176877

-
BuktaXbox360 #60242 Nincs ezzel a tuningolással gond...csak az a baj, hogy itt most minden 10-14éves felbátorodik és ma meg fogja szerelni a gépét neonos ventikkel...de legalább holnap jó zsíros forgalma lesz a konzolszervízeknek
-
megnyertem az 1 ftos akciót, jeje:D legalább ujra kapok olcsón 1 hónap goldot:D -
XboxEA #60240 Köszi
-
mindig kell, indításnál ránéz a lemezre. -
XboxEA #60238 Hi all
Valaki segítsen.
Gyenge kezdő vagyok még az xbox-ban . Ha fel másolom a játékot a hdd-re akkor is, kell hozzá a lemez? A gépem átalakított.
THX.
-
Rá. Csak az a pici bökkenő, hogy az kimenet. Neked meg bemenet kéne. -
megtiltom! -
nekem laptopba van hdmi csatlakozó, rádughatom? -
veszel egy HDMI capture kártyát :) (ill. esetleg ami komponenst fogad vagy VGA-t vagy valamit, amit a box kiad ...) -
gratulalok a szilikonozashoz.. kivancsi vagyok meddig for tartani a kurva forro heatsinken........... -
hogyha a játékban nem tudok készíteni videót, van rá más megoldás? kézikamerán kívül? előre is köszi -
Hát persze...
-
Nem szokásom,úgyhogy mehetsz aludni. -
Minek kell most itt szívózni? Az MS garancián túl is jutányos áron javítja a hibás 360-akat, ezen mit olyan nehéz megérteni? -
Akkor minek beszélsz a javításról meg a gariról ha úgyis eladnád.... -
Ha 1-2-3 év mulva 20-25 ezer lesz egy uj árkád pakk, szerinted mennyit kér majd az MS a szervizelésért? 20 ezret biztosan nem ... wadarr 7 ezerért megcsinálja, legfeljebb nem az MS-nek küldöd vissza gariidő után ;) -
Lassan 30 ezer egy új gép... kb leszarom, ha felrobban is... hibás gépet 25 -ért kontrollerrel el lehet nyomni az ilyen javítgatós embereknek, nekem meg 5 ezerből beficcent a vadiúj +3 év garival.
Köszicsá. -
Zozo76 #60225 Erre akartam celozni, de nem vette a lapot. Megcsinaljak, persze, de honnan veszed hogy olcson? -
(nekem is volt már 3LED-em, amit ConsoleCorner/Wadarr javitott ...hűtésmodot szerintem ne kérj, mert megőrülsz a zajtól. nekem volt benne és ugy lett 3LED-es, ergo nem ért semmit. amig megy, legalább kussoljon! végre van HDD install, legyen már értelme is :) ) -
Jó pénzért mindent.Ha a garancia lejár,akármilyen műszaki cikkről,hidd el elkérik az árát rendesen. -
Gányolás powa! 
-
"Egyébként ezek után minden létező hűtést belekérek a vizhütésen kivül az tuti."
-
Onnan, hogy ez így működik. Nem csak addig javítanak amíg garid van. Ha beszarik az 5 éves tévéd, elhajt a Panasonic márkaszervíz, hogy húzz a picsbe vele? Dehogy. Csengetsz és megcsinálják.
360-at csak az MS Repair Center javít hivatalosan, bármikor. -
Zozo76 #60219 "Ha 3 éven túl szarik be, megy vissza és valami fing összegért megjavítják. (vagy továbbra is ingyen)."
Ezt honnan veszed? -
Grizzly4x4 #60218 csak addig nagy a szád mig ki nem üt a 3 led. én is igy voltam vele bár igaz hogy nem garis de legalább 2-4 nap alatt készen van a gép minthogy MS tököljön vele 2.-3 hétig és megint beszarjon. Egyébként ezek után minden létező hűtést belekérek a vizhütésen kivül az tuti. -
A gépnek semmi baja,mert a demókat meg a mirrors edge-t simán futtatja,csak a most vásárolt naruto broken bondot nem,am a mirrors edge is eredeti,mint a broken bond,szóval a gép biztos nem ludas,hanem a dvd. -
ezt egyelőre nem tudni, de valoban van pár le nem tölthető tartalom, ami a lájvtalanságunk miatt nincs besorolva és nem is szedhető le :( -
Mit szeretnél mondani? -
ááááá vonuljunk ki az uccára keressük meg ezt a warez gyereket és b@sszuk meg a likát ha már miatta ilyet kell tenni egy boxal. Nemtom ki ez a warez gyerek de kb minden topikbol ki van tiltva -
"ilyen valtoztatasokat kell elvegezni ahhoz hogy mukodokepes maradjon a
gep hosszu tavon"
Nem igaz. Ha beszarik megy vissza gariban. Ha 3 éven túl szarik be, megy vissza és valami fing összegért megjavítják. (vagy továbbra is ingyen).
SEMMI nem indokol ilyen gányolást. Csak a warez. -
Zozo76 #60212 De azert vegulis nem az a szegyen hogy igy nez ki a gep, hanem hogy ilyen valtoztatasokat kell elvegezni ahhoz hogy mukodokepes maradjon a gep hosszu tavon. Ez egyertelmuen az MS nyakan szarad! :( -
úristen bazze mintha szétesett volna. Inkább süljön meg, minthogy ilyet kelljen néznem. -
A gép a ludas, nem a lemez. Egyébként szerintem cserélik, de ugyanaz lesz az eredmény. :( -
Zozo76 #60209 A legszebb benne azert az alul levo furt furaton atnyulo, golyostoll-bol rogtonzott nyomogomb! :) -
Jézus isten :SD:S:DDS::DSA:D:AS:D:AS:D::ASD -
:-D
cukor már láttam hasonlót szintén megégettet(3 ledes) csak azon ezek után házi vízhűtés volt.
pokol hő ami ezekben a gépekben van!
-
Hi all!
Olyan problémám lenne,h pénteken vásároltam az 576-nál egy xbox360 játékot,pénteken még semmi baja nem volt,szombaton viszont már fagyott a játék és most vasárnapra már rögtön az intronál fagy,még soha nem volt ilyen problémám és ezért nem is tudom,h az 576 mennyire vállal garanciát a termékre,blokk még meg van és holnap szeretnék bemenni hozzájuk és ezért is kérdezném,h vkinek volt-e már ilyen problémája és hogy mégis mire számíthatok? Kicserélik?Levásárolható az ára vagy visszafizetik?
Előre is thx a választ! -
Na baz+:
-
index.htm-re klikk -
nem szép! de biztos van akinek hasznos
link