176876

-
jupa #59560 Hello!
Valaki találkozott már ilyennel?
Ebayen vettem a játékot, fóliás minden, bontanám ki és ott az a piros cucc, próbáltam kiszedni de nem sikerül sehogy se. Nem tudja valaki mi ez és hogyan lehetne kiszedni? -
privátba ment válasz! -
jaja, máshol is, médiamarktban vettem Airborne-t meg Orange Box-ot ennyiért, Bornout-ot még akkor vettem mikor 5000 volt 

-
de én értelemszerüen xboxra szeretném, ha gépre kéne letöltöm a teljest. -
L4D demo
most találtam 20másodperc google! :P -
csak system link nincs benne az a baja! csak osztott képes, amúgy tényleg jó cucc! -
left 4 dead demot keresek, merre találok? -
Én haverommal toltam végig 2 este alatt. Elég jól lehet aprítani 2en. Ennyiért kötelező!!! -
- Burnout: Paradise, hmm, lehet megkéne venni:) -
Srácok, akció van a Bookline-nál (bár úgy hallottam máshol is), most 3800 körül kapható néhány régebbi EA játék.
Én ezeket néztem ki, de csak egyet akarok megvenni, melyiket ajánljátok?
- MoH: Airborne
- Def Jam ICON
- Army of TWO
- Burnout: Paradise
- FIFA 08
Az Army of TWO mennyire jó Co-op-ban? Mert ha nagyon jó akkor megveszem azt, öcsémmel imádunk ketten játszani. :)
-
Itt egy videó xp-hez
Katt -
Youtube-on találsz videót xphez is,hogy kell megosztani a netet. -
Torry #59548 Kapcsold ki a windows tűzfalat. Mondjuk xp alatt én is kinlodtam egyszer már sikerült, aztán ujraraktam windows-t akkor már nem akart.
Windows 7 alatt viszont simán megy, csak megosztom, bedugom és már megy is. Gondolom vista-n hasonlo a helyzet. -
ennek a szolgáltatóhoz semmi köze! -
Nem hiszem, hogy az a gond. Van a rendszerbe modem, és wifi router, csak ahol a konzol van ott nincs kábel és a wifi jel is gyenge szóval az nem tud csatlakozni, de a notinak jobb a vevője szóval arra jön a jel 1Mbit-el.
Ha otthon leszek megpróbálom mégegyszer. -
Vmelyik szolgáltatónál be kell szólni hogy te megakarod osztani a netet és ő nekik kell engedélyezni. -
nem ismerem az FF sorozatot. de mindigis láttam h szép grafikája van. ezt talán majd beszerzem. a zene meg csodálatos!az oldal is elég igényes
-
Xp-n állítottad ezt be? Nekem valahogy sosem sikerült ez a rohadt internet megosztás pedig akkor így nekem is kéne mennie... Próbáltam régebben, de azt hittem ez akkor nem lehetséges. (crosslink kábellel próbáltam) -
Lehet! Nekem mobilnettel megy. Laptopot összekötöd a telefonnal (usb), előtte a csatlakás ikonján jobbgomb, asszem az uccsó fülön van egy olyan, hogy internetkapcsolat megosztása, vagy hogy használhatják a hálózat gépei az internetkapcsolatot szöveg, azt bepipálod, leokézod.
Csatolakozol a netre, összekötöd a box-ot a laptoppal UTP cross kábellel, a boxon mindent automatán hagysz az internetbeállításoknál, és megy is.
Ha mégsem, akkor a laptom tűzfalán állíts.
üdv -
"Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!"
;D -
"hát nekem a számitógépemben olyanvan hogy egy wireless adapter egy kártya szerüség a kábel felmegy a tetön van egy anterna :S"
feltehetően valaki más internetje van megosztva, amit tetőantennával vesznek. ehez kell venni egy olyan routert, ami működik AP kliensként és tovább képes osztani a wireless netet: ebbe etherneten(kábelen) kapcsolodhat a pécé és a konzol is.
sajnos bzldr infoi alapján NEM LEHET neki segíteni. egy orvos is csak kiröhög, ha annyit tudsz mondani h "fáj" ... -
:D :D :D -
beállítani ott is bekell, egy kábel pedugásáshoz meg nem kell semmi szakértelem... wifit mindenkinek szöveggel az a gond hogy ha nincs adó akkor lehet a gépen wifi de nem fog menni:) -
azt meg nagyanyám is bekonfigurálja, nemigaz? :D -
Nem dugsz bele kábelt, gyári wifi. -
Ha igazi konzolháborúra vágyik vki jöjjön a gametrailers fórumjára:) -
óje,mégegy playslave.... -
lol,mér azt hogy kötöd a netre? Kibújik Snake a föld alól is lehúzza a kábelt?xD Senkit nem érdekel a shitty ps3. -
Ez így van!;))) -
ITT menj a szükséges eszközök menübe! jó olvasgatást! -
Először is millió cikk és leírás van Xbox téren a neten, járj utána. Ha nem siekrül akkor megkérdezed itt az embereket, akik írnak is vmit, és ha azután se tudod megcsinálni, akkor miért hibáztatsz másokat? -
hívd ki a szerelőket akik bekötötték a netet és mondd nekik, hogy csinálják meg úgy, hogy a boxon is legyen, vagy valakit aki vágja, mert ha ezek után nem értetted meg amiket itt leírtak neked, akkor sajnálom... -
Ps3at kellett volna venned, azzal nincs ennyi probléma. -
milyen segítőkész 1 néhány ember 
-
Grizzly4x4 #59526 Ez nem lehetséges szerintem nem tudsz a vinyórol semmit kimenteni majd visszarakni. Én is szopok a 20 gigával most hogy fel lehet rakni a játékokat egycsapásra kurvakevés helyem lett :) -
Hi!
Ha a live-on keresztül leszedek valamit, demo-t, vagy patchet, vagy pl a gta4 hez majd a letölthető tartalmat, akkor az gondolom a vinyón tárolódik. Helytakarékosságból nem lehet kiírni dvdre hogy később ne kelljen újból leszednem?
-
Nem. Ezüsttel nem tudsz. -
Tanulj meg magyarul írni.
Silver az alap azzal csak demókat tudsz tölteni. Fizetni kell ha multizni akarsz. -
Hut #59522
hogy ha ezüst vagyok akkor tudok online játszani szal van a gta 4 akkor tudok online játszani többi gyerekkel -
Hut #59521 ja bocsi elnézést