176876

-
Attól még fölvehetsz. -
Jó most csak írtam párat ami tetszik. De kell a bf bc is pl. meg pgr3. -
Szinte látom a lelki szemeim előtt ahogy a "nagy vaterások/teszveszesek" felvásárolják szinte az egész készletet, hogy aztán dupla/tripla áron eladják a sok szerencsétlennek. A nyakamat rá, hogy amint lement ez az EA akció, pár napra rá tele lesz a Vatera/Tesz-Vesz 5-6k vagy afeletti FIFA-kkal, Need for Speed-ekkel, meg Burnout-okkal... -
Én épp fordítva gondolom speciel. Ízlés dolga. -
Szép, meg stabil a framerate, mint a Forint:D , de nem jön át! A törés is már idegesít a 321313-ik ütközés után, meg az, hogy nincs restart a versenyeknél az bosszantó! a többi fölött szemet hunyok:)
A Criterion csapata viszont az egyki legszimpatikusabb fejlesztő banda számomra! -
Torry #59595 Ohh a paradise az nagyon jó kis game. De a Revenge... az egy szánalom-land. -
nemár. itt fele annyiba kerül.. -
fifa rulez :D -
+1 -
nekem sem bejövős a Burnout Paradise sajnos! pedig imádom az autósokat, de az valahogy nem adja! -
GoLLeO #59590 afféle költői kérdés volt, ismétlem költői kérdés volt... 
Vedd úgy mintha magamban tettem volna fel a kérdést... -
Torry #59589 Huhu... CoD3 valamint Darkness igen kemény framerate hiábbak küzd (értsd: érthetetlen módon sok helyen nagyon észrevehetően belassul).
Burnout revenge... mindenképpen próbáld ki a demot, mert szerintem borzalmasan gagyi játék.
Halo3 kellemes, frame hibáktól eltekintve Darkness is jó. Fifákkal nem játszom, nem szeretem. -
Felvehetlek?Még nincs friendem.:) -
ITT -
Bár még vmit cuccolnom kell mer connection testnél végén írja hogy nem minden fuknció fog tökéletesen működni,vmi NAT-ot emleget,gondolom a routeren nincs megnyitva az összes neki szükséges port. -
A Bad Company hol van leárazva? Ja amúgy vegyetek föl minél többen,most csináltam meg live-ot, bár egyenlőre csak Perfect Dark Zero-m meg Kameo-m van de nemsokára lesz még csomó minden(Darkness,Halo3,CoD3,Burnout Revenge,Fifa08.....)Szal vegyetek föl,na:) GAMERTAG: gunnerz1987 -
Torry #59584 Innen az Airborne-t meg a Burnout-ot ajánlom.
Mind2 nagyon kellemes játék! -
Megvettem a Burnout Paradise-t occsóért, hát kurvajó játék:) még beújítom a Bad Companyt, az is le van árazva most, lesz mivel szórakozni a hétvégén:) -
Mondjuk a sebesség nem a legjobb, de az már mellékes...
50-100kb körül jön pedig a notin 5-600 a normális sebesség. -
Jee! És a gond az volt, hogy én nem a wireless hálózat beállításaiban pipáltam ezt ki, hanem a vezetékes netnél, mert ugye én azt hittem, hogy azon a hálózaton kell megosztani a zinternetet amin van a konzol. Köszi a linket és a segítséget! Végre frissülnek a játékaim. -
ASD:_ASD::D -
ez végülis warez akkor 
Golleo: neked mindent kétszer kell elmondani? neked mindent kétszer kell elmondani? -
Mindig igazam van.
-
jupa #59577 Ebay...
-
Biztos játszás védelem volt rajta, hogya kicsik ne tudják kinyitni a tokot. :) Vagy lehet, hogy ez az új másolás védelem, ha nem nyitod ki a tokot nem is másolod le. :P -
Honnan sikerült lopott játékot venned?:D -
jupa #59574 Nah mégis csak igazad volt DanielT, de sikerült széttörnöm 
Ilyen volt. -
GoLLeO #59573 Én úgy tudtam, hogy augusztus óta.
Nem kapható Magyarországon?
-
Nem augusztus óta gyártják, hanem kb november és itthon még nem nagyon kapsz belőle. -
GoLLeO #59571 Elvileg minden 2008 augusztusa után gyártott box Jasper alaplapos nem? Az létezik, hogy még árulnak régebbi alaplappal elátott konzolt? -
Akkor légy kemény és pusztítsd el! :) -
jupa #59569 Nem ilyen szerencsére, mert belelátok a tokba de csak ott az elején van. -
Valami hasonlóra tippelek:
-
vagy beáldozot azt a tokot és a könyvet, lemezt, borítót meg átrakod egy másikba. -
jupa #59566 Fasza... Nah írok az eladónak hogy ez így nemlesz jó...
Kössz a segítséget. -
Úgy néz ki mint valami nyitó gomb. :) ha jobb lenne a kép talán látnánk is mi az. -
Lopásgátló, szerintem roncsolás nélkül nehéz lesz eltávolítani. -
Hehe, kurvajó. Még nem láttam ilyet. Mi az hogy nem lehet kiszedni? Adj neki! -
jupa #59562 Itt a kép mégegyszer mert az előzőt nemhozza be. -
honnan kéne kiszedni? vagy most mi van? :D