176877

-
Igy rálátás nélkül két dologra tippelek. Gondolom a tévéden többféle lehetőség van a csatlakoztatásra. Azokat próbáld végig :) De abban igaza van dark sectornak hogy valamilyen kép kéne :) -
Ha nem lennél, ki kéne találni :) -
rosszkor rossz helyen...tény hogy sok szerencsétlen meghalt anno.de nem csak rossz dolgokkal járt a führer munkássága!
én pl mindig azon gondolkodom, miért nincs sűrűbben háború...ha ilyen ütemben népesül be a föld...a köv generáció már mozdulni sem tud. kéne már egy kis ritkítás
amúgy meg én nem sajnálom azokat a "nagyorrú"akat akiknek az ivadékai most az én pénzemet veszik el adó címen.na meg vágják haza az országot...
de ez már nagyon erős OFF,szal ink abbahagyom az eszmefuttatásomat! bb -
Én VGA kártyával játszok és jelzem hogy nincs sárga piros fehér ...Pontosabban sárga nincs csak monitor bemenet. Legalábbis az enyémen. -
na vannak itt jo emberek is
-
Az az elszomoríto az egészben hogy nem veszed észre néha magad, és nem tiszteled az idősebbeket..Én nem akarok beleszolni a vitába, de néha visszavehetnél magadból.
Mellesleg amiért irni akartam :D A dark sector-ral nekem 3 gondom volt. Az első hogy egy idő után dögunalom. A második h grafikája //hát aki szépnek mondja legyen// nekem nem jött be. Egy idő után a szemem is kifolyt. Nekem a Resi 5é jobban tetszik de ez különvélemény. A harmadik ami nagyon nem tetszett még, hogy semmi extra nincs benne. Az elején még igen, hogy dejo dobálozok meg izébizé. Aztán csokolom nulla semmi extra vagy egyediség.
#61599 ehhez annyi a hozzáfűzni valóm, hogy az aki ilyeneket csinál beteg.A ma élők felének fogalma sincs milyen világ volt akkor. Ma a fiatalság fele elképzelni se tudja milyen borzalmak voltak azokban az időkben.Én a helyedben nem dobálóznék ilyen képekkel...
Végül pedig segítséget kérnék.Az utóbbi időben /értsd: elmult 2 hét/ Két játékot felmásoltam a vinyóra, amikkel ezelőtt DVD-ről játszottam. Viszont az a furcsa dolog történt, hogy néha rájön a gépre az 5 perc és belassulnak a ezek a játékok. Amig lemezről ment ilyen nem jelentkezett. Valaki ötlet hogy ez mi lehet ? 3LED előszele vagy micsoda ? :)
-
Nekem is bejöt a dark sector ,nemrossz gamma
-
Ha téged is kinyírtak volna, vagy a rokonaidat, akkor szerintem nem lenne annyira lol...... -
Procival szerintem nem lesz gond, c2d E7300 @ 3,36GHz.
Ja és sorry az OFF-ért. -
Sejtettem.
Én már az elején mikor megjelentek egy üzletben fél-fél órát próbáltam ki őket.
Akkoriban megevett a penész, hogy mi a retkes faxnak nem adják be ps2-re is.
És csak nézegettem a képeket meg videókat.
Most viszont revansot veszek.
:P
Részleteket privátba közlöm.
Jah annyi hogy GC emulátor nekem elindult, mikor ma délelőtt próbáltam, core 2 kell neki azért hogy szépen fusson.
Remélem rendelkezel vele...
Jah és kis ablakban futtattam, hogy ne legyen pixeles... és szép a kép éppen a memoriakártyát kellett formatálnom... csak a joy nem volt kéznél épp.
majd este jutok joy-hoz akkor tesztelem :P -
Létezik működő GC emu, és fut is rendesen a gépeden? Ha igen, akkor jöhetnek infók... :D (engem is a GC exkluzív RE részek érdekelnének) -
mindegy .
ö szerintem csak velem akart vitatkozni.
lehet ritka az ilyen de nem is lényeg.
A fontos az hogy hozzájutottam egy GC emulátorhoz!!!
Resident Evil Zero
Resident Evil Remake
Vigyázzatok ...JÖVÖK!!! :P -
Gow 1 elérhetö pc-n.
Gow 1-2 meg x360-ra.
Amúgy örülök hogy mgeemlítetted, mert pont ez az mai a játék legelső indításnál beugrott.
Ez a kameranézet FULL resident 4 nyúlás.
Mégpedig jó értelemben.
Tetszik, hogy ennyire kúl karakterek vannak benne, és ennyire metálos a légkör is a játékban.
Gondold el ha a residentet igy megcsinálnák...lol
mert szép-szép- a resident 5 de lol hol van ettől a grafiktól?
Vagy csak azért fura, mert chris egy kigyúrt gorilla lett a sok rész óta??? És már kezd hasonlítani egy GOW katonához (annyira tömzsi)?
Biztos a bőre alatt van a páncélja :P -
evil 007 #61611 én a pspmet is ugy vettem régebben hogy 50 ezer volt a csomag részletre vettem igy lekellett tennem 5 ezret + 5 havonta 10 et az 55 összesen 5 ezerrel tobb volt mint a csomag ugyhogy van ien én speciel az 576 nál vásároltam. -
már bocs de te hülye vagy ba+.
te tudod jobban hogy mire mennyit vettem fel.
na hagyd má.
Azok a gyöngyszemeken meg mit nem értesz ba+?
egyszerüen látni akartam hogy mit hová csatlakoztatott
Ezen mit nem értesz az érettségiddel te low.
inkább ne is írj ha csak ennyire vagy képes. -
elvileg ki jött a mirrors edge DLC, 1600 pont, pff:(
viszont holnap megeyk melozni:D bár sztem fizut még nem kapok erre a napra mivel én csak kisérő leszek:( -
Portal: Still Alive megéri az árát? -
te tényleg csak díszből teszed föl a jatkeaim.hu-ra a cuccokat ? -
evil 007 #61606 Szerintem jó játék a dark sector nekem bejonnek az ien nézetes gamek pl ps2 is volt a resi 4 meg most nemsokára resi 5 :P azt várom már meg Gow 1-2 meg még sorolhatnám:D -
ha szinglit lenyomtad, megirhatnád h meddig tartott ki :) igaz-e a 20 óra vagy szokásos kamu -
Vagyok annyi idős (22), hogy megértsem a "rendszert". Ha te is megértenéd akkor tudnád, hogy 0%-os kamatú hitel amiről te beszélsz nincs vagy ritka. Ezt viszont te tényként kezeled, mintha minden bankban 0%-os kamattal dolgoznának.lol A legtöbb elektronikai árucikkre pedig un. áruhitelt (OTP vagy Credigen pl.) adnak aminek, ha utánanéztél volna, valóban 20% körüli a kamata. Először tájékozódj légyszives mielőtt baromságokat beszélsz, ezzel tényleg csak neked szeretnék jót. Azzal pedig ha lekezelően beszélsz, nem fogsz idősebbnek vagy tapasztaltabbnak látszani, majd rájössz erre ha kijárod a 8 általánost, esetleg leteszed az érettségit...
A #61588 beli parádédhoz csak halkan megjegyezném, hogy a VGA kábel alapból nem viszi át a hangot csak ha van rajta külön RCA. Ezzel is bizonyítottad, hogy te aztán mindenhez értesz. Pár gyöngyszem: "fényképezd le a tv-det oldalrol" - "paintbe kb-ra rajzold le a csatikat" - "rossz a tv-d" -
MORBID...:S -
jah nem is veszek lol
:P -
hehe -
Ragnar360 #61600 GTA IV DLC blogpost -updated -
Zsolcz #61599 LOÁLOS!
-
"boltban" csak a hülye veszi ;) (nem a normálisan árazó konzolboltokról beszélek) -
Rendes bolt=konzolokkal foglalkozó bolt,kisebb méretű boltok,akik általában maguk is játékosok és nem b*sszák át a többi játékost
uberkonzol.hu
platinumshop.hu
Utalással semmi gond nincs,iceakos-ról csak jót mondanak,uberkonzolnak sem tenne jót,ha átkúrnák a vásárlókat.Amúgy meg uberkonzolban,platinumban jó arcok dolgoznak.
Amúgy meg az hogy darksector mit mond egyenlő azzal,amikor reggel felkelek és dobok egy félkeményt kakkert hangulatomtól függően.
Azt csodálom hogy nem kapott még a bant a sok ugatásért.
Ja és semmi személyes! -
vga kábelen meg tudtommal alapon van sárga-piros-fehér...ezért feltételeztem, hogy bedugta mindet. -
najo nem ha rendelsz, de én a bolti árra gondoltam. -
Ööö... Tudtommal a vga kábel csak képet tud "vinni" :D
Elvileg kaptál hozzá még 2 rca csatlakozót is. Azokat dugd be a tv rca aljzataiba és akkor már kéne hogy legyen hang. De csak sima vga kábellel nem is lesz [lehet rosszul tudja] -
800 pont nem 5000ft ... -
én is igy vagyok vele.
lehet csak tulreagálja az ember.
igen lehet.
de manapság már ez a helyzet félti az ember a pénzét.
nézegettem nekem a star warsnál jo lenne az a 800pontos temple pálya, de azután meg elgondolkodok, hogy valóban megéri ezt a 5000-et 1 map, mikor a full játékot vettem 5800-ért??? -
Jhajjj -
az ujjaimból vetted ki a szöveget... D -
tom235 #61589 Utalósdit nem csípem, az felejtős (megaztán nics is bakkártyám) viszont ez a 6k már barátibb. Mit értesz a rendes bolt alatt? -
háát akkor te nem jó helyre dugod szerintem a csatikat, vagy le van mute-olva a tv-d.
figyuzz nemtuom mekkora nagy megpróbáltatás, de én megkérlek, hogy fényképezd le a tv-det oldalrol, meg hátulról, úgy hogy bedugod a helyére a csatikat.
Ugy 100% hogy meg tudom vagy más meg tudja majd mondani azonnal, hogy mi a probléma.
Vagy telefonnal csinálsz képet, VAGY ha tudod, akkor viccen kívül egy paintbe kb-ra rajzold le a csatikat elhelyezkedési állapotukban, és berajzolod, hogy hová mi van irva mien színűek stb...
addig csak annyit tudok mondani hogy rossz a tv-d.... (mert feltételezem hogy minden kábelt a helyére tettél) -
Ragnar360 #61587 [email protected] -
Nem tom hova valósi vagy,de szerintem még úgy is jobban jársz,ha Pesti boltból kihozzák neked.Vagy pl uberkonzolnál lehet utalni és elküldi neked e-mailben a kódot.Nem lesz vele gond!
Tescoban nem hiszem hogy jó áron adnák.
Rendes boltban 6000 forint körül van az 1600 pontos gta kártya,2100 pontos meg olyan 7500 körül.
-
tom235 #61585 10K? akkor dugják fel maguknak
olyan 4-max 5 ezerre gondoltam.