176877

-
-
Ezért kell amcsi accot kreálni. Azon van többnyire minden először... -
Az én USA regem neve Takony. Angolul még jól is hangzik :D "Tekoni" :D
Csak demóletöltésre van, sajnos szükséges. -
Én szeretek mindent normálisan egy profillal intézni nem pedig 3-mal vagy 4-gyel (Gyurika66, Gyurika67, Gyurika68, ...). Ezért nem fogok új profilt csinálni, majd kivárom az EU demót, ha lesz. Csak nagyon megörültem, hogy végre kipróbálhatom az Afro-t, de majd legközelebb. Ha nagyon nem bírom ki, akkor max. lekapom a demo-t torrentről. -
Kb egy szinten vannak, jah. Gyanúsan sok az egybeesés :D -
lowdog #61419 "én japán fan vagyok. Nekem ez sokat jelent még ha nem is értem mit mondanak."
mondd, te ragnar alregje vagy ugye? -
nem csak 1 demorol van szó és nem csak demokról.
pl japánnal ezt is leránthatod:
[mint ahhogy a re5 esetében ezis hetekkel elöbb jött ki japán accountba, mint usa vagy eu-ba.]
-
Darth Razor #61417 Látom tényleg komolyan gondoltad az új logo témát! 
-
Jah meg nem csak demokban térnek el a profilok. japánba pl van street fighter 4 videó kis japán kommentárokkal az inside box-ban.
Monnyuk usa account mellett itt gta 4 meg fallout szerü videokat ad be.
én japán fan vagyok. Nekem ez sokat jelent még ha nem is értem mit mondanak.
:P
-
Nincs mindenki ráizgulva az adott demóra. -
Olyanod nincs,amivel eléred a normál betűméretet? -
Szerinted ez rendeltetésszerű használat? A kézikönyv is tiltja. Idióta baromállat aki mozgatja a konzolt, miközben tudja, hogy egy lemez több ezres fordulattal pörög benne. -
én nem mozgatom, de nem is állítottam hogy nekem összekarcolta egyetlen játékomat is. az okostojás kolléga kijelentette, hogy nem létezik hogy összekarcolja a box a játékot, erre reagáltam. -
Addig mindegyik hibátlanul működik, amíg be nem szarik. -
:)
Haveromnak az első körből származó X360 gépe van (2006) (20 gigás),mai napig semmi baj!Nem keveset játszik vele pedig :P....
-
sajtreszelő nemjó? -
Miajóistennek mozgatni működés közben? A kávéfőzőt is forgatod? Meg is érdemled. -
Te meg tedd a pöcsöd egy mákdarálóba. -
akkor fektesd le vagy állítsd fel a gépet miközben pörgeti a kedvenc játékod :P -
Mondjuk az en gepem eddig egyetlen egy jatekot sem tett tonkre... pedig BFBC -eztem eleget :) Most meg foleg, hogy van install... -
Megveszekedett baromság. -
Nos, volt az a dolog, hogy meg anno a régi boxok tönkretettek az eredeti lemezeket. Alitasa szerint csak azért flasheltette a gépet, mert nem akarja az eredeti játékait elbaxni.
Mondjuk nem csak o gondolkodott/gondolkozik így/úgy.
-
nem kap instant bant... de ha flasshelt géppel felmegy livera bármikor bannolhatják. -
Koszi! De ez most hogy jön ide?
-
de jó vagy vazeee -
Bahh.
Ismerősöm kérdezte meg tőlem, hogy ha másolt Forza 2 -ot rak a gépben, és aközben liveon be van csatlakozva, akkor instant ban, vagy csak ha multizna?
En aszottam neki, hogy instant ban... -
Hol van a demó,mert én nem találom?
Sőt hírt se találok,ami megerősítené. -
Most voltam fönn LIVE-on és azt azért hozzátehetted volna, hogy egyenlőre csak USA LIVE-on elérhető... -.-
-
Oké!Közbe írt az überes srác,hogy holnaptól lehet menni a gta 1600 pontos kártyákért!Valóban feloldották a régiózárat!
De azért nem szívom vissza amiket írtam:P -
Én 1 hónapnál nem adok neki többet. Hacsak nem a 4 ledes jelzést(nem jól csatlakozik a videokábel) nézted 3 lednek. -
És vajon hogy nézték meg, hogy szakadtak-e le a golyócskák? Zseblámpával?
Be fog szarni. Garantálom. Sőt, azt mondom, hogy 1 éven belül heló van neki. -
ruleyB #61392 Sokan mondanak sok mindent, de általában nem támasztják alá semmivel. "De ne aggódj, be fog szarni." - Nem aggódom, mert 3 év alatt nem szart be, szerintem ezután sem fog, persze ezt nem lehet tudni. Lehet, hogy a te géped este elhalálozik, szóval ne aggódj :) De ha megindoklod, hogy az én gépem miért fog "beszarni", akkor azt megköszönném, mert én nem értek hozzá. Mellesleg sok mindenre fény derül egy átvizsgálás során, pl. deformálódott-e az alaplap, szakadtak-e le golyócskák, stb. Az esetemben ez elég is volt, mivel kevés esetben nem hagy semmi nyomot a "3led-es hiba". -
"Tanulság, hogy nem kell beszarni, ha 3LED villog, sok esetben ezzel reagál a gép"
Tanulság: Szart nem tudnak megállapítani egy átvizsgálás során. És be kell szarni, ha a 3 led villog, mert az esetek 99%-ban a legrosszabbat jelenti, a maradék 1% volt a te eseted. De ne aggódj, be fog szarni. -
ruleyB #61390 Köszi mindenkinek a válaszokat tegnapról, ma megnézettem a konzolt (2000 forintot elkértek egy átvizsgálásért, ami lényegében 5 perces dolog...) és továbbra sincsen semmi baja az ég világon. Tanulság, hogy nem kell beszarni, ha 3LED villog, sok esetben ezzel reagál a gép, nem csak a GPU-s alaplapos helyzetben. :) -
"JAH ÉS SILVERES A DEMO....NINCS 1 HÉT GOLD ZÁR RAJTA!"
Nekem ez tök mindegy, sosem figyelem.
Amúgy kösz megint erre a játékra kíváncsi voltam. -
nm
ez a kurvajo a konzolokba, hogy dögivel jönnek a demo-k.
JAH ÉS SILVERES A DEMO....NINCS 1 HÉT GOLD ZÁR RAJTA!
:P -
Ragnar360 #61387 ding :P -
Na azt meglesem, THX! -
-
AFRO SAMURAI demo a live-on!!!!!!
http://www.animeresimleri.com/data/media/182/Afro_samurai_2.jpg
GOOGOGOGOGOGOGOGOGOGOOGGOGOOO!