176878

-
Sziasztok.
Nem megy az Xbox360 Live.
Már le is teszteltem, de nem jó. Internetig eljutt a tesztben, aztán megjelenik egy zöld csík az Xbox Live felirat alatt (zöld csík az egésznek kb. 25%-a) Mi lehet a probléma?
-
Igen...én is azt hittem
Vagyis az lényegébe, de technika az van lol.
Mikor felemelsz egy szétlapított hordót, és összeáll eredeti állapotba, meg van egy videó, amiben egy hajót kiemel a vízből, és megjavul...
Hááát a mostani kínálatot nézve izgalmassabbnak tűnik, mint a többiek... :D -
Érdekes Istencsászár még is normálisabb hangnemben reagálta le... mindegy én befejeztem.
Am a singularitynek nem sok köze van a timeshifthoz. Ott magát az időt megállíthattad visszatekerhetted stb...
Ebben a játékban ha jol tudom csak a tárgyakat manipulálhatod. Öregit, fiatalít stb. -
Először így reagáltam? Másodszor így reagáltam? Nem. Ötszázadszor pofátlankodtok vissza ugyanezzel a témával és már a tököm televan vele. -
érdekes lesz, de az I'm Alive engem jobban fog érdekelni :) Illetve a Dead Island -
Nem rossz, Timeshift szintű lövölde, manipulálási lehetőségekkel. -
csak kérdés volt. Nem kell rögtön ilyen módon reagálni. Bár tőled megszokhattuk -
Ragnar360 #61752 Engem csak az idegesit, hogy a barom warezosok még büszkék is amit csinálnák és a hülye agyukkal nem fogják fel, hogy ez a topik TISZTA! :d -
Ja. Kemény a világ mi? Fogadd el, van ezer másik fórum, ahol ez megengedett. Lépj le. Csá. -
A jó kurvaéletbe .... új ingame SINGULARITY múví!!!!!!!!!! -
Nem gyengeelméjűségből írtam, csak segíteni próbáltam néhány embernek, de úgy látszik, hogy ez csak privátban fog menni, mindenkinek külön-külön, köszönhetően az itteni véresszájú "cenzoroknak"... -
Igen? Érezted? Akkor miért csináltad? Te is gyengeelméjű vagy? -
Nem b+. Képtelenek vagytok felfogni? NINCS WAREZ. KUSS VAN. -
Itt biztosan nem lesz semmi ilyen amíg én vagyok a a big brádör. -
Hát én már megtanultam hogy Warezt privibe... :D De nem lehetne csinálni legalább valamilyen Faq-t vagy valami ami segít ? és azt kirakni ? Itt nem lesznek Warez kérdések a faq-ban az emberek meg megtalálhatják ami kell nekik. -
-.- Aztán mikor bannolnak jön sírni a szád :) -
Örülök neki hogy tetszik, lehet tiplizni. -
Látom, volt egy kis törölgetés. :D Éreztem, hogy ez lesz...
-
Nem a GTA 4 kiegészítője...
Lost and Damned!
Kapkodtam bocs srác. -
Lost demand? Az elveszett kereslet? Mi ez? Egy falusi mini ABC tulajdonosa panaszkodik a vevők elmaradása miatt? Vagy a "Kiskereskedelem rémálma" című tanulmány?
-
ez a gamma valahogy nemjön-be, pedig a ninja gaiden 2 azt imádom -
Ninja Blade -
kosz, johetnek meg a hasonlo cimek. -
Devil May Cry, Ninja Gaiden pl. -
Van! -
Van olyan jatek Xboxra mint ps-re a God of War? -
Pedig nagyon sok van! -
Ugyanez volt nekem is, de haverom mondta, hogy ilyenkor el kell menni a városokban az eddig lezárt területekhez, és mostmár tovább tudsz haladni. -
köszi -
Zsolcz #61729 max a komcsik -
koszi a valaszt, megfogadom a tanacsod, mondjuk a konzolvasarlast csak nyarara tervezem, erettsegi utanra, es vigyazni fogok ra ;) -
Olcsi2 #61727 a regiomentesek igen... A play-asia.com-on es a videogamesplus.ca-n is utana tudsz nezni melyik fut es melyik nem. -
Olcsi2 #61726 TNA Impact meg most a WWE Legends of Wrestlemania -
hm ? -
Pankrációs játékból a WWE smackdown 2009 -en kívül tudtok még vmit?
Asszem van vmi más is de az most nem jut eszembe. -
De remélem a vért nem hagyják ki:) Mert a videó alatt nincs. -
lowdog #61722 játéktól függ, van amelyik igen, van amelyik nem. -
3 Ledre 3 év garancia van :) Az új gépeknél én még nem hallottam Death Ringről de ez tőled is függ... Tágas szellőző helyre kell tenni a boxot :) és vigyázni kell rá :) -
Kosz. Es remelem nem fogom megtudni. Meg valami: milyen gyakran fordul ez elo (ertem itt hogy 10 bol mondjuk hany lesz piros) es ha garancia alatt van-e a gep akkor megjavitjak-e? -
Kosz. Es remelem nem fogom megtudni. Meg valami: milyen gyakran fordul ez elo es ha garancia alatt van-e a gep akkor mehjavitjak-e?