176876
banner
  • Morphin
    már miért lenne ingyenes lol...és miazhogy gyengenyomású...mindent lemezt ugyanúgy nyomnak ki. vagy jól,vagy rosszul,de az kuka. a kungfupandáért igenis fizetni kellett(igaz 4rongy a legoszarral együtt,de kezdésnek sztem megéri) nincs ilyen hogy elrontják a gyárban...személyszerint rossz gyári lemezt nem láttam,tapasztaltam még,max az olvasó a rossz. visszatérve kungfufaszságra.felmásoltam a hdd-re és azóta egyszer sem fagyott meg, sőt amikor megfagyott ugyanúgy ahogy a srácnak,ujbol elinditottam lemezről,és azóta minden rendben megy...
  • raven87
    Ha új dashboardod van akkor nyomsz egy Y-t a játéknál majd kijön hogy Istall to Hard Drive vagy ilyesmi.
  • arty
    VGA kábelen VGA jel megy ki
    DVI-I kimeneten kimegy VGA+DVI is
    HDMI kimeneten csak DVI jel megy ki

hogyan is akarhattál a boxból jelet átalakitani, amikor ott nincs vegyes kimenete? (azaz DVI-I, ami csak videokártyákon található)

ejnye ;)
  • overx
    Még nem másoltam föl...azt leírná valaki hogy lehet ?
    köszi
  • tesó07
    Az tökéletes lesz,azzal bírni fogja 2-3hétig.
  • csoola
    oks köszi mindkét választ
  • Morphin
    LOL, nekemis ugyanez volt. legelsőnek a pandát tettem be kicsomagolás után. ugyanugy a hang zugott, megfagyott ahogy volt...mondom magamben, ez nem pc, baszom ki az ablakon ha ezzel is baszakodni kell. reset, azóta már majdnem kijárta ma kungfu pandát.nemfagyott le utána sohasem...bár talán egyszer én léptem ki gta4ből a dashboardba, mert vagy 5percig töltötte a multiplayert,de semmi.(talán megszakadt a netem v nemtom) azóta ez sem fordult elő...multi is kifogástalanul megy mindennel.

amugy most merült le a két gyári elem a joy-ban.pillanatnyilag két duracell-t raktam bele, de keresek itthon vmi akksit neki. nektek mekkora mAH-s van?? 2500körüli már azért jó nem?
  • jaszy
    Akkor nem lenne szabadna lefagyni.
  • Apus
    nekem meg az indy fagyott le egyszer, de azóta semmi.
  • Istencsászár
    Gondolom nem lemezről futtatja, hanem felmásolta.
  • jaszy
    Ezek az ingyenes lemezek elég gyenge nyomásúak.

• overx
    Úgy néz ki hogy a Kungfupanda fagy csak le... az indiana jones nem. Elképzelhető hogy a panda lemez a hibás akkor.
  • jaszy
    Így van, ennyi.
    Istencsászár Ps3 ba volt 40 es gépen ez 2X lefagyott, most 80 as van, az még csak 1x.
    De az mindig flottul olvas elsőre.
    Nem egy cég, mindkettőnek megvan a hibája....
  • Istencsászár
    Gémtréleszrsz még mindig, ha tetszik akkor vedd meg ha elriaszt a videó akkor felejtsd el:) Saints Row 2 Review
  • GP2100
    Ha eredetivel tolod, akkor szvsz hanyagold. Esetleg ha olcsón be tudod szerezni, nincs más játék ami érdekel, és a GTA4-et már sz@rrá pörgetted, akkor tehetsz vele egy próbát.
  • Istencsászár
    PS3nál is előfordul, nekem FN3 óta egyszer sem fagyott, az meg már 1-másfél éve volt. Szerencsére ez nem pécé.
  • overx
    Ha ez így van, akkor nem pánikolok. Ha nagyobb baj lesz, majd beküldöm a ms - nak hogy csináljanak vele valamit.
  • jaszy
    Az a baj hogy 360 ! Nem kötekedni és nem vitát akarok! De ezeknél ez előfordul! Reset, és megy újra.
  • shenmuedc #59259
    szerintem a vga dvi átalakítónak semmi értelme ha nem dvi-ből alakítasz vga-ra. És mint látszik nem is működik. Dvi tartalmazza a vga jelet de fordítva nem. Ha a pc-d videókariján van dvi akorr arra dugd a monitort dvi-dvi kábellal, ha nincs akkor így jártál...
  • tom235
    Lehet hogy egy régebben 3 ledes, de az ms által megjavított darabot kaptál (ha ez pedig igaz, akkor nemsokára megint az lesz).
  • csoola
    pajtik, a Saints Row 2 milyen boxon? benéztem PC-s topikba és nevettem egyet, de azért kiváncsi vagyok h boxon milyen, ha itt sem jo akkor nem kell
  • ruleyB
    Hali! Van egy Daewoo LCD monitorom, és ugye eddig a PC-t és a Box-ot is VGA kábellel csatlakoztattam hozzá, tehát állandóan kellett cserélgetni/csavargatni. Ma vettem egy VGA-DVI átalakítót, viszont a monitor egyáltalán nem érzékeli így se a PC-t se a Box-ot... Van valami ötletetek? :/
  • overx
    Holnap bemegyek és megkérdezem hogy most akkor mivan.
    De sztem sokat nem tudok tenni csak imátkozni hogy ha meglesz gta ne csináljon hasonlót ha mégis harapok. na most lenyomom a gépet mert ezis érdekes szagokat terjeszt :S
    Köszi
    üdv
  • raven87
    Még nincs bejáratva a gép. :) Amúgy passzolom a dolgot nekem eddig csak egyszer fagyott le a premium, azóta semmi baja (kopp-kopp)
    A Kung Fu Pandát pedig tessék kijátszani, mert nagyon jó kis játék az. Most nyomom másodjára. :D
  • DanielT
    Teljes rejtély. Lehet, hogy így köszöntött :) A csatlakozásokat ellenőrizd, konnektort is, többet nem tudsz tenni. Ha megint előfordul, akkor vidd vissza a gépet.
  • overx
    Üdv
    Ma vettem egy xbox360 premiumot...
    Beraktam a kungfupandát hogy meglessem mégis mit tud, 3 perc sem telt el : a hang elkezdett zúgni, aztán lefagyott az egész :) jöhetett a rezet. Nem voltam ideges amin énis meglepődtem, de azért mégsekénehátmárna :). Szerintetek mi lehetett a baj ?
  • Kaplan
    Két tábor, mert olyan komoly dolgokról megy a vita... A világban ezer megy egy komolyabb probléma van, ti meg azon vagytok képesek néha veszekedni, hogy melyik a jobb kibaszott konzol? Hát nem leszarom? Játszani szeretek... nem ellenségeskedni. Ha muszáj, akkor, de most videojátékokról van szó.
  • REPS0L
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd
  • DoNorBi
    na ez azért csúnya dolog volt,smithie ügynök
  • Smithie
    Itt is lett pár hsz...
  • Amse
    Ígyvan. Amúgy bocsi, hogy ide spammeltünk. :)
  • Apus
    csak tudnám miért. személy szerint engem nem érdekel ha valaki ps3-at használ, egészségére, élvezze ki minden pillanatát, jó játékot rajta. Sose értettem mire jó ez a flame. Ő azt én ezt, így kerek a világ.
  • Amse
    Mind1. Ha elolvasod a válaszom akkor kiderül, hogy csak poénkodok, de mit vársz egy ps3 topicban? Nyílván ahhoz húz az ember szive...
  • Smithie
    Ezt magadtól kérdezd.Amúgy sem rózsás a kapcsolat a 2 tábor között...
  • Amse
    És flame-et csinálni miért jó?
  • PoisonChihuahua
    Ha arra a táblázatra gondolsz, az bizony igaz.
  • Smithie
    Pöcs 3-as topikban nem birnak magukkal a fanok...
  • Torry
    De mivel nem warez-os témában kérdezett, mitől lenne ez a fórum más mint az?
    Egyébként erről az oldalról én sem tudtam...
  • akyyy
    Most én mi bunkót mondtam?
    Gondolom ha flasselt gépe van, akkor valahonnan le is tölt rá játékot, és minden ilyen helyen van szintén xbox fórum ahol megkérdezheti warez fájdalmait, és késségesen segítenek neki warez társai. Én is szoktam ott kérdezni egysmást, ami warez, de az enyém nem agyoncsippelt.
  • Grizzly4x4
    Akyyy hatalmas bunkó vagy!!!! Ennyi. Szerencsétlen nem kért semmi illegális dolgot csak egy olyan helyet ahonnan le tudja szedni a demokat. Az már más dolog hogy azt is hozzáírta hogy bannolt a box amin játszik de lehet hogy már így vette meg mert igy olcsobban jutott hozzá. Egyébként meg a forum arról szól hogy ha valakinek gondja van az kér vagy kérdez valamit aki meg tud az válaszolsz vagy linkel neki.