan0806 #59100 hello sziasztok!!
Szeretnék egy kis segitséget kérni, van egy xbox 360 om 60 gigás winyoval flashelt uj dashboardal, az a bajom hogy a divx es (avi) filmeket nem tudom lejátszani, kiir valamit hogy töltsek le és probáljam ujra tud valaki segiteni???? elöre is köszönöm!!!!!
üdv zoli -
Nem kérdeztük. Van erre megfelelő topic is, thx! -
akkor lehet beképzelem? nemá