176877
banner
  • tibur55
    Hali! Nem tudtok Budapesten egy boltot, ahol lehet venni X360-hoz 120 gigás vinyót külön?
  • GP2100
    Ha play&charge kitet akarsz venni(ezt lehet tölteni játék közben is), akkor lehetőleg eredeti M$-t vegyél, de szerintem is jobban jársz a ceruzaakksi+töltővel.(én is azzal használom) Arra figyelj, hogy ne a legolcsóbb noname akksikat vegyed, mert gagyik, közel sincsenek a feltüntetett kapacitáshoz. Arról is felismerhetőek ezek, hogy nagyon könnyűek, alig van súlyuk.
  • ajem kisa
    Hello!
    Ha valaki gondolja...
    XBL gamertag: KisaHun
  • DöflingR
    http://live.xbox.com/en-US/
  • DöflingR
    Skate 2
  • Tujm
    a 4000mha-s tovább bírja. és szerintem olcsóbb megoldás venni 4 db 4000 mah-s akksielemet, meg hozzá töltőt, mint megvenni ez a működés közbe töltős izét..
  • Wanted
    Hi!
    Kezd lemerülni a kontrollerem.
    Milyen aksit ajánlanátok egy vezeték nélkülihez?
    Miben különbözik a 4000mha-s a 3600-astól?
    Melyik a jobb: a vezetékes usb-s töltő, amelyik működés közben is tölt, vagy a különáálló quick?
  • REPS0L
    szó szerint ütős játék? :D
  • rooney8
    Üdv!

Ajánlanátok valami ütős jétko(ka)t? :) Jöhet bármilyen műfaj, csak jó legyen ;)
  • REPS0L
    interneten keresztül meg lehet nézni valahol hogy kik vannak fennt liveon? (PC-n)

és hogy lehet kikapcsolni hogy csatlakozzon boxon msnre? előre is köszi.
  • trogerzsiger
    jaja nem voltak rosszak a részek...
  • Grizzly4x4
    hát egyenlőre semmivel nem tud többet nyujtani a ps3 mint a box. A Killzone 2 körül most kurvanagy a hype de lehet hogy tényleg nagyobb lesz a füstje mint a lángja, viszont ha tényleg olyan grafja lesz mint amit nyomtak róla trailert akkor fel kell kötni a boxnak a gatyát ha überelni szeretné valamelyik ex játékával. Én sem zárom ki hogy a Ps3 a jovőben kellemes alternativa lehet, főleg hogyha tényleg annyival tovább húzza majd mint a box, de ha a jelent nézem és vásárlás előtt állnék akkor is a boxot választanám.
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvező árakon!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4500,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9300,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6300,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11000,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4300,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8600,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13500,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • Tujm
    vennék olyan izé kábelt, rgb vagy mit, aminek a vége scart csatlakozós, mer azzal szebb vóna a kííííp ^^ privibe várom a zajánlatut, kösziiiii
    vagy ha esetleg valaki tud bótba ócsón, vagy hogy hogy kéne keresni egész pontosan..
  • Freedy
    Egy kis segítséget szeretnék kérni live beállítással kapcsolatban. Az internet úgy van nekem, hogy wifi-n kapja a gépem, és kábellel megy át az xboxba. Lefottattam a helyi hálózati varázslót, de a live tesztnél az internetnél megáll DNS hibára hivatkozva. Régebben nem volt iylen probléma:S Ami változott, hogy régebben másik router volt, de szerintem azzal nincs gond.
  • Apus
    nem sok értelme lenne :) hamár akarsz venni valamit inkább valami régi konzolt válassz:)
  • Ewergo
    Nem csak az árak miatt hülyeség
  • Zozo76
    Ma volt egy enyhe megingasom hogy veszek egy PS3-at is az xbox es az xbox360 melle, de aztan megneztem az arakat es rajottem hogy hulyeseg. :)
  • Adi
    tényleg nagyon meleg.
    Mikor jöttek a láthatatlan enemy-k. Lőttem összevissza. :)
  • arty
    nem, 1 honap goldot váltottam ki karácsony előtt, ami gondolom lejárt már... de nem sokat voltam fent :(

---

waczkor: továbbra se látom be, miért érne meg 4500at egy DLC. akkor se, ha nagyon ötletes, akkor se ha az acsi-ribancoknak ad 10 órát.

a gta4 adott 36-ot, 10ezerért. miután a DLC-ben a küldi közepétől is lehet ujrakezdeni, ha nekem 5-6 órát kitartana, már örülnék - nem fog.

már csak azért sem, mert nem veszem meg :)) (ez a terv. ha _mindenki_ ódákat zeng róla, talán elcsábulok)
  • Ragnar360
    OFF
    Lost is back...végre! A BEST visszatért :D
  • gizzda
    Valaki tud egy linket ahonnan le lehet tölteni a Fear2 demóját?

(A Live-n kívül)

Előre is köszi

• trogerzsiger
    Jó most végigjátszottam megint.. Még néha bevillan a kislány, a lámpa csak pislákol stb..
  • Istencsászár
    Próbáld ki a Dead Spacét:)

D3ban semmi gond nem volt a lámpával, csak a szoksás sírás ami szokott menni ha valami nem a leg kényelmesebb... azzal hogy nem fegyverrel a fejre célozva rohangáltam még izgalmasabbá tette.
  • Ewergo
    Bár a sötét helyszinek meg a láthatatlan ellenfelek eléggé olcsó hatásvadászat. Most programtol függetlenül. Anno a Doom3 pc-n pl. ezért "bukott" meg. Ciki volt hogy külön modolni kellett egy zseblámpát a fegyora hogy lehessen látni valamit.
    A Rainbow Six sorozat is a lopakodásra (néhol sötétben) épül mégsem "kell" lekapcsolt lámpánál és hangosra véve játszani a kellö hatás eléréséért.
  • Apus
    ma megnézem, kiváncsi vagyok rá :)
  • trogerzsiger
    Hasít!!!! azért párszor kirázott a hideg... Meg a láthatalan ellen gecc :D megláttam azt lőttem mindenfele:D
  • AntiHero
    1 kérdés:
    Xbox 360™ Live Headset Adapter és Headset az eggyüt szökott lenni? (vagy külön külön kell őket megvenni ha kellene másik?
  • Ragnar360
    Btw, arty - te tudtommal nem Liveozol vagy már igen ? :)
  • Ragnar360
    Na ezt megnézem, most jöttem fel (netre)
  • Dave500
    Zsír!
  • Waczkor
    Itt egy kis infó a közelgő GTA IV DLC-ről
    GTA IV DLC Preview

Ez alapján lehet mégis megfogja érni az árát(drága de ez van).
    Vétel lesz szerintem.
  • venya
    kösz az infót!zsenge kezdő vagyok.még nem sikerült mindent kibogarásznom az amúgy nagyon sok és jó hasznos tanácsotokból!még1-szer köszönöm
  • Lateralus
    Tehát, hogy a Microsoft hivatalos fimware-e segítségével lewarezolhatók-e a játékok?

Év vicce lenne...

Nem.

(HDD-re másolhatók, indításukhoz mindig kell az eredeti lemez. Természetesen a gari nem veszik el, mivel gyári szoftverről van szó.)
  • venya
    a mindent az irott game-ekre értem
  • avengir
    a visz mindent mit jelent? a garit sem értem miért vesztenéd el, ez hivatalos fw és igen, fel tudod a hddre másolni a játékokat
  • venya
    sziasztok!meg tudná vki mondani,ha letöltöm és felteszem "elitemre" az nxedashboard-ot akkor visz mindent és tudok hdd-re is másolni?a garit elveszti?előre is köszönöm
  • deep
    Ez itt a reklám helye(nem a saját biznicem, csak segítség képpen írom):

USA Profilhoz Microsoft Xbox Live Pontok:
    4000 Pont: 10900.-
    1600 Pont: 4990.-

EU profilhoz Microsoft Xbox Live Pontok:
    4200 Pont: 11500.-
    2100 Pont: 6400.-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] címen és priviben lehet.
  • jozz
    Tudnátok tippet adni hogy hol vehetek jó áron pontokat?
    Köszi
  • deep
    ígyvan