176877
banner
  • GP2100
    Akkor rajta, kockulj!!4
  • bexinho
    Hát nem tudom. Akkor valószínű nekem vannak olyan vágyaim játékok terén, amik alapból nem olcsók még használtan sem :/
    Szvsz akkor is elvannak szállva rengetegen az árakkal, ami elég komolytalanná teszi a honlapot sajnos. Újonnan fóliásan többsége ugyanazon az áron szerezhető be, amit itt használtan hirdetnek.
  • trogerzsiger
    Jajj bocs hogy nem minden nap órákat a box előtt.. :C
  • Apus
    Március 13 asszem a megjelenés napja.
  • akyyy
    resident evil 5 megjelent már? demoja király coop módba:P
  • GP2100
    LOL... Már azon is behaltam, hogy valakinek !CASUAL! fokozaton 1 órába és "idegrohamba" került, de az, hogy egyáltalán nem sikerült...az...no comment.
    Egyébként tényleg ott van a vagonban a bow, szóval néhány ember elmehetne szemorvoshoz is...
  • Ray Z
    Tényleg ott a bow sry, csak vakok vagyunk. xP
  • arty
    casualon mi is megszenvedtünk haverral coopban :D
    hiába na, casualok vagyunk :D

(a 2. részt viszont már nehezebb fokozaton kezdeném, mert amugy nem volt nagy kihívás)
  • Ray Z
    Komolyan most betöltöm azt a részt, de abban a vagonban csak lancer van meg a sniper.
  • trogerzsiger
    Akkor csak én vagyok balfasz hogy casualon sem sikerült kinyirnom?:D
  • Minstrel
    ott van a vagonban a másik oldalon, körbe kell menni :P
  • Ray Z
    Casualon én is szenvedtem vele egy darabot, hogy kinyírjam, és én sem találtam bowot ott az utolsó vagonban, de aztán betöltöttem az utolsó act utolsó részét, és akkor automatán bowot adott meg lancert, na úgy tényleg fél perc volt.
  • raven87
    Én csak a Lancert, meg a távcsöveset találtam ott, pedig többször is végignéztem a vagont, ha mind1, ilyen vak vagyok. :) A lényeg, hogy sikerült. :)
  • Torry
    Gondolom nem vetted észre, hogy a zárt vagonban, mielőtt kimész RAAM-hoz, az összes fegyver megtalálható.
    Bármelyiket felveheted...
  • BONO
    Ok, köszi szépen eddig is abban volt mióta az új Dashboard-ot használom de átállítottam most és sok különbséget szemmel láthatólag nem találtam minőségileg.
  • deep
    Nyilván a monitorod saját natív felbontására tedd.
  • akyyy
    hát a fele elavult már, ugyhogy hagyd:D
  • BONO
    Üdv!

Egy kérdésem volna kijelzővel kapcsolatosan (a FAQ-t olvastam) mégpedig az, hogy az új dashboard-ban van olyan beállítás a screen resolution-nél, hogy 1680 x 1050-es na most nekem egy 22" LG LCD monitorom van aminek ez a norm. felbontása. Amikor a FAQ-t írták akkor még ez a funkció a régi dashboard-on nem volt elérhető ezért nem tudom, hogy ebben a helyzetben is 1280x720-as felbontásra tegyem a moncsit XBox-on a maximális képminőség érdekében vagy most már érdemesebb 1680x1050-be állitani?
  • raven87
    Legkönnyebben nyomtam, de akkor is rohadt nehéz volt nekem. Főleg hogy csak a Lancer meg a távcsöves volt nálam. A gép meg nem csinált semmi érdemlegeset. :)
    Nézegettem videókat is róla, de általában mindenkinél a robbanónyilas fegyó volt, azzal meg valószínűleg könnyebb leszedni róla a dögöket.
  • DarkSector
    persze +posta
  • DarkSector
    Én már sokat vettem onnan és olcson lehet szerezni.
  • Ragnar360
    ha lol - milyen fokozaton toltad, azt gondolom, hogy egyedül - nagyon gyenge, insane-en is coopba max 5 perc alatt lenyomjuk, egyedül casualba meg fél-1 perc kb :DDD - gépi társsal insanen bár meleg nagyon, mert ott már elég sok kel bele, és a majom gép nem csinál semmit, csak gépfegyverezi -.- meg egyböl meghal ált.
    De már rég nyomtuk :)
  • trogerzsiger
    faszt nincsenek jó árak.. 2-3 éves játékok feladási dátumát is nézd meg..
  • bexinho
    Hát nem tudom. Én a jatekaim.hu-n még 1 játékot nem láttam ami megérte volna az árát. 2-3 éves játékot is 10-12ért adják. Pedig már rajta vagyok egy jó 3/4éve az oldalon. Az én játékaimat se nagyon akarják vinni(pedig egyáltalán nem adom drágán). Ritkán jön 1-2 ajánlat, de azis olyan, h assassint egy crackdown-ra/viva pinatara/kung-fu pandára? Hasonló tartalmú levelek...
  • Minstrel
    jatekaim.hu
  • Apus
    frankó ár. Bully-t nem tudtok valahol akciósan? Azt szívesen megvenném, mondjuk eddig a 8900 volt a legolcsóbb amit találtam, ha nincs olcsóbban, megveszem ezt.
  • aricsi
    Még mindig annyi,csak ott van akcióban,sztem nem sokáig.
  • aricsi
    Ja kösz,máskor is szólj ha látsz én is szóltam már. Olyan nagy különbségek vannak,sok helyen össze-vissza áraznak,valahol 3 évvel ezelőtti árakon vannak a gamek,valahol meg vannak akciók. pl.:Kameo(mindenkinek ajánlom nagyon jó) 3 vagy 4ezerért vettem már nemtom,és sok helyen ilyen 8ezret vagy még többet kérnek érte.
  • raven87
    Nah végre sikerült kijátszanom a GOW1-et. Igaz, hogy 1 óra 5 szál cigi és idegbaj kellett RAAM kinyírásához, de mégérte. :)
  • DarkSector
    az odabasz én meg 10ért vettem amikor kijött lol mennyit esett.
  • Ragnar360
    Az a baj, h nem érdekel a játék, amúgy jóár :D
  • Evogordon
    Köszi na az ilyen infókat szívesen elfogadom :)
  • Morphin
    Nekem két router is van itthon. két DHCP-vel,müxik minden...az nem lehet gond.maximum a DHCP-n belüli korlátozások...
  • arty
    mirror's edge 6K
  • DöflingR
    Nem kell az nekem..
  • Minstrel
    esetleg a router nem dhcp-re van kapcsolva, az lehet a baj
  • akyyy
    Most már vedd is meg!:)
  • sapkafej
    akkor írd be a dns-t is
    amúgy:

http://www.xboxklub.hu/mtu_gondok_megoldasa_gorkij
  • arty
    ha egy hibaüzenetet nem vagy képes idemásolni, sztem ne irj többet ...
  • DanielT
    Semmi köze hozzá a szolgáltatónak. A routert érzékeli az egyetlen kapcsolatnak, arra kötve akár tizenötmillió gép is lehet kötve.