176877

-
Nefeledd, itt sok gyerek topikol. Őket az ilyen rém egyszerű dolgok szórakoztatják :) (aztán persze sok 'idősebb' is átvette...) -
Én ezért is szívesen osztanám a ban-t/warn-t... Más fórumok(amiket olvasok) nincsenek tele ezzel az idióta (fogya)TÉK-eléssel, de az SG tele van.
Semmi értelme, csak felesleges off. Nem tudom felfogni, hogy minek ezt csinálni...
-
TÉK! -
:D -
mi baj van amúgy a GOW2-vel?
Én azt hittem te azt nyomod éjjel-nappal?!
Hisz k*rvár* vártad.. -
uh, jogos, bocs tojas1 !
(én is ceruzaelem párti vagyok, az mindenbe jó és töltő amugy is volt itthon) -
van aki szereti a spéci kiegészítőket:)
mondjuk én is a cerka akksi mellett vagyok. -
Zozo76 #59995 minek szarakodni ilyenekkel? vesz egy normalis toltot, meg mondjuk 4 ceruza aksit, es majdnem egy eletre meg van oldva. -
Zozo76 #59994 Akkor en kerek elnezest. :( -
Quickcharge-ból keres feketét, nem a Play&Charge-ból. -
Zozo76 #59992 +t -
Zozo76 #59991 Tenyleg! :)
Lehetseges hogy kozben atvaltott a masik enjere. A ket egyenisege kozott nincs kapcsolat, mig az egyik latta hogy letezik fekete is belole, addig a masik meg boszen keresi a valasz! :))) -
saját kommentedben ott a válasz :D
iceakos: hurrá, akkor már 5600forintba fájna a DLC :D a játék árának fele... naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Fogalmam sincs, nem játszok annyit, hogy quick charge kitre szoruljak.
5 óra játékidőt ígért a Rockstart a DLC-re. Azt, hogy mennyit baromkodsz még benne, nem számolják. -
Akkor most megkérdezem megint 1 nappal később is!!!
Szasztok!!
Létezik a Quick Charge Kit-ből fekete??
Köszi a választ
Amúgy a Media Markt-ban most egész olcsón árulják a kiegészítőket.
Play And Charge Kit/fekete is/ 3990
Quick Charge Kit 5990
-
"tudom itt nem igazán van Gears of Waros player" - nananana, ezt + mibol gondolod?
-
Ragnar360 #59986 lol, ez nem 5 óra lesz, nemtudom miről beszélsz... -
Iceakos #59985 Vehetsz akár 2x800 pontot is, 2800-ért/db...így nincs maradék pont...Sztem is eléggé megkérik az árárt..a DLC-knek. -
add el a gearsedet és ne vedd meg a harmadik részt :)
GTA-ról:
4500ft egy szaros DLC-ért nagyon sok pénz, pláne hogy a maradék 500 PONTOT semmire nem tudod elkölteni (2100as feltöltő, ugye ...)
dugja fel a rockstar
GTA lemezem eladásán egyelőre még gondolkozok :(
-
írhattam volna azt is, hogy butaság a kérdés :) (az MKV-ban nincs AVI, hiszen mindkettő csak konténer/tároló fajta, a benne levő audio, video, felirat sávokat tartalmazzák, foglalják egy fájlba)
amit a fórumtárs ajánlott ad majd képet, de a minőséget durván lerontja. szedj olyan formában filmeket, amit eleve lejátszik az xbox (pl. wmv, mp4, mov, dvd, divx-avi) -
Biztos a sok helyesírási hiba miatt... 
-
Téged elég sok helyről bannoltak már trollkodás miatt, de lehet az emberek a hülyék :D
1600 pontot soknak érzek 5 óra játékidőért... -
Ragnar360 #59980 Tegnap megjött a nagy update a Gears 2-höz...
Megértam a véleményünk a Gears fórumra, a csicskák törölték és bannolták, ezek után már tovább nem süllyedhetnek, egy szarkupacot hoztak létre. CSináltam egy képet az egészről, amit írtam, lekellett kicsinyíteni, h felférjen a képre...tudom itt nem igazán van Gears of Waros player, de attól még hadd terjedjen a hír a férgesekről...a saját piszkukat söpörgetik, tele van ilyen topikokkal a fórumuk, csak a sok köcsög amcsi meg nyalja a seggüket és játszik a Gears 2-vel...
Még az aljára odaírtam: This game never be good, Hurry up with Gears 3 - hahahaha CliffyB (te majom, ezt nem irtam oda)
15 perc után bannoltak, TROLLKODÁS miatt... lehet kicsit szerényebben kellett volna beírni, de már nem lehet hova fokozni amit az Epic művel.
ENNYI! -
Csak érjek haza végre...
-
tölthető a F.E.A.R. 2: Project Origin DEMO live-ról
-
Hogy vásárolj, ahhoz nem kell gold. -
ahh, úgy döntöttem nem adom el mirrors edgét:D
sőt, megjelenik hozzá a letölthető mappack, akkor megis veszem.
csak kérdés, kell hozzá gold előfizu? monjduk nincs rá jelenleg pénzem:( -
Grizzly4x4 #59975 Na hogy ne csak a faszságokról és hülye warez-nem warez vitákrol szoljón ez a forum, mondok mást, végiégnyomtam a FEAR 2 Demoját.
Nem játszottam az első résszel mert a gépem igencsak kevés volt hozzá akkoriban (ezért nem bántam meg hogy boxot vettem és nem kell fejleszteni), de eza második rész szerintem nem túl fosatós, vagyis egypár helyen rámhozta a frászt de egyébként tök simán vettem az akadályokat. A játékmenet tetszik tipikus FPS de jol lehet irányítani és könnyű a célzás is. A Grafika elég letisztult és sima nincs benne első blikkre semmi extra de mikor beindul a golyóparádé akkor jönnek a különböző effektek meg a rombolhatőság repkedenek a faszik jobbra balra na ekkor kurva szép a játék. Nekem tetszett
Ja és még lenne egy kérdésem a Live-on azt ovlastam a játék leírásánál hogy Coop 1-2 akkor ez azt jelenti hogy lehet majd coopba nyomni a storyt mert az állat lenne és akkor lehet hogy csak kevésbé fosnám tele a gatyámat. -
wifi controllert lehetetlen összehozni úgy a géppel hogyha a géphez van wifi antenna? valami progival vagy mással? nincs most keret arra a külön microsoftos wifi vevős cuccra :| -
Az ötlet nem rossz:)
Most olvasom a Microsoft nyilatkozatát Sony után.
Katt
Megint megjelenik majd a ps3 vs xbox flémáradat mindenhol:D
Őket kéne megcsapkodni,hogy ilyeneket nyilatkoznak és tönkrevágják a fórumokat!Ejnye -
ellington #59972 hol lehet pesten olcsón vezetékes kontrollert venni? érdekelne még olcsó dvd is. -
az itt a baj hogy valaki beír hogy "hogyan írjam ki, hol flesseljem stb.." valaki tapló módon elküldi, megsértpdik az illető és visszaír hogy na mert te nem warezolsz.. és elindul a lavina :D
Ötletem az lenne hogy ki kell rakni a banner alá egy gombot amit ha megnyomsz, beírja neked hogy "itt nem kapsz erre választ" rámész az elküld gombra és le is vn tudva..:D -
Ragnar360 #59970 Ne sírjatok már az 1600 pont miatt, kapunk egy remélhetőleg tartalmas DLC-t, biztos nagyon jó lesz...kb 30-40 úk küldetés, új rádióadó, fegyverek, járművek, acsik, múlti újdonságok, meg még kitudja mit nem mondtak el... -
Ezel a bunkó pórnépnek kifejezéssel megint jól elindítasz valamit.
Egyébként nem érdekel,hogy válaszolsz vissza,csak elegem van hogy megsértődik mindenki,aztán visszaír vmit,erre megint kap vmit,megint visszaír és ezzel van tele az egész topic.
Ez a filmek,programok,zenék illegális letöltése annyiszor előjön,hogy nem igaz.Mi az Isten közve van az xboxhoz,hogy ki milyen filmet,zené tölt le?
Ennyi részemről vége az OFFnak. -
legközelebb megveszem BR-s változatban
(hülye lennék)
-
mkv? szóval letöltöttél egy filmet, gyúú warez!!!:D -
körtéből alma?:D MIII?:D -
köszi, ez legalább egyenes válasz, nem mint az arty-é:) -
Gotsent nevű progit szedd le és azzal sikerülni fog. -
ugyan azzal a módszerrel, ahogy a körtéből kiszeded az almát, ha arra vágysz :)
megoldás: almafárol szedj gyümölcsöt