176876

-
A wireless adapter egy olyan kütyü, ami képes FOGADNI az adatokat vezeték nélküli kapcsolaton (wifi) keresztül. Ha nincs a közelben wifi ADÓ szerinted fogsz valamit érni a VEVŐvel?
A megoldás részedre egy router lenne, az antenna kábele belemenne a routerbe, a router pedig megosztaná a netet a box és a géped között. Routert már 5k-ért is kapsz, míg ez a boxos wifi adapter 15-20k, és még csak az sem biztos, hogy neked az jó. -
nem értem ezt az egész cuccot :S -
Sry, nem neked akart menni :)
bldzr: miért erőlteted azt a wireless adaptert??? Vagy éppenséggel birtokolsz egy olyat? Mert ha még nem, akkor kva drága, ha meg már igen, akkor kéne valami wifi adó is a közelbe, mert az csak egy vevő! -
sry egyszer akartam :$ -
DE ÉN ARRA SZERETNÉK KILYUKADNI HOGY XBOX WIRELESS ADAPTERREL ---> ITT
meg gold kártyával -----> ITT
hogyan lehet csatlakozni a netre xboxon? -
Sztem kaptál a géphez egy ethernet kábelt...,de amúgy ha nem modemes neted van,akkor kelleni fog egy router szvsz.Persze meglehet próbálni anélkül is,de nem hiszem hogy lesz kapcsolat. -
ezt miért nekem írtad válaszmnak? :O -
de nekem xbox netkábelem sincsen -
akkor dugd a box netkábelét a Zantennába!!44négy -
EGYIK FELE A GÉPBEN MÁSIK A ANTENNÁBAN :) -
Hagyjuk, hadd örüljön. RAGNAR YOU ARE THE BEST IN THE WORLD.
-
Fail =) -
Rolne és Riku hun már kitolta előtted 1000-re. -
arti12 #59467 Dashboard frissítéseket és játék patcheket csak live keresztül lehet szerezni vagy máshonnan is letölthetőek? És ezek letöltéséhez elég a silver előfizetés? -
thx akkor jól gondolatam h az lesz az .D -
Vucli #59465 Ez sajnálatos, de azért köszi. -
nem, ki kell írni cd-re vagy dvd-re. -
Vucli #59463 Sziasztok!
Lehet valahogy pendriveról futtatni demo játékokat?
(FAQ-ba ha benne van bocsi, de ha ráklikkelek csak egy másik fórumra irányít) -
Ragnar! a prince of persiát már 2-en kinyomták előtted 1000G-re Magyarországon! :) de azért így is grat! -
ocsi3 #59461 Úgy tűnik mostanában nem tervezik a konzolcserét:
Microsoft:nem gondolkodunk a váltáson -
rá van írva az aljára:D 6-ik sor, ha a Microsoft logót nem számoljuk:) -
Resi5 demo videoteszt.
Angol nyelvtudás melegen ajánlott :) -
Wireless adapter, vs. kábel? A kábel egyik fele az antennában, de a másik??? -
Hol tudom megnézni h hány wattos a tápom? -
hát nekem a számitógépemben olyanvan hogy egy wireless adapter egy kártya szerüség a kábel felmegy a tetön van egy anterna :S mást nem tudok mit mondani TOVÁBBRA IS VÁROM HA TUDTOK SEGITENI ! ! thx -
Mi meg azt nem nagyon értjük, hogy milyen neted is van neked tulajdonképpen. Ha esetleg szolgáltatnál némi információt, talán mi is tudnánk érdemben és érthetően segíteni. -
arti12 #59454 Hát gondolj bele ez egy vezetéknélküli adapter. Ha nincs router ami szórja a netet akkor honnan kapná a netet??? mer a semmibe nem osztogatnak netet, szal így lenne a logikus. De majd vki megmondja ugyis az igazságot. -
nem nagyon értem / -
arti12 #59452 ja bocs lehet hogy hülyeséget mondtam. sry -
de ha vesze egy adaptert ? rácsatlakoztatom a boxra akkor már van net? ! :S nem kell hozzá más (adapter = amit linkeltem ) -
arti12 #59450 ezzel lehet de kell hozzá egy router is amit a gépnél dugsz össze a netkábellel. Szal így nézne ki:
Jön a falból a kábel az belemegy a modembe, abból még egy kábel a routerbe és abból még egy kábel a számítógépedbe. És a Pc vezetéken kapná a netet, az xbox meg vezetéknélkül, feltéve ha veszel egy ilyen wifi vevőt amit linkeltél. Ja a router ára amit írtam 6-8 ezer Ft, gondolom azt tudod hogy az xboxos vevő ára kicsit borsosabb, átlag 15e Ft. -
Torry #59449 Felismeri box, beállításokhoz elcammogsz, beírod a jelszót(ha van) és már van is net. -
najó én most linkelek én ilyenre gondoltam hogy ez segitcségével hogy lehet? ---> wireless adapter xbox -
arti12 #59447 Akkor vagy átdugdosod a netet a gépből az xboxba vagy veszel egy routert és akkor nem kell átkötni. -
arti12 #59446 köszi a választ! És még egy olyan kérdés, hogy a játékok patcheit csak liveről lehet letölteni vagy máshonnan is van rá lehetőség? -
hát nekem olyan van hogy van a gépembe egy kártya .. de én ugy akarok netet rakni rá hogy a gépembe ne nyuljak bele ! VÁROM A VÁLASZ ! THX ! ÜDV !! -
valahonnan csak jön a neted. -
ha világosan leírnád milyen körülmények között akarsz netet csinálni talán tudnánk válaszolni. milyen neted van? router v. modem van e? stb.. -
de nekem nincs modemem .. :S nem olyan netem van -
kiveszed a modemből a netkábelt, beleteszed az xbox netkábelét és kész.