176877

-
Arról, hogy egy ideje átirták a világ legjobb cuccosát PC-re.
Annyi a gáz, hogy a feliratozás orosz.
De én majd megveszem üzletben ha lesz angol, vagy magyar!!!! -
kosz
-
Hali mikor elhatároztam hogy veszek x360-at, akkor az első dolgom az volt, hogy 1 héttel elötte megvettem a játékot.
Pedig az sem volt tuti, hogy lesz gép, mert ha nem kaptam volna hitelt rá, akkor nem vettem volna!!!
PC-re majd muszály lesz megvennem, csak még a médiában nem volt.
-
te most miről beszélsz ? -
Te! Vásárold már fel légyszi az összes fellelhető Dark Sector játékot, és többet ha lehet ne is említsd hogy létezik. Szivességet tennél vele a világegyetemnek... -
LOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOL!!!!
Rossz mert minden kurva pc-s kocka levarezolhatja az egyetlen játékot, ami önmagában egy istennel ér fel.
Máskülönben jó, mert ennyire profi portolást még A Devil May Cry 4 óta nem láttam soha!!!!!!!!!!
Köszönöm ruszki barátaim.

-
Egyértelműen a Premium a nyerő. Demokat és teljes játékokat tudsz rápakolni. Mentések csak vinyón, vagy memóriakártyán lehetnek. -
meg 1 kerdes: melyik csomagot erdemesebb megvenni az Arcade-ot vagy a Premium-ot? Hasznat veszi az ember a HDD-nak? Es ha megtelik az arcade memoriaja akkor kilehet valahogy masolni a lementett adatokat? pl pendrivera? -
Wheelman DEMO még 2 héten bellül!!! -
a médiacenter funkciók finoman szólva: szarok. erre továbbra is egy pécé a legalkalmasabb, kompromisszumoktól mentes
játékgépnek viszont nagyon jó -
Pendrive, cd, mp3lejátszó, stb. -
En speciel hálózatról nézem. -
Xbox 360-n csak DVD-rol lehet zenet hallgatni es filmet nezni?
Es mi a velemenyetek a konzolrol? Megeri venni? -
melyik, ugyan akkor kikerült tartalom lett pécén ingyenes, mig konzolon fizettél érte? -
ezt most úgy érted hogy aki letölti maerketplacről liveról, bannnolni fogják mert itthon nincs LIve?:O
bár nekem nincs gta4-em boxra, csak pc-re, mirroredge dlcjét néztem majd ki, ha lesz pénzem... -
Jah meg a DLC pc-re ingyen j9n boxon meg kétezer mspontba, ami hála gazdaságunknak, mire kijönm lesz vagy 10ezer a ft
gyengülése miatt:D -
jah hogy igy gondolod.
háát én boxra megvettem, mert nekem bejön.
PC-n megnéztem...és szupi hogy magyar, de 1 szarok a hangok, és az irányíítás is elég gáz.
De ha 5000ft lenne pc-re akkor megvenném. -
erre én is kíváncsi lennék -
Én úgy tudom, hogy a LIVE Marketplace-en a fizetős letölthető tartalmakat digitális aláírás védi, tehát ha le is tölteném illegálisan a GTA4 DLC-t, nem lehetne használni semmire. Szal nem tudom, te honnan szedsz ilyeneket? -
EasyLife #61525 hamarosan indul a ban halom microsoftnál. :))) hála a gta 4 új kiegének amit már nagyobb warezokon nyomatnak ezerrel.... -
Kicsit bővebben? :D Érdemes beszerezni? -
Jah az a fránya physX!
Az aztán fontos mi? :P -
PC-n szarok nekem a hangok box-hoz képest. mindegyik ugyanugy 5.1-be ment. -
nem, még csak hasonló sem készült egyetlen platformra sem azóta :((((
(najo, a world racing 2 megpróbálta ... nem sikerült) -
És milyen pc-n? :D -
amúgy ha már autós játékoknál tartunk
http://www.youtube.com/watch?v=FHUu2PjE3xE <--- ezt az élményt hozza valamelyik hasonló kategóriájú játék xboxon ?
fuck you -
Nem, ebben a lolban az volt benne, hogy egy felesleges szarságot, egy nagy kamut, pár lobogó zászlócafatot hiányolsz, mert kb ennyiben kimerül a nagy Fiziksz tudása. -
magasról leszarom milyen keretprogival van megvalósítva pc-n, az hogy konzolra nem került bele, az igenis nagy veszteség.. ettől még a játék lehet jó, egy szóval se mondtam hogy szar lenne...... -
Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba! OMG
ebből a lolból azt merjem feltételezni hogy benne van http://www.youtube.com/watch?v=V_B3_upOvmc&feature=PlayList&p=BF7635F1BAFEBFA3&playnext=1&index=7]ez? mert én kurvára nem vettem észre
még régen amikor némileg nagyobb volt a haveri kör, vezetékes joy-t akartam venni hogy tudjak multizni és én is e mad catz után érdekődtem, de az egyik hazai konzolshopban azt mondják hogy már nem gyártanak.. (hogy ez hambuk e vagy nem, arról nem tudok http://www.consolecorner.hu itt mondták) -
jah, pedig a lengő zászlók fizix nélkül nem lettek volna megvalosithatóak ... és enélkül a játék is egy szar... vagy nem?
az ilyen f@sz@kodást hagyjuk meg a pécén nyomorgóknak, plíííííz :) -
lecsovirsli #61514 Igazából az új Mortal és a mostani Street Figther kapcsán kezdtem jobban foglalkozni a verekedős gamákkal. Az MK1 volt életem első játéka, úgyhogy minden kritika ellenére, igen-igen lelkesen ugrottam neki az új résznek. Ez analóg karral nagyon lomha és kényelmetlen, így mindenképpen az digiátis maradt...és ekkor szembesültem vele először, hogy bizony a D-pad nem úgy működik, ahogy illene neki...
Ekkor képes voltam megcsinálni ezt:
http://www.instructables.com/id/DIY-Fix-the-d-pad-on-the-Xbox-360-control-pad-mor/
egy másik:
http://www.ufighterx.com/guides/videogame/360dpadfix/360dpadfix.htm
Az érzékelés hatványozottan javult, de még ezután is voltak félrereagálások.
Majd jött a SF4, ami bizonyos karaktereknél egész emészthető analóg karral, de nem az igazi..
Majd olvastam 1-2 cikket a mad catz pro-ról és gondoltam informálódok róla itt is...de ezek szerint nincs tapasztalat.
-
LOL!!! -
csak nincs benne phisX, ami engem nagyon aggaszt.... -
Egy hülye railshooter miatt? LOL... :D -
áééat ugyanaz mint pc-n maxra húzva, csak éppen boxon jok a hangok ellenben pc-n szar. -
Hy!
Mirrors Edge milyen 360-on? :D -
A kurva anyukat minnya veszek 1 wít!
-
Ok. de a legkomolyabb a Chopper vs. Chopper.:D Helikopter vs Motor :)
És a helikopter sérthetetlen és rakétákat lő:)
Vagy motorral mész vagy helikopterrel és minél többet kell motorral menni. -
sokkal hamarabb is megy tönkre...ne felejtsd el! Az árkád gépeken fém karok voltak!!! -
analoggal amúgy miért szarabb a verekedős gamékat tolni ?