176877

-
Gyúrógép #61584 Ha VGA kabellal kotom ossze a tv-t akkor kep van de sajnos hang nincs.Mi lehet a gond ?
THX -
most én kérdeztem médiába...nem volt.
utána 576 shop-ban ott 10.000ft volt 1600-as kari.
hhát nemtuom ... én max 5000-et gondoltam érte adni... lol mondom
inkább kijöttem az üzletből, és lemondtam a star wars templomáról. -
Itthon biztos nem :D -
tom235 #61581 Császtok. Meg tudja nekem mondani valaki hogy pl teszkóba lehet e kapni ilyen microsoft pontokat? Ja és kb. mibe kerülne 1600 pont (vagy ahhoz közeli) csomag? -
ebben igazat adok.
ahhány ember annyi gondolkodásmód annyi féle döntés... én azelött akartam játszani az x360-al, mielött kijön a köv. gen. én akkor így döntöttem.
viszont én ha döntök, akkor utána már nem bánom meg hogy azt döntöttem.
na hagyjuk.
Más téma:
Tudtok x360 emulátort pc-re? -
amugy meg igy 10 honappal előtte megvan :P
érzed benne a logikát?? XD -
Ragnar360 #61578 kinemszarja le amúgy :D -
olyasmi nem fordult meg a fejedben, hogy összegyűjtsd az árát? pár hónap alatt gondolom meg is lett volna ;)
megkérdeztem apámat és anyámat, azt mondták a 15 millás lakásra nem jön össze pár honap alatt a pénz és ugye lakni kell valahol (konzol viszont nem éppen létszükséglet) ... ezért vették hitelre. -
Ez érdekes, mert ha egyszer a tv-n van component, akkor má színesnek kéne lennie, de én eddig még nem probáltam csak a többi csatlakozot teszteltem, azoknál nem volt probléma. :( -
lol
fiatal vagy még ehhez.
Elmagyarázom, nehogy feleslegessen kelts vitát.
0% a kamat.
Ez a 4200FT kezelési költség ami minden esetben , vagyis legtöbbször 10%.
Na érted már.
ha 10% lenne a kamat, akkor 8400-al lenne több.
Igen én is tudok annyit, vagyis nem vagyok ehhez hülye, mert már sok hitelem volt.... nem adják ingyen.
EZ nem is ingyen van. kifizetünk kezelési költséget a munkájukért, de én nem is sajnálok ennyit tölük.
Örülök, hogy hozzájuthattam egy géphez, részletfizetés mellett 42ezer forintért, és ezért kaptak 4200ft-ot, hogy ráérjek kifizetni 10 honap alatt, és ne kelljen 70ezres fizubol számlák mellett elkölteni azonnal 42ezret.
tudom te nem érted meg fiatal lehetsz még majd ha dolgozol akkor meglátod mennyire nem mindeggy.
de nem haragszom legelöször én sem értettem az egész rendszert. -
Úgy, hogy a megfelelő színű kábelvéget, a megfelelő lukba dugod:) -
Gyúrógép #61573 Osszekotottem a 360-at aranyozott Component kabellal de sajnos valamiert nem szines a kep .Csak fekete-feher van, es egy egesz szep zoldes szin de semmi mas.Szoval hogyan lehetne ebbol tenyleges szines kepet varazsolni ?
THX -
Az a 4200 Ft a hitel kamata. Vagy te azt gondoltad, hogy a bankok ingyen hiteleznek neked? Na ne röhögtess! Az a 4200 Ft is már "álomkamatnak" számít ugyanis a legtöbb bank 20-25%-os hitelkamattal dolgozik. Nem tudom mennyire vagy tájékozott a témában, de a hiteleknek mindig is magas kamatjuk volt. Most kapaszkodj meg, egy hitelre vásárolt 45k-s Arcade pakk teljes kifizetendő ára így kb. 54-56k!
Isten hozott a való életben haver!
-
ebben igazad van.
sorry
télleg kicsit furán viselkedtem...de ahhogy mondtad is ez csak egy egyszeri kirohanás...
-
#61565 és #61566
Mivel ez akcio volt, és én nem vagyok egy elkényesztetett kisgyerek, hogy anyuciék tömnek lovéval, ezért inkább a számláimat befizetem, és nem x360-at veszek.
Mondtam már nem választhattam...vagy részlet vagy semmi.
Utána meg kikapcsolják az áramot akkor szart sem érek vele.
Ez 1 olyan dolog, hogy most meg 53ezerért láttam...lol deszarul járok most mert 4200-al többet fizetek, ésakko 10 honap kijövök a végére 46200-ra.
Kérdezzétek meg anyátokat meg apátokat, hogy a házat, meg autot ha van, akkor miért veszik hitelre, ha százezreket buknak a végére!
Gondolkodjatok kicsit.
plíz.
-
Azok se normálisak. A lényeg, hogy ezeket a kirohanásaidat javaslom a gumiszobában e célra külön létrehozott topikokban megejteni, esetleg a játék saját topikjában(ha van egyáltalán). Itt nem hiszem hogy vevő rá valaki. -
neked nem jön be ez van... valaki a sims-re meg wow-ra bukik. -
és mit csinálsz egy fél vezetéknélküli gémpaddal?
-
Freedy #61566 faszom fog kifizetni 4-5 ezerrel többet. Anyiból már kijön használtan egy nagyon jó játék, vagy egy fél vezetéknélküli gamepad, vagy akármi. Szóval igen is hülye vagy, hogy 4200ft-ot adtál azért, hogy azt a pénzt, amit amúgyis odakell adni, nemtom hány hónapig adjad. pénzkidobás.. -
Gép hitelre véve 4200ft-al több, mint ha kifizetném."
Az már majnem egy pc-s darksector
-
3500-ért rendeltem, de azonnal tovább is adtam mert iszonyat SZAR:D -
jah miért kevesled???
Mert énis kevésnek tartom. -
Amugy meg aszittem kissebbre korlátozza az sg, de nem ezekszerint. -
Kifizettél ezért a húgyért 9000ft-ot? Okos!:D -
Nem de csak ezt találtam S -
9000ft x-re + 5000 lesz pc-re magyar felirattal.
Gép hitelre véve 4200ft-al több, mint ha kifizetném.
Hülye jeszek kifizetni egyben...lol -
Freedy #61558 jó okos lehetsz, hogy ilyen faszságokra csak úgy szórod/szórnád a pénzt, amikor még egy 50-60ezres gépet is hitelre veszel meg... -
muszáj 800x1133 pixeles képet berakni? -
Hagyd már abba! -
Itt van nézegessétek... csodálatos egy dizájn !!! 
-
Háát én a darkSector-os bögrét is megvenném ha 10ezer forintba kerülne.
Ilyenko elvesztem fejem...
Most x360-as dobozt is egy lezárt szekrénybe tartom buborékfóliába csomagolva.
Mikor vettem EZ VOLT AZ UTOLSO DARAB AZ 576 SHOP-ban!!!
Ha asszonnyák nincs már, akkor gyilok lett volna asziszem.
Így meguszták egy ártatlan köszönömmel ...
-
Nem .... ps3-ast is gondolkodom, hogy vegyem-e meg, igy 3x-ossan "támogatom" a fejlesztőit!
Meg zsír a csomagolása!!!
-
kbe te pöcs. nem tuod elvenni a jokedvem!!!!!!
:P
darkSector az ISTEN!!!!!!!!

-
Te hülye vagy, majdnem szívrohamot kaptam!
Elsőre elhittem, hogy ez tényleg igaz, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nincs wrz L&D...
-
lowdog #61550 "Tisztára mint egy fogyatékos - olykor rádjön a dilihopp neme ?^^"
teljesen egyetértek. de vagyunk ezzel így páran itt a topikban, ugye? -
lowdog #61549 "asszed azé veszem meg pc-re mert itt is végigjátszom majd???"
naívan azt feltételeztem, de te mindig meg tudsz lepni :) -
Ragnar360 #61548 Te, DarkSector - sorry de, annyira fájdalmasan hülye vagy :D #61539 - #61542
Tisztára mint egy fogyatékos - olykor rádjön a dilihopp neme ?^^
Egyébként a Darksector egy fos :P -
konzolt hitelből? hűha ... -
lol
miről beszélsz?
asszed azé veszem meg pc-re mert itt is végigjátszom majd???
-
lowdog #61545 "Pedig az sem volt tuti, hogy lesz gép, mert ha nem kaptam volna hitelt rá, akkor nem vettem volna!!! "
"De én majd megveszem üzletben ha lesz angol, vagy magyar!!!! "
és mi lesz ha megint nem kapsz hitelt? azt hallottam a providentnél már felvilágosítanak előtte!