176876
banner
  • Coco
    bye
  • arty
    (elnézést, nem is értem miért huztam fel magam ennyire. jatudom, mert hetek óta nem volt ekkora baromság a topikban ...)
  • arty
    ok, akkor vegyél bazmeg 20ezerért.

idiot.
  • FZoleee
    látom megint egy idiótával több az xbox 360 topikban
  • woodbear
    Ütős játék a Tiger Woods PGA tour! abban pl golf ÜTŐ van! :D
    vagy más szempontból a Fight Night3, vagy a Facebreaker azok is ütősek! Sőt abban csak ütni kell! :D
  • GP2100
    Ha leírnád, hogy milyen műfajok érdekelnek és mik vannak már meg, akkor könnyebb lenne ajánlani valamit.
  • qper
    hagyjad, felesleges. kicsit zakkant, ne foglalkozz vele. :)

Én is Iceakos-tól rendeltem, este utaltam, reggel ott figyelt a kód az emilemen. Aki olyan retardált kretén hogy leugatja és letámadja azokat akik segíteni akarnak neki, az vegyen a Media Markt-ban 18.990-ért egy éves dobozos Live! kódot.
  • koryne
    És te ki vagy, hogy megkérdőjelezd a szavahihetőségemet?
    Vegyél vissza -.-
  • Adi
    Na megvan.. itt lesz gyári olcsón. 28 ezer az M$ 120GB
  • Adi
    uberkonzol.hu -nál szólj előre, h te mész live kódért és 12 ezerért kapsz éveset.
    Amúgy nagyon nem éri meg az embereknek live kódokat hirdetni aztán azokat nem elküldeni, mert a rossz hír gyorsabban terjed mint a jó. :)
  • REPS0L
    lol.
    én is tőle rendeltem, korrekt volt.
  • rooney8
    Elgurult a gyógyszer?
  • Adi
    Ajánlom ezt az oldalt. Itt regisztrálj és lépbe a gyik/faq menübe ott 360 és moddolás. Ott leírják, h kell csinálni és milyen vinyó kell hozzá.
    KATT
  • peti79
    Akkor nem veszel.... Ki nem tojja le?
  • DarkSector
    jah én meg inkább nem veszek. ha ezen mulik.
  • DarkSector
    jo vágom te rendeltél töle.
    és?
    akkor mi van?
    ki vagy te, hogy akkor már szavahihetö lesz a dolog?
  • peti79
    Én is rendeltem már Iceakostol. Korrekt, megbízható és gyors! Én csak tőle veszek kódokat.
  • DarkSector
    Na te legalább vágod a témát.
    lol
    méghogy a plasztik??!!!???
  • koryne
    Itt már többen is rendeltek a srácoktól (köztük én is és ugye többen is árulnak errefelé). Én Iceakostól rendeltem és teljesen korrekt, gyors volt. Sokkal jobb így szvsz, mint bótból 2x ennyiért...
  • PoisonChihuahua
    A srác megbízható (IceAkos), én is tőle vettem a kódot. MINDEN konzollal kapcsolatos fórumon ahol eddig jártam őt ajánlják (nem túlzok!), nincs olyan hely ahol LIVE! Gold-dal kapcsolatban ne merülne fel a neve! Ismerőseim 90%-a ismeri vagy hallott már róla, Vaterán a srác visszajelzései 100%-os pozitívak! Szerintem ezek több mint elég referenciák, tudod nem az E-Bay-es tapasztalatokból kéne kiindulni... (lásd Ragnar esete)
  • davidka003
    Gondolom az a problémája, hogy előre kell utalni és fél, hogy átbasszák a fejét.
  • koryne
    És azzal mi a baj? Mindenképpen kell neked egy plasztikkártya, amit utána kidobhatsz?
  • DarkSector
    Jahogy arra gondolsz, amikor átutalsz 9300 ft-ot, és vagy kapsz kodot vagy nem???
    Jah kösz nem erre gondoltam.
  • DarkSector
    hol lehet rendelni ennyiért???
  • rooney8
    Ennyi? :D Amúgy megnéztem, de nem az én műfajom :/
  • PoisonChihuahua
    Buhera, gányolás...
    Egy 360-as HDD-t kell szétszedni (műanyag borítás) és a benne lévő vinyót kicserélni egy 120-as noti HDD-re (csak egy bizonyos típusú működik!). A box így felismeri és használható is, de az Xbox Original Backward Compatibility nem lesz használható rajta és még ki tudja mi nem...
    Én nem kockáztatnám meg (wincsi szétbarmolása, ismeretlen működés), de ez csak én vagyok. :)
  • REPS0L
    köszi
  • kifli
    mi kell ahoz hogy noti vinyót rá lehessen szerkeszteni boxra?
  • PoisonChihuahua
    Húzd ki a netkábelt.
  • DanielT
    Kezelés alatt áll, csak kiszabadult.
  • PoisonChihuahua
    Gamertag-->Options-->Auto Sign In
  • Freedy
    Miről beszélsz ember?!?! Épp pár hozzászólással előbb hírdettek 9300-ért 12+1hónapos live előfizetést. vegyél vissza... Amúgymeg szinte mindenhol 14ezer
  • koryne
    Előtted kb 20 hsz-szel írták:
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9300,-
    Ez hol 20.000?
  • DarkSector
    van valami megoldás arra, hogy gold sorozatszámhoz hozzájusson az ember.
    mOST NÉZTEM 12HONAPOS 20-EZER. HÁÁT A RÁKOS FASZOM FIZET ÉRTE ENNYIT.
  • akyyy
    Ezek el fognak amúgy fogyni, vagy még 10 hónap múlva is lehet tőled venni?:D

Mert még folyamatba van a munkám megszerzése (tanfolyam, ilyesmi) aztán ha sikerül valamikr jó egy hónap múlva kiderül, akkor plusz még egy hónap fizetés, olyan április környékén lesz sztem pénzem:D delehet nem lesz munkám, akkor kereshetek másikat:(
  • tibur55
    Gyári kellene. A legtöbb helyen csak 60 gigás van, a 120-as elfogyott.
  • DarkSector
    Hali FEAR 2 demoja megvan kiirva lemezre, de azt irja, hogy nem tudja elindítani a demo-t!
    Mi lehet a gond???
  • kifli
    laptopvinyó jó hozzá? hogy lehet az rászerkeszteni?
  • Adi
    Gyárit vagy laptop vinyót?
  • tibur55
    Hali! Nem tudtok Budapesten egy boltot, ahol lehet venni X360-hoz 120 gigás vinyót külön?