176877
banner
  • trogerzsiger
    de szar neked.. hogy a Balcsin csak dvdket tudsz nézni! Meg fog ülni az unalom....
  • EasyLife
    áh, jól van megnyugodtam. előző storno lazán viszi csak valami rossz filmet másolhattam föl mert nem játszotta le de másik filmet net nélkül rendesen lejátsza.
  • Minstrel
    nem szükséges acsihoz, mindegy melyiket választod
  • EasyLife
    mennyen már a microsoft a tudja hova :S kajakra nem játsza le az avikat net nélkül :SSSS
    nyáron balcsin akkor max dvd ket nézhetek? ez mekkora *eciség.... ááááááá
  • Adi
    GTA 4:
    Lenne egy olyan kérdésem, ha blood brothers küldetésnél tartok és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nem tudom, h ha megölöm francis-t és életbe hagyom derricket akkor ügye ad vmi temetkezési vállalkozónál vmi küldetéseket vagy mit. Kérdésem, h ez szükséges a 100 % végigjátszáshoz? Vagy esetleg add ezért a játék vmi acsit ha megcsinálom a küldetéseket.
  • Adi
    De mi értelme ha van pc-m?:D Nem?
  • Ray Z
    A hivatalos Xbox oldalon vannak a demók, de ha rádugod a Boxod a netre, akkor a game marketplace alatt találod a demókat.
  • trogerzsiger
    figyuzzatok nincs valakinek eladó midnight clubbja és cod5je?
    heló nem tud valaki 1 olyan oldalt hol sok box demó van?
  • Mr. Perfect
    Csak PC-vel együtt lehet. A Media centerbe lehet egy plug-int integrálni aminek a neve MCE browser ezután a box-on alindítva a media centert (persze a box össze van kötve a PC-vel), azon beleül lehet elindítani a browser alkalmazást.Borzasztó kénylemetlen lehet de nem lehetetlen, További résztetek itt: MCE Browser
  • arty
    indits el egy AVI-t, miközben lájvon vagy - leszedi a frissitést (nem, nincs más módja)
  • Morphin
    nem minden filmet visz sajnos...sok fajta codec-el készülnek a filmek...nekem se viszi sajnos az x-akták sorozataimat... 9 évad^^ venni kell 5 rongyért egy kis asztali dvd lejátszót azt kész...ha lesz money ilyesmire majd veszek egyet.kevesebbet is fogyaszt... :S nem gáz ha elalszok mellette.
  • arty
    Iszonyat hekkelés árán megy. De egyébként alkalmatlan rá, tényleg felejtsd el h valaha is hallottál a lehetőségről :)
  • Laci08
    Olyan problémám van a boxom mal hogy az avi filmjeim nem játsza le. A média update fent van amit a live ajánl de az már jó régi. Valahogy más módon lehet orvosolni a problémát? Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem. előre is kösz

x2
  • tyrant71
    csak régi xbox-ra van
    Dave Mirra Freestyle BMX 2™
  • BubbleGum
    Hello!!
    Tudnátok nekem mondani xbox-ra BMX-es játékot?
    Nagyon érdekelne.
    Köszi
  • Istencsászár
    Árkéd vadászrepülős játék, olyan mint az Ace Combat 6, ami már rég megjelenet, de a látottak alapján még mindig mérföldekkel szebb és jobbnak tünik mint ez... hiába a japók tudnak, ha érdekel a téma mindenkép szerezd be, van demo a lájvon...
  • Ewergo
    Lesz egy olyan hogy : Tom Clancy's H.A.W.X.
    Esetleg bövebbet tud valaki róla? Remélem ez nem lesz 1 a sok közül hogy álandóan fordulni kell mert mindig a hátunk mögött terem az ellen akár mit csinálunk... :)
  • DanielT
    Felejtsd el.
  • superfunk
    1:19 mp nél át állitsa a kamerát a pc ről, az xboxra és aztán kezd netezni:) valahogy csak lehet, de mondjuk ennél ott volt a pc is:P

http://www.youtube.com/watch?v=7b_G00Ma7jU
  • DanielT
    Úgy sem.
  • superfunk
    Láttam videókat, hogy neteznek vele, de úgy hogy pc vel volt összekötve.

Tehát akkor csak akkor lehet megoldani, ha itthon van a pc is?
  • DanielT
    Nem.
  • superfunk
    Gondolgokod egy xboxon, és az a kérdésem lenne, hogy lehet e vele netezni úgy böngészőben szörfölni?
    Gép nélkül, mert ha veszek akkor nyárig nem lesz itthon a gép, és vennék egy xboxot és azzal lehet játszani is meg netezni is. Lehetséges ez? Nálunk kábel tévés internet van.
  • akyyy
    vistával nagyon könnyű.
  • tesó07
    Jaja,így van,amik amúgy is magyar feliratosak,azoknak a demo is az lesz.
  • Inferno
    Hali !

Nekem volna egy olyan problémám hogy xbox nem ismerei fel a pc-met,nah már most live is úgy megy nekem hogy a PC-be raktam még egy háló kártyát és megosztottam a boxal, live megy is meg minden:),de a pc se hogy se tudom fel ismertetni,media centert is szedtem le,de az valahogy nem műkszik nálam,megkérnék valakit aki úgy szint 2 halo kártyás dologgal nyomja hogy segítsen nekem,priviben vagy küldje el az msn címét és ott meg dumáljuk,gondolom nem kell órákat tökölni vele.

bocsi ha túl hosszú lett !
  • Laci08
    Olyan problémám van a boxom mal hogy az avi filmjeim nem játsza le. A média update fent van amit a live ajánl de az már jó régi. Valahogy más módon lehet orvosolni a problémát? Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem. előre is kösz
    és hogy lehet jól kiírni? én kiírtam a left 4 dead-ot és csak lefagyassza agépet
  • akyyy
    mik mik

bár hülye kérrdés.
    valszeg azok amik itthon is magyar feliratatl jelenik meg, mint pl fifa, nfs-ek, utánnakell nézni hogy x játék magyar e, ha igen, van esély, hogy demoja is)
  • tesó07
    Eddig is voltak,meg lesznek is.
  • FoToS
    1 hamar nem is lesz :)
  • akyyy
    vannak még magyar nyelvű demók Live-on?
  • Morphin
    igen, ha jól írod ki...
  • rudymester
    Ha letöltök egy demót és kiírom dvd-re, futni fog szűz gépen is? :)
    üdv minden kinek nem tud valaki 1 jó xboxos demós oldalt? köszönöm
  • arty
    rosszul irtad ki.
  • GP2100
    Én is lemezről nyomtam, tökéletesen ment. Ugye a content mappát írtad közvetlenül a a lemezre, plusz könyvtárak nélkül? Ha nem, akkor az lehet a baj.
  • gizzda
    He he he

Hidd el megtalálnám ha ott lenne de nincs...sehol...

Csak én jártam így vagy más is kipróbálta így Dvdre kiírva?
  • sapkafej
    az vagyok igen