176877

-
ijenröl még nem hallottam eddig.Ha eredeti lemezekről van szó, akkor hívd a forró drótot.
Ha másolt, akkor nc -
#61681 - valaki esetleg erre nem tud valami okosságot? -
jobb ha soha nem tudod meg... :P -
Üdv. Ma bevásároltam a piacon, és szereztem egy Mafiat és egy GTA: Double Packot. A kérdésem az lenne hogy Mafiára nincs semmi lehetőség arra hogy fusson ? Buta voltam mert nem néztem meg a kompatilibitási listát, de ez elég szomorú hiszen a Mafia 2 nem sokára kint lesz, PC-m meg nem elég jó arrra hogy az első részt átéljem. GTA-kal más a helyzet, azok kb. úgy futnak mint PS2-n a GTA LCS, VCS. Talán szarabbul. Bár ott még ennyit eltudnék viselni, hiszen a grafika iszonyatosan sokat változott a PC-s verzió óta. Viszont itt olyan bugokat fedeztem fel hogy pl.: esőben nincs motornak hangja, akkor néha felgyorsult az fps és eltorzítva beszéltek az emberek (ez csak pár mp-re) Ez nálatok is előfordult és ez csak rosszabb lesz, vagy végiglehet vinni 100%-ra xbox 360-on is a játékokat ? -
Itt részletesen olvashatsz róla -
meg egy kerdes: a piros ledes hiba mitol jon elo? mi az tulajdonkeppen? -
igen pc-s joyrol lenne szo, de gondoltam hogy ez nem lenne megoldhato. azert kosz. -
van usb x360 kontroller.
most itt gondolom te egy natur pc-s usb-s joy-ra gondolsz, háát azt nem fogadja el....
Mivel eleve az X gomb... az orákulum gomb ....nincs egy rendes pc-s joy-on rajta....
vagyis csak oan usb-s joy-t tudsz rákötni, ami x360-hoz készült. -
Csak eredeti. -
xbox 360-ra ertem -
xboxra lehet kotni usb-s kontrollert? vagy csak eredeti microsoft xbox kontrollert? -
ok! Örülünk h megy :) -
Igéretesnek tünt már az első videók óta, persze az igazi áttörés majd a Fight Night 4 lesz, grafika és realizmus terén. -
Oké jár nekem két pofon. Tényleg a kitakart részbe kellett menni, csak folyamatosan rossz helyre mentem. :D -
ez tök jó. Még nem is hallottam róla . LEsz Xboxra mikor ? -
vagy azt mond meg kit öltél meg utoljára, az lehet hogy segíteni fog :) -
Hát ez érdekes ... Megcsináltad a Investigation-öket ? AMikor belépsz a gépbe elvileg kiírja. A városok térképein nincsenek homályos foltok ? -
XD -
UUUU uuu UUU UFC:) -
háát hallottam frissitési gondokrol.
nekem régebben kb 4-5 honapja csak update-ztam és ennyi.
most nem tudom mi kell hozzá.
akkor ez a proba 1 honapos goldom volt. -
overx #61697 jó estét :)
az volna a kérdésem, hogy ha divxes filmet szeretnék nézni xboxon, akkor berakom az usb-t megkeresem a filmet, elindítom, majd kiírja hogy ahhoz hogy lejátsza kell egy update, frissítés, amit le kell tölteni, amit föl is ajánl hogy letölthetem de amikor elfogadom akkor nem kezdi el frissíteni. Ezt esetleg nekem kell külön valahogy megkeresnem ? vagy köze van ennek ahhoz hogy silverrel már nem is tudom letölteni és elő kéne fizetni goldra ? -
Az a gond, hogy a kitakart részekre sem enged menni az Error-os izé miatt. -
olyan részbe menj át, ami még mindig ki van takarva a térképen. ott megkeresed magadtól az egyik tornyot és onnantól zsír -
hát pedig a Saints Row 2ben pont ezt szeretem :D minden ami ki lett hagyva GTAban az ebben be lett pótolva.. és még sincs balhé (gondolom mert nem annyira ismert)
#61688 ezt meg visszavonom újra connecteltem és egy patch meg is oldotta a problémát... -
Ezt sem gondoltam volna:
LOL
Tiesto - Edward Carnby -
azonnal benne lenne rtl-es hiradóban, hogy az új Grendteftautó epizódban füvezhetünk is :D az már nem is zavarja őket a 3. rész óta, hogy ölünk rendőröket meg ribiket, de a fű az rossz, mert gta miatt rászokik a gyerek.. -
ezzel az egész résszel nagyon rossz felé halad a Rockstar, in my optinion... a gameplay az más tészta, itt főleg a storyra gondolok hogy pl képesek ilyen berney/florian cravicot berakni, és alapból nemhogy leszarná Niko ferdehajlamú barátját hanem még segít is neki és támogatja is.. meg cold gyilkos de amikor piával, meg weedel kínálják "No thanks", és még rá se gyújt... hát az egész jobban hasonlítható egy mai amerikai B filmhez, mint a rockstar régi humorral teli történeteihez -
ja ez a faszmutogatás érdekes, mert eddigi GTA-kban még egy mell se volt ruha nélkül, erre itt most himbilimbiznek -
Már az összes városba voltam, minden toronyra felmásztam, amit jelől a térképen, az összes embert megmentettem, de semmi. Voltam az összes rejtekhelyen is, de onnan csak elküldenek. Éppen azért nem értem a helyzetet, mert Arce-nél és Jeruzsámelnél mikor várost ugrok akkor mutatja a jelet, hogy ott van valmi, de mikor betölti a pályát már semmit sem jelől a térképen. :S -
URamiten Gyerekek ez Micsoda !?? 1 hónap GTA 4 szünet után gondolom előveszem hogy szép lassan folytassam a 100%-ot ha már elkezdtem mindegy. látom tölti az update-et mondom nem is árt nem éppen volt stabil az fps.. Erre az rp kedvéért meglátogattam egy gyengevérű leányzót, és az OMG most következik: NEM lehet váltogatni a szolgáltatások köztt, és a kamera beseggel a kocsi alá hogy még véletlenül se lásd (az amúgy felettéb nem izgató) aktust. Most nem arról van szó hogy ez annyira fontos lenne, de a kiegészítőben nyugodtan mutahatnak egy mesztelen faszt, és ezt rögtön becenzúrázzák patch formájában ?
hát hol élünk... -
am meg irj nyugodtan válaszolok :) -
olyan nincs :) A 4ik block asszem az talán amikor választhatsz a 3 város közül.. már nem emléxem de majd felfríssitem az emlékeim. a lényeg, hogy ha ránézel a térképre villog hova kell menni. am menj mindig uj fel nem fedezett területre aztán ott mász fel egy toronyra, és megmutatja térképen utána merre kell menni :) -
Bocsi, hogy megint ide írok az Assassin's miatt, de asaját topikjába már november óta nem írt senki. :(
Szóval az a helyzet, hogy a 4. Memory Blocknál járok és egyszerüen nem kapok semmi feladatott. Azt hiszem Acre-be és Jeruzsálembe kéne feladatot kapnom, de sehol semmi. Már mindent megcsináltam a térképről. A városba ugrásoknál ott van a két kard jel a két városnál, de máshol semmi. -
Iceakos #61684 köszönöm, kipróbálom..
-
azok nekem is :) -
igen ezzel én is így voltam, hogy mindenféle elhatározás nélkül magamtól megcsináltam ezeket a mellékdolgokat. ez eddig semmi más játékra nem volt jellemző nálam :)
(mondjuk a templarok, meg a flaggek kimaradtak) -
sziasztok! olyan problémám van, hogy a lemezeket, amiket régebben olvasott a gép tök jól most nem olvassa, hanem berakom és mikor elkéne elvileg indulni, akkor csakúgy kiírja, hogy 'open tray' mintha semmi nem lenne az olvasóban. viszont van amivel jófej az olvasó és azt meg olvassa, de olyan is van, amikor egészen nagyvonalú és azt is olvassa, aminél gyakran szarozik. ez így összeségében azt jelenti, hogy elvan baszódva az olvasóm? milyen árban vannak ezek, ha újat kell esetleg venni? -
Jajh bocs rosszul olvastam a kérdésed :D Nem ahhoz sajnos újból kell kezdeni :) -
Bevallom őszintén, hogy én simán végigjátszottam a játékot :) Ami utamba került megcsináltam, az elején még a megmentéseket és kilátóhelyeket is :) És a végén meg lett a befejezés egy cliffhangerrel /azt hiszem így hívják/ értsd : Olyan vége lett ami folytatást kíván/ És utána még lehetett mászkálni jobbra balra, meg ha jol emléxem visszafeküdhettél a gépbe is :) Achievmenttől nem függ szerintem. -
és azt az achivmentet is meglehet csinálni amiben minden beszélgetést megkell hallgatnod Lucyval, vagy ahozz teljesen újra kell kezdeni ?