176877
banner
  • BuktaXbox360
    Nincs ezzel a tuningolással gond...csak az a baj, hogy itt most minden 10-14éves felbátorodik és ma meg fogja szerelni a gépét neonos ventikkel...de legalább holnap jó zsíros forgalma lesz a konzolszervízeknek
  • akyyy
    megnyertem az 1 ftos akciót, jeje:D legalább ujra kapok olcsón 1 hónap goldot:D
  • XboxEA
    Köszi
  • Apus
    mindig kell, indításnál ránéz a lemezre.
  • XboxEA
    Hi all
    Valaki segítsen.
    Gyenge kezdő vagyok még az xbox-ban . Ha fel másolom a játékot a hdd-re akkor is, kell hozzá a lemez? A gépem átalakított.
    THX.
  • deep
    Rá. Csak az a pici bökkenő, hogy az kimenet. Neked meg bemenet kéne.
  • kifli
    megtiltom!
  • akyyy
    nekem laptopba van hdmi csatlakozó, rádughatom?
  • arty
    veszel egy HDMI capture kártyát :) (ill. esetleg ami komponenst fogad vagy VGA-t vagy valamit, amit a box kiad ...)
  • CSOCSO
    gratulalok a szilikonozashoz.. kivancsi vagyok meddig for tartani a kurva forro heatsinken...........
  • REPS0L
    hogyha a játékban nem tudok készíteni videót, van rá más megoldás? kézikamerán kívül? előre is köszi
  • PoisonChihuahua
    Hát persze...
  • tesó07
    Nem szokásom,úgyhogy mehetsz aludni.
  • PoisonChihuahua
    Minek kell most itt szívózni? Az MS garancián túl is jutányos áron javítja a hibás 360-akat, ezen mit olyan nehéz megérteni?
  • tesó07
    Akkor minek beszélsz a javításról meg a gariról ha úgyis eladnád....
  • arty
    Ha 1-2-3 év mulva 20-25 ezer lesz egy uj árkád pakk, szerinted mennyit kér majd az MS a szervizelésért? 20 ezret biztosan nem ... wadarr 7 ezerért megcsinálja, legfeljebb nem az MS-nek küldöd vissza gariidő után ;)
  • DanielT
    Lassan 30 ezer egy új gép... kb leszarom, ha felrobban is... hibás gépet 25 -ért kontrollerrel el lehet nyomni az ilyen javítgatós embereknek, nekem meg 5 ezerből beficcent a vadiúj +3 év garival.

Köszicsá.
  • Zozo76
    Erre akartam celozni, de nem vette a lapot. Megcsinaljak, persze, de honnan veszed hogy olcson?
  • arty
    (nekem is volt már 3LED-em, amit ConsoleCorner/Wadarr javitott ...hűtésmodot szerintem ne kérj, mert megőrülsz a zajtól. nekem volt benne és ugy lett 3LED-es, ergo nem ért semmit. amig megy, legalább kussoljon! végre van HDD install, legyen már értelme is :) )
  • tesó07
    Jó pénzért mindent.Ha a garancia lejár,akármilyen műszaki cikkről,hidd el elkérik az árát rendesen.
  • GP2100
    Gányolás powa!
  • PoisonChihuahua
    "Egyébként ezek után minden létező hűtést belekérek a vizhütésen kivül az tuti."

• DanielT
    Onnan, hogy ez így működik. Nem csak addig javítanak amíg garid van. Ha beszarik az 5 éves tévéd, elhajt a Panasonic márkaszervíz, hogy húzz a picsbe vele? Dehogy. Csengetsz és megcsinálják.

360-at csak az MS Repair Center javít hivatalosan, bármikor.
  • Zozo76
    "Ha 3 éven túl szarik be, megy vissza és valami fing összegért megjavítják. (vagy továbbra is ingyen)."

Ezt honnan veszed?
  • Grizzly4x4
    csak addig nagy a szád mig ki nem üt a 3 led. én is igy voltam vele bár igaz hogy nem garis de legalább 2-4 nap alatt készen van a gép minthogy MS tököljön vele 2.-3 hétig és megint beszarjon. Egyébként ezek után minden létező hűtést belekérek a vizhütésen kivül az tuti.
  • vixo
    A gépnek semmi baja,mert a demókat meg a mirrors edge-t simán futtatja,csak a most vásárolt naruto broken bondot nem,am a mirrors edge is eredeti,mint a broken bond,szóval a gép biztos nem ludas,hanem a dvd.
  • arty
    ezt egyelőre nem tudni, de valoban van pár le nem tölthető tartalom, ami a lájvtalanságunk miatt nincs besorolva és nem is szedhető le :(
  • DanielT
    Mit szeretnél mondani?
  • kifli
    ááááá vonuljunk ki az uccára keressük meg ezt a warez gyereket és b@sszuk meg a likát ha már miatta ilyet kell tenni egy boxal. Nemtom ki ez a warez gyerek de kb minden topikbol ki van tiltva
  • DanielT
    "ilyen valtoztatasokat kell elvegezni ahhoz hogy mukodokepes maradjon a
    gep hosszu tavon"

Nem igaz. Ha beszarik megy vissza gariban. Ha 3 éven túl szarik be, megy vissza és valami fing összegért megjavítják. (vagy továbbra is ingyen).

SEMMI nem indokol ilyen gányolást. Csak a warez.
  • Zozo76
    De azert vegulis nem az a szegyen hogy igy nez ki a gep, hanem hogy ilyen valtoztatasokat kell elvegezni ahhoz hogy mukodokepes maradjon a gep hosszu tavon. Ez egyertelmuen az MS nyakan szarad! :(
  • Apus
    úristen bazze mintha szétesett volna. Inkább süljön meg, minthogy ilyet kelljen néznem.
  • PoisonChihuahua
    A gép a ludas, nem a lemez. Egyébként szerintem cserélik, de ugyanaz lesz az eredmény. :(
  • Zozo76
    A legszebb benne azert az alul levo furt furaton atnyulo, golyostoll-bol rogtonzott nyomogomb! :)
  • Pacal17
    Jézus isten :SD:S:DDS::DSA:D:AS:D:AS:D::ASD
  • ZaJanga
    :-D
    cukor már láttam hasonlót szintén megégettet(3 ledes) csak azon ezek után házi vízhűtés volt.
    pokol hő ami ezekben a gépekben van!
  • vixo
    Hi all!

Olyan problémám lenne,h pénteken vásároltam az 576-nál egy xbox360 játékot,pénteken még semmi baja nem volt,szombaton viszont már fagyott a játék és most vasárnapra már rögtön az intronál fagy,még soha nem volt ilyen problémám és ezért nem is tudom,h az 576 mennyire vállal garanciát a termékre,blokk még meg van és holnap szeretnék bemenni hozzájuk és ezért is kérdezném,h vkinek volt-e már ilyen problémája és hogy mégis mire számíthatok? Kicserélik?Levásárolható az ára vagy visszafizetik?
    Előre is thx a választ!
  • davidka003
    Na baz+:
  • ZaJanga
    index.htm-re klikk
  • ZaJanga
    nem szép! de biztos van akinek hasznos
    link