176877

-
Ez is egy szempont. De én nem ugy ülök egy játék elött hogy :
- na végig kinlódom mert drága volt. És abszolut nem izgat maga a történés csak az hogy mikor lesz már vége. Azé ha belegondolsz... ez is igaz. És a játék itt föleg szórakozásrol szól.
Pl. egy GOW-nál vagy Darkness-nél nem a végét várod, hanem élvezed. ! -
Az ember álltalában nem vásárolja fel az egész boltot naponta, ellenben a warezpista azonnal, akár a megjelenés előtt már letölti isóba, max a krekkre kell várnia... namost ha te megveszel egy játékot, álltalában 1et akkor 1-2 hétig biztosan nem nézel másfele, nem is tudsz hiszen a warez el sem indul a konzolon és azt maximálisan kiélvezed... azt haggyuk hogy szar játékot vesz valaki mert ilyen nincs, manapság már mindent meglehet tudni a játékról az internet segítségével, HD felbontásba. -
Nem tudsz rá mentéseket tenni. Egyébként mi értelme van mások mentéseivel játszani? -
szabolcs94 #59719 Helo szaisztok honnan tok letölteni mentéseket xbox360-ra europait ha valaki tud ojan oldlat küldeni amin rajta van a devil may cry 4 meg a bully meg hasonlok de már aztis meg köszönöm ha valaki küld egy linket válaszotokat elöre is köszönö
-
Nagyon igazat írt, a dolog lényege = amiért megdolgoztál, jobban megbecsülöd. -
"motivál a végigjátszásra az is," -
Hát ha egy játéknál az motivál a végigjátszásért mert drágán vetted , az elég szomoru és "keserü a szöllö"
Bizony bele lehet futni egy tényleg "használhatatlan" darabba is és csak nagyobb a sopánka mert többet adtál ki érte, mint warez társad.
Ekkor jön a csere-bere már akinek kell....ha csak rá nem fizetsz még hogy vigyék el és akkor már tényleg bux. -
gamer1985 #59715 Xbox360 szervízemail: xboxmod85@gmailcom -
Te is szeretsz magaddal beszélgeni?xD -igen,az egyhez olyan sok dlc jött hogy csináltak egy új kiadás. Ha jól tudom. -
jah már rájöttem, h nincs kettes az PE verzionál. Az az első részhez tartozik ha jól szűrtem le?? -
Nagyon cool videó,érdemes high qualitybe nézni,nem sokkal,de jobb. Ha minden jól megy jövő héten nekem is meglesz gears2,meg halo3 is:p -
Nem tudjátok véletlen, h mi a különbség a
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
és a
Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Premium Edition között?
A másikba esetleg több pálya van? -
Ragnar360 #59710 The big 1v1 - pszíbibakck of ppszíbibíback fifibí
-
Hey! Nem ismertek még olyan helyet mint a jatekcsere.hu ahol lehet becserélni gamekat futárral? -
3500ért tökéletes vétel az Army ha van egy ismerős akivel végijátszod co opba. -
hmm, ma kipróbáltam az army of two demoját...nagyon élveztem...először megijedtem hogy nincs single mód(demoban nincs,nemtudom mi a helyzet a teljessel) és live-on kell keresni vkit aki épp ezzel a demoval nyomul.2-3perc alatt talált is egy srácot. mit ne mondjak rég,"szórakoztam" ilyen jót.nagyon elvan találva a játék. valszeg bad company helyett ezt veszem meg! vélemény a játékról? vagy sztetek melyik a jobb, bc vagy az army of two? -
Ez igy igaz.
egy dologra kell odafigyelni, hogy a 8-as szériában csak az uj verziok tudják használni.
régi GTS-GTX-GX2-ők nem -
Nálam mindkét lehetőség nyitott,letöltöm pc-re torrentről,vagy megszerzem párezerért használtam xboxra. Egyértelmű hogy xbox:p(sztem ne kérdezd meg hányszor vittem végig a demotxD) -
ATI-n nincs "hardveres physix", igy pár effekt nem jelenik meg.
Hiába tudok angolul, magyar felirattal élvezetesebb (lenne).
Lehet, hogy volt patch, de akkor is macera. Nem hiszem h ha valaki hazamegy, és játszani kezd az az első dolga h netre fel és nézzük van e már patch (az akkor megjelent játékhoz).
Akyyy: x360-on milyen hiba van az MirrorsE-vel amihez patch kellene? -
bezzeg xboxra nem jön javitás liveról ... nahmind1 nem csodálkozm hisz bukás lett konzolon az ME... -
"PC portba nyomott egy kis pénzt az nvidia, igy a physix reklámot látod, amitől nem lesz szebb a játék, viszont vakul a paraszt és veszi az uj vasat a gépbe, mert erre csak az uj fizixes videokárta képes :)"
Nem kell új gép a Physx-hez, mert már egy 8800GT is támogatja pedig az már nem új kártya. ATI-val is megy. De amúgy én is hülyeségnek tartom.
Nem nagy újítás.
Meg most jelent meg a GTX295 azt is veszi a sok láma pedig 150 ezer Ft körül van. Nincs játék ami kihasználja, de sok hülye megveszi. A másik parasztvakítás: Intel Core i7 965 Extreme Edition 230 ezer Ft.
"A sok idióta meg már nem is emlékszik a Splinter Cell első részére, amikor a pentium kettesén lengedeztek a szakadt rongyok ... miközben a fizixet feltaláló marketingesek még pelenkát hordtak ..."
Bizony már akkor is volt. Én a Prince of Persia Warrior Within-re emlékszek, hogy milyen király volt, mikor nekiment a herceg a lógó függönyöknek.
"Hidd el, nincs miért irigykedni a pécések nyomorára a Mirrors miatt."
Tényleg nincs. Max az irigykedhet aki nem tud angolul.
"Hónapokkal később kaptak egy játékot, ami ráadásul induláskor bebugzott a fizix miatt :))"
Már a játék megjelenésekor volt hozzá patch. -
bh-n adták multkor 20ért. -
karajjj #59699 igen, most már tapasztaltam, hogy kb 40 körül van -
Sehogy,csak lejátszani tudod. -
A Farcry2 sem volt magyar feliratos boxon, és PC-n meg az! -
tom235 #59696 Mondjuk #59682-re visszatérve vitatnám azt hogy az egy értelmes válasz. 20-ért max 3 ledest kapsz. -
karajjj #59695 fúdenagyon okos vagy, tényleg komolyan kár volt itt megkérdeznem értelmiségi segítőkész barátom...
csak hosz ne legyen egymás után több hsz:
#59682: egy értelmes válasz, köszönöm!
#59685: köszönöm szépen, de nekem ezis elég
#59686: ha szponzorálod a játékaimat, vagy ideadod amit már kijátszottál, akkor nem veszek :D -
Kérem szépen valéaki válaszoljon a következő kérésemre:
Hogyan tudok zenéket, játékokat felmásolni a vasamra? -
"1440*1024-en van most felbontása (LCD), nemtudom mekkora, de nem WS.
Én nem probáltam ki ME, csak a pc topikban láttam képeket, ilyenek.
pl iylen "műanyag függöny" nem is volt nálam xboxon pc-n meg igen, hát loál."
Ilyen felbontású LCD nem létezik.
nem wide: 1280x1024, wide: 1440x900 - ezek vannak 19"-ben. mindkettő beállítható a dashboardon, de a nem wide nem lesz valami szép azokban a játékokban ahol a teljes képernyőt kitölti a játék.
PC portba nyomott egy kis pénzt az nvidia, igy a physix reklámot látod, amitől nem lesz szebb a játék, viszont vakul a paraszt és veszi az uj vasat a gépbe, mert erre csak az uj fizixes videokárta képes :) A sok idióta meg már nem is emlékszik a Splinter Cell első részére, amikor a pentium kettesén lengedeztek a szakadt rongyok ... miközben a fizixet feltaláló marketingesek még pelenkát hordtak ...
Hidd el, nincs miért irigykedni a pécések nyomorára a Mirrors miatt. Hónapokkal később kaptak egy játékot, ami ráadásul induláskor bebugzott a fizix miatt :)) Te meg novemberben benyomtad a lemezt és végigjátszottad.
Ha már irigység: mér' nem volt magyar feliratos a boxos verzio? :( -
1 év gari nem gari? -
Ez igaz(részben, mert a legtöbb hibára csak 1 év garancia van, csak akkor 3 év ha villog a 3 led, szóval meg lehet szívni vele), de nem erről volt szó. Egyébként nem mondtam, hogy warezoljon, csak leírtam, hogy nem ettől megy tönkre a gép. Másolt lemez az más téma, de ott is főleg akkor van baj, ha rossz, nehezen olvasható lemezt használ valaki, de már úgyis van hdd install... -
thx -
Viszont a tiszta gépet cserélik ingyen, ha gallyra megy. -
Hát én úgy tudom, hogy egy írt játékhoz a drive-nak jobban kell pörögnie... Szóval a meghajtó meghibásodhat. Bár mióta fel lehet őket pakolni HDDre.
-
" warez gépek jó szarok, folyton meghibásodnak"
Nem csak a "warez gépek" hibásodnak meg, a meghibásodásnak semmi köze sincs ahhoz, hogy eredeti vagy másolt lemez van a meghajtóban. -
nevegyél warez gépet. ha tiszta a géped és meg kell venni a játékokat, sokkal nagyobb az élvezet. ha letöltesz egy héten mondjuk 5-öt, abból jó, ha egyet végigjátszol. viszont az eredetiben motivál a végigjátszásra az is, hogy kifizetted az árát. én sokkal jobban élvezem a játékot konzolon éppen ezért. pc-n letöltöttem a sok stuffot, a felét meg se néztem. itt viszont kiélvezem. másrészt a warez gépek jó szarok, folyton meghibásodnak. én nemvagyok valami gazdag gyerek, folyton bújom a hírdetéseket az olcsóbb játékok után, de mégse sajnálom rájuk a kiadott pénzt és főképp nem sajnálom, hogy nem valami írott szarral tolom egy kajli gépen. -
FLASH-elt, HASZNÁLT 360 neked jó???
Gratulálok... -
LOALD:D -
Kösz amdrula és Pacal17.
Azokban játékokban, amik használnak headsetet is, hohyan kell azt beállítani a csevegéshez?
-
olyan 20 körül szerintem.