176876
banner
  • bldzr
    hellosziasztok xboxosok ! azt szeretném tölletek kérdezni (KEZDŐ VAGYOK ) xbox live téren (és még nincs is live-om) azt szeretném meg kérdezni hogy nekem most van egy alap 20 gb-s xboxom minden tartozékkal (wireless controller,füles,...stb ) ha nekem ez igy meg van hogy birok rá kötni az xboxomra internetet?! tudom hülye kérdés de megkérdezem nagyon örülnék neki ha valaki kielégitő választ adna... ELŐRE IS THX ! üdv
  • tesó07
    Na én meg a Gran turismo 5,Metal gear solid 4 miatt irigykedem,sztem azok kihagyhatatlan játékok,csak azokért fogok majd egyszer egy ps3-at is venni.....
  • Amse
    Gondoltam, mert így logikus, hogy ne tudj több gépen is játszani egy játékkal. :)
  • deep
    Nem veheted ki. Kilép a dashboard-ra, ha kiveszed.
  • Shan
    Én úgy vettem észre, hogy csak indításkor néz rá, (elindítod a játékot, felpörög, majd leáll) kivenni még nem próbáltam, de nincs rá szükség, mert nem pörög a lemez.
  • Amse
    Válasz gombot használd, mert anélkül nehéz megfejteni kinek írsz.
    Na igen az a része tényleg nem a legjobb. GT5 pl elég sok gigát feldob a vinyóra és viszonylag ritkán nyúl a lemezhez, de a legtöbb játék csak párszáz megát telepít és sokszor kavar a lemezzel. Nem lehet lemez nélkül játszani sajnos. Box-on csak indításkor olvas rá aztán akár ki is veheted és anélkül játszhatsz?
  • Pacal17
    "Aaron Greenberg a jelek szerint beszédes hangulatban van mostanában, hiszen a Jostiq-nak a múlt heti CES alkalmából arról is beszélt, hogy tisztában vannak a Live barátlista szűkös 100 fős limitjével, és valamelyik elkövetkező frissítés során a problémát orvosolni is fogják"

Gamer365
  • Zozo76
    Vagy mar van ott is install?
  • Zozo76
    Arra gondoltam hogy nincs igazi vinyo install, de a jatekok felmasolnak (vagy nem) valamennyi adatot. Szal nem lehet kikerulni hogy hasznalja a DVD meghajtot annak ellenere hogy (ahogy lattam a neten) van olyan jatek ami 2 vagy tobb gigat is felnyom a vinyora.
  • Amse
    Vígasztaljon, hogy a PS3-asoknak is van mit sajnálni. Örünék, ha végigtolhatnám haverral a GoW2-őt coop-ba. Nekünk maradt az ArmyOfTwo. (bár az sem rossz) :)
  • Grizzly4x4
    A Home meg pláne nem hiányzik épp elég amit jelenleg nyujt a box ilyen téren. Bár az avatarom viccces figura de azért tényleg idegesítő amikor mutogat meg integet mint a barom.
  • Grizzly4x4
    Ps3-ra most fog kijönni a Killzone2 meg az uncharted vagyminek a második része. Na én ezek miatt irigylem a ps3-asokat de a többi ex játék amit kihoznak rá az sehol sincs a boxos a játékokhoz képest. Bár nem tudom hogy az a kettő is amit fenn irtam mennyire lesz jó mert egyik előzményével sem játszottam csak a trailerek alapján tetszenek.
  • Amse
    Mért mi baja a PS3 töltési rendszerének? Én nem tapasztaltam semmi hülyeséget.
  • Amse
    PS3-ban a STORE az alapértelmezett. Ez a Home csak extra cucc amit nem kell letölteni, de akinek unalmas a sima felület kaphat ingyen egy 3D-s világot ahol barangolhat. Én megnéztem és baromi unalmas. Lehet, hogy ez jobb lesz idővel, mert folyamatosan jönnek hozzá dolgok, de jelenleg nem sok minden van. Előzeteseket meg nem lehet csak úgy nézni, mert a moziban pl folyamatosan az Uncharted2 10mp-es (feliratokkal, brand logokkal 1 perc)trailere ment és semmi más...
  • Zozo76
    Azt itt is megteheted, marmint a berendezest. Mindegy, szerintem jo dolog, foleg mert ingyenes, es senki sem kenyszerit ra hogy hasznald ha nem akarod. Ellentetben a PS3 toltesi rendszerevel ami szerintem nevetseges. :)
  • Torry
    Ha biliárdozni akarok, akkor elmegyek inkább haverral,bowling detto.Beszélgetni itt meg khm...live-on játék közben amennyire megismersz valakit, bőven elég. Nem látom ennek sok értelmét.
    A simsekben is csak a házépítést, berendezést szerettem.
  • koryne
    Szerintem meg az új dash tök logikus és nem mellesleg gyors! Régen minden szarra várni kellett, hogy betöltse, most ezzel valahogy nincs gond. Nameg végre a guide menü is használható.
  • DanielT
    Ez egy kalap szar, ne irígykedj rá.
  • Zozo76
    biztos valasztani lehetne majd, sztem a PS3on is lehet. nekem nagyon tetszik. ha azt nezzuk mi tulajdonkeppen meg szarabbat kaptunk, ebben az uj dashboardban csak a vinyo install ami tetszik, alig lehet megtalalni valamit.
  • Apus
    igen, mindenképpen választhatónak kellene lennie. Megnézném ezt a virtuális világot, de magamat ismerve tuti idegbajt kapnék tőle 1 órán belül.
    integető avatar engem is kiborít.
  • koryne
    Én bízom benne, hogy soha nem lesz ilyen. Vagy ha mégis, akkor lehet választani, hogy a jelenlegi, vagy ez a hómszerű. Már a mostanin is idegesít az idióta integető avatarom (ha legalább valami jópofa dolgot lehetne csinálni belőle, de nem...), biztosan soha nem mászkálnék vele moziba.
  • deep
    Húdejó...
  • Apus
    komoly. csak idő kérdése mikor lesz ilyen a live is :)
  • Zozo76
    peldaul film elozetest akarsz nezni, filmrol/jatekrol, nem a menupontot valasztod ki, hanem elmesz a virtualis vilagban a moziba. :)
  • deep
    60gb-os merevlemezzel vedd. Pro, vagy premium csomag a neve. Az a legjobb. Az arcadehoz nincs vinyó.
  • Zozo76
    a PS3 HOME rendszere... Kozossegi 3Ds vilag. Ingyenes.

http://www.youtube.com/watch?v=7NERfJu5k_M

• Tiger99
    Üdv mindenkinek!
    Most szeretnék átváltani egy konzolra és lenne egy kérdésem az xbox 360 arcade és a sima xbox 360 között mi a különbség?Melyiket érdemes beszerezni?
  • Apus
    de igen, bocsi.
  • Zozo76
    Nem tolem akartad kerdezni?
  • deep
    Akkor se. Semmilyen módosított használt gépet ne vegyél.
  • Apus
    nálam bejött a kép mára, tegnapő nem láttam:)
    mi ez egyébként?
  • Apus
    hagyd már. dobsz rá egy kicsit és van egy új géped. ez gondolom valami régebbi széria, lehet, hogy nincs rajta HDMI se. Új gépek sokkal megbízhatóbbak. Meg ami egyszer elromlott....
    pláne mivel flashelt, nem fogsz vele nagyon live-on játszani. legfeljebb egy ideig.
  • Cobraz
    Még akkor se ha a szerelö 3 honapos garanciát ad?
  • Zozo76
    Ugy latom, nem latom a kepet... :(
    Akkor igy:

http://lh5.ggpht.com/GenkiRocket/R8RHm_4FRnI/AAAAAAAAAOY/jucy3-_paEs/Home_07_thumb%5B1%5D
  • Cobraz
    És a netes játék elérhető?
    Ha igen milyen módon?
    Kösz.
  • deep
    Ezt nem venném meg 5000 ftért sem, mert tutira be fog szarni újra. Vegyél szépen újat, nem sokkal drágább. CRT monitoron is rendben van.
  • Cobraz
    Szerintetek megéri megvenni egy használt xbox360 35 ezeré. (flashelt)
    Már volt javitva (vmi selejt széria), de állitólag megforrasztották és most már nem lehet baja. Ja és CRT monitoron hogy mutat?
  • Shan
    Már vártuk...:)
  • Apus
    köszi a választ, akkor a 4-et veszem meg elsőre:)
  • Grizzly4x4
    Nekem mikor meglett az utolsó képesség, és már nem volt szükségem új fénygömbökre, akkor már csak azokat szedtem fel amik tényleg utbaestek. Nagyon nagy játék pedig félve ültem le elé, meg egyik trailer sem fogott meg igazán de nem bántam meg hogy beszereztem.