176876

-
olvasd el a 59508-es hozzászólást. -
NE üvölts állandóan, plz -.- (Caps lock off!)
Hut: te meg olvass már vissza kb 10 hszt, nagyon szépen megkérlek
-
Hut #59518 csá
ha szeretnék internetet a konzolomra akkor hogy kell rá raknni? -
Ez játék függő, valamelyikbe azon szólnak a hangok (jó igaz nem az egész hang, hanem pl kommentárok, egyéb mellékes hangok) -
metlogen #59516 Az end war-al próbálkozok, de semmi. Az sem értem hogy az én headsetem csatlakozója is tök más mint a képeken. -
NEM TÉNYLEG NEM TUDOM ! ! !! !! ! !!! !!!! -
most te csak szívattad a népet? -
amse ha téged kérdeznélek ... :) -
köszi srácok ilyen válaszra várok mióta... :) (Y) -
Nem flémelek, de 13 évesen mit akarsz? Öcsém se intéz ilyeneket egyedül, mert fogalma sincs az ilyen dolgokról és ahogy látom neked sincs. Leírták már vagy öten, hogy mik a lehetőségek. -
Önarckép? =) -
Mivel neked nem modemes neted van,sztem először vegyél egy routert,mert az kelleni fog... -
Ha már van neted, akkor kell egy mezei router (meg nyilván még egy pár net kábel), abba beledugod bemenetre a wlan-t, kiemenetre a PC-t, meg a box-ot, hozzáértővel bekonfigoltatod, hogy menjen a net simán csak a routerrel (gyk. ő jelentkezzen be netre a gép helyett felhasználó+jelszóval), azután a box is látni fogja a netet már, ha a router már felkapcsolódott. Live-on regizni kell, valami fals (pl. angol) címmel, ebben segítenek itt neked, azután már mehet is a móka (gold kártya aktiválásában is segítenek majd itt). DE gold kártya nélkül is meg a net, csak silverrel demókat, ilyesmit lehet letölteni, fizetős tartalmakat nem és multizni sem lehet vele. -
HELP PLS HELP ! ! ! -
Pl. mert nem igazán sima fülhallgató. Az csak játékok alatti csetelésre van, a játék egyéb hangjait nem csikarja ki rá semmi módon. Ha nem játszol multiban, akár el is adhatod. -
metlogen #59505 Sziasztok!
Mitől lehet az hogy nem megy a fülhallgató?? Vadi új a gép!!
köszönöm -
flame off pls! -
Gondolom nem te intézted azt a netet sem ami most van szóval lehet szólni kéne apádnak, hogy kéne vezetéknélküli net otthonra vagy egy router, hogy több gép (pc + box) is tudjon csatlakozni a netre és akkor majd ő elintézi. -
kapizsgálom kapizsgálom....DE AKKOR GYÜJTSÜK MÁR ÖSSZE HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGEM,MITKELL VENNEM MERT NAGYON SZERETNÉK LIVEOZNI ! ! PLS ! THX , ÜDV -
Na ja de ott volt az összes többi nem warezos kérdésre is a válasz. -
Grizzly4x4 #59500 szerintem nem mert nem nekem is van a laptop mellé mobilnet és nemtudtam (én legalábbis) megnézni semmilyen beállítást mint pl.: ipcím meg ilyesmi plusz mobilnetnél nincs router tehát ez is akadályozhatja de azért proba cseresznye. -
fanatifo #59499 CSáó!Lehet egy hülye kérdést teszek fel de megpróbálom!
Mobil internettel lehet livezni? -
Grizzly4x4 #59498 A régebbi FAQ nem kicsit volt warezos de az biztos hogy jól kikupálódtak belőle a warezhuszárok. Régen még háborogtam hogy szükség lenne még rá mert sokan jöttek a warezzal, de mostanában meg azt mondom hogy egy techniaki kérdésekkel foglalkozó warezmentes FAQ kéne mert egyre kevesebben kérdeznek warezkérdéseket. -
Grizzly4x4 #59497 Egy FAQ tényleg nem ártana, de nem követelőzöm mert a végén még megkapom hogy akkor írjad meg kisbarátom. Egyébként meg amig nem volt boxom és terveztem hogy veszek, nem jöttem ide a forumra hogy feltegyem a hülye kérdéseimet, hanem előtte utánaolvastam a neten és itt a forumban legalább 100 oldalt és utána, ha valami nagyon nem volt világos akkor bátorkdotam itt megkérdezni. Érdekes hogy én mindig kaptam normális választ. Egy a lényeg normális kérdésre normálisan válaszolnak az emberek, de amikor idejönnek az agytrösztök mindenféle hülye kérdéssel, amit ráadásul az ember saját maga is kitalál az már mindennek a teteje. -
Régebben volt egy jó kis faq,baromi sok kérdéssel,válasszal. Nemtom mi lett vele. Elég részletes volt,még olyanok is voltak benne mint "letöltött játékot hogy kell kiírni xbox-ra?". -
ja,ooops,lemaradt. link
Ha már mindenki látta akko bocsi:) -
Hát pedig nagyon nem. ;) Nagyrészt a megjelenő játékokról, hd filmek konvertásáról és egyéb ps3-ra vonatkozó dolgokról egy a duma.
Amúgy, ha nem csak dísz lenne a FAQ felirat akkor jogos lenne, hogy háborogtok a hülye hsz-ek ellen, de így mit vártok. Nyilvánvaló, ha valakinek kérdése van az Xbox-al kapcsolatban az ide ír. Ez csak kis %-ban elkerülhető egy rendes faq-val, mert a bldzr (bocs, de nagyon gáz, hogy semmit nem értessz) féle emberkék így is úgy is idetalálnak.
-
Császtok! Láttátok már FFXIII honlapját? Nagyon szép. Kötelező lesz,én tuti megveszem,pedig a jrpg-k nem a kedvenceim,csak a FFX tetszett igazán.De ezzz OMG. -
be lehet máshonnan is szerezni, de szét kell szedni a boxot h rá tudd tenni (pontosabban a winyot kell pécére dugni valahogy)
de silver live-al is frissiti magát minden játék, amikor elindul. csak legyél lájvon, amikor inditod! -
Sőt írni kellene egy FAQ-t is.....
De majd a moderátor :D -
AZ egész bannert újra kéne szerkeszteni mret má rnem kicsit elavult:DDDD -
sztem azért vannak játékos topikok is, ez meg xbox topik.:S
kb olyan mintha lenne egy Számítógép topik az egész forumon, és abba kell megbeszélni mindent, mekkor a káosz lenne -
"de a dolgok 90%-ára az ember saját maga is rátudna jönni...."
Erről van szó kérem szépen, egy árva hangot nem szólnék, ha a "delikvensek" gondolkoznának egy kicsit, nem kell nagyon, csupán egy icipicit. -
Én is válaszoltam már pár kérdésre(nem csak itt), de egy idő után nagyon unalmassá válik, hogy ugyanazt megkérdezik naponta 20x(amikor ott a FAQ is!). Az extra hülye kérdésekről meg ne is beszéljünk... Tegnap pl. valaki megkérdezte(nem itt), hogy bevérezhet-e a szeme attól, hogy az eredeti M$ HDMI kábel helyett valami más gyártó kábelét használja. Hát a monitort majdnem megfejeltem kínomban...
-
Hát..szoktak kemény kérdések lenni itt,az tuti.Én azt becsülöm aki válaszol rá.Azt elhsizem hogy vki kezdő xbox-os,mondjuk nekem is kb 2hónapja van,de a dolgok 90%-ára az ember saját maga is rátudna jönni.... -
Jó ötlet.
Én távol tartanám magam attól a topiktól, az biztos!(az idegeim megóvásának érdekében...
) Persze ez is csak akkor működne jól, ha a
-k tényleg csak oda írnának és nem itt kéne olvasni a "mi lesz, ha fedugom a seggembe az xbox kábelét?" és "az elite boxon ugye 20x gyorsabban futnak a játékok és még a seggemet is kinyalja?" szintű hozzászólásokat.
Főleg, hogy a bannerben minden fontosabb kérdésre ott a válasz, és ugye a google... -
Ragnar360 #59484 -
Igen? Én meg azt hittem ott jobb a helyzet! Még külön PS3 vs X360 topikot is nyitottak...
Szomorú ez srácok, nyagyon szomorú. :(
-
egy rossz szavad se lehet, a ps3 topic 60%-a meg vs téma:) -
Látom már megint megy az "Xbox 360 Helpdesk". Mint mindig...
Nem tudom, csak nekem tűnik fel, hogy a 360-as topik hozzászólásainak 60%-a segítségkérés? Nyisson valaki egy "Xbox 360 SEGÍTSÉG!" topikot, azt csókolom, tuti lenne igény rá, az hótziher. De ha egy külön topik nem jó akkor még mindig meglehet azt tenni, hogy "felavatunk" néhány embert akinek a neveit bele lehet tenni óriási betűkkel a bannerba, egy "Ha kérdésed van keresd privátban!" felirat kíséretében. Persze az már egy másik kérdés, hogy látva a lámák "ámokfutását", vajon kik azok akik elvállalnák ezt a feladatot...
Idejövök, hátha folyik a duma valamelyik game-ről, erre MINDEN NAP más ember nyomorát olvasom. Tudtommal ennek az "XBOX360" topiknak NEM erről kéne szólnia, de én kérek elnézést ha igen! Az meg már csak hab a tortán, hogy a kérdezők nagy része fogyatékos.
FAQ meg persze még mindig nincs...