176878
banner
  • TothLaci
    Sziasztok.
    Nem megy az Xbox360 Live.
    Már le is teszteltem, de nem jó. Internetig eljutt a tesztben, aztán megjelenik egy zöld csík az Xbox Live felirat alatt (zöld csík az egésznek kb. 25%-a) Mi lehet a probléma?

• DarkSector
    Igen...én is azt hittem
    Vagyis az lényegébe, de technika az van lol.

Mikor felemelsz egy szétlapított hordót, és összeáll eredeti állapotba, meg van egy videó, amiben egy hajót kiemel a vízből, és megjavul...
    Hááát a mostani kínálatot nézve izgalmassabbnak tűnik, mint a többiek... :D
  • Gideon Wieth
    Érdekes Istencsászár még is normálisabb hangnemben reagálta le... mindegy én befejeztem.

Am a singularitynek nem sok köze van a timeshifthoz. Ott magát az időt megállíthattad visszatekerhetted stb...
    Ebben a játékban ha jol tudom csak a tárgyakat manipulálhatod. Öregit, fiatalít stb.
  • DanielT
    Először így reagáltam? Másodszor így reagáltam? Nem. Ötszázadszor pofátlankodtok vissza ugyanezzel a témával és már a tököm televan vele.
  • Gideon Wieth
    érdekes lesz, de az I'm Alive engem jobban fog érdekelni :) Illetve a Dead Island
  • Istencsászár
    Nem rossz, Timeshift szintű lövölde, manipulálási lehetőségekkel.
  • Gideon Wieth
    csak kérdés volt. Nem kell rögtön ilyen módon reagálni. Bár tőled megszokhattuk
  • Ragnar360
    Engem csak az idegesit, hogy a barom warezosok még büszkék is amit csinálnák és a hülye agyukkal nem fogják fel, hogy ez a topik TISZTA! :d
  • DanielT
    Ja. Kemény a világ mi? Fogadd el, van ezer másik fórum, ahol ez megengedett. Lépj le. Csá.
  • DarkSector
    A jó kurvaéletbe .... új ingame SINGULARITY múví!!!!!!!!!!
  • GP2100
    Nem gyengeelméjűségből írtam, csak segíteni próbáltam néhány embernek, de úgy látszik, hogy ez csak privátban fog menni, mindenkinek külön-külön, köszönhetően az itteni véresszájú "cenzoroknak"...
  • DanielT
    Igen? Érezted? Akkor miért csináltad? Te is gyengeelméjű vagy?
  • DanielT
    Nem b+. Képtelenek vagytok felfogni? NINCS WAREZ. KUSS VAN.
  • Istencsászár
    Itt biztosan nem lesz semmi ilyen amíg én vagyok a a big brádör.
  • Gideon Wieth
    Hát én már megtanultam hogy Warezt privibe... :D De nem lehetne csinálni legalább valamilyen Faq-t vagy valami ami segít ? és azt kirakni ? Itt nem lesznek Warez kérdések a faq-ban az emberek meg megtalálhatják ami kell nekik.
  • DöflingR
    -.- Aztán mikor bannolnak jön sírni a szád :)
  • Istencsászár
    Örülök neki hogy tetszik, lehet tiplizni.
  • GP2100
    Látom, volt egy kis törölgetés. :D Éreztem, hogy ez lesz...
  • rambuu
    Nem a GTA 4 kiegészítője...
    Lost and Damned!
    Kapkodtam bocs srác.
  • DanielT
    Lost demand? Az elveszett kereslet? Mi ez? Egy falusi mini ABC tulajdonosa panaszkodik a vevők elmaradása miatt? Vagy a "Kiskereskedelem rémálma" című tanulmány?

• trick daddy
    ez a gamma valahogy nemjön-be, pedig a ninja gaiden 2 azt imádom
  • Istencsászár
    Ninja Blade
  • LeventeV
    kosz, johetnek meg a hasonlo cimek.
  • koryne
    Devil May Cry, Ninja Gaiden pl.
  • jaszy
    Van!
  • LeventeV
    Van olyan jatek Xboxra mint ps-re a God of War?
  • jaszy
    Pedig nagyon sok van!
  • mateus33
    Ugyanez volt nekem is, de haverom mondta, hogy ilyenkor el kell menni a városokban az eddig lezárt területekhez, és mostmár tovább tudsz haladni.
  • Adi
    köszi
  • Zsolcz
    max a komcsik
  • LeventeV
    koszi a valaszt, megfogadom a tanacsod, mondjuk a konzolvasarlast csak nyarara tervezem, erettsegi utanra, es vigyazni fogok ra ;)
  • Olcsi2
    a regiomentesek igen... A play-asia.com-on es a videogamesplus.ca-n is utana tudsz nezni melyik fut es melyik nem.
  • Olcsi2
    TNA Impact meg most a WWE Legends of Wrestlemania
  • sambauer
    hm ?
  • Adi
    Pankrációs játékból a WWE smackdown 2009 -en kívül tudtok még vmit?
    Asszem van vmi más is de az most nem jut eszembe.
  • Adi
    De remélem a vért nem hagyják ki:) Mert a videó alatt nincs.
  • lowdog
    játéktól függ, van amelyik igen, van amelyik nem.
  • Gideon Wieth
    3 Ledre 3 év garancia van :) Az új gépeknél én még nem hallottam Death Ringről de ez tőled is függ... Tágas szellőző helyre kell tenni a boxot :) és vigyázni kell rá :)
  • LeventeV
    Kosz. Es remelem nem fogom megtudni. Meg valami: milyen gyakran fordul ez elo (ertem itt hogy 10 bol mondjuk hany lesz piros) es ha garancia alatt van-e a gep akkor megjavitjak-e?
  • LeventeV
    Kosz. Es remelem nem fogom megtudni. Meg valami: milyen gyakran fordul ez elo es ha garancia alatt van-e a gep akkor mehjavitjak-e?