176876
banner
  • jupa
    Hello!
    Valaki találkozott már ilyennel?
    Ebayen vettem a játékot, fóliás minden, bontanám ki és ott az a piros cucc, próbáltam kiszedni de nem sikerül sehogy se. Nem tudja valaki mi ez és hogyan lehetne kiszedni?
  • woodbear
    privátba ment válasz!
  • Minstrel
    jaja, máshol is, médiamarktban vettem Airborne-t meg Orange Box-ot ennyiért, Bornout-ot még akkor vettem mikor 5000 volt
  • akyyy
    de én értelemszerüen xboxra szeretném, ha gépre kéne letöltöm a teljest.
  • woodbear
    L4D demo
    most találtam 20másodperc google! :P
  • woodbear
    csak system link nincs benne az a baja! csak osztott képes, amúgy tényleg jó cucc!
  • akyyy
    left 4 dead demot keresek, merre találok?
  • Amse
    Én haverommal toltam végig 2 este alatt. Elég jól lehet aprítani 2en. Ennyiért kötelező!!!
  • akyyy
    - Burnout: Paradise, hmm, lehet megkéne venni:)
  • PoisonChihuahua
    Srácok, akció van a Bookline-nál (bár úgy hallottam máshol is), most 3800 körül kapható néhány régebbi EA játék.
    Én ezeket néztem ki, de csak egyet akarok megvenni, melyiket ajánljátok?
    - MoH: Airborne
    - Def Jam ICON
    - Army of TWO
    - Burnout: Paradise
    - FIFA 08
    Az Army of TWO mennyire jó Co-op-ban? Mert ha nagyon jó akkor megveszem azt, öcsémmel imádunk ketten játszani. :)
  • Waczkor
    Itt egy videó xp-hez
    Katt
  • Waczkor
    Youtube-on találsz videót xphez is,hogy kell megosztani a netet.
  • Torry
    Kapcsold ki a windows tűzfalat. Mondjuk xp alatt én is kinlodtam egyszer már sikerült, aztán ujraraktam windows-t akkor már nem akart.
    Windows 7 alatt viszont simán megy, csak megosztom, bedugom és már megy is. Gondolom vista-n hasonlo a helyzet.
  • arty
    ennek a szolgáltatóhoz semmi köze!
  • Amse
    Nem hiszem, hogy az a gond. Van a rendszerbe modem, és wifi router, csak ahol a konzol van ott nincs kábel és a wifi jel is gyenge szóval az nem tud csatlakozni, de a notinak jobb a vevője szóval arra jön a jel 1Mbit-el.
    Ha otthon leszek megpróbálom mégegyszer.
  • tesó07
    Vmelyik szolgáltatónál be kell szólni hogy te megakarod osztani a netet és ő nekik kell engedélyezni.
  • Morphin
    nem ismerem az FF sorozatot. de mindigis láttam h szép grafikája van. ezt talán majd beszerzem. a zene meg csodálatos!az oldal is elég igényes
  • Amse
    Xp-n állítottad ezt be? Nekem valahogy sosem sikerült ez a rohadt internet megosztás pedig akkor így nekem is kéne mennie... Próbáltam régebben, de azt hittem ez akkor nem lehetséges. (crosslink kábellel próbáltam)
  • Shan
    Lehet! Nekem mobilnettel megy. Laptopot összekötöd a telefonnal (usb), előtte a csatlakás ikonján jobbgomb, asszem az uccsó fülön van egy olyan, hogy internetkapcsolat megosztása, vagy hogy használhatják a hálózat gépei az internetkapcsolatot szöveg, azt bepipálod, leokézod.

Csatolakozol a netre, összekötöd a box-ot a laptoppal UTP cross kábellel, a boxon mindent automatán hagysz az internetbeállításoknál, és megy is.

Ha mégsem, akkor a laptom tűzfalán állíts.

üdv
  • NEXUS6
    "Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!"

;D
  • arty
    "hát nekem a számitógépemben olyanvan hogy egy wireless adapter egy kártya szerüség a kábel felmegy a tetön van egy anterna :S"

feltehetően valaki más internetje van megosztva, amit tetőantennával vesznek. ehez kell venni egy olyan routert, ami működik AP kliensként és tovább képes osztani a wireless netet: ebbe etherneten(kábelen) kapcsolodhat a pécé és a konzol is.

sajnos bzldr infoi alapján NEM LEHET neki segíteni. egy orvos is csak kiröhög, ha annyit tudsz mondani h "fáj" ...
  • trogerzsiger
    :D :D :D
  • Istencsászár
    beállítani ott is bekell, egy kábel pedugásáshoz meg nem kell semmi szakértelem... wifit mindenkinek szöveggel az a gond hogy ha nincs adó akkor lehet a gépen wifi de nem fog menni:)
  • arty
    azt meg nagyanyám is bekonfigurálja, nemigaz? :D
  • avengir
    Nem dugsz bele kábelt, gyári wifi.
  • aricsi
    Ha igazi konzolháborúra vágyik vki jöjjön a gametrailers fórumjára:)
  • aricsi
    óje,mégegy playslave....
  • aricsi
    lol,mér azt hogy kötöd a netre? Kibújik Snake a föld alól is lehúzza a kábelt?xD Senkit nem érdekel a shitty ps3.
  • NEXUS6
    Ez így van!;)))
  • woodbear

ITT menj a szükséges eszközök menübe! jó olvasgatást!
  • mateus33
    Először is millió cikk és leírás van Xbox téren a neten, járj utána. Ha nem siekrül akkor megkérdezed itt az embereket, akik írnak is vmit, és ha azután se tudod megcsinálni, akkor miért hibáztatsz másokat?
  • woodbear
    hívd ki a szerelőket akik bekötötték a netet és mondd nekik, hogy csinálják meg úgy, hogy a boxon is legyen, vagy valakit aki vágja, mert ha ezek után nem értetted meg amiket itt leírtak neked, akkor sajnálom...
  • avengir
    Ps3at kellett volna venned, azzal nincs ennyi probléma.
  • bldzr
    milyen segítőkész 1 néhány ember
  • Grizzly4x4
    Ez nem lehetséges szerintem nem tudsz a vinyórol semmit kimenteni majd visszarakni. Én is szopok a 20 gigával most hogy fel lehet rakni a játékokat egycsapásra kurvakevés helyem lett :)
  • Wanted
    Hi!
    Ha a live-on keresztül leszedek valamit, demo-t, vagy patchet, vagy pl a gta4 hez majd a letölthető tartalmat, akkor az gondolom a vinyón tárolódik. Helytakarékosságból nem lehet kiírni dvdre hogy később ne kelljen újból leszednem?
  • koryne
    Nem. Ezüsttel nem tudsz.
  • davidka003
    Tanulj meg magyarul írni.
    Silver az alap azzal csak demókat tudsz tölteni. Fizetni kell ha multizni akarsz.
  • Hut

hogy ha ezüst vagyok akkor tudok online játszani szal van a gta 4 akkor tudok online játszani többi gyerekkel
  • Hut
    ja bocsi elnézést