176877

-
de szar neked.. hogy a Balcsin csak dvdket tudsz nézni! Meg fog ülni az unalom....
-
EasyLife #60567 áh, jól van megnyugodtam. előző storno lazán viszi csak valami rossz filmet másolhattam föl mert nem játszotta le de másik filmet net nélkül rendesen lejátsza. 

-
nem szükséges acsihoz, mindegy melyiket választod -
EasyLife #60565 mennyen már a microsoft a tudja hova :S kajakra nem játsza le az avikat net nélkül :SSSS
nyáron balcsin akkor max dvd ket nézhetek? ez mekkora *eciség.... ááááááá

-
GTA 4:
Lenne egy olyan kérdésem, ha blood brothers küldetésnél tartok és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem tudom, h ha megölöm francis-t és életbe hagyom derricket akkor ügye ad vmi temetkezési vállalkozónál vmi küldetéseket vagy mit. Kérdésem, h ez szükséges a 100 % végigjátszáshoz? Vagy esetleg add ezért a játék vmi acsit ha megcsinálom a küldetéseket. -
De mi értelme ha van pc-m?:D Nem? -
A hivatalos Xbox oldalon vannak a demók, de ha rádugod a Boxod a netre, akkor a game marketplace alatt találod a demókat. -
figyuzzatok nincs valakinek eladó midnight clubbja és cod5je? -
#60560 heló nem tud valaki 1 olyan oldalt hol sok box demó van?
-
Mr. Perfect #60559 Csak PC-vel együtt lehet. A Media centerbe lehet egy plug-int integrálni aminek a neve MCE browser ezután a box-on alindítva a media centert (persze a box össze van kötve a PC-vel), azon beleül lehet elindítani a browser alkalmazást.Borzasztó kénylemetlen lehet de nem lehetetlen, További résztetek itt: MCE Browser -
indits el egy AVI-t, miközben lájvon vagy - leszedi a frissitést (nem, nincs más módja) -
nem minden filmet visz sajnos...sok fajta codec-el készülnek a filmek...nekem se viszi sajnos az x-akták sorozataimat... 9 évad^^ venni kell 5 rongyért egy kis asztali dvd lejátszót azt kész...ha lesz money ilyesmire majd veszek egyet.kevesebbet is fogyaszt... :S nem gáz ha elalszok mellette. -
Iszonyat hekkelés árán megy. De egyébként alkalmatlan rá, tényleg felejtsd el h valaha is hallottál a lehetőségről :) -
Laci08 #60555 Olyan problémám van a boxom mal hogy az avi filmjeim nem játsza le. A média update fent van amit a live ajánl de az már jó régi. Valahogy más módon lehet orvosolni a problémát? Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem. előre is kösz
x2 -
tyrant71 #60554 csak régi xbox-ra van
Dave Mirra Freestyle BMX 2™ -
BubbleGum #60553 Hello!!
Tudnátok nekem mondani xbox-ra BMX-es játékot?
Nagyon érdekelne.
Köszi -
Árkéd vadászrepülős játék, olyan mint az Ace Combat 6, ami már rég megjelenet, de a látottak alapján még mindig mérföldekkel szebb és jobbnak tünik mint ez... hiába a japók tudnak, ha érdekel a téma mindenkép szerezd be, van demo a lájvon... -
Lesz egy olyan hogy : Tom Clancy's H.A.W.X.
Esetleg bövebbet tud valaki róla? Remélem ez nem lesz 1 a sok közül hogy álandóan fordulni kell mert mindig a hátunk mögött terem az ellen akár mit csinálunk... :) -
Felejtsd el. -
superfunk #60549 1:19 mp nél át állitsa a kamerát a pc ről, az xboxra és aztán kezd netezni:) valahogy csak lehet, de mondjuk ennél ott volt a pc is:P
http://www.youtube.com/watch?v=7b_G00Ma7jU -
Úgy sem. -
superfunk #60547 Láttam videókat, hogy neteznek vele, de úgy hogy pc vel volt összekötve.
Tehát akkor csak akkor lehet megoldani, ha itthon van a pc is? -
Nem. -
superfunk #60545 Gondolgokod egy xboxon, és az a kérdésem lenne, hogy lehet e vele netezni úgy böngészőben szörfölni?
Gép nélkül, mert ha veszek akkor nyárig nem lesz itthon a gép, és vennék egy xboxot és azzal lehet játszani is meg netezni is. Lehetséges ez? Nálunk kábel tévés internet van. -
vistával nagyon könnyű. -
Jaja,így van,amik amúgy is magyar feliratosak,azoknak a demo is az lesz. -
Hali !
Nekem volna egy olyan problémám hogy xbox nem ismerei fel a pc-met,nah már most live is úgy megy nekem hogy a PC-be raktam még egy háló kártyát és megosztottam a boxal, live megy is meg minden:),de a pc se hogy se tudom fel ismertetni,media centert is szedtem le,de az valahogy nem műkszik nálam,megkérnék valakit aki úgy szint 2 halo kártyás dologgal nyomja hogy segítsen nekem,priviben vagy küldje el az msn címét és ott meg dumáljuk,gondolom nem kell órákat tökölni vele.
bocsi ha túl hosszú lett !
-
Laci08 #60541 Olyan problémám van a boxom mal hogy az avi filmjeim nem játsza le. A média update fent van amit a live ajánl de az már jó régi. Valahogy más módon lehet orvosolni a problémát? Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem. előre is kösz -
#60540 és hogy lehet jól kiírni? én kiírtam a left 4 dead-ot és csak lefagyassza agépet -
mik mik
bár hülye kérrdés.
valszeg azok amik itthon is magyar feliratatl jelenik meg, mint pl fifa, nfs-ek, utánnakell nézni hogy x játék magyar e, ha igen, van esély, hogy demoja is) -
Eddig is voltak,meg lesznek is. -
FoToS #60537 1 hamar nem is lesz :)
-
vannak még magyar nyelvű demók Live-on? -
igen, ha jól írod ki... -
rudymester #60534 Ha letöltök egy demót és kiírom dvd-re, futni fog szűz gépen is? :) -
#60533 üdv minden kinek nem tud valaki 1 jó xboxos demós oldalt? köszönöm
-
rosszul irtad ki. -
Én is lemezről nyomtam, tökéletesen ment. Ugye a content mappát írtad közvetlenül a a lemezre, plusz könyvtárak nélkül? Ha nem, akkor az lehet a baj. -
He he he
Hidd el megtalálnám ha ott lenne de nincs...sehol...
Csak én jártam így vagy más is kipróbálta így Dvdre kiírva? -
az vagyok igen