176877
banner
  • DarkSector
    Arról, hogy egy ideje átirták a világ legjobb cuccosát PC-re.
    Annyi a gáz, hogy a feliratozás orosz.

De én majd megveszem üzletben ha lesz angol, vagy magyar!!!!
  • LeventeV
    kosz
  • DarkSector
    Hali mikor elhatároztam hogy veszek x360-at, akkor az első dolgom az volt, hogy 1 héttel elötte megvettem a játékot.
    Pedig az sem volt tuti, hogy lesz gép, mert ha nem kaptam volna hitelt rá, akkor nem vettem volna!!!

PC-re majd muszály lesz megvennem, csak még a médiában nem volt.

• sambauer
    te most miről beszélsz ?
  • deep
    Te! Vásárold már fel légyszi az összes fellelhető Dark Sector játékot, és többet ha lehet ne is említsd hogy létezik. Szivességet tennél vele a világegyetemnek...
  • DarkSector
    LOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOL!!!!

Rossz mert minden kurva pc-s kocka levarezolhatja az egyetlen játékot, ami önmagában egy istennel ér fel.
    Máskülönben jó, mert ennyire profi portolást még A Devil May Cry 4 óta nem láttam soha!!!!!!!!!!

Köszönöm ruszki barátaim.

• deep
    Egyértelműen a Premium a nyerő. Demokat és teljes játékokat tudsz rápakolni. Mentések csak vinyón, vagy memóriakártyán lehetnek.
  • LeventeV
    meg 1 kerdes: melyik csomagot erdemesebb megvenni az Arcade-ot vagy a Premium-ot? Hasznat veszi az ember a HDD-nak? Es ha megtelik az arcade memoriaja akkor kilehet valahogy masolni a lementett adatokat? pl pendrivera?
  • DarkSector
    Wheelman DEMO még 2 héten bellül!!!
  • arty
    a médiacenter funkciók finoman szólva: szarok. erre továbbra is egy pécé a legalkalmasabb, kompromisszumoktól mentes

játékgépnek viszont nagyon jó
  • deep
    Pendrive, cd, mp3lejátszó, stb.
  • Sephi
    En speciel hálózatról nézem.
  • LeventeV
    Xbox 360-n csak DVD-rol lehet zenet hallgatni es filmet nezni?
    Es mi a velemenyetek a konzolrol? Megeri venni?
  • arty
    melyik, ugyan akkor kikerült tartalom lett pécén ingyenes, mig konzolon fizettél érte?
  • akyyy
    ezt most úgy érted hogy aki letölti maerketplacről liveról, bannnolni fogják mert itthon nincs LIve?:O

bár nekem nincs gta4-em boxra, csak pc-re, mirroredge dlcjét néztem majd ki, ha lesz pénzem...
  • akyyy
    Jah meg a DLC pc-re ingyen j9n boxon meg kétezer mspontba, ami hála gazdaságunknak, mire kijönm lesz vagy 10ezer a ft
    gyengülése miatt:D
  • DarkSector
    jah hogy igy gondolod.
    háát én boxra megvettem, mert nekem bejön.
    PC-n megnéztem...és szupi hogy magyar, de 1 szarok a hangok, és az irányíítás is elég gáz.
    De ha 5000ft lenne pc-re akkor megvenném.
  • sambauer
    erre én is kíváncsi lennék
  • PoisonChihuahua
    Én úgy tudom, hogy a LIVE Marketplace-en a fizetős letölthető tartalmakat digitális aláírás védi, tehát ha le is tölteném illegálisan a GTA4 DLC-t, nem lehetne használni semmire. Szal nem tudom, te honnan szedsz ilyeneket?
  • EasyLife
    hamarosan indul a ban halom microsoftnál. :))) hála a gta 4 új kiegének amit már nagyobb warezokon nyomatnak ezerrel....
  • rooney8
    Kicsit bővebben? :D Érdemes beszerezni?
  • DarkSector
    Jah az a fránya physX!
    Az aztán fontos mi? :P
  • DarkSector
    PC-n szarok nekem a hangok box-hoz képest. mindegyik ugyanugy 5.1-be ment.
  • arty
    nem, még csak hasonló sem készült egyetlen platformra sem azóta :((((

(najo, a world racing 2 megpróbálta ... nem sikerült)
  • rooney8
    És milyen pc-n? :D
  • sambauer
    amúgy ha már autós játékoknál tartunk
    http://www.youtube.com/watch?v=FHUu2PjE3xE <--- ezt az élményt hozza valamelyik hasonló kategóriájú játék xboxon ?

fuck you
  • DanielT
    Nem, ebben a lolban az volt benne, hogy egy felesleges szarságot, egy nagy kamut, pár lobogó zászlócafatot hiányolsz, mert kb ennyiben kimerül a nagy Fiziksz tudása.
  • sambauer
    magasról leszarom milyen keretprogival van megvalósítva pc-n, az hogy konzolra nem került bele, az igenis nagy veszteség.. ettől még a játék lehet jó, egy szóval se mondtam hogy szar lenne......
  • sambauer
    Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba! OMG

ebből a lolból azt merjem feltételezni hogy benne van http://www.youtube.com/watch?v=V_B3_upOvmc&feature=PlayList&p=BF7635F1BAFEBFA3&playnext=1&index=7]ez? mert én kurvára nem vettem észre

még régen amikor némileg nagyobb volt a haveri kör, vezetékes joy-t akartam venni hogy tudjak multizni és én is e mad catz után érdekődtem, de az egyik hazai konzolshopban azt mondják hogy már nem gyártanak.. (hogy ez hambuk e vagy nem, arról nem tudok http://www.consolecorner.hu itt mondták)
  • arty
    jah, pedig a lengő zászlók fizix nélkül nem lettek volna megvalosithatóak ... és enélkül a játék is egy szar... vagy nem?

az ilyen f@sz@kodást hagyjuk meg a pécén nyomorgóknak, plíííííz :)
  • lecsovirsli
    Igazából az új Mortal és a mostani Street Figther kapcsán kezdtem jobban foglalkozni a verekedős gamákkal. Az MK1 volt életem első játéka, úgyhogy minden kritika ellenére, igen-igen lelkesen ugrottam neki az új résznek. Ez analóg karral nagyon lomha és kényelmetlen, így mindenképpen az digiátis maradt...és ekkor szembesültem vele először, hogy bizony a D-pad nem úgy működik, ahogy illene neki...
    Ekkor képes voltam megcsinálni ezt:

http://www.instructables.com/id/DIY-Fix-the-d-pad-on-the-Xbox-360-control-pad-mor/

egy másik:

http://www.ufighterx.com/guides/videogame/360dpadfix/360dpadfix.htm

Az érzékelés hatványozottan javult, de még ezután is voltak félrereagálások.

Majd jött a SF4, ami bizonyos karaktereknél egész emészthető analóg karral, de nem az igazi..
    Majd olvastam 1-2 cikket a mad catz pro-ról és gondoltam informálódok róla itt is...de ezek szerint nincs tapasztalat.
  • DanielT
    LOL!!!
  • sambauer
    csak nincs benne phisX, ami engem nagyon aggaszt....
  • GP2100
    Egy hülye railshooter miatt? LOL... :D
  • DarkSector
    áééat ugyanaz mint pc-n maxra húzva, csak éppen boxon jok a hangok ellenben pc-n szar.
  • rooney8
    Hy!

Mirrors Edge milyen 360-on? :D
  • DarkSector
    A kurva anyukat minnya veszek 1 wít!

• Adi
    Ok. de a legkomolyabb a Chopper vs. Chopper.:D Helikopter vs Motor :)
    És a helikopter sérthetetlen és rakétákat lő:)
    Vagy motorral mész vagy helikopterrel és minél többet kell motorral menni.
  • DarkSector
    sokkal hamarabb is megy tönkre...ne felejtsd el! Az árkád gépeken fém karok voltak!!!
  • sambauer
    analoggal amúgy miért szarabb a verekedős gamékat tolni ?