176877
banner
  • DarkSector
    olvass vissza.
  • Hugh Hefner
    így van, ha nem warezolnék, akkor nem vágna földhöz az a pár tízezer forint sem, amennyivel olcsóbb az xbox...
  • tesó07
    Akkor nem szóltam,csak így tovább srácok.:)
  • akyyy
    nézz hbe battlefield topikba.
    no warezno off, aki megteszi két hét ban, erre kb mindeon ezredik hozzászolás szol csak a játékról:)
  • Morphin
    melyik topikban nincs off LOL...nézz körbe. nem katonaság ez. sztem ezek a kis atrocitások még simán beleférnek...
  • DanielT
    Na, annak az 50%-nak a nevelés része miatt is hasznosabb a topik mint a többi 98%-a :)
  • tesó07
    Ez a topic nem semmi,kb 50%-ban a hsz-eknek semmi köze az xbox 360-hoz(közte most ennek se),keménykedtek meg nevelitek itt egymást,kíváncsi lennék hogy az életbe is ilyenek vagytok-e...Ezeket privátba is meglehetne oldani ha nagyon késztetést érez rá az ember.
  • Adi
    fhuuu.. talán ebay?
    itt van pl 1
    Sharkoonhoz nem tudom, h van-e hosszabbító!
    Überbe kérdezted, h tuti nem tudnak hozni esetleg X4?
  • Waczkor
    Többieknek van igaza,kelted itt a felesleges vitát.
    Überkonzolból vettem már mind live-ot,mind pontokat.Ott is van hogy e-mailben elküldik és soha semmi baj nem volt.

Múltkor már beírtad,hogy nincs feles 10 000-red,nem tudom akkor minek röppensz rá azonnal egy ilyenre.Amúgy meg ha tájékozott lennél,akkor tudnád hogy a srác nem vág át,több helyen is hirdet és mindenhol 100%-osan elégedettek vele.Mondom ezt úgy hogy én még soha sem rendeltem tőle.

Ja és nem támadlak,de jó lenne ha nem neked állna feljebb és nem tőlünk várnád el hogy elnézést kérjünk.
    Nyugodj meg és utána gyere vissza fórumozni!
  • DöflingR
    Öcsém de jót lehet itt nevetni:)
  • Iceakos
    A probléma megoldódott...a regisztráció kitöltése nem volt jó, Angol reg volt,de városnak Kazincb..volt megadva és az irányítószám sem volt jó. A kódok boltból vannak, csak néha ilyen gondok vannak,de segítek mindnekinek akinek ilyen gondja van,volt...

• Freedy
    Nézz már magadba! Ez egy fórum! Arra való, hogy az emberek elmondják a véleményüket! Ráadásul tényleg vészmadárkodtál. Se én, se másról nem tudok, aki hallott volna olyanról, hogy valakit átvert volna icakos, vagy dzsi. Egyszerűen nem érdekük!
  • DarkSector
    Na kb ezt ugyanígy mondhatnád neki is.
    Én nem kérdeztem a véleményét.

Sött a tiédet sem. mond neki privátba....
    És engem se ö se te ...főként ákos nem érdekel.
    ugyhogy pattanhattok le rólam gyorsiramban.
  • akyyy
    tele lett azmsnem reklámmal, mind angol ráadásul, ez igy lesz mostantól?:D
  • Morphin
    máshogy is el lehet mondani. moderáld magad.

mellesleg, semmi sértőt nem mondott.ráadásul igaza van mert Iceakos pont nem átb4szós figura...
  • Freedy
    Ha jól emlékszem, eddig mindig PoisonChihuahua-nak volt igaza...

Én amúgy egy Dzsi/dzsiconsoles nevű eladótól vettem, ő is fellelhető prohardveren, vaterán, egyéb helyeken, bátran ajánlom mindenkinek!
  • DarkSector
    1x már szoltam hogy ne pofázz nekem.
  • akyyy
    nah elvileg már jó is megyek vissza játszani:D
  • akyyy
    pedig én is jól írtam be. most ellenőrzi hogy jó e meg beállítja nekem ami kell. Lehet az ország vagy város/hasonló dolgok nem jól voltak beállítva. Bár szerintem akkor gta4 se működne...
  • PoisonChihuahua
    "account magane vagymi"
    Te jó ég...
    Angolul "tucce" ?
  • PoisonChihuahua
    IceAkos scannelt kódokkal dolgozik, szal nem gépelhette el! A kód biztos jó!
    Az accod mivel Windows Live ID, így PC-n itt tudod beállítani. Egyébként boxon is van Account Management menüpont, ahol ugyanezt tudod megtenni.
  • Morphin
    na megvan már a kód? vagy még mindig nem tudtad beütni??
  • akyyy
    megvan, account magane vagymi:D
  • akyyy
    iceakostól.

hol lehet az accom jelszavát megváltoztati?
  • Morphin
    vagy Iceakos rosszul küldte el neki. akkora a referenciája hogy sztem csak vki eltévesztett valamit.(vagy rossz helyre írta be aky) nem scammer, meg nem csaló a srác...
  • PoisonChihuahua
    Lehet, nem tudom, csak kérdeztem, a srácon akarok segíteni. Az is lehet, hogy rossszul írta be?
  • Morphin
    az worldwide nem?? csak az MS pont vonatkozik kül. országokra...
  • PoisonChihuahua
    Nem kell vészmadárkodni...
  • PoisonChihuahua
    Biztos, hogy a regednek megfelelő Gold-ot vettél (US / UK)? Kitől vetted?
  • DarkSector
    LLLOOOOOOOLLLLL

Na így nem csodálom!
    Engem is ilyennel akartak etetni...lol
    Remélem nem fizettél érte!

Vegyél boltban drágább, de biztos!
  • akyyy
    oda irom de nem fogadja el:(

igaz nincs kártyám, emailon kaptam.
  • DarkSector
    jah igazad van. énis 1-et
    :P
  • DarkSector
    A kártyán lévö kodot be kell ütnöd, a profilodnál
    és ahány honapos, addig játszhatsz fent live-on.
    Meg a demokat is indulásbol szedheted!
    Ennyi.
  • trogerzsiger
    add nekem :D:D
    (írd be a reedem code-hoz)
  • akyyy
    a megvett gold kóddal mit csináljak?
  • LordAndrew
    Ádi,

Köszönöm a tippeket. X4-est hol lehet kapni mostanság? (Az überkonzol már nem forgalmazza...) Sharkoon-hoz van hosszabbító? (A 4 méter mazzag nekem kevés lenne)

Morphin,

Hülyeség-nem hülyeség, nekem fejhallgató kell, mert csak este tudok játszani, ha a pulyák már alszanak. Hiába van fancy hangrendszerem, ha kb 1 éve nem volt bekapcsolva :) Szóval lehet, hogy nem a legjobb a fejhallgató, de én csak azt tudom használni.
  • deep
    Én egyedül a Forza2-ről hallottam, hogy problémás. Nekem röhögve átment a 20-as vinyómról az új 60-asra egy memóriakártya segítségével.
  • bexinho
    Nincs vmi honlap ahol le van írva, hogy melyik játékmentés vihető át "sérülés" nélkül 1ik vinyóról a másikra? Mert régóta akarok venni egy 120asat, de még nem "merek" váltani, mert sok mentésem van ami kéne még. pl:
    Assassin, GTA4, Fifa, dirt, dead space, far cry2, stb...? ezek közül gond lehet vmelyikkel?
  • arty
    1-2 save kivételével át lehet mozgatni mindent! :)
  • mrmilan
    Nagyon szépen köszönöm barátom.