176876
banner
  • koryne
    A wireless adapter egy olyan kütyü, ami képes FOGADNI az adatokat vezeték nélküli kapcsolaton (wifi) keresztül. Ha nincs a közelben wifi ADÓ szerinted fogsz valamit érni a VEVŐvel?
    A megoldás részedre egy router lenne, az antenna kábele belemenne a routerbe, a router pedig megosztaná a netet a box és a géped között. Routert már 5k-ért is kapsz, míg ez a boxos wifi adapter 15-20k, és még csak az sem biztos, hogy neked az jó.
  • bldzr
    nem értem ezt az egész cuccot :S
  • koryne
    Sry, nem neked akart menni :)
    bldzr: miért erőlteted azt a wireless adaptert??? Vagy éppenséggel birtokolsz egy olyat? Mert ha még nem, akkor kva drága, ha meg már igen, akkor kéne valami wifi adó is a közelbe, mert az csak egy vevő!
  • bldzr
    sry egyszer akartam :$
  • bldzr
    DE ÉN ARRA SZERETNÉK KILYUKADNI HOGY XBOX WIRELESS ADAPTERREL ---> ITT
    meg gold kártyával -----> ITT
    hogyan lehet csatlakozni a netre xboxon?
  • tesó07
    Sztem kaptál a géphez egy ethernet kábelt...,de amúgy ha nem modemes neted van,akkor kelleni fog egy router szvsz.Persze meglehet próbálni anélkül is,de nem hiszem hogy lesz kapcsolat.
  • Police88
    ezt miért nekem írtad válaszmnak? :O
  • bldzr
    de nekem xbox netkábelem sincsen
  • Apus
    akkor dugd a box netkábelét a Zantennába!!44négy
  • bldzr
    EGYIK FELE A GÉPBEN MÁSIK A ANTENNÁBAN :)
  • Kaplan
    Hagyjuk, hadd örüljön. RAGNAR YOU ARE THE BEST IN THE WORLD.
  • Pacal17
    Fail =)
  • DöflingR
    Rolne és Riku hun már kitolta előtted 1000-re.
  • arti12
    Dashboard frissítéseket és játék patcheket csak live keresztül lehet szerezni vagy máshonnan is letölthetőek? És ezek letöltéséhez elég a silver előfizetés?
  • Police88
    thx akkor jól gondolatam h az lesz az .D
  • Vucli
    Ez sajnálatos, de azért köszi.
  • Apus
    nem, ki kell írni cd-re vagy dvd-re.
  • Vucli
    Sziasztok!

Lehet valahogy pendriveról futtatni demo játékokat?
    (FAQ-ba ha benne van bocsi, de ha ráklikkelek csak egy másik fórumra irányít)
  • woodbear
    Ragnar! a prince of persiát már 2-en kinyomták előtted 1000G-re Magyarországon! :) de azért így is grat!
  • ocsi3
    Úgy tűnik mostanában nem tervezik a konzolcserét:
    Microsoft:nem gondolkodunk a váltáson
  • Apus
    rá van írva az aljára:D 6-ik sor, ha a Microsoft logót nem számoljuk:)
  • koryne
    Resi5 demo videoteszt.
    Angol nyelvtudás melegen ajánlott :)
  • koryne
    Wireless adapter, vs. kábel? A kábel egyik fele az antennában, de a másik???
  • Police88
    Hol tudom megnézni h hány wattos a tápom?
  • bldzr
    hát nekem a számitógépemben olyanvan hogy egy wireless adapter egy kártya szerüség a kábel felmegy a tetön van egy anterna :S mást nem tudok mit mondani TOVÁBBRA IS VÁROM HA TUDTOK SEGITENI ! ! thx
  • koryne
    Mi meg azt nem nagyon értjük, hogy milyen neted is van neked tulajdonképpen. Ha esetleg szolgáltatnál némi információt, talán mi is tudnánk érdemben és érthetően segíteni.
  • arti12
    Hát gondolj bele ez egy vezetéknélküli adapter. Ha nincs router ami szórja a netet akkor honnan kapná a netet??? mer a semmibe nem osztogatnak netet, szal így lenne a logikus. De majd vki megmondja ugyis az igazságot.
  • bldzr
    nem nagyon értem /
  • arti12
    ja bocs lehet hogy hülyeséget mondtam. sry
  • bldzr
    de ha vesze egy adaptert ? rácsatlakoztatom a boxra akkor már van net? ! :S nem kell hozzá más (adapter = amit linkeltem )
  • arti12
    ezzel lehet de kell hozzá egy router is amit a gépnél dugsz össze a netkábellel. Szal így nézne ki:
    Jön a falból a kábel az belemegy a modembe, abból még egy kábel a routerbe és abból még egy kábel a számítógépedbe. És a Pc vezetéken kapná a netet, az xbox meg vezetéknélkül, feltéve ha veszel egy ilyen wifi vevőt amit linkeltél. Ja a router ára amit írtam 6-8 ezer Ft, gondolom azt tudod hogy az xboxos vevő ára kicsit borsosabb, átlag 15e Ft.
  • Torry
    Felismeri box, beállításokhoz elcammogsz, beírod a jelszót(ha van) és már van is net.
  • bldzr
    najó én most linkelek én ilyenre gondoltam hogy ez segitcségével hogy lehet? ---> wireless adapter xbox
  • arti12
    Akkor vagy átdugdosod a netet a gépből az xboxba vagy veszel egy routert és akkor nem kell átkötni.
  • arti12
    köszi a választ! És még egy olyan kérdés, hogy a játékok patcheit csak liveről lehet letölteni vagy máshonnan is van rá lehetőség?
  • bldzr
    hát nekem olyan van hogy van a gépembe egy kártya .. de én ugy akarok netet rakni rá hogy a gépembe ne nyuljak bele ! VÁROM A VÁLASZ ! THX ! ÜDV !!
  • Apus
    valahonnan csak jön a neted.
  • Amse
    ha világosan leírnád milyen körülmények között akarsz netet csinálni talán tudnánk válaszolni. milyen neted van? router v. modem van e? stb..
  • bldzr
    de nekem nincs modemem .. :S nem olyan netem van
  • Apus
    kiveszed a modemből a netkábelt, beleteszed az xbox netkábelét és kész.