176876

-
Zozo76 #59841 Idorol-idore, de mindig elokerul a warez/hutesmodositas kerdese itt a forumban. Meg a hutesmodositast meg "LEHETNE" erteni, dehogy a warez tiltva van es annak ellenere csak meglepik egyesek, az mar undorito.
Gyerekek, el kell fogadni, az XBOX360 szar konstrukcio. Az is marad. Jo gep, jo programokkal (a 3 konzol kozul messze a legszinvonalasabb jatekokkal), de hardver szempontjabol szar. De nem csak a 360. Manapsag minden amit vesztek csak annyira van osszerakva hogy szinte epphogy mukodjon. Ha elmegy par evig, osszetehetitek a kezeteket, szerencsesek vagytok. Ugyanugy a PS3 is beszarik, a WII is, messze nem ilyen hibaaranyban, de azok sem orokeletuek. Vizhutessel is van ra esely hogy megdoglik.
Adok egy jo tippet:
Ha beszarik a boxotok es nincs ra mar garancia sem, siman vigyetek ki a kukahoz, es dobjatok egy enyhe mosolyal bele, mikozben nezzetek fel az eg fele, es orditsatok bele a nagy keksegbe a kovetkezo mondatot: "ENNYI VOLT!".

Masnap meg nezzetek uj hobbi utan, higyetek el, jobban jartok!

-
Grizzly4x4 #59840 nem tudom mit kell ezen variálni szánlamasak vagytok. Egyébként meg van pár olyan hely kis hazánkban ahol jobban megcsinálják mind az Ms, mert az csak elviszi pár hétre aztán lehet hogy lényegi dolgot nem is cserélnek. Honnét a faxombol tudja a sok okos hogy neki garanciába cserélnek mondjuk ezt meg azt. Először mindig megprobálják javitani és ha az nem megy akkor a legvégén kicserélik. Mikor megvettem a laptopom és folyton levfagyott amikro még 1 hetes sem volt azt mondták rá hogy megnézik meg megjavitják. Megértem velük veszekedni mire kicserélték egy zsir uj gépre. Amugy haverom gépe még 2006-os gép volt és utolérte a 3led de ez már több mint fél éve volt és azóta megcsinálták neki és megy normálisan -
Hagyjuk már.. 
-
"Szóval az sokkal jobb, ha 1 év után meghal a nagyon garanciális boxom és vegyek újat?"
3 év a kiterjesztett gari. És ha nem 3 ledes a géped AKKOR IS MEGCSINÁLJÁK. Sőt, 5 év múlva is. Max fizetsz valamit, ahogy minden javításért, minden terméknél, garancián túl. Nem annyit mint a vízhűtésért, ezt garantálom, a felét se.
-
APA KEZDŐDIK !!!

-
Torry #59836 Nem igazán látom a hozzászólásomban a flash szót. Ki beszél itt arról? Attól, hogy beszerelteted a vízhűtést nem kötelező a drive-ot is "buherálni"...
A garancia nekem is fontos, de az Ms ezen termékére már bizonyította, hogy ez a szó nem létezik.
Szóval az sokkal jobb, ha 1 év után meghal a nagyon garanciális boxom és vegyek újat? -
A leggyakoribb hiba a WAREZ! -
de az a bajuk, hogy ha 3led-es lesz akkor csak sújos pénzekért fogják megcsinálni mivel bukik a garancia, de ha már lejárt a 3 év, akkor már mind1:D -
nutiform #59833 Nem tudtam,hogy ez a lényege...Én egész jól el tudok lenni multi nélkül is
Egyébként fél éve játszok live-on flashelt géppel....Ha esetleg kiba....nak akkor tolom tovább soloban és még mindig maradt egy rakat pénzem amit az origi játékokra költöttem volna...
Ez nem kioktatás volt,csak az én véleményem az ügyről.
-
Én úgy vagyok vele, ha a gépem majd a garancia lejárta után szándékozik felfordulni, akkor (és csak akkor) elviszem egy buheraszervízbe, ahol megcsinálják. Már ha addigra nem dobják utánam a boltokban 20-ért a brennyút, mert akkor inkább eladom alkatrésznek. -
szánalmasak nem? -
E74, és E73! ezek a hibák! A memoria felszakadás, ill a Hana/ana chip elszállása! De most egy hazai szervizben meg tudják oldani az összes alkatrész cseréjét! BGA forrasztóval, ami ólmozott golyózással működik! mert ugye MS nem golyózhat ólommal, csakúgy mint semmilyen más cég sem, mert szabvány! és emiatt sokkal könnyebben felszakadnak az alkatrészek, az ólomhiány miatt! Vadi új technika februártól üzemel majd! Most 2hétig 0/24-be teszteli a boxokat terhelés alatt a srác, és eddig stabilak! Először borda nélkül tesztelte, és úgy is működtek! ennyit az ms szervizröl! És én inkább egy stabil hardvert akarok, minthogy havonta vigyem a MS szervizbe! -
ezt inkább az MS szervizben kérdezd, SENKI más nem tud megbizható infot adni ;) -
Mindíg ez a téma.. a warez réteg mindíg megpróbálja bizonygatni az igazát:D:DD -
Mi a leggyakoribb hiba az új gépeknél?
-
Már ne is haragudj, de milyen jogon jössz te ahhoz, hogy mindenféle jelzőkkel illess ("garanciahuszár"), csak azért mert én tisztességesen, buhera nélkül játszom? Hmmm?
Tudod van akinek egy műszaki cikknél fontos a garancia, aki pedig eleve flash-elten vesz boxot (ergo gari ugrik átvételkor) annak csak gratulálni tudok.
Nehogy már azokat állítsd be hülyének akik garanciális box-szal játszanak! -
Torry #59825 Mindig jönnek a garanciahuszárok és leoltják a vízhűtést, merthogy minek, ott a 3 év a 3 ledre. Naja, de az új gépeknél már kajak nem a 3 led a leggyakoribb hiba... -
aztán az is beszarik..mert max. használtan tudsz venni 26ezerért Xboxot.
Mert 26 ezer a vízhűtés. -
A vízhűtés áráért veszel egy másik boxot ha beszarik. Továbbá fájon az Ms feje a hibaarány miatt. Amíg van rendes support; kit izgat? -
Elite, vagyis falcon lapos gép. Itt a bizonyíték, hogy mennyire "ultramegabiztonságosak" ezek a gépek.
-
Nyugodj meg, hogy nem csak falcon, de az ultramegabiztonságos jasperek közül is kerültek ki bőven hibás gépek. A vízhűtés(ami tartalmaz még hűtőbordákat a ram chipekre és a hana-ra) egyáltalán nem hülyeség, főleg ha nincs már garancia a gépre. A GPU felszakadáson kívül gyakori a ramhiba(egy ismerősömnek volt is...) és a HANA chip is szeret megsülni. Mindegy, nem akarok erről regényt írni, akinek garancia van a (módosítatlan)gépén az úgyis csak leugat. Amúgy is mindenki azt csinál a gépével amit akar. -
3LED lecsapott, épp elkezdtem játszani Airborne-al, lefagyott és kikapcsolás után már villog a 3 piros, 2007 októberi Elite -
Végülis igazad van, csak a 360 lényegi része veszik el... -
Ezzel én is tisztában vagyok, de ahol flash-elik ott valószínüleg felhúzzák a ventiket, plusz ha ügyesek, akkor még a felesleges overcoolra, neadjisten vízhűtésre is rádumálják a tudatlan, kezdő vásárlót. Mindezt a már biztonságos Falcon-on és Jasper-en... 
Story: Ismerős átjött játszani, bekapcsolom a boxot, az meg megszólal: "MI A F**, neked miért ilyen halk?" Mondom neki, ez ilyen alapjáraton, buhera nélkül. A srác meg:

-
MOH airborne-al játszanak még online? Amúgy az AI ellenségek akkora droid-ok, ha futok velük szembe ők akkor is elfutnak a "célhelyükre" és hozzám se érnek
-
Igen tudom, de nem is akarok neten játszani vele. -
A flashelésnek semmi köze a turbinahanghoz, amire te gondoltál azt "hűtésmod"-nak nevezik... -
Flash-eléssel bukod a garit és a LIVE!-ot (multiplayer játék, marketplace tartalom), viszont kapsz nagyon cool turbinahangot!!! Nem lebeszélni akarlak, csak azért írtam le, hogy tudd... -
Jól van na!Nem kell leugatni egyszerre.Csak érdeklődtem olyanoktól aki jártasabb talán bent. -
Torry #59812 Olvasásban is kezdő vagy?
Itt nem szabad warezolni.
Egyébként ugye általában kezdő boxosok szokták ezt a kérdést feltenni, akik kurvára nem tudják mi az az achievement, szóval valami egyértelműbb jelzést kellene kirakni szerintem. -
Én flash NÉLKÜLIT vettem. Kihozták, minden rendben volt. -
Üdv!
Gólemkonzolról valaki rendelt már olyan pro packet ami viszi a backup lemezeket?Az azt jelenti h az írott nem eredeti játékot is viszi?Kezdő vok a konzolokba most akarom meg venni életem első konzolját!Köszönöm előre is! -
Iceakos #59809 de ha 2500 (ami az alap ár ugye) alatt marad már megéri....:)) -
Már 600 Ft, úgyis feljebb megy az ára... -
Iceakos #59807 1 forintos árverés 1 hónapos live elérésért..1 hétig tart.
http://www.vatera.hu/item/view/?cod=122094730
Ice -
nem akartam mondani, hogy, ha kamuzod, hogy rossz akkor is kapsz másikat! :) csak jó kis sztorit kell kitalálni, ja meg ne legyen bannolt a gép..az előny:D -
nincs -
Laci08 #59804 hali!
Olyan programról tud valaki amivel az ntsc s xboxos játékom pal ra konvertálható ill boxban lejátszható legyen? előre is kösz -
Jocilus #59803 Oké,kössz mindenkinek!Hátha kapnék mellé egy másikat!:DD Király lenne!:DD -
Itt a fórumon valakinek már csak azért küldtek egy másikat (nem kicserélték, hanem küldtek egy újat a meglévő mellé!), mert panaszkodott, hogy nyikorog :)
Tehát ha elég határozott vagy, simán kapsz egyet Te is.